Veliki dnevni ljubavni horoskop za Blizance za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

                                        POZNATI BLIZANCI

                      Elizabet Harli, engleska glumica rođena 10.6.1965.

Blizanci – komunikativni, spretni, muzikalni, racionalni, nezavisni, imaju smisao za biznis, vole da putuju, talentovani, elkokventni.

Vladalac znaka je Merkur uticaja ima i Plutona a partnerski odnosi su pod uticajem Jupitera i Neptuna.

 

                             Kolin Farel, glumac rođen 31.5.1976.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 22.-31.5.)

Ona -Venera, vladalac polja ljubavi u Jarcu  čini vas veoma  ozbiljnom i nespremnom da se upustite u vezu sa Jarcem ili Škorpijom. Očekujete poziv kome se niset nadali.

On– Vaš šarm dolazi do izražaja u društvu zemljanih i vodenih znakova posebno Device, Lava  i nekog Raka. Pokušaćete da ubedite jednu Vodoliju da vam pruži još jednu šansu.

Druga dekada ( 1.-10.6.)

Ona-Napet aspekt između vašeg Sunca i tranzitnog Merkura u Ribama čini vas spremnim da se angažujete u društvu u okviru delatnosti gde uglavnom preovladavaju muškarci kojima se veoma dopadate. Moguće da se radi o Lavu.

On-Vaš šarm je vaše glavno oružje. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednom Vodolijom ili nekim Ribama ili Devicom a Neptun u polju karijere donosi poznanstvo sa atraktivnom damom.

Treća dekada ( 11.-21.6)

Ona-Naporan dan ako vam se udvaraju Jarac ili Škorpija koji vas mnogo ne interesuju. Pokušaćete da budete delikatni i da ih ne odbijete direktno ali vi verovatno mislite na neku Vagu koja vas mnogo više privlači.

On-Uvereni ste da  upornošću možete mnogo da postignete, naročito kada se radi o jednoj Devici ili nekom Raku. Ribe će vas pozvati da izađete negde zajedno i verovatno ćete prihvatiti.


21.2.2019.

Prva dekada ( 22.-31.5.)

Ona- Verujete da možete da osvojite poverenje jedne Vodolije ili nekog Ovna ali vam ipak misli idu na neku drugu stranu, moguće da vam se dopada jedna Vaga ili neki Strelac.Niste spremni da obnovite prijateljstvo sa osobom koja vas je uvredila

On– Uverićete se na nekom većem skupu da možete da se drugačije posatvite prema jednom Jarcu koji vas možda pomalo nervira i sa kojim niste u stanju da uvek razgovarte na smiren način. Trebalo bi da se izvinite Devici ili Škorpiji.

Druga dekada ( 1.-10.6.)

Ona-Ako ste u vezi ili braku, rešavate neka praktična pitanja. Nemojte se nervirati ako se neko iz porodice bude mešao  vaše odnose sa partnerom. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivji kada se radi o osobi koja je veoma principijelna mada prema vama se ponaša veoma fer.

On- Dobro se slažete sa jednim Strečce, i Vagom koje možete sresti u večernjim satim sa kojima možete uvek da sa lako dogovorite oko nekih bitnih pitanja. Ovan postaje zahtevan i vi niste sigurni da li da sledite njegove želje ili da se postavite drugačije i da date na  znanje da imate neke svoje planove.

Treća dekada ( 11.-21.6)

Ona- U priličnoj meri ste zavisni od jednog vatrenog znaka. Verovatno za to imate nekog razloga i bilo bi besmisleno da vas bilo ko uverava da grešite ako sumnjate u iskrenost Raka. Pitanje je samo da li je ono o čemu razmišljate vredno vašeg nerviranja ili bi trebalo da na ceo problem gledate s drugačijeg stanovišta.

On- Ako želite da vodite bilo kakav ozbiljan razgovor s partnerkom, bolje to izbegnite jer je Mesec jak ali u vašoj šestoj kući nervoze i partnerku ćete samo uznemirti nepotrebnim pitanjima i komentarima.


20.2.2019.

Prva dekada ( 22.-31.5.)

Ona- Ne budite nepravedni prema partneru koji dobro zna šta hoće.On je pod velikim pritiskom i potrebno mu je vaše razumevanje. Neko će želeti da se sretne se sa vama a vi ćete biti prično uzdržani i možda čak pomalo neprijatni. Kritički ste nastrojeni prema Vodoliji.

On- Venera i  Saturn kombinacija  ljubavi i posesivnosti nalazi se u astrološkoj kući ljubomore a Mesec u astrološkoj kući doma a uveče ulazi u polje ljubavi zbog čega ste konfuzni. Kako je Venera vladalac astrološke kuće ljubavi, u Jarcu nije vam lako. Preosetljivi ste, posebno ako ste u vezi sa , Vodolijom ili Bikom

Druga dekada ( 1.-10.6.)

Ona- Sigurni ste u sebe i niko ne može da vas ubedi da možda u nečemu grešite. Pokušavate da se postavite energično prema osobi koja vam je draga, iako znate da nju to nervira.Nemojte se mešati u partnerove poslovne odluke.

On- Dobro se snalazite u vezi koja vas ne ispunjava u potpunosti, moguće da je partnerka u poslednje vreme postao nervozniji zbog svojih obaveza na poslu ili nije zadovoljna statusom na radnom mestu. Ako ste slobodni nemojte odustajati od idje da zavedete jednu Vodoliju.

Treća dekada ( 11.-21.6)

Ona-Imate veliku potrebu za razonodom i verovatno će vam poći za rukom da se dogovorite sa osobama koje su vam slične po temperamentu da negde izađete i da se lepo provedete. Potrebno je da se više družite sa starim prijateljima, zanemarili ste ih.

On- Trebalo bi da budete dostupniji onima koji žele da se sa vama sretnu i da provedu vreme. imaćete mogućnost da se vidite sa oniima koi su vam posebno dragi, moguće da se radi o nekom s kim ste svojevremeno bili u vezi.


 

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest