Veliki dnevni ljubavni horoskop za Devicu za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATE DEVICE

Selma Hajek, glumica, rođena 2.9.1966.

Karakteristike- pouzdan, diskretan, emotivan, empatičan, praktičan, mrzovoljan, obrazovan

Hju Grant, engleski glumac rođen 9.9.1960.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 23.-31.8.)

Ona-Mnogi smatraju da imate potrebu da budete u centru pažnje i da vam je to najvažnije. Donekle su u pravu i zbog toga propuštate šansu da budete u vezi sa interesntnom osobom, moguće sa Blizancima ili nekim umentikom.

On-Umete da na fini način plaisrate svoj šarm ali pomalo gubite volju kada se radi o zemljanom znaku koji očekuje da mu se dugo i postepeno udvarate. Odgovaraju vam Jarac i neki Bik.

Druga dekada ( 1.-10.9.)

Ona-Danas ste skloni pomirenju posebno sa Jarcem, Ribama ili nekom drugom. Ne vredi da vam partner bilo šta obećava ako nije spreman da to odmah ispuni. Moguće da ste ljuti na Vodoliju jer vam se previše meša u život..

On-Imate potrebu da se pomirite sa  nekom damom koja je veoma profesionalno zauzeta i veoma ambiciozna, gotovo da vas ne primećuje. Pokušajte da je izbegavate jedno vreme, možda će ta taktika uspeti.

Treća dekada ( 11.-22.9.)

Ona-Imate veliku potrebu da osvojite nekog Bika ili Ovna. Ako ste već u vezi sa nekim od njih ili sa Ribama ili Škorpijom pokušajte da zadržite njihovu pažnju, ne budite previše zahtevni.

On- Dominantni ste u vezi i prilično samovoljni. Ne obazirete se na to šta svet priča, okupirani ste svojim potrebama i planovima i moguće da pružarte partnerki samo ono što vi želite.


21.2.2019.

Prva dekada ( 23.31.8.)

Ona-Moguć je poziv od Bika ili Vodolije i vi ćete biti raspoloženi da se sretnete i da se dogovorite oko nečeg što je veoma bitno za vas, posebno ako ste slobodni. Ne bi trebalo da se previše potresate zbog onog što čujete na svoj račun od jednog Raka.

On-Naglašeno polje inostranstva  može doneti neku vrstu nesigurnosti i vi ćete se postaviti kao da vam je sve jasno ali u stvari nije i nemate mnogo strpljenja da se raspitujete u vezi sa nečim što vam je ostalo ndeorečeno.

Druga dekada ( 1.-10.9.)

Ona-Mnogo ste više okupirani sobom nego partnerom koji vas je pomalo razočarao jer ne pristaje na vaše uslove. Očekujete da će vam se javiti Lav ili Blizanci  sa željom da se vidite a on to očekuje da vi uradite.

On-Očekujete poziv od osobe sa kojom ste nekada bili u vezi i sa kojom ste se oduvek dobro slagali. moguće da se radi o Raku ili Ribama mada možda niste zajedno. Ne dozvoljavate nikom da vam nameće svoje stavove, pokušaćete da sačuvate svoj mir i ne pristajete na sve uslove one druge strane.

Treća dekada ( 11.-22.9.)

Ona- Sunce u vašem znaku vas čini sigurnim u sebe jer je u u prva Mesečeva četvrt  i vi ćete biti popustljivi dopustićete sebi da budete potpuno hladnokrvni u situaciji u kojoj biste inače veoma žestoko reagovali.

On- Jedan Blizanac, Bik ili Rak pokušavaju da utiču na vase stavove a vi nemate nameru da se menjate, međutim ipak ćete biti spremni na neki kompromis i to će se partnerki dopasti, posebno ako ste od nedavno u vezi. Moguć susret na nekom privatnom skupu.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

Facebooktwittergoogle_pluspinterest