Veliki dnevni ljubavni horoskop za Ovna za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


 


POZNATI OVNOVI

Poznata glumica Kira Najtli  Ovan-26.3.1985. 

Karakteristike -Amibiozan, direktan, spontan, pod uticajem elementa vatre, posesivan, strastven i egocentričan. Potreba za dominacijom u ljubavi i naglašena ljubomora.

Pod uticajem ste Marsa, Sunca, Plutona a partner pod uticajem Venere i Saturna.

Robert Dauni Jr.- glumac- rođen 4.4.1965.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada (21.-31.3.)

Ona- Pokušavate da budete staloženi i da se ne nervirate ni oko čega, posebno ne u vezi sa nečim što se ne odnosi na vas lično već na partnerove poslovne saradnike. Mesec u Vagi u polju partnerksih odnosa ne reflektuje se na vas značajnije.

On- Planirate susret sa Lavom koji bi mogao da vam donse prijatne momente udvoje, već imate iskustva s njim i verovatno ćete naći način da se negde vidite danas.

Druga dekada (1.-10.4.)

Ona-Ne odbijajte kontakt sa osobom sa kojom možda niste bili u sjajnim odnosima, možda sa Blizancima ili Devicom. Ako se radi o susretu na poslu ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Trebalo bi da nađete vremena za jednu Vagu.

On-Bilo bi dobro da danas  oraganizujete sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima ili se vidite sa strarim društvom.Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče. Ako vam se dopadaju Strelac ili Lav, to bi mogla biti tajna veza.

Treća dekada ( 11.-19.4.)

Ona-Neko pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju ali vi toga niste svesni. Trudite se da nađete najbolji način kako da Jarcu ili Škorpiji objasnite da nemate vremena za njih ali jedna Vaga posreduje u njihovo ime.

On- Na poslu se nalazi dama prema kojoj niste nimalo ravnodušni ali ona vam daje različite vrste signala koje niste uvek u stanju da rastumačite. 


21.2.2019.

Prva dekada (21.-31.3.)

Ona-Danas ste nesigurni u sebe i pokušavate da se adaptirate na nove oklnosti u vezi, moguće da idete na put ili imate razlog zbog kojih ne možete da budete sa partnerom koliko bi on a i vi to želeli. Ulazak Meseca tokom dana u Vagu, donosi novo poznanstvo. Pokušavavate da budete taktični.

On-Trudite se da ne mislite ne nekog ko vam je u stvari neka vrsta opsesije. Trebalo bi da budete daleko prilagodljiviji kada se radi o osobi koju dobro poznajete i za koju ste sigurni da neće tolerisati neke vaše komentare ili kritike

Druga dekada (1.-10.4.)

Ona-Pokušavate da se opustite i da ne mislite ni na šta. Neko će želeti da se vidi sa vama, ali vi ćete možda morati da odložite susret zbog poslovnih obaveza. Pokušajte da drugačije razmišljate i da ne dajete uvek priorite poslu. Radi se o vrlo šarmantnoj osobi

On- Cilj vam je da držite pod kontrolom ljubavni život u stvari vrlo ste diskretni i pomalo inertni. Mnogo razmišljate, malo radite. Sa partnerom uspostavljate intelektualni odnos i sve svodite na nekakav duhovni plan a sa Marsom u Ovnu mogli biste ga zavsti brže nego što mislite

Treća dekada ( 11.-19.4.)

Ona- Potpuno ste van  sebe od oduševljenja zbog pažnje koju izazivate gde god se pojavite. To se posebno odnosi ma mlade  Ovnove koje se kreću u većem društvu. Ako imate stalnog partnera, verovatno vam je odan a da vi toga niste ni svesni. Osećate se prijatno u velikom društvu.

On- Potrebno vam je društvo prijatelja i onih na koje možete uvek da računate, bar što se diskrecije tiče. Dopada vam se vrlo dominantan muškarac kome morate da podredite svoju volju. U stvari, ako ste na početku veze, vrlo brzo možete shvatiti da je ona sklon preljubi ili paralelnm vezama.


20.2.2019.

Prva dekada (21.-31.3.)

Ona- Ne obazirete se mnogo na to šta ko priča iako osećate da se nešto dešava na šta bi trebalo da obrtite mnogo više pažnje. Želite da privučete pažnju Device ili Riba koje vas pomalo ignoroišu.

On-Veoma ste romantični i partnerki se dopada način na koji je tretirate. Ne osećate uticaj Marsa i zbog toga niste skloni da odgovarate na neke ljubavne pozive jer ih smatrate prijateljskim.

Druga dekada (1.-10.4.)

Ona-Mesec u Devici vam ne odgovara, moguće da nemate ideju kako da rešite neki za vas važan problem ili dilemu ali ipak, verujete da ćete uspeti da se priviknete na sadašnje uslove pod kojima vaša veza može da funkcioniše. 

On-Ne bi trebalo da se nervirate kada je u pitanju veza sa jednom izuzetno nervoznom  osobom i verovatno ćete se aktivirati na polju društvenog života i pokušaćete da se nekokm nametnete na način koji vama trenutno najviše odgovara.

Treća dekada ( 11.-19.4.)

Ona-Moguć je susret koji će vas u priličnoj meri zbuniti jer dolazi po vašem mišljenju prerano od strane osobe koja se ponaša kao da ste u vezi iako ste jasno dali na znanje da niste. Nervira vas ponašanje jedne Vodolije.

On-Neko će vam dati na znanje koliko mu značit ei vi ćete biti time polaskani. Ako se budete oslonili na svoju intuiciju može vas prevariti. Pozovite Jarca ili Ribe jer oni to očekuju od vas.


 ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest