Veliki dnevni ljubavni horoskop za Vodoliju za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATE VODOLIJE

Dženifer Eniston, američka glumica rođena 11.2.1969.

Krakteristike znaka – slobodoumni, plemeniti, individualisti, ekstrovertni, nestalni, 

Kristijan Bejl, američki glumac rođen 30.1.1974.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada (20.-31.1.)

Ona- Imate velika očekivanja od Vage ili Strelca i oni će to ispuniti. Samo promenite taktiku i sve će se odvijati onako kako vi to želite. Dobićete vesti od nekog s kim ste nekada bili u vezi, moguče da se radi o Biku.

On- Želite da date na znanje jednoj Škorpiji da trentuno niste spremni da uđete u vezu s anjom ili bar da ne želite da budete neiskreni prema njom. Dobro se osećate u društvu Riba.

Druga dekada( 1.-10.2.)

Ona-Plenite u drutšvu i ostavljate sjajan utisak što posebno smeta onima koji su ljubomorni na vas. Moguć je susret sa jednim Rakom koji će vam pričati o osvjom problemma ali neće imati mnogo sluha za vas. 

On-Veoma ste šarmantni i svesni toga. Dopadate se osobama koje se kreću u krugu poznatih i verovatno ćete i vi dobiti priliku dau poznate neku šarmantnu umetnicu.

Treća dekada ( 11.-19.2.)

Ona-Nekome je bitno da vas ima za prijatelja bez obzira kako se vi osećate. Iako vi možda želite mnogo više od toga, prihvatićete prijateljstvo ili porlsovne odnose kao polaznu osnovu za nešto više.

On-Niste spremni da uđete u vezu sa osobom koja je nestrpljiva i koja od vas stalno nešto čeka, moguće da se dogodi neka promena u vašim odnosima i to naravno nabolje a vi kao da to ne shvatate.


21.2.2019.

Prva dekada (20.-31.1.)

Ona-Maštate o zajedničkom putovanju sa osobom koja vam je draga i verovatno ćete imati prlike da organizujete put koji bi mogao da vam donese veliko zadovoljstvo i moguće romansu. Nemojte oklevati da se javite osobu koja to očekuje od vas.

On-Očekujete poziv od Strelca  da biste negde izašli zajedno, u neko veće društvo  i nećete uspeti da ga odbijete moda vam se možda ne ide u društvo. Pokušavate da ubedite sebe da možete da vladate situacijom kada je u pitanju jedan Ovan.

Druga dekada( 1.-10.2.)

Ona-Ljubomorni ste ili nestrpljivi da čujete ono što vas zanima u vezi sa osobom koja je spremnda se sa vama sretne negde u većem društvu. Pokušajte da se priviknete na obaveze partnera koje vas udaljvaju od njega.

On-Vaša očekivanja od jednog Raka ili nekog  Bika nisu nerealna ali bi trebalo da se više angažujete oko osobe koja je veoma okuprana privatnim problemima ili ima potrebu da se više posveti nekim drugim aktivnostima  a ne druženju sa vama.

Treća dekada ( 11.-19.2.)

Ona-Ako ste slobodni, može doći do odlaganja susreta. Dobro bi bilo načuite da o svojim problemima pričate otvoreno sa Vagom i Bikom. Imate potrebu da znate istinu, ma šta to bilo. Partneru nije jasno zašto ste tajanstveni a vi očekujete od njega inicijativu.

On- Pokušavate da uspostavite dobru komunikacijusa osobom koja vam je draga, moguće sa Vagom ili Strelcem. Blizanci vas pomalo iritiraju jer se ponašaju kao da ne shvataju šta im zamerate.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest