Veliki dnevni ljubavni horoskop za Ribe, za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATE  RIBE

Rejčel Vais, engleska glumica rođena 7.3.1970.

Karakteristike znaka : promenljivog raspoloženja, nestalne, osetljive, introvertne, nepouzdane, emotivne, kreativne

Danijel Krejg, engleski glumac, rođen 2.3.1968.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 20.-28.2.)

Ona-Mnogo toga se dešava nad čim nemate kontrolou jer ste impulsivni i kažete sve što mislite što partneru ne odgovara. Pokušajte da budte smireniji ako ste u vezi sa Rakom ili Škorpijom.

On-Blizanci vas prilvače i verovatno ćete naći način da  ih ubedite da treba da vam pruže još jednu šansu. Nemate mnogo načina kako da izađete nakraj sa nekim svojim nezadovoljstvom jer se ne odvija skoro ništa kako ste želeli.

Druga dekada ( 1.-10.3.)

Ona-Malo ko shvata da ste romantični i da bez obzira  što povremeno pokazujete buntovni deo vaše prirode, težite ka harmoničnoj vezi u kojoj biste mogli dati od sebe mnogo više nego što ste imali slučaj u prošlosti da doživite.

On-Spremni ste da uđete u vezu sa Lavom ili sa jednim Blizancem koji ima u vas veliko poverenje. Pokušajte da ubeidte Ovna da u nečemu popusti, verovatno će vam to teško poći za rukom.

Treća dekada ( 11.-21.3)

Ona-Potrebno da se naviknete na neke nove momente u vezi koje vam nameće partner zbog svojih obaveza. Trudite se da sa njim uspstoavite dobru komunikaciju. Imate način da rešite neki manji konflikt.

On-Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Škorpijom ili sa Ovnom jer se radi o osobi koja je prilično svojeglava i i ma neke svoje razloge zašto ponaša na način na koji vama ne odgovara.


21.2.2019.

Prva dekada ( 20.-28.2.)

Ona-Trudite se da ne pokazujete ljubomoru ali ste zapravo veoma nepoverljivi  zbog Meseca u Vagi u večenjim satima, moguće pomalo ljuti na stalnog partnera a ako se nekom udvarate, uvereni ste da postoji još neko ko bi mogao da tu osobu zanima, više nego vi.

On-I dalje je Venera, šlaneta ljubavi u  Jarcu u dobrom aspektu sa Neptunom, vašim vladaocem i   verovatno ćete biti skloni da mislite na osobu koja vam u stvari nije uvek pokazivala dovoljno poštovanja i vi ste moguće bili nečim razočarani ali ćete joj dati ponovo šansu

Druga dekada ( 1.-10.3.)

Ona-Lavu je veoma bitno da o njemu imate lepo mišljenje. Dominantni ste i imponujete osobi koja je ambiciozna i vas doživljava kao izuzetno uspešnu osobu. Moguća je romansa sa jednim Strelcem, Rakom ili tajna veza sa Bikom ili  Ovnom.

On- Rak vamdonosi vesti o nekom ko vam je nekada bio drag, možda ste i stalnovali blizu ili se poznajete iz rane mladosti. Pokazujete initicjativu i dajete sve od sebe da veza sa jednim vodenim ili vatrenim znakom bude uspešna.

Treća dekada ( 11.-21.3)

Ona -Trebalo bi da budete prijateljski nastrojeni prema nekom ko vam je inače naklonjee. Ako vam se javi jedna Devica nađite vremena za nju. Dobro se osećate u društvu Škorpije ili Bika koji često misle na vas.

On- Svesni ste svojih kapaciteta i kada je ljubav u pitanju i posao i ako vam se dopada koleginica, moći ćete da ostvarite dobru komunikaciji. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa jednom Škorpijom.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest