Veliki dnevni ljubavni horoskop za Škorpiju za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATE ŠKORPIJE

En Hatvej,glumica, rođena 12.11.1982.

Karakteristike znaka- proniciljivi, introvertni,materijalisti,strastveni, posesivni, dominanti, harizmatični,uporni,svojeglavi, privrženi

Brajan Adams, engleski pevač i kompozitor, rođen 6.11.1959.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 23.-31.10.)

Ona-Uran i Mars nasuprot vašem Suncu teraju vas na mnogoborjna razmišljanja o načinu kao biste uspeli da privolite jednog Lava da nešto uradi na način na koji biste vi to želeli.

On-Želite da nečim šokirate osobu koja vam se dopada i da joj tako date na znanje da ste za nju zainoteresovani. Verovatno ne uspevate da se uključite u sve što se dešava u njenom životu.

Druga dekada ( 1.-10.11.)

Ona-Sigurni ste u sebe i znate dobro šta želite a uvereni ste da partner nije kooperativan. Ne shvatate ga u potpunosti niti razloge njegovog odbijanja da postupi na način kako biste vi to želeli.

On-Spremni ste da uđete u vezu sa nekom damom koja ima burnu prošlost, moguće da se bavi umetnošću i da je poznata po skandalima. Vas to mnogo ne uznemirava, naprotiva kao da dat na znanje da vam nije stalo do tuđeg mišljenja.

Treća dekada ( 11.-21.11.)

Ona– Uspevate da slatkorečivošću ubedite Ribe ili Blizance da vam je stalo do njih. Nekome je bitno da sa vama ima dobru i kvalitetnu vezu ali vi kao da ne shvatate kojom cenom to morate da platite.

On-Imate mnogo načina kako da osvojite Blizance, Devicu ili Jarca ali vi kao da ste okuprani jednim Rakom koji vas obasipa sms porukama ali  koji ne želi da prihvati neke vaše  uslove u vezi.


21.2.2019.

Prva dekada ( 23.-31.10.)

Ona- Imate utisak da se nešto značajno dešava u vašem životu i kao da se rasterećujete nekih briga sa kojim ste bili dugo suočeni jer niste hteli neto sebi da pristanete.Spremni ste na kompromis ali ne po svaku cenu.

On-Očekujete da će vam se javidi Devica ili Blizanci ili da će Rak pokazati više razumevanja za vaše poslovne brige. U stvari vi mu možda niste ništa značajno ni pričali o sebi.

Druga dekada ( 1.-10.11.)

Ona-Trudite se da se ponašate kao da se ništa značajno nije promeilo u vašem životu a svesni stte da moraet da napravite zaokret u vezi, naročito ako je partner dugo vremena odsutan iz mesta u kome živite.

On-Dobijate poziv da se pojavite nanekomskuu gde ima mnogo onih koji vam se često udvaraju. Želite da se dopadnee jednoj Devici koja možda nije tako aktivna i društvena kao vi što vama mamlo smeta.

Treća dekada ( 11.-21.11.)

Ona-Niste sigurni da li ste na pravom putu kada rešavate ljubavne probleme ako ste u vezi sa Vodolijom ili Ovnom eventualno Lavom. Mnogo vam više odgvaraju mirni znaci, neki zemljani ili vodeni sa kojima se dobro razumete.

On-Dama u znaku Device mogla bi vas izbaciti iz takta ako bude insistirala na nečemu što vas ne interesuje. Mars u Biku Uran na kraju Ovna deluju na vas  izazovno ako ste nameravali da postanete mnogo odgovorniji i odlučniji.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest