Godišnji poslovni horoskop za Ovna za 2018.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Bićete izuzetno angažovani ove godine, bez obzira koji ste uzrast. Ako ste mladi, posebno ako ste rođeni 80.tih, možete očekiviti razne prilike za napredovanje na poslu ili ćete uspeti da nađete radno mesto koje vam odgovara. Godina počinje sa dobrom pozicijom Marsa, vladaoca vašeg znaka u Škorpiji i sve do 26 januara tranzitiraće preko polja posla koji zarađujete preko banakrskih transkacija, zajedničkih ulaganja ili posla sa strancima. Zatim do sredine marta imaćete priliku da proširite poslove sa strancima a od srdine marta do sredine maja kreće veoma naporan period ukome će vam se pružiti prilika da napredujete na poslu ili da dobijete veoma odgovrono radno mesto koje može od vas iziskivati veliku fizičku i psihičku spremnost. 

Merkur, planeta koja upravlja astrološkim poljem bizinisa i svakodnevnih aktivnosti biće od 6.marta u vašem znaku ali će krenuti retrogradnim hodom 23.marta i to će najviše osetiti rođeni u srednjoj dekadi znaka od 1.-10.aprila kada može doći do odlaganja nekih poslova ili do manjih zastoja u poslovanju. Direktan hod od 15. aprila sa 4. stepena Ovna označava napetost i kod rođenih  u martu koji će početkom aprila početi takođe da osećaju ovaj tranizt. Kada 13. maja bude Merkur ušao u Bika možete osetiti pad energije zbog čega bi trebalo da u stvari drugu polovinu aprila iskoristite za završvanje poslova. Tranzit preko Blzanaca koji vam odgovara samo dve nedelje krajem maja i do 12.juna može biti za vas stresan, naročito ako treba da rešavate pitanja u vezi sa nekretninama ili ukoliko imate privatnu firmu. Ponovni retrogradan hod od 26.jula sa 23. Lava, taman kada ste se skoro mesec dana opustili i pomislili kako je sve u redu može vas izbaciti iz takta i vi ćete verovatno biti pomalo demoralisani jer će u međuvremenu i Mars, vladalac vašeg  znaka krenuti retogradnim hodom preko Vodolije.

Moraćete da sve do 7.septembra pokažete više razumevanja za potrebe drugih i da budete mnogo prilagodljivji jer nećete moći da lako sprovedete svoju volju ma čime se bavite. Od 22.septembra do 10.oktobra možete zavrišiti neke važne poslove a posle 8. novembra kada Jupiter uđe u Strelca kreće jedan povoljan period na poslu ali ipak obratite pažnju na neke naizgld nevažne momete na poslu jer će Mars, vaš vladalac prelaziti preko segmenta neprijatelja, neizvesnosti, nervoze, nespokojstva i možete imati utisak da se mnogo toga okrenulo protiv vas, utoliko pre što će sve vreme Saturn, planeta discipline i ambicije iz Jarca podsticati vaše ambicije koje nećete moći da tako lako ostvarite.

Finansijski ćete dobro stajati jer ćete imati osećaj kada i šta treba da uradite na planu finansija. Moguće je neko veće ulaganje novca u posao ili ćete imati izdatke u vezi sa nečim što se tiče člana porodice, zajedničkog biznisa ili neke veće investicije. 

JH.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest