Numerološki godišnji horoskop za 2018.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Brojevi su nosioci određeni energija jer njima vladaju planete

Godišnji horoskop se računa prema bioritamskom broju koji se dobija sabiranjem dana i meseca rođenja, svođenjem istog na jednocifreni broj.Npr.ako ste rođeni 26.februara izračunaćete svoj broj

26+2=28; 2+8= 10: 1+0 = 1. Jedinica je vaš bioritamski broj

 Ovo je godina DVOJKE

Simbol žena, materinstva, novca, popularnosti, promenljivog raspoloženja, mističnosti, yin broj koji sadrži u sebi veliku snagu ne samo Meseca koji vlada ovim brojem nego i snagu Sunca preko Jedinice u broju 2018. i preko Marsa, vladaoca Osmice .

20+1+8= 29; 2+9= 11; 1+1= 2

Kada ovo prevedete na jezik planeta onda imate

Mesec konj.Sunce,konj.Mars = Mesec konj. Neptun i Pluton

Uran ( 11) ; Sunce + Sunce ( kao prelazak Sunca preko svoje natalne pozicije za vreme rođendana) = Mesec

Planeta koje nedostaju su Merkur ( vladalac Petice), Venera ( vladalac Šestice) Jupiter ( vladalac Trojke ) Saturn ( vladalac Četvorke) tako da ustvari vladaju planeta koje će i u klasičnoj astrologiji biti zastupljene, a to su Mars, Neptun,Pluton i Uran.

Ako prevedemo ovo na jezik astrologije, Mars će biti u retrogradnom hodu od kraja juna do početka septembra i to donosi izvesno opterećenje Ovnovima, Škorpijama i Jarcima kao i Vodolijama preko čijeg znaka će Mars biti u retrogradnom hodu.

Neptun,planeta mašte i poroka dugo je već u Ribama i u harmoničnom aspektu sa Plutonom u Jarcu tako da će Devetke u stvari na neki način uvek imati nečiju podršku.

Ovnovi i Lavovi  će biti zaštićeni istaknutom pozicijom Marsa ali će morati da  ulažu dodatne napore ako žele da budu uspešni. Bikovi će imati mogućnost da rešavaju probleme preko snage Meseca jer je Mesec egzaltiran u njihovom znaku i ovo može biti za njih sjajna godina kao i za Raka koji ima smisla za biznis i za partnerske odnose. 

Blizanci i Device će preko nedostajućeg broja Pet, tj.Petice u ovogosišnjoj numerološkoj kombinaciji morati da se snalaze preko snage Neptuna koji vlada njihovim poljem karijere i javnosti i moraće da traže izlaz preko partnerskih odnosa i saradnje sa strancima.

Vage će biti donekle nezaštićene jer ni Venera ni Saturn, planete koje su jake u Vagi nisu prisutne preko brojeva kojim vladaju i Vaga će morati da se osloni na snagu Sunca i Urana ( Lavove i Vodolije, Ovnove) jer se Uran nalazi u njihovom polju partnerskih odnosa, analogan snazi Saturna u sedmom zodijačkom polju čija snaga nedostaje Vagi.

Škorpije su naglašene preko skrivene snage broja Jedanast, preko snage Marsa i Plutona i mogu mnogo da postignu u ovoj godini.

Strelac je zaštićen snagom Neptuna tako da će izlaz nalaziti u saradnji sa strancima.

Jarac i Vodolija su istaknuti zbog tranzitnog Marsa preko Osmice i preko snage broja Jedanaest  o snage Urana. Ribe su zaštićete preko snage Neptunai nalaziće izlaz iz problema u saradnji sa strancima.

Kako će se koji bioritamski broj ponašati u godini DVOJKE

JEDINICA

Vaš broj je  zastupljen u ovogodišnjoj numerološkoj kombinaciji brojeva i vi ćete se ponašati “jupiterovski, bićete skloni uživanjima, putovanjima, bićete raspoloženi da idete na razne vrste skupova, društveni događaji, naročito tamo gde ima mnogo stranaca, privlačiće vašu pažnju. Ovo je godina u kojoj možete ostvariti mnoge svoje snove, što se posebno odnosi na one ambiciozne predstavnike broja koji računaju na podršku žena, ma kog pola da su. Ako ste slobodni, imate sve šanse da se do kraja godine upoznate sa nekom atraktivnom osobom sa kojom možete poželeti da stupite  u brak. Verovatno ćete naći način da uvećate svoje prihode preko putovanja i saradnje sa strancima. Moguće je i osnivanje sopstvene firme. Mnogi od vas će uvećati porodicu ili će imati značajne dobitke u novcu, moguće i preko igara na sreću.


DVOJKA

U godini vašeg broja koja je pod velikim uticajem Marsa imaćete potrebu da se istaknete u društvu da nađete način da izađete iz začaranog kruga nekih svojih sumnj i strahova i verovatno da se na neki način obezbedite preko rada u privatnoj firmi.Mnogi će pokušati da to ostvare preko rada u porodičnom preduzeću  i pokušaćete da se realizujte u nekim delatnostima koje zahtevau i malo veću fizičku spremnost nego što je to bilo prethodnih godina. U svakom slućaju za sve probleme, potražite savet u okviru porodice ili od žena sa kojima ste bliski. Ne bi trebalo da se previše nervirate u radu sa Osmicama ili Devetkama, mada od njih imate šta da naučite. Sedmica vam može ponuditi mudro rešenje za finansijske probleme. Moguć je ulazak u brak ili stabilizacija partnerski odnosa.


TROJKA

Sjajna godina za one koji su spremni da rizikuju i da se uključe u neke nove poslove, da se bave pisanjem ili da prihvate posao zbog koga će morati da putuju. Verujete da će vam neki neparni brojevi pomoći ali to bi mogla biti ineka Osmica koja će vam ponuditi originalno rešenje za neku vašu zamisao, naročito ako imate veze sa pisanjem, medijima ili sličnim poslovima, marketinga, promocija, internet marketinga ili  IT tehnologija. Svaka vrsta rizika se može isplatiti jer bi ovo mogla biti sjajna godina ako budete uspeli da se dobro organizujete. Na emotivnom planu imaćete potrebu za dominacijom i to vam neće teško pasti, naročito ako ste več afirmisani u okviru svoje profesije. Na emotivnom planu možete biti pomalo manipulativni što vam može doneti problema u komunikaciji sa jednom Dvojkom ili Sedmicom.


ČETVORKA

Moraćete tokom ove godine da pristanete na mnogo toga što vam ne odgovara. Naučićete da je bolje da se prilagodite okolnostima nego da idete protiv sebe ma kako možda bili u pravu po nekim veoma važnim pitanjima koja morate da rešavate. Imaćete problema u rešavanju pitanja u vezi sa domom i porodicom ili će vam taj segment život odnositi dosta energije. Verujete da možete da utičete na jednu Dvojku ili Peticu ali za to će vam biti potrebno mnogo dobre volje i energije. Ne bi trebalo da se previše izlažete fizičkim naporima jer to može biti razlog za neke tegobe u vidu poremećaja funkcije tiroidne železde. Trebalo bi da sebi obezbedite mir i da se ne nervirate zbog onoga što ne možete da rešite o roku koji ste sebi zadali. Romantična godina za ljubav ako ste spremni da sebe maksimalno podredite volji partnera.


PETICA

Veoma naporna godina jer ćete imati utisak da vas niko ne razume ili da vam se postavljaju uslovi koje niste u stanju da ispunite. Bićete veoma netaktični,impulsivni, preosetljivi a razlog za to može biti i neka iznenadna ljubav, nešto u sferi emocija i partnerskih odnosa može vas u vellikoj meri destabilizovati. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog onog što ne možete da postitnete u odnosu sa nekim ko će vas na neki način nadmudriti ili će želeti da vam da na znanje da mu nešto dugujete. Pokušavaćete da se aktivirate na društvenom planu i to može doneti dosta uspeha, posebno onima koji su spremni da naporno rade, da se usvršavaju. Svako posao u domenu IT tehnologija može se pokazati kao veoma dobar za vas. Više će vam odgovarati bilo koja samostalna delatnost nego rad u državnoj firmi.

ŠESTICA

Iako vaš broj nije naglašen pa samim tim ni Venera, kao vladalc vašeg broja, možete potražiti spas u snazi Dvojke jer je Dvojka egzaltirana u Biku, znaku kojim vlada Venera. Možete očekivati strastvenu vezu,možda čak i povremeno sa nekakvim prekidima zbog ljubomore. Vi ste u godini Dvojke kao jedna Osmica zbog čega ćete biti veoma direktni i često baš pod uticajem Meseca nervozni i nespokojni ali bi trebalo da snagu Meseca konvertujete u nešto pozitivno i da koristite snagu Meseca u onom segmentu njegovog uticaja gde pokazuje snagu intuicije i praštanja. Mesec je sklon duhovnosti, Venera, vladalac vašeg znaka opuštenosti i popustljivosti a Mars agresivnosti. Ako budete previše osetljivi na kritike upravo jedne Osmice možete često dolaziti u sukob sa Peticom i Jedinicom.Na poslu su moguće trzavice jer se možete ostiti zapostavljenom zbog loše procene vašeg posla.


SEDMICA

Za mnoge ćete biti neprepoznatljivi. Ionako spadate u tajanstvene brojeve i ne dozvoljavate nikome da se meša u vaš život, malo ko zna šta mislite, planirate a sada ćete pod uticajem Dvojke biti veoma intuitivni i povučeni. Vaša plemenitost će biti mnogo izražajnija ali na drugačiji način, selektivniji. Prošle godine ste stekli mudrost i verovatno ste često bili ljuti a to niste uspevali da izrazite. Snaga Jedinice i Osmice koje su  uticale na vas bile su prejake. Sve što ste trpeli donelo vam je uvid u stvari u sopstvene greške. Osuđivali ste druge jer niste imali dobar odbrambeni mehanizam. Da ne biste kidali ljubavne i porodične veze, prijateljske i kolegijalne primenjivaćete taktiku povlačenja i to će doneti najviše mira vama i bićete spremni da se okrenete duhovosti i nekim višim ciljevima. Finansije vam nisu bitne. Sve velike troškove koje ste imali radi nesmotrenosti ili ono što ste zaradili a trošili nemilie sada ćete drugačije posmatrati. Novac vam je na poslenjem mestu ali je moguć veliki priliv iz saradnje sa strancima. U ljubavnim odnosima nećete ništa očekivati i možda ćete baš tada dobiti mnogo više nego ranije dok ste se trudili da partneru udovoljite na svaki način.


OSMICA

Ovo je za vas godina velikih iskušanje jer možete biti previše sigurni u sebe i zbog toga skloni da pravite pogrešne poslovne poteze. Možete rešiti u afketu ili podstaknuti uticajem jedne Jedinice ili Petice da napravite značajnu promenu u životu, da se odlučite za  neki nov posao ili da započnete privatni projekat iako možda nemate dovoljno sredstava ili nemate dovoljno iskustva u poslu kojim želite da se bavite. Ako ste mladi,oslonite se na savete iskusnih starijih kolega a ako ste u  zrelom dobu, na svoje iskustvo. Nemojte ponavljati greške iz prošlosti. U ljubavi možete takođe biti veoma impulsivni i nedovoljno spremni da pređete preko mana vašeg partnera za koga ćete u stvari biti emotivno vezani i moguć je raskid. Bićete skloni nepotrebnom trošenju novca što može doneti poveće probleme u drugom delu godine.Ako žeilte da uzimate kredite, činite to oprezno.


DEVETKA

Godina kao stvorena za novu ljubav, za okretanje ka duhovnosti, nove poslove, nešto što ima veze sa umetnošću ili alternativnom medicinom može vam doneti satisfkaciju. Pokušaćete da se pomirite sa nekim članovima porodice koje ste zapostavili, želećete da mnogo češće putujete, da se okrenete ka obrazovanju i da proširite svoje znanje.Moguć je uspeh u domenu obrazovanja, svakog posla koji ima veze sa umetnošču, religijom, alternativnim oblicima lečenja, filozofijom, književnošću. Imaćete prlike da upoznajte interesantne osobe, bićete plemeniti i darežljivi.Opasnost leži u preteranom davanju sebe ili vašeg novca onima koj to ne zaslužuju.Na emotivnom planu bićete spremni da popustite u nečemu što vam je do skora bilo veoma bitno.Nećete obraćati pažnju na neke nepotrebne sitnicice i mane vašeg partnera.

J.Holclajtner


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest