Mesec Purpurne vatrene Zmije- maj 2018

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Precizna tabela vladavine kineskih zodijačkih znakova

Zmija je najcenjeniji znak kada su žene u pitanju u kineskoj astrologji. Mudra, diplomata, uviđavna, tajanstvena i veoma talentovana, spremna da se bori za svoje mesto u društvu,  u svom privatnom životu na delikatan i diskretan način.Mesec Zmije uvek je od 5 ili 6. maja do 5.ili 6.juna ali element koji vlada mesecom se ponavalja svakih pet godina. Tako je poslednji put mesec Purpurne vatrene Zmije bio 2013. godine ali tada je bila godina Sive vodene Zmije pa je tako postojala disharmonija izmedju godišnjeg elementa vode i osnovnog elementa Zmije – yin vatra. Ove godine se ponavlja element vatre u mesecu Zmije i to bi za mnoge mogao biti mesec ljubavi u toku koga će žene biti mnogo dominantnije u svakom pogledu.One će biti te koje će zavoditi muškarce i najuspešnije bile Zmije, Bivoli i Ovce. Od muškaraca najuspešniji će biti Pas, Zmaj, Tigar i Zec. Tokom ovog meseca treba boraviti što je moguće više napolju, obnoviti stara prijateljstva, može doći do obnove starih ljubavnih veza. Majmun i Pacov mogu biti posebno veoma nestrpljivi u ljubavi ili skloni pogrešnim potezima a Konj može biti nestrpljivi i posesivan. Petao i Vepar će biti mudri i povlačiće dobre poteze kada je ljubav u pitanju.

Mesec je pogodan za bavljenje lepim poslovima i hobijem, umetnošću, baštovanstvom, modom, dizajnom, posebno mogu biti uspešni oni koji prodaju parfeme, nakit, modni kreatori mogu očekivati veliki uspeh. Mnogi mogu imati vanredne dobitke u novcu ili mogu kupiti neku nekretninu, vikendicu, mogu ući u poslove u vezi sa renoviranjem ili proširenjem stambenog prostora.

Najsrećniji će biti rođeni u godinama koje se završavaju na 7 i 9 a nestrpljivi će biti roćžđeni u godinama koje se završavaju na 0 i 6.

Pravac sveta koji donosi sreću je jug a stan treba osigurati od negativnih uticaja slikom zelenog zmaja koju treba postaviti u jugoistočnom delu stana ili slikom feniksa, rajske ptice na jugu. Zemljane posude tj. saksije sa rastinjem treba postaviti u jugoistočnom ili centralnom delu stana. 

Srećne boje: su bež, žuta, bledo zelena.

J.Holcljanter

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest