Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

"Novosti" nagovestile popularnost Adriane Lime u Srbiji


Naslovna strana "HOROSKOP"-a (Novosti 2007.)
U proleće 2007. autor ovog sajta je predložio kompaniji "Novosti" iz Beograda da se izda vanredno izdanje "Horoskop" za znak Blizanaca. Ideja je prihvaćena i urednica vanrednog izdanja Jasmina Jovanović, saradnica Marina (Jungić) Milošević i autor ovog sajta su prionule na posao.

Nezavisno od obimnog projekta da ceo časopis uradmo nas tri, od koga smo nas dve astrolozi bili autori teksta, nikome nije nedostajalo entuzijazma. Svi su nas uveravali da je nemoguće u tako kratkom vremenskom roku odraditi taj posao, jer je sve urađeno za desetak dana, ali jedan Jarac ( autor) i jedna Vaga ( Marina, saradnik ) - obe pod uticajem upornog Saturna su bile uverene da se to može izvesti. Urednica Jasmina Jovanović, vrlo kooperativna i otvorena za sve ideje prionula je da osim ostalog dela uredničkog posla, izabere i fotografije. Dok su mnogi tog maja šetali Beogradom nas tri smo do neka doba u noć tražile najbolju fotografiju za naslovnu stranu.

Predlog za naslovnu stranu Jarca - Bka
Kako smo se odlučili da Adriana Lima bude na naslovnoj strani "Horoskopa", vanrednog izdanja za znak Blizanaca .
Pitala sam autora teksta, koji se nalazi na ovom sajtu "Poreklo praznoverica u našem narodu" Jelenu Vuković, Vodoliju u horoskopu, studentkinju svetske književnosti,1986.godište, šta ona misli šta je u trendu. Odmah je dala predlog da to bude Adriana Lima. Nisam htela da dalje prosledim ovu informaciju dok nisam pogledala naše uzajamne horoskope. Jarac uvek treba da posluša Vodoliju jer je Uran ( vladalac Vodolije) napredniji od Saturna ( vladaoca Jarca). Ali to nije bilo dovoljno. Kada sam videla njeno Sunce i Veneru u mojoj 10.astrološkoj kući karijere i njen Mesec u mojoj prvoj astrološkoj kući u Blizancima, znala sam da je izbor dobar. Predlog je prosleđen dalje. Marina je prihvatila. Zašto smo baš Adrianu stavile na naslovnu stranu? Zapravo urednica je bila manje, više neutralna po pitanju izbora Adriane ( Devica- nema sjajan aspekt sa Blizancima) i pomalo se čudila našem insistiranju. Ali naravno sada je sve jasno. Dva astrologa jedna Vaga ( Marina Jungić) sa Mesecom u Blizancima ( Marina, astrolog prihvata ideju o Adriani Limi kao horoskoposkom Blizancu) i Jasminka ( tj. ja) sa velikom prvom astrološkom kućom ličnosti u Blizancima i odlično postavljenim Jupiterom i Merkurom u horoskopu ( volim da pišem o slavnim ličnostima) tražili su nekoga ko mora biti najslavniji Blizanac jer je i predlagač, Jelena Vuković sa podznakom u Blizancima. Kompujteri su se prepunili slikama Adriane Lime i ostalo je samo da izabermo fotografiju. Marina sa podznakomu Škorpiji insistirala je na fotografiji u kome je ona u crnom donjem vešu, tako tipično za Škorpiju, astrolog Jarac je predlagao sliku u crnom kupaćem kostimu sa belim perjem na rukama- Jarci vole crno belu kombinaciju, a urednica Devica je odabrala Adrianu u dvodelnom kupaćem kostimu roze boje, u kome deluje kao seksi devojčica - odlika Merkura (vladaoca i Device i Blzanaca).

I tako se na predlog jedne Vodolije ( Jelena Vuković) - voli medijske poznate ličnosti, sa podznakom u Blizancima i Mesecom u Ovnu ( sportisti) jednog Jarca ( Jasminka Holclajtner) sa podznakom u Biku i Blizancima, Marina (Jungić) Milošević, Vage, sa podznakom u Škorpiji i Strelcu ( stranci) i urednice Jasmine Jovanović ( jako naglašen znak Device - pedannost, racionalnost sa podznakom u Ovnu - spremna na izazove) na naslovnoj strani velikog formata horoskopa našla Adriana Lima kao predznak da će za Srbiju ( Saturn vladalac Srbije je bio u dobrom aspektu sa Adrianinim Suncem) biti važna - i život je odigrao svoje - buduća snaha popularnog srpskog košarkaša.

Predlog za naslovnu stranu Vage - Škorpije
I tako su četiri žene, kao četiri dame u kartama odabrale maja 2007. ko će da osvane na kioscima u Sribiji. Marku Jariću je ostalo "samo" da je upozna, i da je zavoli, što mu očigledno nije bilo teško.
Kompanija "Novosti" je prva ( "rođena" u znaku Vage- Marko Jarić) pre nego što su oboje znali šta će im se dogoditi - ljubav, nagovestila to svojim izborom za naslovnu stranu vanrednog izdanja o kome će se u Srbiji pisati, ali sada već i u svetu, jer su oboje bili na listi najpoželjnijih budućih nevesta i mladoženja.

U vreme kada je "nagovešteno" njenom slikom na naslovnoj strani "NOVOSTI" ( simbolika naziva časopisa) Merkur - vest je bio u Blizancima u opoziciji sa Jupiterom u Strelcu - vest iz inostranstva. Venera- ljubav je bila iznad Adrianinog asteroid Psihe i Venere, Mars u Ovnu ( sporista). Ostalo je prepušteno njima dvoma.

U unutrašnjem krugu natalna karta Adriane Lime - u spoljašnjem krugu Marka Jarića

HOROSKOP Marka Jarića i Adriane Lime
Dvoje slavnih, on srpski košarkaš koji igra za američki klub i ona brazilska manekenka u vrhu najpopularnijih u centru su pažnje, jer su se nakon devet meseci poznanstva verili na njen 27. rođendan. Da li su zaista sudbinski vezani može se saznati iz njihovog horoskopa.

Marko je rođen 12.10.1979.godine u Beogradu a Adriana Lima u Salvadoru, Brazil, 12.6.1981. Imamo već egzaktan trigon između njihova dva Sunca što je samo po sebi sjajna pozicija, i to u vazdušnim znacima (dobra komunikacija). Vreme rođenja i za nju i za njega je nepoznato, a središnje dnevno vreme, tj. podnevno, ima relativan značaj jer Mesec kod nje u horoskopu u tom slučaju pada na 28. stepen Vage, a u slučaju da je rođena uveče prelazi u znak Škorpije. Ipak, Crni Mesec Lilit (zavodnica, fatalna žena) u Škorpiji je čini magično zanosnom i u dobrom je aspektu sa asteroidom Psihom u Raku - veoma drži do porodice i tradicije što i ne negira. Sa Venerom, planetom emocija u Raku u blizini Merkura, ona može preko medijskog eksponiranja ( Merkur) i to svoje lepote (Venera u Raku) da dosta zaradi ( takođe pozicija Venere u Raku). Njen Mars ( tip muškarca koji joj se dopada ) je u Blizancima ( osoba koja je poznata, muzičar ili sportista - bila u vezi sa Leni Kravicom, muzičarem) ali takav Mars označava i potencijalnog sportistu.

Zodijački znak koji simbolizuje brak (Vaga) kod nje je izuzetno naglašen i može opisati njenog budućeg supruga. U Vagi se nalaze Jupiter ( slava, bogatstvo) u konjukciji sa Saturnom ( tamnokos, Srbija je rođena u znaku Jarca kojim vlada Saturn) i Pluton (ako je kod nje u konjukciji sa Mesecom što zavisi od sata rođenja, moglo bi značiti da će suprug doći iz zemlje koja je pretrpela nekakve katastrofe ili rat) Vrlo interesantno, ona ima konjukciju Pluton-Mesec (fatalna žena) a on konjukciju Pluton - Sunce ( zavodnik) jer Pluton daje i ličnu harizmu. U uzajamnim horoskopima je jako dobro kada muškarac ima jakog Marsa ( on u Lavu) a ona dobro postavljenu Veneru ( u Raku). Njegova Venera u Škorpiji govori i seksepilnoj partnerki ( ona reklamira donji veš).

Markov solarni horoskop nagovestio ljubav sa Adrianom
U ovogodišnjem njegovom solaru ( horoskopu od rođendana do rođendana tj. od 12.10.2007. do 12.10.2008.) u toku čijeg trajanja je došlo do verdibe, ali pre toga i poznanstva i zaljubljivanja, njegov Mesec ( duša, tip žene koja mu se dopada, uz Veneru koja to isto simbolizuje) se našao iznad njegove Venere. To znači da će u toj životnoj godini sresti onu za koju će pomisliti da je ona prava. Jupiter u solaru je došao iznad Neptuna u Strelcu ( ljubav u prekookeanskoj zemlji) a Mars je u Raku ( duboke emcoije, popustljiv, i to tačno iznad njenog Merkura ( pričljivost, duhovitost) i u blizini njene Venere ( zanos). Ona je njega oduševila pričom, otvorenošću, a on nju osećajnošću i džentlmenstvom ( Mars u Raku). On je pored nje osećao kako se menja ( Mars iz natalne pozicije u Lavu - strast, direktnost) prešao je u Raka ( popustljivost, osećajnost, prefinjenost). U njegovom solaru asteroid Amor je bio iznad njegovog Urana a konjukcija Venere ( žena koja mu se dopada) i Saturna ( orijentalna, latino lepota) u blizni fiksne zvezde Regulusa govori o slavnoj ženi.

Adrianin solar nagoveštava veridbu
U Adrianiniom solaru za prošlu godinu u kome je započeta veza, Venera je došla iznad Markovog Marsa u Lavu - ljubav na prvi pogled. A da li se ona zaljubila na prvi pogled ?

Njen Mars u solaru je bio u Ovnu ( sportista) u konjukciji sa asteroidom Gold ( neko ko je dobrog materijalnog stanja) i u trigonu sa njegovim Jupiterom ( pomislila je kao je fin) ali je na nju delovao fatalno - opozicija sa konjukcijom Sunca i Plutona - primetila je njegov pogled. Delovao joj je pomalo zagonetno. Šta je smetalo u toj vezi ? Razdvojenost. Oboje su bili pomalo napeti, ( njen Uran u solaru- rastanak, u napetom aspekstu sa njenim natalnim i solarnim Suncem - važan mušakrac u njenom životu). U njegovom solaru Uran uz Amor ( ljubav na prvi pogled) je bio u napetom aspektu a Crnim Mesecom Lilitom ( veoma ljubomoran, u sebi se nervirao što njoj može dok nisu zajedno da prilazi neko drugi) . Ipak, imao je poverenja jer je asteroid Psiha u solaru bio u konjukciji sa Suncem ( verovao je u sebe) i u dobrom aspektu sa njenim Suncem i njenim solarnim Saturnom - oboje su bili spremni da izdrže iskušenja koja donosi razdvojenost.

Zašto je dobila verenički prsten na svoj rođendan

Evo pozicije planeta na njen 27. rođendan:

Mesec u Vagi - romansa, Sunce u konjukciji sa Venerom ( nakit kao poklon) i to još u konjukiji ca asteroidom Gold iznad njenog Sunca, u trigonu sa njenim Plutonom - veliko uzbuđenje i u dobrom aspektu sa solarnim Marsom u Lavu ( Marko inače u natalu ima Marsa u Lavu) i odličnim aspektom sa Neptunom ( zaljubljenost). Saturn u Devici - ozbiljan muškarac, u dobrom aspektu sa Merkurom u Raku ( svideo se njenoj mami- Rak simbol porodice, Merkur su reči, šarm, komunikativnost). Mamin komentar je morao biti za njega da je jako prirodan i bila je prijatno iznenađena njime ( Adrianin asteroid Psiha u Raku - rodno mesto, majka) u odličnom aspektu sa Markovim Uranom - nastupio prirodno, za njene sunarodnike on je bio iznenađenje - Uran.

Sada ostaje samo da im poželimo sreću. Oni su se za nju već izborili.

Jasminka Holclajtner

 
 

Astro Zenit Extra

images

Reklame

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
38.619.477

Pregledanih stranica
95.190.617

Danas poseta
40.528

Trenutno na sajtu
1.029

Vreme: 2014-04-18 15:04

Reklame