BIK- Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Brzi hod Venere planete ljubavi koja je išla retrogradnim hodom u 2018. donosi mogućnost da imate zadovoljavajući ljubavni život u 2019.Partnerski i emotivni odnosi u januaru donose interesovanje za neku osobu koja možda nije ni svesna koliko vas intrigira i Venra kreće sa poslednjih stepeni Škorpije iz dobrog aspekta sa Plutonom, zbog čega bi moglo da se radi o ambicioznoj osobi. .

Ulazak Marsa 1. januara u znak Ovna donosi neko uzbuđenje, iznenadni poziv, možete biti preterano osetljivi, nesposobni da rešavate svoje probleme iz sfere privatnog života na način na koji biste vi želeli.Već 5.6.pomračenje Sunca u Jarcu a 7.januara je u Strelcu i donosi strastvenu vezu sa nekim vatrenim znakom.

Ako ste u drugoj vezi ili braku ili planirate zajednički put u inostranstvuo ovo pomračenje može doneti neke probleme u vezi sa tom temom.

Tranzit Venere od 7.januara preko Strelca može doneti flert sa nekim vatrenim znakom ili osobom koja je vezana za inostranstvo, na neki način, bilo poslovno ili privatno.

Ulazak Venere 3.februara u znak Jarca i ide ka Saturnu zbog čega imate velika očekivanja od neke osobe koja živi u inostranstvu. Pomračenje Meseca 21.januara može doneti iznenadni susret takođe sa nekim vatrenim znakom koji nije možda slobodan. Početak februara je veoma naporan za one koji nisu zadovoljni svojim partnerom i svojim ljubavnim životom jer će Mars iz Ovna, polja tajnih ljubavi i ljubavne patnje bili u kvadratu, napetom aspektu sa Plutonom u Jarcu.Ako idete na službeni put, tada je moguć flert na putu.Venera, vladalac vašeg znaka u konjunkciji sa Plutonom 22. februara donosi takođe jake strasti, u zavisnosti od toga da li ste u vezi ili ne moguće je strastven susret ili možda nezadovoljstvo partnerom ako morate da se razdvojite.

Kraj januara početkom februara napet aspekt između Marsa iz Ovna i Saturna i Plutona i treba da budete oprezan u pogledu onoga što pričate kada se radi o vašem privatnom životu. Mars u dobrom aspektu sa Jupitera,početkom februara donosi nove nade da je moguća veza sa nekom izuzetno ambicioznom osobom.Sredinom februara konjunkcija Marsa i Urana može doneti strastveni susret sa osobom koju poznajete i/ili ste je poznavali preko posla.

Ulazak u znak Bika 6.marta Urana , planete promene koja vlada vašim poljem karijere kada se radi o privatnom životu može doneti romansu sa nekim koga znate preko posla.Tokom marta meseca bićete veoma romantični i moguće emotivno vezani za nekog umetnika ili lekara ili kolegu a retrogradni hod Merkura donosi konfuziju i probleme u komunikaciji .Moguća je paralelna veza ili će vam se udvarati dve osobe, slične profesije. Oko 20.marta dobar aspekt između Marsa u vašem znaku u Plutona u Jarcu donosi mogućnost ostvarenja harmonične veze sa nekim zemljanim ili vodenim znakom jer će ona druga strana pokušati da sa vama uspostavi dobru komunikaciju ali vi ćete hteti da budete slobodni ili da po svaku cenu nešto svoje proterate.Kada Venera uđe u Ribe 27.marta postajete popustljivji.

Početak aprila može da bude veoma romantičan jer će Venera, vladalac vašeg znaka biti u konjunkciji sa Neptunom i moguć je susret negde ne nakom većem zvaničnom skupu.

Brzi hod Saturna donosi jaku energiju i moguća je veza sa nekim ko ima poslovne kontakte sa insotranstvom, dobre šanse u vezi sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom

Kraj maja i početkom juna, dobro za ljubavnu vezu,  sredinom juna Merkur i Mars u opzicji sa Saturnom i Plutonom, mogući su problemi, pnude, koje baš ne odgovaraju Biku,

Početak maja donosi zategnute odnose sa Jarcem, Vagom ili Vodolijom ili sa partnerom koji vas zbog posla pomalo zanemaruje. Ipak od sredine maja, situacije je znatno povoljnija, vi ste dominantni i partner prelazi preko nekih vaših hirova.Kraj maja donosi romantične susrete posebno ako idete negde na odmo i to traje do polovine juna kada partner može biti nešto mrzovoljniji ili može biti ljubomoran, provokativan. Poslednjih deset dana juna mogu biti prepuni napetosti i naporne komunikacije zbog uzajamne ljubomore.

Jul je jako povoljan za svaku vrstu romanse mada je polje komunikacije opterećeno pomračenjem Sunca 2. jula i pomračenjem Meseca 16/17.jula ali samo ako vi ili partner imate nekakve veze sa inostranstvom. Oko 20.jula napet aspekt između Venere i Plutona može doneti udvaranje od strane atraktivne, harizmatične osobe a oko 25.jula moguć je susret na nekom kraćem putu.Ako u prvoj polovini avgusta idete u inostranstvo mogući su prijatni susreti sa strancima.Povoljan period traje i u avgustu i početkom septembra, neko ne odustaje od vas.Prva polovina oktobra može biti pomalo stresna ako jedno od vas dvoje pokazuje ljubomoru a ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Bikom, Vodolijom, Jarcem ili Škorpijom.Od 8.oktobra do početka novembra vi ste dominantni a u novembru partner, prvo će pokušati da vas pridobije popuštanjem a zatim autoritativnim stavom.

U decembru imate šanse da upoznate nekog s kim možete da ostvarite dugu, ozbiljnu vezu.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

 

Facebooktwitterpinterest