BLIZANCI- Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.5.- 21.6.)

Ljubavni život predstavnika vašeg znaka pod uticajem je Venere, planete ljubavi koja vlada petim poljem erotike i ljubavi, Jupiterom koji vlada poljem partnerskih odnosa i Marsom, planetom koja vlada 11.poljem u uzvraćene ljubavi.

Venera ulazi  7. u Strelca i u dobrom aspektu sa Marsom u Ovnu vam donosi lepe prilike za romansu i to se može dogoditi preko posla posebno ako i sami imate veze sa medijima ili nekim osobama koje imaju karakteristike vatrenih znakova.

Januar je veoma dobar za vezu sa vazdušnim i vatrenim znacima ili ako planirate da negde putujete. Moguće je susret ne nakom većem skupu.

Pomračenja Sunca i Meseca

5./6. janara- delimično pomračenje Sunca u Jarcu može doneti ljubomoru, nesigurnost i neku vrstu provokacije od strane osobe koja je zbog nečega možda pomalo ljuta na vas.

21.januara- totalno pomračenje Meseca  u Lavu ukazuje na lošu komunikaciju sa nekim Lavom ili Ovnom.

2.jul totalno pomračenje Sunca u Raku može doneti loše odnose sa partnerom ako se radi o nekom koga poznajete preko posla

16./17.jula delimično pomračenje Meseca u Jarcu može doneti manju raspravu sa partnerom zbog ljubomore.

Tranzit Venere u februaru vam ne odgovara jer možete dobijati kontradiktorne vesti o nekom ko vas interesuje

U februaru se može malo komplikovati veza sa nekom Vagom, Bikom ili će partner pokazivati ljubomoru-

Ulazak Venere u Ribe krajem marta znači da je moguća je romansa sa nekim preko posla.

Ulazak Urana u Bika 6.marta i može doneti tajnu vezu sa nekim koga ste površno poznavali. Za vas nastupa period u kome ćete želeti da se oslobodite nekih osoba koje su vam pravile probleme u prošlosti čak iako ste možda prema njima gajili duboka osećanja.Možda ćete biti u situaciji da razmišljate da li da obnovite neku vezu i da nekom ponovo date šansu ili da krenete dalje.

Krajem februara i početkom marta Venera, planeta ljubavi pravi napet aspekt sa Uranom i vi ćete biti velikoj dilemi kako da se postavite prema harizmatičnoj osobi koja je imala velikog uticaja na vas.U isto vreme može vam se udvarati neki Ovan, neka Škorpija ili neki Bik.

Tranzit Marsa, preko Blzanaca u aprilu donose vam potrebu za mnogo sadržajnim društvenim životom.Sredinom aprila i Merkur je u Ovnu a od 20.aprila Mars tako da ćete biti spremni da započnete novu vezu.

Povremeno možete tokom proleća imati utisak da vas neko proganja i da ste nekom opsesija.Ulazak Venere 20.aprila u Ovna donosi susret sa predstavnikom ovog  znaka i mogućnost veze koja bi mogla biti za vas fatalna.U aprilu i prvoj polovini maja Mars u vašem znaku čini vas veoma aktivnim na ljubavnom planu,naročito ako ste muškarac Blizanci a ako ste dama Blizanci, nećete imati mnogo razumevanja za one koji će uporno želeti da vam nametnu svoje društvo.

U toku maja moguć je susret sa nekom osobom iz vaše prošlosti ali ćete takođe imati šansu da uđete u tajnu vezu sa nekom Vodolijom, drugim Blizancem ili Devicom, Lavom.U prvoj polovini maja moguće da ćete često dobijati dokaze da neko misli na vas, da želi da bude sa vama nezavisno od vašeg statusa, čak iako ste u braku, nekome ćete biti opsesija. 

Tokom jula možete ući u vezu koja verovatno neće biti naročito perspektivna ako se radi o nekom ko je mlađi od vas.

Ljubavni odnos sa strancem je veoma nagalšen kao mogućnost i bićete verovatno u prilici da uđete u vezu sa nekim ko često putuje. Tokom tranzita Venere preko Vage kada Merkur bude u konjunkciji sa ovom planetom ljubavi je pravo vreme kada možete doživeti romansu sa nekim vazdušnim  znakom moguće da će se baviti sportom ili nekim dinamičnim poslom, možda će se raditi o osobi prisutnoj u javnosti, umetnikom ili nekim ko je veoma popularan u društvu.Romansa koja započne tada posle 8.oktobra može se komplikovati ako je partner ljubomoran jer će to otvoreno pokazivati.

U novembru moraćete da uložite mnogo energičnosti da biste održali vezu sa nekim ko je ambiciozan i posesivan, spreman da sa vama bude u vezi ali očekuje da se vi prilagodite njegovim  uslovima.

1.-26.novembra Venera u Strelcu donosi romantičan susret sa nekim ko ima veze sa inostranstovm.

Jupiter u Strelcu cele godine do 2. decembra pruža šansu za romansom negde u inostranstvu sa veoma uglednom osobom koja je veoma posvećena poslu.Ulazak Jupitera 2. decembra u znak Jarca može doneti onima koji to žele i planiraju, saznanje o proširenju porodice.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest