Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.)                                                       

5.10.2015.
Verujete da će vam jedan  Rak ili Jarac izaći u susret i da će vam pomoći da se snađete u poslu koji bi mogao da bude izuzetno povoljno rešenje za situaciju u kojoj se nalazite. Ako ste u prilici da se vidite sa uglednom osobom koja živi u inostranstvu, učinite to svakako, ma koliko vam to možda remetilo planove,

6.10.2015.
Trudite se da ostavite povoljan utisak na one koji odlučuju o vašem statusu. Koristite šarm kao ulaznicu u društvo koje vam imponuje. Ako ste u podznaku neki vatreni ili vazdušni znak imate šanse da budete popularni i da se istaknete u nekom timskom radu. Pazite da vas neko danas ne isprovocira na poslu.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)                 .

5.10.2015.
Uvereni ste da vas niko ne razume i da ne može da vam pomogne, naročito kada je u pitanju posao sa jednim Bikom, Devicom ili Ribama. Osećate se iscrpljenim pokušajem da se adaptirate na situaciju koja vam u stvari u mnogo čemu ne odgovara. Ipak, Mars u Devici vas u priličnoj meri podstiče na aktivnost.

6.10.2015.
Prilično ste osetljivi na kritike i  moguće da ste u raskoraku između želja i mogućnosti. Ako radite neki posao dok ne smislite šta ćete, pazite da se previše ne iscrpljujete naročito ako je ispod vašeg nivoa. Trebalo bi da budet mnogo otvoreniji prema onima koji vam pružaju šansu da napredujete ali nemojte pred svakim otvarati krate.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).                                 

5.10.2015.
Vaš znak je prepun planeta koje imaju velikog uticaja na vaše osećanje sigurnosti u sebe. Ne biste mogli ništa da uradite da nemate one koji vas u svemu podstiču i motivišu, posebno bi trebalo da se oslonite na Devicu i Lava. Ipak, vi ste prilično nepoverljivi i zatvoreni u sebe, sumnjajući u iskrenu naklonost onih koji vam dele savete.

6.10.2015.
Naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta sa Neptunom u  Ribama koje vas čine konfuznim i naglašeno astrološko polje prjatelja, ljubavi i društvenog života sa Uranom, planetom originalnosti, raskida, vanbračnih veza, ekscentričnosti može značiti  da vam prijatelji savetuju jedno a porodica drugo. Mars u Devici donosi savete članova porodice koje teška srca usvajate.


 rak
RAK (21.6. – 22.7)   

5.10.2015.
Zadovoljni ste saradnjom sa jednim  Lavom, Vodolijom ili nekim drugim Strelcem čak i ako su naporni po mnogim pitanjima, naročito u pokušaju da vas nagovore na nešto na šta vi ne želite da pristanete. Osećate veliku želju za samostalnim radom ili za nekim svrsishodnim poslom koji bi mogao da vam donese i novac i satisfkaciju.

6.10.2015.
Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom posla i svakodnevnih aktivnosti, hroničnih tegoba u konjukciji sa Marsom u Devici donosi neprijatnosti u sferi komunikacije sa onima koji su vam bliski. Imate potrebu da se sa nekim ubeđujete i da drugima nešto dokazujete iako je to protivno vašim interesima. Regulišite pitanja koja se odnose na dokumentaciju i papirologiju.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)                             

5.10.2015.
Imate nečiju veliku podršku ali i nedovoljno razumevanje jednog Ovna ili Vodolije koji pokušavaju da vam nametnu svoju volju. Dogovor je moguć ako ne budete do kraja otkrivali svoje namere i ako budete imali i neki kontra predlog koji biste im ponudili. Moguć je susret sa nekim koga dugo niste videli.Verujete da ćete napravite dobar dogovor sa Strelcem ili Blizancima.

6.10.2015.
Naglašeno astrološko polje novca koji zarađujte svojim radom sa Marsom i Jupiterim i astrološko polje novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa, ljubomore i konkurencije čini vas nesposobnim da donesete pravilnu odluku u vezi sa nečim što vam je veoma bitno a tiče se vaše karijere. Nekome je stalo do saradnje sa vama ali ne pod vašim uslovima.


  Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.).            .

5.10.2015.
Prilično ste neprilagodljivi i pored vaše ljubaznosti i pokušaja da stvorite utisak kooperativnosti. Atmosfera u porodici nije sjajna zbog vašeg komandujućeg stava koji vaši bližnji ne tolerišu. Imajte razumevanja za mlađe članove porodice kojima u stvari nemate mnogo toga da zamerite. Imate način da se raspitate o onome što vas nervira.

6.10.2015.
Vaš znak je naglašen prisustvom Marsa i Jupitera i ovo bi moglo doneti neku vrstu opasnosti onima koji su impulsivni ili koji su skloni da u svemu preteruju. Imate način da rešite problem sa Ribama uz pomoć Jarca ali nemate dovoljno suptilnosti ni strpljenja. Pokušajte da shvatite razloge zašto je neko prestao da se sa vam viđa.VAGA (23.9. – 22.10.)

5.10.2015.
Bavite se rešavanjem praktičnih problema u ime ili za račun jednog Jarca koji očekuje od vas da budete maksimalno efikasni. Ako vam se dogodi neočekivani susret sa nekim ko je u stanju da vas provocira na raspravu, pokušajte da mu ništa ne odgovarate, nepotrebno ćete se nervirati.Pokušavate da se dogovorite sa jednim Ovnom oko novog posla.

6.10.2015.
Trudite se da budete rado viđeni  u svakom društvu i da se dogovorite oko nekog bitnog pitanja ali vam to teško polazi za rukom ako niste iskreni. Nekome je bitno da  se sretne sa vama i da se čuje da je bio u vašem drštvu. Poslovni partner vam pruža svaku vrstu podrške za nove ideje.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.).                    .

5.10.2015.
Veze sa osobama koje su ambicioznije od vas donose vam mogućnost napredovanja na poslu što je i te kako poželjno da se dogodi. Unazad izvesno vreme uglavnom više pričate nego što radite, planirate ali ne pristupate konkretno realizaciji ideja. Potrebna vam je podrška jednog Ovna.Pokušavate da obnovite saradnju sa jednom Škorpijom.

6.10.2015.
Maštate o nečemu što vam ne izgleda lako ostvarljivo ali će vam ipak biti od velike koristi savet osobe kojoj verujete kada je u pitanju vaša želja, plan ili projekat. Nemojte odustati od svojih ideja zbog ograničenosti sredstava ili zbog nekih otežavajućih okolnosti na koje ne možete mnogo da utičete. Mogući neočekivani dobici u novcu.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

5.10.2015.
Mesec u Raku i i dalje deluje na vas prilično podsticajno ako želite da zaradite neki ekstra novac  kada je u pitanju odnos sa vama bliskim osobama sa kojima želite da se dogovorite oko bitnih pitanja.Vašu želju da vas ostave na miru malo ko poštuje, treba da to shvatite kao kompliment jer su mnogi željni vašeg društva.

6.10.2015.
Spremni ste da razgovarate o nečemu što je veoma bitno jer vam odgovara tranzit planeta preko Vage. Razovaraćete o svojim idejama sa nekim ko vam je inače veoma naklonjen i dobronamerno će vam reći nešto što vam možda ne ide u prilog, naročito ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Verujete da možete da sprovedete svoje planove u delo.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

5.10.2015.
Planirate kao da uložite novac u posao koji bi trebalo da vam se vrlo brzo isplati. Neko će vam učiniti po volji i to bi trebalo da cenite, naročito ako se radi o Biku, Raku ili Škorpiji koji moraju da zbog toga naprave neke veće  ustupke i ne čine to baš tako rado. Moguća saradnja sa osobama koje se bave sportom.

6.10.2015.
Rođeni u prvoj dekadi znaka pod uticajem su tranzitnog Marsa. Moguća je povoljna vest u vezi sa poslom od nekog ko živi u inostranstvu ili radi za strance. Pravite grandiozne planove i ne želite da se zadovoljite ničim prosečnim, ma kojim poslom da se bavite.Trudite se da nađete način kako da postignete dogovor sa jednom Škorpijom.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.).

5.10.2015.
Možete biti veoma uspešni u poslu koji zahtev od vas sposobnost da nekog ubedite u nešto, mogouće da se radi o finansijama ili o nekom poslu koji bi mogao biti dobro plaćen u saradnji sa strancima. Očekujete poziv od osobe sa kojom treba da se vidite u inostranstvu.Osećate se spremnim da produbite novo prijateljstvo.

6.10.2015.
U toku prepodnevnih sati bićete spremni da razgovarate o novom poslu sa Lavom. Za svoje nezadovoljstvo najviše krivite jednog Jarca ili jednog  Bika koji su totalno poremetili vašu koncepciju i sa njima nema dogovora. Možda bi trebalo da se mnogo više oslonite na sebe nego na druge, ma o kome da se radi.


ribe 

RIBE (20.2-20.3.)

5.10.2015.
Pokušaćete da ubedite nekog da nastavi saradnju sa vama. Moguće da ćete to uraditi preko posrednika koji bi mogao da u vaše ime pregovara i to veoma uspešno. Saradnja sa Jarcem ili Rakom zahteva veliku izdržljivost i strpljenje, posebno ako se radi o ambicioznim osobama. Dobro bi vam došao susret sa Vagom.

6.10.2015.
Trudite se da budete u toku događaja a mnogi misle da se povlačite u svoj svet i da namerno izbegavate neke obaveze koje bi trebalo da ispunjavate.Želite da dobijete u vremenu pre nego što donesete odluku koja se tiče vaše profesionalne budućnosti. Mnogi misle da niste iskreni i to vam zameraju. Dobijate poziv da se sretnete sa jednom Škorpijom.

facebooktwittergoogle_pluspinterest