Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest
facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.) 

 30.8.2015.  
Dobijate priliku da sa nekim razgovarte u četiri oka o nečemu što vam je veoma bitno. Ako ste slobodni a niste sigurni u osećanja ni svoja ni nekog ko vam se dopada, trebalo bi da imate hrabrosti da otvoreno o tome razgovarate.Ako vam se dopada ideja o zajedničkom putovanju sa osobom koju poznajete preko posla, moguće da ćete imati prilike da se upoznate.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

30.8.2015.   
Tranzit Meseca u konjukciji sa asteroidom Kironom čini vas spremnim da se vratite na neku staru vezu, poznanstvo ali ne bi trebalo da budete previše iskreni prema onima koji to ne zaslužuju. Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Rak bude dao priliku da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja. Moguće da ćete se ako ste veoma mladi, posebno ako ste rođeni 1993.-95. možete se zaljubiti u nekog interesantnog. 


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

30.8.2015.
Naglašen znak Riba vam ne odgovara jer možete biti u procepu između ličnih ambicija i potrebe za istinom. Pokušavate da razjasniste sebi neku dilemu ali vam to ne polazi za rukom verovatno zato što neko od vas skriva bitne činjenice. Pozicija Meseca u astrološkoj kući  javnosti donosi mogućnost flerta negde van mesta  u kome živite ali to neće biti on najbitnije, moguć je i neočekivan susret sa nekadašnjom simpatijom.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

30.8.2015.
Trudite se da učnite po volji nekom ko vam je posebno drag. Ne bi trebalo da se nervirate zbog komentara jednog Lava.
Neko sa posla ko vam se više puta udvarao i moguće pokušavao da vam da na znanje putem sms poruka koliko mu se dopadate, menja taktiku. Na vama je da otrkijete o čemu se radi. Pozicija Marsa može značiti izvestan prekid u odnosima sa nekim ko vam je drag ili je od nedavno vaš partner.


Lav

LAV (23.7.-22.8.)

30.8.2015.  
Mars i Venera u vašoj astrološkoj kući ličnosti čine vas impulsivnim a uticaj mladog Meseca iz Riba vas čini nervoznim. Za muškarce Lavove pozicija Meseca uglavnom znači nemogućnost dobre komunikacije sa nekim do koga vam je stalo. Čak i ako budete insistirali na razgovoru teško da će vam poći za rukom da shvatite o čemu se radi, partner je vešt u izbegavanju iskrenih odgovora.


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)     

30.8.2015. 
Ovo bi za vas mogao biti veoma interesantan dan, naročito ako ste u tajnoj vezi sa nekim o kome ne znate mnogo.Pokušajte da se preterano ne nervirate ako vas jedan Lav ili Bik budu ignorisali ili ako ne budu imali vremena za vas. Ne ulazite u sumnjive ljubavne „aranžmane“, ma o kome da se radi.Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko radi u inostranstvu.Ne bi trebalo da se nervirate zbog ponašanja jednog Jarca.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.).

30.8.2015. 
Sunce, koje u vašem znaku  nije dominantno  tranzitira preko vaše astrološke kuće tajni tako da ćete verovatno biti u prilici da nekom nametnete svoju volju na diskretan način ili ćete imati manju raspravu sa nekim ko pokušava da vas iskoristi. Moguće da morate da pristanete na nešto što vam nikako ne odgovara. Sa Ribama ne uspevate da se uspostavite dobru komunikaciju.Verujete u mogućnost susreta sa Škorpijom.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

30.8.2015.
Tranzit Venere iz Lava može značiti da će neka žena na koju se oslanjate ili neka dobra prijateljica biti nesmotrena i reći nešto što će poremetiti vaš duševni mir.Ako ste slobodni, danas nije pogodan dan za započinjanje veze sa nekim koga poznajete preko posla.Nekome je veoma bitno da osvoji vaše poverenje,moguće da se radi o jednom Raku ili Škorpiji.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

30.8.2015.  
Ako vam je stalo da se sretnete sa Ribama ili Raka, verovatno nećete doći u iskušenje da flertujete Osećate se prilično sputano u vezi u kojoj vam se čini da nemate izlaza. Trudite se da odobrovoljite nekog ko ima uticaja na vašeg partnera, moguće da je on pod većim uticajem svoje porodice nego vašim što vama posebno smeta. Nemojte odustajati od veze sa nekim ko živi u inostranstvu.Dobro se osećate u društvu Vage.


  Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

30.8.2015.
Ostajete pri svom stavu čak možete biti prilično ljubomorni zbog veze sa nekim ko vas stalno drži u neizvesnosti. Možete  biti prilično iznenađeni razvojem događaja koji vama idu naruku jer ćete verovatno sresti nekog koga dugo niste videli. Dobićete poziv od Riba u vezi sa izlaskom.Veoma ste romantični i spremni da se sretnete sa nekim ko vam je posebno zanimljiv.


 

   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

30.8.2015. 
Ovo bi mogao biti izuzetno stresan dan ako ne dozvoljavate partneru da utiče na vaše stavove. Radi se o osećanjima a ne o vašoj karijeri i o vašem uzajamnom odnosu koji je verovatno zapao u krizu. Imate priliku da se sretnete sa Ovnom ili Vagom sa kojima se često srećete na javnom mestu.Nemate mnogo sluha za  potrebe jednog Raka čak vas povremena melanholija partnera prilično nervira.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

30.8.2015. 
Strepite da bi nešto loše moglo da krene u vašem privatnom životu i da biste morali da budete mnogo popustljiviji. Ako vam se dopada neko ko nije slobodan, danas bolje nemojte upriličiti susret, moguća su neprijatna iznenađnje. Ako ste slobodni, dan nije pogodan za početak veze.Tranzitni Mesec preko vašeg znaka dan nakon mladog Meseca donosi pojačanu osetljivost i nespremnost na kompromise kada je u pitanju jedan Lav.

facebooktwittergoogle_pluspinterest