Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest
facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.) 

 27.8.2015.   
Ne odbijajte ničije savete niti pomoć koji su vam neophodni u vezi sa rešavanjem problema u ličnom životu, samo zato što volite da se pokazujete kao superiorni i sposobni da sve sami rešavate.Biće vam od velike koristi osoba rođena u znaku Raka ili Bika.Predveče vam dolaze gosti.Danas su mogući  razgovori sa osobom koja vam je draga, posebno ako planirate da idete negde zajedno na put.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

27.8.2015.
Ne budite preterano samouvereni posebno kada je veza  sa jednim  Lavom, Vagom ili Devicom  u pitanju.Može vas neprijatno iznenaditi zahtev od neke vama bliske osobe da ostanete duže na poslu ili da se dodatno angažujete oko rešavanja njegovog ličnog problema koji zahteva veliko iskustvo.Dobro se slažete sa nekim ko se razume u vaš posao. Potrebna vam je osim ljubavi i podrška u vezi sa vašom karijerom.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

27.8.2015.
Sunce u Devici i Mesec u Vodoliji , donosi potrebu za iskrenim razgovorom o nečemu što se odnosi na vašu porodicu. Iz nekih razloga veoma vam je bitno da vam se javi osoba u koju imate povrenja ili da svoje privatne probleme podelite da roditeljima. Ipak, vi nećete biti sasvim iskreni, kao da vam je neprijatno da pričate o nečemu što vas muči.Ako niste sigurni u osećanja osobe do koje vam je stalo, lako će vam biti da to saznate ako je isprovocirate.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

27.8.2015.
Očekuje vas poziv od nekog ko vas dugo nije video ili želi da se sa vama sretne, najverovatnije u okviru kućne posete. Moguće da ćete biti raspoloženi da pozovete nekog ko vam je veoma drag i koga dosta dugo već viđate ali nikako niste prešli granicu prijteljstva ili površnog poznanstva. Potrebno vam je mnogo više hrabrosti ili motivacije da biste pozvali nekog ko vam je nekada bio drag. Nemojte dolaziti u iskušenje po pitanju veze sa Jarcem.


Lav

LAV (23.7.-22.8.)

27.8.2015.           
Jedan od boljih dana, posebno za one koji vole da se druže sa osobama sa kojima imaju o čemu da prilčaju. Jedan Ovan ili neki Strelacmogli bi biti veoma interesantni, naročito ako s njima treba da se sretnete u većem društvu.Ovo je kao idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vremena.Trebalo bi da budete iskreniji prema nekom koga ste nedavno upoznali.          


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)     

27.8.2015.
Trudite se da neko koga viđate na poslu shvati koliko vam se dopada, moguće da se radi o Raku ili Biku. Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, verovatno ćete biti veoma uporni u nastojanjima da osvojite njihovu naklonost Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko često nastupa u javnosti.Nekome je stalo da sazna što više o vašem privatnom životu.Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa onima sa kojima inače ne možete da lako nađete zajednički jezik.


 

vaga

VAGA (23.9. – 22.10.).

27.8.2015.
Pokušajte da se ne raspravljate sa osobom koja vam je draga naročito ako znate da je u pravu. Neće vam poći za rukom da je ubedite u ono što želite ako budete uporni, drugačijim stilom, više ćete postići.Bilo bi dobro da budete fer i da partneru date na znanje da vam je stalo do njega. Slobodni Lavovi očekuju da im se javi neko koga poznaju s posla.Ako se članovi vaše porodice previše mešaju u vađ život neće vam biti jednostavno da im objasnite da vam je potrebno više samostalnosti.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

27.8.2015.
Verujete da vam neko radi iza leđa, da pokušava da vas u nečemu prevari ili nadmudri. Uz malo taktičnosti možete od one koji vam nisu naklonjeni ubediti da imaju razloga da rade sa vama i da vam veruju.Poverite svoje planove Škorpiji koja ima iskustva u ljubavnim probleima. Vladalac vašeg znaka u Jarcu donosi nepoverenje prema onima koji  su previše direktni. Nemate način da uverite Vagu da treba da vam pruži još jednu šansu.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

27.8.2015.            
Sunce u Devici donosi mogućnost romanse na putu jer je u konjukciji sa Jupiterom, zbog čega biste mogli biti u vezi sa nekim ko je za vas gotovo idealan partner. Naglašene astrološke kuće posla, ljubavi i javnosti sa asteroidima ljubavi čine vas sklonim da se emotivno vezujete za kolege. Dopada vam se izuzetno iskusna osoba neko s kim ste nekada zajedno radili.Pokušavate da nađete način kako da povratite poverenje nekog Bika ili Lava.    


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

27.8.2015.
Predstavnici vašeg znaka se postavljaju često veoma zahtevno a da toga nisu svesni. Partner može imati osećaj da mu nešto prebacuje, naročito ako ste na početku veze a nije mu jasno šta. U stvari verovatno ne želi da prihvati vaše kritike koje mu često upućujete zbog vaše nervoze. Prihvatite poziv Device za izlazak, posebno ako se radi o velikom društvu. Trebalo bi da se dogovorite oko nečega veoma bitnog.


 

   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

27.8.2015.
Spremni ste da se nađete sa Ovnom sa kojom ste već izlazili a možda veza nije bila tako uspešna. Ako se radi o nekom prisutnom u javnosti veza ima šanse da se stabilizuje. Na putu ste ostvarenja prilično harmoničnog odnosa sa osobom koja je ipak mnogo pasivnija od vas po mnogim pitanjima.Moguća je romansa sa Lavom koji vam je oduvek bio naklonjen.Jedan Rak pokazuje veliko interesovanje za vas, posebno  za sve ono čime se vi bavite.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

27.8.2015.
Rođeni početkom znaka trude se da osvoje naklonost nekog ko je prilčno naporan ne pokazuje koliko je zainteresovan za nastavak veze. Ako spadate u one nesigurne predstavnike vašeg znaka ili bar one nešto pasivnije koji čekaju da partner napravi prvi korak, danas se od vas očekuje da se drugačije postavite, da budete odlučniji i prilagodljiviji.Veza sa Devicom i Vagom može biti veoma zanimljiva i vi ćete joj dati na znanje da vam je stalo do nje.

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest