BLIZANCI- Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.5.- 21.6.)

Vaš znak je pod velikim uticajem Sunca, Meseca,Merkura, Jupitera i Neptuna kada se radi o poslu i karijeri jer Mesec vlada poljem novca iposla, Sunce poljem komunikacije i biznisa, Merkur vašim znakom i poljem privatnog biznisa a Jupiter i Neptun poljem karijere.

Pomračenje Sunca i Meseca u osmom i trećem polju ( novca i biznisa) 5./6. i 21. januara  donose mogućnost problema u sferi finansija ili manju zaradu od očekivane, rasprave sa bliskih osobama i druga dva pomračenja 2. jula ako ste privatni preduzetnik ili freelancer donose zastoj u poslu a zatim 16./17. jula, kada  kada biste mogli imati neke poveće troškove.

Merkur, vladalac vašeg znaka naglašen je na samom početku godine u Jarcu od 5.januara dok ne uđe u Vodoliju 24. donosi mnogo posla i mnogo napora ali i sklonost ka povredama.

Periodi kada je Merkur u retrogradnom hodu

5.marta retrogradan sa 29.Riba -28.marta direk. sa 16.Riba
Tada će biti u konjukciji sa sa Neptunom a Venera ulazi u Ribe i vi ćete tada biti spremni da se prihvatite veoma izazovnog posla koji može biti za vas šansa da pokažete neki svoj talenat.

-7.jula retrogra. Na 4. Lava- 19-jula ret.u Raku -1.avgusta na 23.Raka direekta
Tokom tog retrogradnog hoda Merkur će biti u napetom aspektu sa Urranom,  Saturnom i Plutonom i donosi nesuglasice u vezi sa novcem, isplatom ili posvećenost poslu koji je rizičan ali koji bi mogao da vam donese velike prihode

31.oktobra Merkur je retrogradan na 27.Škorpije do 21.novembra i ide od 27. do 11. stepena Škorpije

–  Tada ne treba da gubite nadu niti da se demorališete jer ćete imati podršku od Saturna i Plutona tako da ćete imati u stvari mogućnost da u saradnji sa iskusnim i zrelim saradnicima napravite dobre poslove. 

Veoma je moćan uticaj Merkura, vladaoca vašeg znaka 11. novembra kada pruža šansu za razgovor o nekom važnom poslu sa Lavom jer će tada Merkur biti u fazi pomračenja Sunca kada se stvori senka od Merkura na Suncu, pojava koja se javlja desetk puta u jednom veku.

S obzirom da je u polju karijere već nekoliko godina Neptun,verovatno vas mnogi smatraju zanesenjakom a vi ste rukovođeni svojim snovima i idejama kada je posao u pitanju, posebno karijera i ne odustajete od onoga što ste sebi zacrtali kao cilj. 

Ako se gledaju samo aspekti koje pravi Neptun, iz polja karijere oko 20. januara biće u napetom aspektu sa Venerom, planetom koja vlada poljem podsvesti i kreativnosti iz Strelca ali ona će biti podržana od strane Jupitera simbola novca i bogatstva iz polja javnosti i partnerskih odnosa i u stvari ono što bi za nekog bio neuspeh i što bi ga demoralisalo vas podstiče da idete dalje.

10.aprila Venera če biti u konjunkciji sa Neptunom što će vam doneti sjajnu šansu za uspeh u umetnosti ili u poslu koji zahteva kreativnu crtu a krajem aprila Neptun će u biti u napetom aspektu sa Marsom,planetom akcije u vašem znaku gde će boraviti od kraja marta  do početka maja.

24.juna  napet aspekt Venere iz vašeg polja ličnosti  i Neptuna u polju karijere donosi suparništvo i jaku ambiciju.

18.jula dobar aspekt Venere iz polja posla i novca i Neptuna donosi mogućnost nalaženja rešenja za poslovni odnos posredstvom Bika, Vage ili Riba.Moguće uvećanje prihoda. Tada je dobro ići na odmor.

Jupiter je veoma važan za vaš znak i egzaltiran je u polju podsvesti i polju novca i posla i vama se  pruža sjajna šansa da nešto lepo doživite u inostranstvu. Jupiter vam odgovara svojom pozicijom u Strelcu sve do 2. decembra i bićete spremni da se aktivirate na polju rada sa inostranstva.

U aprilu ste spremni da uđete u neke nove poslove koje će vam predložiti neki Ovan, drugi Blizanac ili Devica. U junu bi trebalo da budete oprezni ako radite sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom, aspekti nisu sjajni za poslovanje sa ovim znacima.

U avgustu se mnogo planeta skuplja u Lavu i Devici i tada možete započetni neki privatan posao koji će vam doneti satisfakciju iako će biti verovatno veoma naporan. Od sredine septembra ulazite u period od mesec dana kada će vam se pružiti prilika da iskažete svoje talente i što vaš posao ima više veze sa umetnošću, javnošću ili se bavite sportom, možete očekivati uspeh.

business

Jesen je veoma burna jer ćete imati velika očekivanja kako od sebe tako i od drugih a posao može od sredine oktobra biti naporan, naročito ako radite sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Ribe će takođe biti naporne kao poslodavac. Iskoristite svaku priliku kada je jedan Strelac u pitanju ili posao sa strancima jer od 2. decembra kada bude ušao u znak Jarca možete dobiti veoma odgovoran posao upravo u nekoj stranoj firmi ili stranoj zemlji.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

 

 

Facebooktwitterpinterest