Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega – Ribe

Facebooktwitterpinterest

ONA

Rejčel Vajs, engleska glumica rođena u znaku Riba

Ovo je godina u kojoj se nastavlja pozitivan trend od prošle jeseni od kako  je Jupiter jedan od vaša dva vladaoca,planeta koja donosi dobro raspoloženje ušao u  Škorpiju. To nije baš idelna pozicija za ovu planetu ali je dobra u devetoj kući inostranstva i duhovnosti zbog čega možete imati priliku da putujete zajedno sa osobom koja vam je draga u inostrantvo i takav pozitivan uticaj će se nastaviti i kada Juptier bude ušao u znak Strelca, svoje drugo sedište 8. novembra. Ako dotle budete slobodni, verovatno će vam se ukazati prilika da upoznate veoma interesantnu osobu negde na putu, možda će to biti romantična ali tajna veza. Kod vas je inače naglašeno polje tajni ove godine jer Mars,koji je slab u vašoj 2.kući posla prelaziće preko astrološke kuće inostranstva, u februaru i početkom marta preko polja karijere a zatim do sredine maja preko znaka Jarca u koji pada vape polje javnosti i uzvraćene ljubavi. Mogu vam se udvarati osobe prisutne u javnosti i vi ćete veroatno biti slabi na šarm jednog Jarca, Škorpije ili najesen jednog Bika.Ne bi trebalo da propustite šanse koje ćete imati tokom proleća i leta ali ne bi trebalo ni da rizikujete ulaskom u tajnu vezu sa nekim na poslu jer biste mogli sredinom avgusta i početkom septembra imati probleme zbog toga, naročito ako se radi o uglednoj osobi. Tranizt Urana, planeta promena koji vlada vašim poljem tajni može doneti ulaskom u Bika neku avanturu na putu i vi ćete verovatno biti skloni flertu.

Vaš ljubavni život mnoge intrigira jer je Jupiter, vladalac astrološke kuće  ličnosti u tajanstevenoj Škorpiji a Mars većim delom godine kao planeta srasti  u vašoj astrološkoj kući tajni tako da neosporno izazivate pažnju javnosti ili vaših prijatelja. Što manje pričate o sebi to ste intrigantniji, naročito ako ste emotivno vezani za Strelca, Blizance, Devicu ili Vagu. Vodolija otvoreno priča o vama kao o svom partneru, stvarnom ili potencijalnom i ne odustaje od želje da bude deo vašeg života.Posle 15 septembra kreće interesantan period za one koji žele da započnu vezu sa nekim ko živi u inostranstvu ili koga će upoznati negde na putu posebno ako se radi o Ovnu, Vodoliji, Biku ili Strelcu. Mogu vam se dopadati osobe koje inače nisu vaš tip ličnsti koji vam se do sada dopadao ali tranziti sporih planeta utiču i na vaše kriterijume zbog čega ćete biti skloni da se ponašate potpuno nepredvidivo za mnoge. Imate veliku zaštitu Plutona iz Saturna iz Jarca tako da teško da vaša reputacija može biti narušena.

ON

Danijel Krejg, engleski glumac, rođen u znaku Riba

Spadate  u tajanstvene znake o kojima malo ko zna bilo šta kada je emotvni život u pitanju. Vašim zakom vladaju Jupiter i Neptun, planeta duhovnosti i vi težite ljubavnoj vezi koja će biti lišena prozaičnsti i pokušavate uvek da svoj život držite što je moguće dalje od očiju javnosti. Venera i Mesec su egzaltirani u vašem znaku zboge čega veliki esteta i volite lepe žene. Ne moraju da budu naročito ambiciozne ali morate da imate osećaj da su vam odane i da imat o čemu da sa njima pričate. Tranzit Plutona i Saturna preko Jarca upravo vam donosi mogućnost da budete u vezi sa takvom osobom i vi ćete verovatno pokušati da i dalje doprinosite harmoničnim odnosima što je samo pojačano tranzitnim Saturnom. Jupiter vas štiti iz polja duhovnosti ali bi Mars, planeta erotičnosti mogao da se na čudan način umeša u vaš život. Vaš znak će možda najmanje osetiti tranzit Marsa, jer će boraviti u vašoj 12.i 11. kući tajni i ići če od kraja juna retrogradnim hodom preko znaka Jarca ali pazite da tokom leta ne padnete u iskušenje da budete žrtva žene koja je veoma sposobna da zavede koga hoće. Ako ste slobodni, to će biti za vas posebna izazov od sredine avgusta do početka septembra.

Kao znaku kome drugi zavide na erotičnosti i harizmi, u ovoj godini možete sve. Da uđete u brak, da budete paralelnim vezama, da budete samo u jednoj strastvenoj, u stvari da budete u punoj formi. Imati za petama Marsa i Plutona u moćnom savezu početkom godine u Jarcu je pun pogodak za Škorpiju ili Jarca koji žele da vas osvoje.Pazite oko vas se plete mreža a da vi toga niste svesni. Nečim ćete nekoga oduševiti a možda i mnoge i ta egzaltiranost će se preneti i na ostale mesece, zimske sigurno.

Možete ako ste u braku ili u dugoj vezi biti nesmotreno iskreni prema partneru, stalnom ili privremenom i  sledi bura. Ako ste na bilo koji način prisutni u   javnosti neko će želeti da vas degrdira upravo preko ljubavnog partnera. To ni je ništa čudno za vaš znak jer je Merkur, planeta trača, tri puta godišnje u retrogradnom hodu a vladalac je polja partnerksi odnosa zbog čega i vaša partnerka može da nesvesno da povod nekom bezazlenom izjavom koja će se iskoristiti protiv vas. Ako ste u vezi sa obrazovanom i ambicioznom parnterkom, trebalo bi da je više podržite i da joj date na znanje da je njena karijra za vas podjednako bitna kao i vaša i rad na nekom zajendičkom projektu može biti ono što će vas još više zbližiti i odagnati sumnju da su vaši odnosi poremećeni. Ne bi trebalo da se previše opterećujete povremenim trzavicama u odnosu sa partnrkom jer imate tako moćnu zaštitu od strane Plutona, Jupitera i Saturna da ma šta ko pričao ako vi ne budete dali povod nekim svojim nesmotrenim gestom ili udvaranjem na javnom mestu osobi koja nije slobodna, vaša reputacija je bezbedna. To je malo teže u slučaju umetnika jer je moguće da ćete imati avanturu baš sa nekom umetnicom i ako ste slobodni a često putujete, to će vam pružiti priliku da se zbližite. Slobodne Ribe imaju sjajnu šansu da dožive romasu sa osobom koja je sličnih stavova i pogleda na život kao i ona.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest