Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ONA

 

En Hetvej, amerčika filmska glumica rođena u znaku Škorpije

 Imate osećaj da vas niko ne razume, naročito ne stalni partner a upravo je to ono što mislite da vam je potrebno, njegovo razumevanje. Zapitajte se da li ste dovoljno samostalni i da li ste spremni da napravite zaokret u svom životu. Partner je simbolizovan Venerom, vladaocem polja partnerskih odnosa koja će biti tokom ove godine prilično brza, „napadnuta“ od strane retrogradnog Merkura,povremeno od svih planteta zbog čega će i vaš partner imati utisak da mu nešto prigovararte i da ga ne razumete dovoljno.Bilo bi dobro da pokažete osećajni deo svoje prirode. Manjkavost pozicije Saturna u Jarcu gde je već i Pluton nekoliko godina, vladalac vašeg znaka je što vam ne dozvoljava da emocije nadvladaju razum. Previše ste postali analitični i previše partneru objašnjavate rečima umesto delom. Kako je vaše polje ljubavi u Ribama sa dobro postavljenim Neptunom koji obrazuje dobar aspekt sa planetama u polju intelekta, trebalo bi da nađete partner koji je vašeg mentalnog sklopa ali to verovatno neće biti slučaj zbog Marsa koji će prelaziti preko polja privatnosti i intelekta i bićete pre spremni da se raspravljate nego da se prepustite ljubavi. Trebalo bi da od sredine marta do sredine maja pokušate da budete manje direktni i da ne postavlajte nikakve uslove partneru a to će biti teško izbeći jer će polje intelekta i rasprava, razgovora biti prenaglašeno.

 

Imate potrebu da o svojim osećanjima pričate ali partnera to može da zbunjuje. Kada Mars  bude ušao polovinom maja u Vodoliju možete rešiti da dignete ruke od svega i da ga pustite ako treba neka vodi svoj život kako hoće, verovatno se više nećete previše mešati u njegove odluke. Moguće da ćete ako ste u braku imati utisak da se previše žrtvujete za članove porodice koji vam ne uzvraćaju istom merom ili vas doživljavaju kao osobu koja to rado čini, ne shvatajući da je vama potrebno mnogo više ljubavi i pažnje a ne samo eventualno pohvala. Vaša strastvena priroda biće prigušena ove godine i to je ono što kod vas dovodi do osečanja frustriranosti.Partner će često menjati raspoloženja i biće više voljan da priča o poslu nego o vašem odnosu. Ako ste slbobodni, verovatno ćete upoznati nekog negde na nekom putu i to bi moglo biti u junu, julu ili ujesen. Tek od oktobra možete očekivati razrešenje nekih nejasnih odnosa ili previše stresnih sa posesivnom osobom koja nije u stanju da se prilagodi vašim potrebama i koja neće biti u stanju da shvati šta vi u stvari od nje očekujete. Ulaskom Jupitera u Strelca 8. novembra na mnoge probleme ćete gledati iz drugog ugla.


ON

Brajan Adams,engleski pop pevač, rođen u znaku Škorpije

Kao jedan od najmuževnijih i nazharizmatičnijih predstavnika zodijaka kojim vladaju Pluton i Mars, ne možete se dobro osećati u godini kada je Mars u retrogradnom hodu kao što je to bio slučaj preko vašeg znaka 2016.godine. Sada će opet biti retrogradan ali preko vašeg polja  privatnosti i komunikacije i to je ono što će na neki način obeležiti ovo leto i vi ćete verovatno imati utisak da morate da ulažete mnogo više napora da biste u ljubavnom životu postigli sklad kakav želite nego inače. Uran, planeta promena koji je već sedam godina u astrološkoj kući svakodnevnice i nije naklonjen vašem partneru ući će sredinom maja u Bika u polje partnerskih odnosa donoseći možda ozbiljne razgovore sa partnerom o nekim značajnim promenama u vašem životu, moguće i rastanak, rasprave i razvod ako ste već duže vreme u krizi.

Ulazak Urana u Bika koji će se ipak najesen vratiti u Ovna pojačava vaše osećanje nesigurnosti i potrebu za pažnjom a  tranzit Venere sve do jeseni može da vas oraspoloži i  naročito ako ste slobodni, može doneti u vaš život jednu veselu i vrlo raspoloženu osobu koja će umeti da vas možda nagovori i na zajednički put. Ako putujte u inostranstvo, sjajna prilika da nekoga sretnete. Izbegnite Ovna i Raka jer će biti više nego nepouzdani, Blizanci će se ponašati kao da ne znaju šta hoće dok će Vodolija i neki Strelac pokušati da privuku vašu pažnju. Sa Škorpjama i Jarcima zadržite isključivo poslovni odnos ako želite da sačuvate nerve. Jarac vas može zaintrigirati naročito u drugoj polivini avgusta ako volite intelektualne žene ili možete negde na putu upoznati neku damu koja će vas oduševiti upravo svojim intelektom. Posle 7. septembra postaćete nešto nestrpljiviji i nervozniji pa možete pokvariti utisak koji ste ostavili na jednog Lava ili Vagu početkom perioda. Pokušajte da održite obećanje koje ćete dati ili bar nađite adekvatno izvinjenje koje će partneru izgledati logično ako vam to ne pođe za rukom. Merkur kao vladalac vašeg polja erotike i prijatelja, javnosti tri puta će biti retrogradan krajem marta i u prvoj polovini aprila, krajem jula i početkom avgusta i u prvoj polovni novembra kada će i Jupiter ući u Strelca što može doneti veću potrebu za provodom, avanturama, naročito na putu i ako ste slobodni u junu i julu možete negde na putu doživeti veoma uzbudljivu avanturu.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest