Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega -Vaga

Facebooktwitterpinterest

ONA

Monika Beluči, italijanska filmska glumica koja je rođena u znaku Vage

Vaš znak je pod velikim uticajem Venere, planete ljubavi i estetike 18.januara ulazi u Vodoliju što može doneti potrebu za sadržajnijim ljubavnim životom ali ako budete ušli u neku novu vezu već 10.februara možete osetiti malo razočranje jer se možete osetiti zanemarenom. Kada Venera bude ušla u Ovna 6.marta Mars će biti u Strelcu i doneće mogućnost do sredine marta da se dogodi interesantan susret, flert, strastven susret. Tokom druge polovine marta i početkom aprila mogući su napeti odnosi sa Vodolijom, nekom drugom Vagom ili Bikom a kada bude ušla 24.aprila u Blizance a zatim kada 13.juna kada bude ušla u znak Lava moguća je takođe romansa sve do 10.jula dok ne uđe u Devicu. Od 6.avgusta kada krene preko Vage a zatim ulazi u Škorpiju pa retrogradnim hodom preko Vage i Škorpije i tako sve vreme do kraja godine prelaze preko Škorpije tako da ćete u stvari cele godine imati osećanje nesigurnosti a više nego išta vam je potrebno osećanje smirenosti, sigurnosti, kvalitetne veze u kojoj se osećate zaštićnom.Ako ste rođeni u septembru štiti vas dobar aspekt sa Saturnom koji će vam dati spremnost da se posvetite nekome ko će vam uzvratiti istom merom mada vam se može učiniti da ne pruža onoliko emocija koliko je vama potrebno. Emocije i prisnost su ono za čim čeznete a zapravo taj segment je na neki način blokiran tranzitnim Saturnom i vi možete nečiju uzdržanost tumačiti kao odsustvo ljubavi međutim samo je potrebno da se više posvetite osobi koju volite i da shatite sa koliko je problema i dilema suočena. Mars, vladalac polja partnerksi odnosa koji prelazi preko polja ljubavi retrogradnim hodom preko leta doneće vam velike probleme u sagledavanju všeg odnosa sa nekim Ovnom, Jarcem ili Vodolijom.

 

To će naročito biti naglašeno tokom leta i od 13.avgusta do 7.septembra kada možete ući u emotivnu krizu ako porodični problemi budu izgledali nerešivi ili ako ne budete mogli da se sa partnerom dogovorite u vezi sa stambenim prostorom. Jesen donosi turbuelntan hod Venere, vladaoca vašeg znaka koji će vam doneti i malu melnaholiju ili nesigurnost u sebe ali tranzit Jupitera koji će ući u Strelca ipak će vam od 8. novembra doneti malo više optimizma. Što budete uspešniji na poslu to će vam manje smetati osećanje da ne dobijate onoliko ljubavi koliko biste želeli od stalnog partnera. Ako ste slobodni, verovatno ćete upoznati neku osobu koja nosi neku vrstu uniforme na radu koja će vam se udvarati i vi ćete biti spremni da se upustite u romansu.


ON

Hju Džekman, australijski glumac rođen u znaku Vage

Kada je Mars u retrogradnom hodu muškarac Vaga nije baš siguran u sebe i kako je Mars jednom u dve godine u retrogradnom hodu a ove godine će biti preko znaka Vodolije i Jarca, to će se odraziti na vaše polje ljubavi i privatnosti. Pre nego što se to dogodi u martu mesecu kada će Mars ući u znak Vodolije predstoji vam period nesigurnosti koji može biti posledica i nekim vašim nezadovoljstvom na poslovnom planu jer Vaga mora da bude dobro situirana da bi se dobro osećala u svakom pogledu. Mars će iz konjunkcije sa Jupiterom krajem janura ući u polje komunikacije u Strelca što će vam doneti možda romansu na putu. Sunce je slabo u Vodoliji tako da je to period sve dok ne uđe u Ribe u kome pravite prilične kule u vazduhu i osećate da to nije ta veza koju želite, da pristajete na neki odnos koji vas ne zadovoljava u potpunosti. Od 17.marta do 17.maja tranzit Marsa preko Jarca može značiti za vas period velikih napora da napravite harmoničnu atmosferu u domu naročito ako ste duže u braku. Tranzit Venere, vašeg vladaoca više se odnosi na tip žene koja vam se može svideti i možda ćete tražiti srodnu dušu ali to baš neće biti tako lako naći jer će Venera tokom marta i aprila brzim hodom preko Ovna i Bika doneti konfuziju jer će istovremeno i Merkur ići retrogradnim hodom a on vlada astrološkom kućom inostranstva, duhovnosti i strahova. Nećete se baš najbolje snalaziti u kokmunikaciji sa nekom veoma nestalnom damom koju ćete želeti da na neki način mnogo više uključite u svoj život. Polje privatnosti je toliko naglašeno da je vama najvažnije da se osećate sigurnim u osobu koju volite, da znate da je to ta osoba zbog koje ste spremni da mnogo toga žrtvujete. Ulazak Marsa, planete strasti i akcije u Vodoliju u polje ljubavi 16.maja može doneti upravo neku Vodoliju ili nekog Ovna u vaš život.

 Budite raspoloženi jer vam Venera šalje pozitivne vibracije iz znaka  Blizanaca posle 24.aprila do 19.maja, zatim nastupa period kada možete biti skloni flertu i avanturama, možda negde na putu a zatim kada 13.juna uđe u Lava do 10.jula je pravo vreme da odete negde na odmor ako priželjkujete avanturu na moru ili negde na putu. Čuvajte se osoba koje po svaku cenu pokušavaju da vas osvoje a to upravo može biti neka druga Vaga ili Ovan i to nakon 26.juna kada će Mars koji je u međuvremenu ušao u Vodoliju i vaše peto polje ljubavi krenuti  retrogradnim hodom

U vreme retrogradnom hoda Venere preko Vage i Škorpjie u oktobru i novembru moguća je manja ljubomorna scena ili rasprava koja će se loše odraziti prvenstveno na vaš nervni sistem a ništa značajno neće se promeniti između vas i partnera. Ako ste slobodni, možete sresti osobu koja ima veze sa inostranstvom ili koja radi u stranoj firmi. Od 8.novembra kreće mnogo bolji period u svakom pogledu jer ćete uspeti zahvaljujući ulasku Jupitera u znak Strelca da se stabilizujete i da postavite kako treba u vezi sa nekim ko će možda imati veze sa inostranstvom.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest