Godišnji poslovni horoskop za 2018.- Ribe

Facebooktwitterpinterest

 

Vaš znak je donekle u najpovoljnijoj planetarnoj poziciji jer vas štiti Neptun, vladalac vašeg znaka već nekoliko godina i sva što planirate na poslu moglo bi se ostvariti ako budete dobar diplomata i mudri ali nažalsot nećete biti najverovatnije od sreidne maja do jeseni kada ćete imati dovoljno manevarskog prostora da ispravite neke greške iz prošlosti. Mnogi se sa vama ne slažu po mnogim pitanjima i vi to možete minimizarti ali čak iako radite u svojoj firmi, moraćete da se uskladite sa potrebama drugih. Saturn, planeta ambicije izuetno jak u Jarcu od kraja 2017. a sve do oktobra štiti vas i tranzitni Jupiter u Škorpiji zbog čega ćete imati priliku da sklpate dobre poslove sa strancima međutim Uran sredinom maja menja znak odlazi u Bika što može doneti neke probleme u komunikaciji sa svojeglavnim saradnicima ili će vama pripisivati tu osobinu. Sve do oktobra ćete pokušati da povratite pozicije na poslu i to se i može dogoditi ili ćete dobiti neku novu dobru poslovnu ponudu koju ćete želeti da prihvatite.

Proleće donosi mogućnost unapređenja, na stalnom radnom mestu ili premeštaj na neko još bolje. Od kraja juna do septembra ne otkrivajte svoje namere pred Ovnom ili Vodolijiom.Avgust će biti mesec oscilacija kako u raspoloženju prema saradnicima tako i u pogledu finansija. Uspećete da pridobijete naklonost pretpostavljenog i osoba na vlasti, posebno Strelaca i Jarčeva koji će vam dati priliku da se pokažete u najboljem izdanju. Pokušajte da sredite svoj status na poslu do jeseni jer tada ulazite u period kada ćete početi da dobijate razne vrste ponuda koje možda nećete moći da odbijete, ticaće se vaše saradnje sa strancima i vi ćete veroatno shvatiti da je potrebno da u nečemu popustite ili da napravite zaokret u karijeri. Ako ste mladi i posvećeni studijama predstoji naporna ali uspešna godina posebno  najesen. Ukoliko se bavite sportom ili poslom koji bi mogao da vam omogući da popravite svoje finansije zahvaljujući nekog dopunskom znanju razmislite o IT poslovima jer bi vam se to moglo najviše isplatiti osim nekog privatnog posla koji podrazumeva pružanje usluga.

Tranzit Urana preko Bika od sredine maja do sredine oktobra kao vladalac vašeg astrološkog polja podsvesti i suvladalac polja javnosti može značiti da bi trebalo da napravite neku promenu u svom stavu prema saradnicima jer biste mogli imati problema u komunikaicji. Ako tražite posao možete ga naći u domenu posla koji zahteva neka specifična znanja i iskustvo i verovanto ćete ga i naći.

Kada ste pod velikim uticajem Marsa i Plutona koji dejstvuju u astrološkoj kući privatnog biznisa  i javnosti nemojte se uplašiti od svih mogućnosti koje su pred vama, bez obzira što imate veliku odgovornost, to je na neki način i privilegija što mogu posebno osetiti osobe koje su prisutne u javnosti ili koje se bave umetnošću. Trebalo bi da budete otvoreniji za sve vrste ponuda  i svaku vrstu saradnje čak i sa onima koji vam nisu nimalo simpatični ali ste svesni da od njih imate šta da naučite. 

J.Holclajtenr

Facebooktwitterpinterest