Kineski horoskop za leto 2015.godine

Facebooktwitterpinterest

images (1)Ljubav na kineskom

Leto može doneti mnogo zadovoljstva i mnogima dobru zaradu, nove ljubavi jer se dvaput

 Elementi drveta i vode se udopunjavaju jer voda hrani drvo što donosi mogućnost napretka. Voda kao element odgovara severu a drvo istoku tako da će severoistične destinacije biti aktuelne do 8.avgsta kada počinje vladavina Zelenog drvenog Majmuna. Avgust može biti stresan jer Majmun pripada znacima koji su pod vlašću elementa metala koji vlada zapadom a pri tom metal seče drvo. Na taj način vladavina dva elementa suprotna po svom dejstvu, donose kontradiktornosti i jake strasti, velike želje ali ne i mogućnost lakog ostvarenja želja ako se ne sačuva prisustvo duha.

Element drveta vlada jetrom, vode bubrezima, a element metala koji vlada Majmunom i Petlom, vlada plućima. Jednom rečju ako budete tokom leta preterivali u hrani, naročito ljutoj ( jetra) ili ako budete uzimali mnogo hladnih pića ( bubrezi) u septembru možete očekivati simptome prehlade. Element zemlje koji je u maloj meri zastupljen tokom vladavine Ovce u julu, može doneti probleme sa cirkulacijom jer biste, naročito ako budete skloni da uzimate mnogo hladnih napitaka ili sladoleda, slatkiša uopšte, mogli imati probleme sa cirkulacijom kojom upravlja slezina. Slezina i pankreas su pod vlašću elementa zemlje i iako je u maloj meri zastupljen preko znaka Ovce, ipak, to je element koji vlada u jin obliku tokom cele godine preko Purpurne vatrene Ovce. Oni koji imaju nizak pritisak, slab  puls, slabost srca, trebalo bi posebno da obrate pažnju na zdravlje i da se što je moguće više odmaraju.

Crni konjDo 7.jula vladavina Crnog vodenog Konja

Konj je energičan i pripada elementu vatre i to jang, jakoj vatri i u godini slabog jin drveta ( Godina Tirkizne Ovce) inače mora da se suzdržava od nepromišljene akcije. To se posebno odnosi na znake koji su pod uticajem drveta ( Tigar i Zec), rođeni u godini koja se završava na 4 ili 5, kao i oni koji su pod uticajem elementa vatre ( Zmija i Konj) rođeni u godini koja se završava na 6 ili 7 dok će u ovom periodu najviše koristi imati zemljani znaci, posebno Ovca koja u sebi sadrži i elemente vatre i zemlje i Zmaj koji u sebi sadrži elemente drveta i zemlje. Bivo kao mešavina zemlje i vode može smatrati ovaj mesec napornim. Mnogi će se oslanjati na njega i to će ga iscrpljivati i na fizičkom planu, sklon je povredama. Pas kao mešavina elementa metala i zemlje takođe se može osetiti iscrpljenim i imaće potrebu za odmorom. Moguća je strastvena ljubav za Zmajem. Vodeni  znaci,Vepar i Pacov i svi koji su rođeni u godini koja se završava na 2 il 3 svojom mudrošču će pokušati da na svaki način pridobiju naklonost  onih koji su i naklonjeni.

Boje koje vas štite i donose sreću.

11038962_3 U od 7. jula do 7. avgusta dominacija zelene, ljubičaste, tirkizne, crne i sive boje

Ako žena rođena u godini koja se završava na 1,3,5,nosi zelenu haljinu, ojačaće svoj seksepil  a ona koja je rođena u godini koja se završava na 2, 4, 6 i 7 ako nosi zeleno- crnu haljinu zavešće koga poželi. Žena rođena u godini koja se završava na 0


 

Srebrna OvcaOd 7.jula do 7.avgusta traje vladavina Sive vodene Ovce do 7.avgusta. Leto odgovara Ovci koja pripada vatreno-zemljanim kombinacijama elemenata.

U ovom periodu Pacov, Vepar i Ovca mogu imati najviše koristi od uticaja tri elementa, zemlje, vatre i vode. Bivo i Zmaj mogu napraviti dogovor koji će doneti i jednom i drugom znaku korist dok će Zmija i Konj imati osećaj opstrukcije i nemogućnosti da nađu najbolje rešenje za svoje probleme. Tigar će biti veoma strastveni veoma zaljubljen,Zec romantičan i neodlučan a Pas će imati inspiraciju za nove projekte. Majmun i Petao će praviti planove kako da uvećaju prihode. Novac će priticati onima koji imaju veze sa inostranstvom, naročito ako su se školovali u inostranstvu ili ako rade za strane firme.

haljinaZlatna, bež, purpurna, tirkizna boja sa elementima tamno plave i crne treba koristiti u odevanju.


 

majmun beli8.avgusta- 7. septembra vladavina Zelenog drvenog Majmuna

Ovo je mesec velikih strasti.Majmun spada u metalne znake okrenute ka sverozapadu i pod uticajem je metala. Metal seče drvo i Majmun će imati potrebu da odseče trulu granu na kojoj sedi. Majmun a nešto manje Petao mogu biti prilično destruktivni i radikalni. To se može dogoditi i Zmiji i Konju ili svima koji su rođeni u godinama koje se završavaju na 0.1.4,5,6,7. Oni koji su rođeni u godinama koje se završavaju na 2,3, 8 ili 9 pokušaće da budu diplate i taktični i verovatno će biti u prilici da urade nešto kako za sebe tako i za svoju okolinu i svoje najbliže. Majmun je na najvećoj muci, i to rođeni 1944. I 1980. Moraće da donesu važne odluke. Bez pomoći okoline ništa neće uraditi a neko rođen u godini koja se završava na 6 ili 7 može biti neprijatno iskren a to ne dovodi ni do čega dobrog.U afektu svi, posebno Tigrovi, Majmuni, Zmije, Konji i donekle Ovce biće skloni afektivnom ponašanju. Sa novcem treba biti oprezan, ne treba činiti ništa što je protivno zakonu.

 x354-q80 Boje za avgust, zeleno i zlatno


 

 Tirkizni Petao  original7.septembra do 7.oktobra –Mesec Tirkiznog Petla Jin drvao u mesecu jin metala može značiti slabu energiju, nedovoljnu sigurnost u sebe i nedovoljnu motivisanost ali sklonost ka zaljubljivanju i početak lepe ljubavi, posebno za one rođene u godinama koje se završavaju na 0,1,2,3,6. Ostali će biti posmatrači onoga što se oko njih dešava i ne bi trebalo da odmažu već da se nađu svakom kome mogu pri ruci. Rođeni u godini koja se završava na 4 i 5 biće spremni za nove poslove, rođeni u godni koja se završava na 8 i 9 očekivaće pomoć od onih koji su rođeni u godini koja se završava na 6 i 7. Moguća su putovanja ali i nešto veća podložnost povredama i bolestima.

zeleno - crna Haljina kojom možete svakog da zavedete. Crna odgovara vodi koja hrani drvo. Energetski doping za malodušne.


 

weheartit.com

http://genius.com/

Facebooktwitterpinterest