LAV-Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.7.- 23.8.)

Godina puna uzbuđenja, nećete biti sigurni da li ste sa pravim partnerom, onim koji bi vam u svemu odgvoarao ali se možete zaljubiti odmah posle nove godine. Privlače vas aktivne, direktne osobe, možda sposrtisti, takmičarski nastrejeni, možda osobe koje su posvećene karijeri i mnogo putuju. Od 1. januara ulazak Marsa u polje inostranstva donosi mnogo novih mogućnosti kada je u pitanju posao sa strancima u okviru koga imate mogućnost da viđate osobu koja vam se dopada. Trebalo bi da budete otvoreni za razne opcije. Venera ulazi u Strelca i vama se mnogi udvaraju.

Jupiter u petom polju ljubavi donosi mogućnost da doživite lepu ljubav i s obzirom da je prethonih godina bilo verovatno problema u emotivnim vezama. Dominantan Uran u 10.polju posle 6. marta što može doneti u vaš život osobu koja je uspešna i veoma domanntan a ako ste muškarac Lav, teško ćete podneti uspešnu i veoma angažovanu osobu.

Ako ste dugo u vezi a muškarac ste Lav i potpuno posvećenost karijeri to vam može imponavati ali vam to može i smetati a partnerka će biti veoma ambiciozna  i podsticaće i vašu karijeru. Pozicija Urana u Biku može da znači i zajednički biznis.Moguće su ljubomorne scene za vreme pomračenja Sunca i Meseca , 5./6.decembra, tj. 21. januara i 2.7. i 16./17.jula. Trenutni partner može biti naporan i možda se neće sjajno osećati, treblao bi da budete spremni da mu po nekim bitnim pitanjima, moguće u vezi sa njegovom karijerom izađete u susret i podržite ga. Mars u aprilu tranzitira prek Blizanaca a Venera i Merkur u Ovnu su odlični za ljubav, makar i preko socijalnih mreža ili preko poslova sa strancima.

U februaru i martu možete biti skloni flertu i paralelnim vezeama, tada su moguće ljubomorne scene.

Dame Lavovi bićete zadovoljni svojim partnerom jer se radi o nekoj harizmatinoj osobi npr. IT tehnologija ii neo ko se bavi krupnom biznisu i moguće da će partner imati dodatnu delatnost kome će se maksimalno posvetiti.

Početak godine je turbulentan i tranzit Venere 7.preko Strelca donosi mogućnost nekog interesantnog poznanstva.Venera će ponovo biti u Strelcu i krajem godine tako da su osobe tipa Veneere za vas veoma značajne ove godine.Ribe, Rakovi,Bikovi i Vage. 

Možete biti u vezi sa nekim ko je daleko iznad vas u poziciji možda se radi o nekom saradniku ili se radi o nekom sportisti, umetnik ili političar zbog koje je ta osoba prisutna u javnossti a u aprilu i junu moguće je neko nove poznanstvo.dok u maju bude nekoliko paneta u znaku Bika, možete preko poslovnih kontakata upoznati nekog ko će biti izuzetno ambicozan.

Jun i jul donose neka nova uzbuđenja a partner će imati veoma dinamintan posao će mu biti na prvom mestu ali i vama, naročito ako ste umetnik ili imate posla sa javnošću. Pazite se tračeva koje vam mogu napraviti Blizanci,Škorpije ili Device. tokom leta. 

Druga polovina avgusta i prva polovina septembara je prepuna obaveza i vi  nemate mnogo vremena za ljubav a u oktobru možete očekvati neku lepu romanse, moguće da ćete biti mnogo popstljivi.Oktobar donosi mnoga  uzbuđenja koja su rezultat poznanstva sa nekom Vagom ili Blizancima sredinom septembra. Jedna Škorpija može biti izuzetno uporna da vas upozna i da sa vama uspostavi dobru komunikaciju.Tokom prelaska Merkura i Sunca preko Škorpije možete biti predmet kritike ukućana, posebno ako im se ne dopada vaš izbor partnera.U novembru Venera u Strelcu ponovo donosi u vaš život šarmantnu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnom,naprotiv,imaćete prilike da sa njom uspostavite veoma romantičnu i strastveu vezu.

Do kraja godine mnogo više vremena posvećujete poslu jer ćete želeti da fascinirate partnera svojim uspesima. 

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest