LAV-Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.7.- 23.8.)

Fokus na karijeri samo delimično na pomračenje Sunce kao simbol vaše sumnjičavosti u iskrenost saradnika. Možete biti pomalo nesigurni u sebe.

Prenaglašeno šesto polje svakodnevnice koje simbolizuje sve ono što nas zamera,naročito od kako je Saturn ušao u znak Lava, trebalo bi d arazmisle šta se dešavalo od 2009. oni koji su imali neke teške pereiode.

Prvo pomračenje 5./6. donosi konfuziju u poledu davanja prioriteta poslovima.Mars od 1. januara u polju inostranstva podstiče želju za boljom i uspešnijom saradnjom sa engleskim i nemačkim jezičkim područjem.

Privatan biznis ili posao koji ne odgovara u toku prošle godine započet nemože se lako završiti. Najveći uticaj Saturna planete discipline koji zahteva veliki profesionalizam i strpljenje. Prvo pomračenje Sunca u konjukciji  sa Saturnom a vladalac i Vodolije i moguće da ćete morati da se odlučite šta želite, čime da se bavite.

Merkur je jak u Jarcu u 6.polju i kao vladalac 2. polja zbog čega ne umete da rukujete novcem a vladalac i 11. polja, nemate racionalan stav prema novcu. Trebalo bi da iskoristite sve svoje adute naročito šarm kod sklapanja poslova u januarul. Pomračenje Meseca 21. januara u vašem znaku donosi energičnost i impulsivnost.

16./17.jula delimično pomračenje, nezadovoljstvo saradnicima posebno rođenim u vodenom znacima.

Najvažnij je tranzit preko Jarca i kada 3. februara Venera bude ušla u Jarca i kao vladalac 10,polja karijere i verovatno ćete biti skloni da pravite planove i da zahtevate od saradnika disciplinu.

Venera, vladalac polja karijere 7.januara ulazi u Strelca ceo januar u dobrom aspektu sa Marsom i ono što je povoljno Mars je ušao u polje inostranstva i imate šanse da se dogovorite sa stranim partnerima i kada 24. januara bude ušao u znak Vodolijem Mars će biti jak do polovine februara i Mars pravi konjunkciju sa Uranom i ulazak u 10. polje karijere je odličan pokazatelj a Mars će ući polovinom februara i do kraja marta će boraviti u Biku i aktiviraće polje uspeha ali julski Lavovi će biti spremni od 6. marta da naprvite zaokret u karijeri.

Jupiter ima velikog uticaja na vaš znak i donosi naglašenu kreativnost i novac ali polje novca će biti u lošem položaju zbog retrogradnog Merkura koji će u martu doneti probleme i kašnjenje u isplati.

Od 5. do 26. marta retrogradan Merkur donosi zakašnjenje u plaćanju ali

moguće da će vam pomoći Venera ulaskom u znak Ovna 20.aprila a i u maju će biti naglašeno polje karijere, pre toga naglašeno polje inostranstva , i sve kreće sve kreće od ulaska Urana.

Sličan problem od 7. jula do 1. avgusta – retrogradan hod Merkura- rizičan period,  jer će Mars ući u Lava i biće u konjunkciji sa Merkurom i

Od 7.jula do 1. avgusta treba biti oprezan što se tiče bilo kakvih dogovora sa Blizancima, Ribama i Jarcima.

Tek 11. avgusta Merkur ulazi u vaš znak Lava i vi postajete odlučnij i bolje organizovani.

29.avgusta Merur ulazi u znak Devicu i bolji period nastupa za poslove tada sve do 15. septembra dok ne uđe u Vagu a tada je dobar za one koji se bave marketingom ili vam je poterbno za posao znanje stranih jezika. Venera i Merkur tada pokreću događaje na poslu i bićete izuzetno aktivni i verovanto ćete biti mnogo popularniji a brzi hod Urana donos nove poslovne šanse i sklonost ka rizicima.

Sredinom septembra kreće povoljan period za pregovore i traje oko dvadest dana, pravite aranžmane sa Vagom i Blizancima

Uran u kvadratu sa Marsom, može doneti šansu u vezi sa napredovanjem.

Od 8.oktobra Venera ulazi u Škorpiju u polje privatnog biznisa i porodice i razmišljate o porodičnom poslu. Ovo je veoma značajan period dok početkom novembra ne uđe u Strelca.

Slab Mars i jaka Veenra mogu doneti malu konfuziju na poslu ali kad Venera uđe u Strelca 1.novembra i od 19.novembra  kada Mars bude ušao u znak postajete mnogo energičniji u rešavanju praktičnih problema. Ako se bavite nekretninama ili radite u banci u uglednoj firmi, imaćete priliku da se istaknete.

Retrogradni hod Merkura preko Škorpijie u novembru donosi moguće probleme u domenu privatnog biznisa ali će se situacija popraviti jer je Venera u to vreme u Strelcu i pomaže vam da sredite svoje odnose sa strancima i poslovnim partnerima iz inostranstva. Moguć je sudski spor koji možete da dobijete. Nemojte se u to vreme baviti građevinom,ulaganjima u neki veći poslovni projekat da ne biste kasnije imali problema sa papirologijom.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest