NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 12.-18.11.2018. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period od  12.-18.11.2018. godine.

Veoma značajna sedmica jer će Mars, planeta akcije i borbenosti ući u znak Riba u vaše 12.polje tajni. Da li ćete vi imati potrebe da posle 16.novembra budete tajanstveniji ili neko od vas namerava da nešto sakrije nije baš sasvim jasno ako se uzme u obzir da Merkur kreće istovremeno retrogradnim hodom a Venera, vladalac vašeg poljka partnerksih odnosa direktnim. Na relaciji vi- drugi, ma ko to bio nešto značajno će se dešavati utoliko pre što je Merkur odgovoran za komunikaciju. Karijera vam je na prvom mestu jer je prva Mesečeva četvrt u Vodoliji pa govori o vašoj potrebi za dobrim društvenim rejtingom a pozicija Sunca u Škorpiji za strastvenom vezom. Kako se krajem perioda i Mesec pridružuje Marsu u polju tajni, moguća je tajna romansa.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period od  12.-18.-11.2018.  godine

Za vas nastupa period pun raznih aktivnosti jer ste svesni da imate šanse da mnogo toga uradite na poslovnom planu a u pomoć će vam pravi čas naići neki Rak ili Škorpija na koje i ne računate baš često ali vam se uvek  nađu pri ruci. Trebalo bi da budete otvoreniji prema onima koji imaju razne vrste planova po pitanju sticanja novca jer ćete imati šta da od njih naučite. Jedno prijateljstvo može se pretvoriti u ljubavnu vezu, naročito ako sredinom sedmice odete na neki zvanični skup gde se okuplja mnogo poznatog sveta. Razgovor o novcu krajem perioda može uroditi plodom. Ne otkrivajte svoje tajne ni najbližim prijateljima.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period od 12.- 18.11.2018. godine

Za vas se aktivira polje karijere a polje inostranstva napušta Mars tako da za sada verovatno nećete razmišljati o nekom putu ili će se možda planov imalo revidirati. Neko malo mlađi od vas ko se bavi sličnim poslom može vam se naći pri ruci kod donošenja važnih odluka u vezi sa nečim što bi za vas mogla biti odskočna daska. Trebalo bi da budete odgovorniji prema sopstvenim potrebama i da ih stavite na prvo mesto jer vas mnogi iskorišćavaju da im završavate neke sitne poslove ili od vas pozajmljuju novac. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako budete imali upornog udvarača koji od vas ni na koji način neće da odustane.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period od  12.-18.11.2018. godine

Ulazak Marsa krajem perioda u znak Riba može vas podstaći na razmišljanja o nekom ko vam je nekada bio veoma drag a sa kim sada ne uspevate da imate komunikaciju kakvu biste želeli. Nemate način da ispravite neke greške koje ste ponavljali ali bar od sada krenite drugim putem. Na poslu se mnogo toga komplikuje ali to ne zavisi od vas nego od drugih na koje nemate veliki uticaj. Verujet da će vam se javiti osoba sa kojom želite da se sretnet i razgovarate o nečem što je za vas veoma bitno, možda u vezi sa  odlaskom na novo radno mesto ili u inostranstvo.Postajete otvorniji i spremniji da pričate o svojim privatnim problemima krajem sedmice. Prva Mesečeva četrt 15.novembra donosi mogućnost nekog novog posla o kome ćete morati da razmislite a ulazak Marsa u Ribe donosi neke nove šanse u vezi sa inostranstvom. Ovo je povoljna sedmica za obnavljanje odnosa sa Bikom ili Vagom.


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 12.-18.11.2018. godine.

Neko želi da vam da na znanje računa na vas ali tranzitni Mesec koji je sve slabiji, može delovati na vas prilično iritantno ako ne znate šta hoćete. Možda ćete biti popustljiviji ili nesigurniji u sebe. Trudićete se da nađete pravi način kako da se postavite u nekim veoma vanim situacijama koje podrazumevaju vaše poznavanje stranih jezika ili mogućnost putovanja u inostranstvo. Moguće da ćete želeti da se aktivirate u nekim novim oblastima saznanja npr. možete želeti da učite IT ili nešto u vezi sa kompjuterima, muzikom, umetnošću. Neko vas može preporučiti za novo radno mesto i vi ćete ga prihvatiti. Ljubavni život je verovatno prilično komplikovan ali vi niste spremni na neke ustpuke, posebno kada se radi o osobi sličnog temepramenta vašem.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period od  12.-18.11.2018.  godine

Merkur, vladalac vaše gznaka nije dobro postavljen i vi ćete biti verovatno prilično konfuzni s obzirom da je loše postavljen u Strelcu a krajem sedmice kreće retrogradnim hodom. Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim poljem posla najzad kreće direktnim hodom i možete dobiti ponude iz inostranstva i ako ste u stalnoj vezi ili braku, verovano ćete biti podržani od strane partnera u vezi sa poslo sa strancima. Ljubavni život je sasvim solidan, trebalo bi da budet emnogo aktivniji i preduzmljiviji kada se radi o nekom s kim ste svojevremeno imali sasvim solidan odnos.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period od  12.11.- 18.11.2018. godine

Venera kreće krajem sedmice direktnim hodom u  i sve vreme je u dobrom aspektu sa Marsom,planetom ljubavi i vi ćete biti spremni da uđete u vezu sa umetnikom, osobom koja se bavi nekom umetnošću ili je preko posla prisutna u javnosti.

Prva Mesečeva četvrt vam savršeno odgovara, posebno ako se bavite kretaivnim  poslom ili radite sa mladima.Venera u direktnom hodu donosi novu ljubav ili sređivanje odnosa sa osobom koja joj je draga. Septembarske Vage ne uspevaju da na probleme gledaju na drugačiji način. Treba izbegavati vezu sa nekim ko je mnogo stariji ili previše zahtevan. Možete biti prilično iscrpljeni ako niste u stanju da donesete odluku koja se tiče vas i vaše saradnje ili vašeg odnosa sa nekim Ovnom, Vodolijom ili Ribama. Konstntno ste u strahu od mogućeg lošeg obrta događaja.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period od  12.-18.11.2018.  godine.

Ako ste rođeni u oktobru, umete bolje da se postavite prema nekom ko ima potrebu da vas često viđa a ukoliko ste rođeni krajem znaka prilično ste napeti i nedovoljno tolerantni. Rešavanje pitanje nekretnina je veoma bitno i to će vas okupirati u velikoj meri jer će vam mnogi predložiti nešto što vama ne odgovara u stvari ali vi ćete se u vreme prve Mesečeve četvrti najviše pokušati da uzdržite od suvišnih komentara ili od pogrešnih poteza. Imate utisak da nemate potrebnu podršku i da vam je potrebno mnogo više razumeva i pažnje i u domu i u odnosima sa partnerom.Ulazak Marsa u Ribe može doneti neke nove šanse na emoivnom planu.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period od  12.-18.11.2018.  godine.

Prethodni planovi ili neke vaše želje ne mogu se ostvariti. Previše se trudite da svima izađete u susret. Mnogo toga je protiv vas od okoline do onih koji odlučuju o vašim zahtevima. Uporni ste i nedovoljno tolerantni. Veoma ste ambiciozni ali vam je potrebna mnogo bolja organizacija života. Nemate utisak da imate onoliko ljubavi koliko vam je potrebno. Kada Merkur krene retrogradnim hodom pred kraj sedmice, Venera direktnim hodom a Mars uđe u Ribe možete biti potpuno šokirani nekim vestima ili nekim mogućnostima, predlozima i bilo bi dobro da se snađete u tome i da se adaptirate na neke nove okolnosti kako na poslu tako i u privatnom životu.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od  12.-18.11.2018.  godine

Velika očekivanja i veliki planovi vas čine previše spremnim da ulažete mnogo napora da biste postigli cilj a pitanje da li imate za to dovoljno vremena ili snage. U stvari odlažete neke veoma bitne poslove, rasipate energiju na neke neproduktivne poslove.Ovo je perod velikim promena jer će tri planete krenuti bilo retrogradnim hodom, kao što je Merkur, vladalac vašeg polja inostranstva i obaveza, poslova, Venera, vladalac polja ljubavi, kreativnosti i karijere direktnim a Mars ulazi u polje komunikacija zbog čega će vaša kreativnost biti veoma izražena.Moguća je nova ljubavna priča sa osobom koja je jedno vreme boravila u inostranstvu. 


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period od  12.-18.11.2018. godine

Oslobađate se pritiska kada Mars bude ušao u znak Riba i ako imate veze sa umetnošću možete biti veoma uspešni. Za vas je ova sedmica relativno najpoboljnija. Odgovara vam pozicija Urana i Venere. Pravite neke tajne dogovore u vezi sa novcem. Spremni ste da učinite mnogo toga da biste iskoristili priliku koja će vam se ukazati. Impulsivnost i u ljubavi i na poslu može doneti probleme. Imate vise šansi kada je u pitanju ljubavni životm posebno ako vam se dopada osoba koju viđate na poslu i u vreme prve Mesečeve  četvrti 15.novembra moguće je poznanstvo sa nekim ko će vas oduševiti.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period od  12.-18.11.2018.  godine

Nastupa veoma naporan period ako niste spremni na bilo koju vrstu popuštanja.Treblo bi da budete  stanju da se prilagodite uslovima rada koje vam nameće osoba koju dobro poznajete a čak iako možda niste imali sjajne odnose, sadsa imate priliku da obnovite ali to će od vas zahtevati nekakve ustupke i prilagođavanje na koje verovatno teško pristajete. Nekome je stalo da se sa vama sretne i da obavi razgovor u četiri oka, verovatno u vreme poslednje Mesečeve četvrti 15.novembra. Nemojte ulaziti u raspravu sa Strelcem ili sa Blizancima, bilo da se radi o porodičnom ili poslovnom odnosu Kada je ljubav u pitanju moguće su trazavice ali ipak i razrešenje neke dileme.

 


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest