Nedeljni horoskop -Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od godine za period od 14.-20.1.2019.godine

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Trebalo bi da obratite više pažnje na one koji su spremni da brzo pristanu na saradnju sa vama a niste sigurni da je ono što radite najispravnije. Možete biti brzopleti, kako u vožnji tako i u komunikaciji sa jednim Rakom, Jarcem ili Ribama. Mnogo toga može da vam se ostvari.Rešeni ste da krenete u neku vrstu akcije, bilo da se radi o ljubavi ili poslu. Imate mnogo različitih interesovanja i imaćete i dovoljno energije da rešavate brojne probleme. Tranzit Meseca preko Škorpije, Strelca i Jarca vas čine veoma aktivnim na društvenom planu i verovatno ćete biti u centru pažnje zbog onog čime se bavite. Mlad Mesec i pomoračenje Sunca 6. Ujutru donosi manje trzavice u komunikaciji sa starijim osobama ili možda možete da imate porodičnih problema, posebno sa jednim Jarcem ili nekim Rakom.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Na samom početku perioda imate priliku da uradite nešto što vam je veoma bitno ali morate da se maksimalno posvetite onome što vam je veoma bitno trebalo bi da se aktivno angažujete na novim poslovima koji bi mogli da vam budu od velike koristi. Moguć je neki nov posao ili završetak onog započetkog i dokaz da ste na pravom putu da budete uspšeni u svom poslu. Ulazite u ovaj period energetski ispražnjeni jer ste se previše davali na poslu koji vam je bio nametnut a sada je momenat da radite ono što želite. Merkur i Venera uz Jupiter vam donose odluke koje mogu začajno izmeniti vaš život. U ljbavi ste opušteni i spremni da se bavite više partnerom koji vam je veoma drag. Ne ulazite u neku novu vezu ako niste raščistili sa prethodnom vezom.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Mesec prelazi preko vašeg znaka 18. i 19. januara i tada ćete verovatno imati prilike da se angažujete u radu sa Strelcem, Vagom i Bikom. Trebalo bi da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam se nađe pri ruci kada je u pitanju posao od koga mnogo očekujete. Nemojte se previše oslanjate na nešto što vam je veoma važno, moguće da se radi o situaciji u kojoj možete da se sami snađete. Trebalo bi da se potrudite da steknete neko dodatno znaje, moguće da bi vam to pomoglo da nađete mnogo bolji posao ili radno mesto koje bi vam omogućilo da se bolje osećate na poslu. Ljubavni život bi mogao biti mnogo uspešniji ako biste imali razumevanje za nekog ko vam je možda nekada bio naklonjen a više ne pokazuju ono što su nekada osećali i trebalo bi da pokažete razumevanje za takva njegova /njen osećanja. Moguć je neki nov susret ili poznanstvo koje bi moglo biti veoma  značajno za vas.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Pokušavate da se dogovorite sa jednim Lavom oko nečega što bi moglo biti za vas dobro ali u stvari niste naročito spremni da popustite u nečemu što bi bilo za vas mudar potez jer je se radi o poslu koji bi mogao biti isplativ.Trebalo bi da se maksimalno posvetite nečemu što za vas predstavlja veoma važan projekat i moguće da razmišljate o uvećanju prihoda ali krajem sedmice možete biti suočeni sa nekim problemima na koje niste računali. Pazite da ne budete žrtva spletke jer nekome niste simpatični ili vas doživljava kao konkurenciju i pokušaće da vas nagovori na nešto što vam trenutno ne odgovara. Moguća romansa sa osobom za koju ste sigurni da nije prema vama ravnodušna. Trebalo bi da se čepće čujete sa nekim za koga ste sigurni da bi pristao da se sa vama viđa.pitanje je samo da li ste vi slobodni. Moguća je manja ljubomorna scena sa Lavom, Jarcem ili Blizancima.


LAV (23.7.-22.8.)

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg znaka u vašem polju posla i svakodnevnice, možete imati problema u obavljanju svih obaveza a ulazak Merkura dan pred pomračenje 6.i ulazak Marsa u polje inostranstva u znak Ovna, imaćete priliku da se ipak istaknete u poslu koji vam je veoma bitan i u okviru koga ste već imali prilike da pokažete koliko ste sposobni. Trebalo bi da se mnogo više angažujete na stručnom usavršavanju jer vam predstoji neka vrsta dileme ili odluke koju ćete morati da donesete kada se radi o poslu. Moguće da ćete imati problema u komunikaciji sa stalnim partneroma a ukoliko ste slobodni, verovatno ćete upoznati nekog ko će vam se dopasti i sa kim ćete moći lako da uspostavite dobru komuniakciju. Verovatno se radi o nekom vatrenom znaku.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Spremni ste da početkom sedmice poslušajte jednog Ovna, Bika ili Strelca kada je u pitanju odluka koja se tiče vaše karijere. Trebalo bi da se odlučite ze jedno od dva rešenja koja će vam biti ponuđena ili o kojima razmišljate ali u stvari niste svesni da  ne bi trebalo da propuštate prilike.Nekome je stalo da vas ima uza sebe kao saradnika, kolegu ili deo tima. Imate mogućnost nalaženja rešenja za posao koji radite već izvesno vreme, naročito ako se radi o poslu u kome treba da pokažete sposobnost donošenja brzih odluka. Krajem sedmice možete voditi ozbiljan razgovor sa jednim Blizancem ili nekom Devicom u vezi sa nečim što vam u stvarine odgovara. Ljubavni život je prilično sumoran, mobuće da je partner neraspoložen ili se ne oseća dobro i vi ćete morati da se više angažujete oko njega. ako ste slobodni, pokušavate da se zbližite sa jednim Bikom kogapoznajete preko posla.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Imate mogućnost da se dogovrite sa Ovnom ili Rakom, možda i sa jednim Jarcem ali vi ste izuzetno svojeglavi i ne odstupate od svojih ciljeva niti odluka. Nemojte biti previše uporni da saznate ono što vam partner neće reći. Ljubavni život je previšonost onih za koje treba da počnete da radite.e opterećen vašim pogrešnim stavovima i predrasudama. Imate velika očekivanja i od ljubavnog i od poslovnog partnera  a ako radite u nekoj privatnoj firmi, verovatno ćete morati da se prilagodite nečemu što vam ne odgovara. Ipak, bilo bi dobro da budete ljubazni i predusretljivi jer na taj način možete pridobiti nakl

 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Naporna sedmica jer će mesec prelaziti preko Ovna i Blizanaca što vam ne odgovara na početku i kraju sedmice. Trebalo bi da se drugačije postavite prema onima koji vas na neki način kinje ili  smatraju da imaju prava da vam nešto prigovaraju. Ne bi trebalo da se previše opterećujte razmišljanjima o nečemu na šta trenutno ne možete da utičete a odnosi se na sardnju sa nekim ko je spreman da vam učini po volji samo ako budete dovoljno spremni da napravite ustupak. Sa dugogodišnjim saradnicima možete imati sasvim solidan odnos ali ne bi trebalo da se previše opterećujete nečim što čujete na svoj račun od Ovna. U ljubavi ste prilično nezadovoljni i usredsređeni samo na svoj način doživljavanja vaše veze, nemajući mnogo sluha za onu drugu stranu. Moguć je susret koji će vam doneti veliku šansu da nešto bitno saznate.Sedmica počinje sa dobrim tranzitima između Venere i Jupitera iz vašeg znaka i Marsa u Ovnu što podstiče vaš optimizam. Čak iako ste zbog nečeg zabrinuti, realno nemate razloga za to i trebalo bi da budete mnogo praktičniji kada se radi o poslu sa strancima bilo kakvog aranžmana koji vam može doneti neku vrstu satisfakciju ili mogućnost da se u nečemu istaknete.Verujete da neko može da vam napravi problem na poslu ali ne bi trebalo da se time opterećujete. Možete doživeti neku vrstu neprijatnog iznenađenja ali to je prolaznog karaktera, štite vas dobri aspekti između planeta koje vam mogu olakšati neku pomalo stresnu situaciju. Ljubavni život je harmoničan i može vam doneti zadovoljstvo, posebno ako se radi o vezi sa nekim strancem.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Jedna dinamična sedmica u kojoj možete sresti nekog ko će vam pomoći da se odlučite za ono što je za vas trenutno najvažnije. Nekome je bitno da sa vama može da stupi u kontak i da vam da na znanje da bi trebalo da prihvatite poziv na saradnju. Očekujete da vam se javi jedna Devica sa kojom možete ostvariti dobru komunikaciju ali sa Ovnom i Blizancima to će ići malo teže.Ne  ulazite u raspravu sa onima koji su vam uvek nešto zamerali. Treblao bi da se mnogo više bavite svojim problemima koje možete relativno lako rešiti ako budete dovoljno strpljivi i uporni. Romansa se jednim Bikom može biti tajna a Ribe će pokušati da vas osvoje negde na nekom većem skupu.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Povoljan tranzit planeta preko astroloških kuća komunikacije, privatnog biznisa i kreativnosti, donosi vam šansu da se istaknete u poslu i da nađete dobre saradnike. Prenaglašeno polje intuicije ali i premora, neprijatelja, može vas učniti sklonim da mislite da su mnogi protiv vas i nećete biti u stanju da se snađete u situaciji u kojoj vam se čini da tapkate u mestu. Nestrpljivi ste i ne želite da se preterano oslanjate na one koji vam deluju nepouzdano. Možete dobiti priliku da se sretnete sa nekom veoma uglednom osobom koja ima o vama visoko mišljenje i razmenićete korisne ideje. Što se ljubavi tiče, mogli biste sresti nekog, ukoliko ste poznati, koga površno poznajete sa nekih okupljanja i verovatno će vam se dopasti, na pragu ste ozbiljne ljubavne veze,


RIBE (20.2.- 20.3.)

Veoma aktivan sedmica u kojoj ćete obaviti mnogobrojne važne razgovore. Malo ko može da vam nešto prigovori na profesionalnom planu, trudite se da date od sebe maksimum. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnsima.Poslušaćete savet osobe koja vam sugerira da prihvatite ponudu jednog Strelca, Vage ili Bika. Poslovi sa strancima su veoma bitni za dalji razvoj poslova.U ljubavi ste principijelni i ne dopuštate nikome da se meša u vaš odnos sa osobom koja vam je draga. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako budete predmet kritike vašeg partnera jer ga verovatno zapostavljate.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest