OVAN- Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(20.3.-19.4.)

Mars, planeta strasti, vladalac vašeg znaka 1.januara ulazi u vaš znak i vi se postavlajte energično i spremni ste da maksimalno posvetite rešavanju svih važnih problema,uključujući eventualno i ljubavne jer već 7. januara Venera, planete ljubavi ulazi u Strelca i  donsoi mogućnost romanse sa nekim ko ima veze sa inostranstvom.

Ljubavni život bi mogao od samog početka godine biti rezultat vašeg ličnost angažovanja i vi ćete biti spremni da se energično postavite po pitanju rešavanja porodičnih problema ili ćete, ako ste slobodni, krenuti u „akciju“. Možete sa Venerom u Škorpiji prvih šest dana i Strelcu sve do 3.februara doživeti mnoge prijatene momente u društvu osoba koje su na neki način vezane za inostranstvo, preko posla ili porodičnih odnosa a moguća je i tajna avantura jer će Neptun jedno vreme biti u februaru, biti u napetom aspektu sa Jupiterom i teško ćete odolevati iskušenjima.


Polovina januara može biti stresna zbog porodičnih nesuglasica inače pomračenje Sunca 5./6. januara i pomračenje Meseca 21.januara reflektuje se u vašem segmentu autoriteta i ljubavi.Početak februara donosi sjajnu šansu u ljubavi sa nekim drugim Ovnom, Vagom ili Strelcem.U januaru vam ipak odgovara pozicija Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerksih odnosa i s obzirom da će biti u konjunkciji sa Jupiterom u Strelcu, moguća je neka tajna romansa ili neočekivani flert negde na nekom putu.

Mars, vladalac vašeg znaka u napetom aspektu sa drugim valdaocem vašeg znaka Plutonom početkom februara donosi jaku ljubomoru i potrebu da kontrolišete situaciju bilo u vezi ili u braku. Venera je tada u dobrom aspektu sa Uranom i trebalo bi da budete spremni da prihvatite neke predloge partnera jer će biti spreman da vam u mnogo čemu izađe u susret.

Venera u Jarcu u konjunkciji sa Saturnom vas sprečava sredinom feburara da budete direktniji u udvaranju ali druga polovina februara donosi lepe mogućnost za ljubav sa ambicioznom osobom.

Kada Mars bude u konjunkciji sa Uranom sredinom februara shvatićete da nemate razloga za odlaganje važnih odluka. Pazite da ne uđete u paralelnu vezu sa Blizancima, Devicom ili Ribama u martu

Od 6.marta kada Uran uđe u Bika,osetićete neku promenu u svom stavu prema sistemu vrednosti kao da bi neko staro prijateljstvo ili neki kolegijalan odnos mogao biti mnogo značajniji nego ranije.U martu od 1. do 26. Venera u Vodoliji donosi mogućnost neobevezne veze, a ulazak Merkura u Vaš znak i zatim retrogradni hod preko Riba donosi konfuziju, možete biti skloni paralelnoj vezi a Mars je slab u Biku i u dobrom aspektu sa Plutonom čini vas popustljivim i sentimentalnim.Venera vas čini izuzetno romantičnim u ljubavi dok bude prelazila preko znaka Riba od 26.marta do 20.aprila i tada je moguća tajna romansa ili veza sa umetnikom, naučnikom.

Kraj marta i ceo april donse mogućnost lepih susreta, početka veze, flert i bogat društveni život. 

 Ovo je godina koja može doneti lepe ljubavi naročito tokom tranzita Venere preko vašeg znaka od 20.aprila do 15. maja kada ćete, ako ste slobodni imati šansu da se zaljubite.Tada je već Mars u Blizancima i vatrena Venera podstiče kod vas sposobnost da izrazite emocije i verbalno.Prva polovina maja donosi romantičnu i strastvenu ljubav sa nekom Vagom , Blizancima, drugim Ovnom ili Bikom.Ako se do sredine maja ne zaljubite, ulazite u period izvesne konfuzije a ako ste u vezi u moguć zategnut odnos sa partnerom i to od sredine juna do 24. juna, posebno ako ste u vezi sa Jarcem, Škorpijom ili vodolijoma a početkom jula kada bude pomračenje Sunca 2.jula moguć je suret za koji nećete biti načisto da li se razvija ka pravoj vezi ili se radi samo o flertu. Prva polovina jula donosi napete odnose sa Lavom, Vodolijomi, Bikom, Rakom,jer ćete biti sentimentalni i zaljubljivi a onda druga strane možda neće odgovoriti istom merom.

Ipak moguća je romansa na putu a od 1.jula ulaskom Marsa u Lava postajete ponovo tipičan preduzimljivi Ovan.

Povoljan period traje do 15. avgusta tako da ćete biti izuzetno šarmantni, direktni, komunikativni i veoma zapaženi u društvu. Od sredine avgusta, ukoliko niste ostvarili neku ljubavnu vezu, moguće je poznanstvo preko posla i kada uđe u Vagu sredinom septembra postajete izuzetno zainteresovani za ljubavne veze i kako će i Mars ući u Vagu početkom oktobra a već 8. oktobra Venera ulazi u Škorpiju, vi postajete pasivniji a partner mnogo direktniji i sa više strasti će pokazivati svoje emocije.Oktobar i novembar postaju veoma značajni meseci u toku kojih ćete imati prilike, ako ste slobodni i za flert i za izlaske i za nova poznanstva a ako ste u dužoj vezi ili braku pazite da ne provocirate partnera nekim komentarima da ne biste izazvali ljubomorne scene.

Ulazak Venere u Strelca 1.novembra dok Mars još bude u Vagi može doneti romansu sa osobom koja je umetnik ili je poslovno vezana za inostranstvo. Sve do kraja godine, poslovni kontakti vam donose sjajnu šansu za ostvarenje ljubavne veze sa koleginicom ili sa ambicioznom osobom.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest