RIBE- Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(19.2.-20.3.)

Tokom ove godine imate mogućnost da često upoznajete one koji će vam se svideti ali da biste bili u nekoj dužoj vezi, očekivaćete da partner bude maksimalno posvećen vama i da bude postojan. Najveći probme kod Riba je upravo činjenica da je Merkur, vladalac sedme kuće partnerskih odnosa retrogradan što čini Ribe nestrpljivim a partnera često nepouzdanim. Periodi pomračenja Sunca i Meseca koji će se odraziti na vaš ljubavni život kojim upravlaju i Mesec, vladalac pete kuće ljubavi i Venera i Jupiter koji su egzaltirani u ovom znaku,  dogodiće se 5./6.januara kada jedno prijateljstvo može biti dovedeno u pitanje, 21.januara kada je moguća ljubomrna scena posle nekog kraćeg flerta i zatim tokom leta kada je, posebno u vreme vladavine znaka Raka i Lava jedan izuzetno naporan period jer ćete morati da se maksimalno prilagođavate i okolnostima i partneru s obzirom da će Merkur biti retrogradan, dan nakom pomračenja Sunca u polju ljubavi, 2. jula što simbolizuje nesigurnog i prilično nepouzdanog partnera koji će često davati povod za raspravu.Ako ste slobodni, tada biste mogli doći u iskušenje da budete u paralelnoj vezi a to se može dogoditi i ako ste u braku ili u vezi.Ipak, jul nudi brojne mogućnosti na nekom putovanju, na letovanju jer će skoro celo leto Uran, vladalac vašeg znaka obrazovati dobre aspekt sa brznim planetama koje donose susrete i poznanstva bilo da prelaze preko polja ljubavi ili partnerski odnosa.

Tokom proleća, Venera, planeta ljubavi i zadovoljstva, romansi od sredine maja u Biku savršeno vam odgovara tako da je za vas maj mesec ljubavi a zatim ponovo od 3. do 28.jula i pored turbulentnih tranzita drugih planeta.

Kada Venera bude ušla u znak Lava 28.jula sve do 21.avgusta, moguće da ćete upoznati nekog na poslu ili preko poslovnih kontakata i ako vaš posao podrazumeva kraća putovanja to se može dogoditi upravo negde na nekom kraćem službenom putu. Ulazak Venere 21.avgusta u Devicu kada će do polovine septembra brojne planete prelaziti preko ovog znaka u koji pada vaše polja partnerskih odnosa i braka stavlja težište na potrebu da regulišete status u vezi i moguće da ćete tada ući u brak ili ćete započeti zajednički život.

Od sredine septembra, ako ste slobodni, možete očekivati stranstven suret, poznanstvo sa nekom osobom koja je mnogo mlađa od vas, sa kojom ćete možda započeti i neki zajednički posao, naročito ako ste umetnik ili je ta osoba umetnik ili neko ko je prisutan u javnosti. Vaš društveni život postalje mnogo sadržajniji od oktobra i vi ćete biti raspoloženi za izlaske, moguć je brak ako ste duže u vezi, poznanstva preko posla i Venera od 8.oktobra kada bude prelazila preko Škorpije donosi mnogo uzbuđenja u vezi sa nekim ko živi u inostranstu, stranac je ili ćete ga upoznati negde na putu.Ako vam se ukaže prilika da tada promenite posao i odete u neku stranu firmu ili planirate put iz nekih drugih razloga, možda i turistički, možete se nadati da ćete imati veoma burne dane, moguće i da će stalni partner ako ste u braku ili vezi biti ljubomoran, posebno će to biti izraženo ako ste slične struke od 1. do 26. novembra. Tada će i Merkur ponovo biti retrogradan zbog čega će doći do nesuglasica i verovatno će se umešati u vaš odnos sa partnerom i vaša ili njegova porodica.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

 

Facebooktwitterpinterest