Vaš horoskop

Bik


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

29.3.2017.
Možete postići dogovor sa Rakom, Jarcem, Lavom ili Škorpijom. Imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim ćete moći da lako ostvarite dobru komunikaciju naročito ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Dobijate poziv od Riba da proširite zajedničku saradnju

28.3.2017.
Nemojte izbegavati da se suočite sa problemima i očekujući da će ih neko drugi rešiti. Oni koji su višeg ranga od vas na diskretan način vam daju na znanje da treba da budete kooperativniji.Možete se nadati susretu sa nekim ko će vam ponuditi dobro plaćen posao u kooperaciji sa jednim Lavom.


 

Dnevni ljubavni horoskop


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

29.3.2017.
Romantičan dan, posebno veče za one koji imaju bar tri-četiri planete u vodenim znacim i koji očekuju da se sretnu sa nekim ko dolazi iz inostranstva ili i sami negde putuju, moguće sa osobom koja im je draga. Veče bi moglo donoeti mnogobrojna uzbuđenja. Moguć je sastanak sa nekim kome nikada niste do kraja otkrili svoje emocije.

28.3.2017.
Naporan dan za većinu neprilagodljivih predstavnika vašeg znaka, jer tranzit mladog Meseca preko Ovna  negativno utiče na vaše nervno stanje. Imate potrebu da se raspravljate, što partner neće prihvatiti, a u većem društvu možete prouzrokovati raspravu.  Veza sa Škorpijom  ili Rakom može biti izvor stresa.

 

NEDELJNI HOROSKOP


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period-27.3.-2.4.2017.

Posao-  Mesec će u fazi rasta prelaziti preko vašeg znaka i aktivirće Mars, planetu akcje zbog čega ćete i vi biti mnogo spremniji da se aktivirate u mnogim sferama života o kojima ste razmišljali, možda da se vratiti ne nekadašnji posao ili da započnete neki o kome ste dugo razmišljali. Pokušavate da se bolje organizujete jer verovatno imat mnogo zaostlog posla.

Ljubav- Ako ste skloni tajnim ljubavima, molgo bi se dogoditi da se nađete u situaciji da ne možete da odolite nekom koga možda površno poznajete. Imate priliku da se upoznate sa jednim Lavom, Rakom, Devicom. Dobijate neke čudne pozive ili signale od nekog ko vam je nekada bio drag i verovatno ćete shvtiti da je ta osoba zaljubljena u vas.

Zdravlje –  Moguća glavobolja.

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Bika

bik

BIK - ŽENA

(21.4.- 21.5.)

Karakter

Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijlana kao i emotivna. Ona ima «ono nešto» što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karaketru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti. neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. i kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non -stop mora da se oseća kao žena inače se oseća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna.traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.

Najbolje se slaže sa -Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribma.

Najčešće profesije - dizajner nakita, vlasnik butika, garden centra, restorana, kozmetičkog salona, radnje za kućne potrepštine.pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - vrtoglavice, poremećaj u radu tiroidne žlezde, nervni sistem,endokrini sistem, cikrulacija, bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj - petak, pod vlašću je broja 2

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja - roze, svetlo plavo, zeleno, smaragdno zeleno, smaragd, malahit, narukvice od bakra, žad, majska ruža, jasmin, đurđevak, fazan, lane, zec, kanarinac i mačka.

Omiljeni odevni predmet i modni detalj- spavaćica i donji veš od čipke,svileni kimono, šešir, haljine sa cvetnim dezenima, duboki dekolte.

Salvne ličnosti rođene u znaku Bika: Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel,Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić

BIK - MUŠKARAC

Karakter

Evo jednog znaka koji je, bar kada je filmsko platno u pitanju nezamenljiv. On ima prodoran pogled, muževan izgled, ali za razliku od Ovna, na koga se ne može u životu uvek računati jer je isuviše impulsivan, ovde se radi o pravom džentlmenu, ili bar muškarcu koji uspeva da ostavi takav utisak. On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan. oprezan, ali kada treba odlučan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi kako treba da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često i što ne bi želeo neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Najbolje se slaže sa - Rakom,Devicom, Škorpijom,Jarcem Ribama i ponekim Bikom.

Najčešće profesije: - arheolog, poljoprivrednik, zanatlija, pisac, slikar, muzičar, bankar, privatni preduzetnik, trgovac, juvelir, stolar, antikvar, kuvar,vlasnik restorana. pesnik

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi: problemi sa grlom, višak težine, poremećaj endokrinih žlezda, bolesti jezika, usta, venske cirkulacije osetljivi bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj:

njegov dan je petak jer je početak vikenda, broj 2. broj novca,Venera, planeta uživanja ima na njega najveći uticaj.

Boje, drago kamenje, cvet, životinja: jasmin i ruža Voli jake muške parfeme na bazi mošusa, u lečenju treba da koristi malahit, voli domaće životinje, perad,ćurana, ali i mačku.

Omiljen odevni premet : kašmirski džemper, bade mantil.

Slavne ličnosti: Josip Broz Tito,Karl Marks,Sigmund Frojd, Hitler,Robepjer, Sadm Husein, Raspućin, Šekspir, Salvador Dali, Vels, Pjer Kiri, Bjorn Ulveus ABBA - Agnetin muž razvedeni, Danijel Dej Luis, Denis Hoper, Demon Deš. Dejvid Bekam, Dik Bogard, Djems Stjuart, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Emilio Estevez, Entoni Kvin. Glen Ford, Gari Kuper, Harvi Kajtel, Inglbert Hemperdik, Lorens Olivije, Orson Vels, Pirs Brosnan, Rajan o Nil, Rudolf Valentino, Andre Agasi, Džo Koker, Voja Brajović, Đorđe Balašević, Slobodan Ćustić, Miodrag Krivokapić, Željko Joksimović (mnogi misle da je Ovan,ali njegovo Sunce je na nultom stepenu Bika