Vaš horoskop

Bik


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

19.7.2017.

Ona- Imate velike planove i pokušavate da nađete podršku u jednoj Vagi ili nekom Raku sa kojima ste se oduvek sjajno slagali. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Strelcem ili Škorpijom koji vam često kontriraju. Moguća vest o novcu.

On- Verovanto ćete zaključiti ugovor koji bi mogao doneti veliki posao i veliki novac. To je ono što vam je potrebno.Imate planove kako da uvećate capital, ulažući sredstav u neki veoma dobar projekat.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

20.7.2017.

Ona-

Tranzitni Mesec i Mars svojim tranzitom mogu  m označiti novu ljubav ili prijatne momenta u društvu vašeg partnera. Ako ste slobodni, najverovatnije ćete doživeti novo poznanstvo koje će biti za vas veoma značajno. Neki Lav ili Jarac vas smatraju veoma dopadljivim.

On-
Naporan dan pun uzbuđenja. Okupirani ste pitanjima koja se odnose na dom i porodicu i želite da date parnteru na znanje da može da na vas računa u svakom pogledu.Verujete da će vam neko pomoći da rešite važan problem, moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada bili u vezi.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period  17-23.7.2017. godine

Ona- .Pokušajte da što pre sredite svoju finasijsku situaciju, započnite neki nov posao i posvetite se onome što vam je najbitnije. Verovatno ćete imati priliku da se sretnete sa onim koji mogu da vam pomognu i koji će želeti da vam daju korisne savete u vezi sa poslom. Vaše interesovanje je mnogo više usmereno na finansije i karijeru nego na ljubavni žitov. Stalni partner je pomalo nervozan a ako ste slobodni, očekujte udvaranje od nekog u koga imate veliko poverenj

On-Izuzetno burna sedmica u toku koje ćete vi proći manje više bezbolno u odnosu na druge znaka, uglavnom jer spadate u znake koje je teško bilo kako pokolebati. Volite da dominirate a u komunikaciji sa kolegama, morat biti taktičniji. Ne polemišite oko tema kojima sa kojima niste dobro upoznati. Ako ste u vezi sa nekim ko je poslom vezan za inostranstvo ili često putuje, možete očekivati zajedničko putovanja a ako ste slobodni, predstoji vam  iznenadni susret najverovatnije sa nekim ko takođe ima veze sa strancima ili sa nekim velikim firmama

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Bika

bik

BIK - ŽENA

(21.4.- 21.5.)

Karakter

Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijlana kao i emotivna. Ona ima «ono nešto» što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karaketru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti. neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. i kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non -stop mora da se oseća kao žena inače se oseća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna.traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.

Najbolje se slaže sa -Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribma.

Najčešće profesije - dizajner nakita, vlasnik butika, garden centra, restorana, kozmetičkog salona, radnje za kućne potrepštine.pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - vrtoglavice, poremećaj u radu tiroidne žlezde, nervni sistem,endokrini sistem, cikrulacija, bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj - petak, pod vlašću je broja 2

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja - roze, svetlo plavo, zeleno, smaragdno zeleno, smaragd, malahit, narukvice od bakra, žad, majska ruža, jasmin, đurđevak, fazan, lane, zec, kanarinac i mačka.

Omiljeni odevni predmet i modni detalj- spavaćica i donji veš od čipke,svileni kimono, šešir, haljine sa cvetnim dezenima, duboki dekolte.

Salvne ličnosti rođene u znaku Bika: Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel,Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić

BIK - MUŠKARAC

Karakter

Evo jednog znaka koji je, bar kada je filmsko platno u pitanju nezamenljiv. On ima prodoran pogled, muževan izgled, ali za razliku od Ovna, na koga se ne može u životu uvek računati jer je isuviše impulsivan, ovde se radi o pravom džentlmenu, ili bar muškarcu koji uspeva da ostavi takav utisak. On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan. oprezan, ali kada treba odlučan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi kako treba da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često i što ne bi želeo neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Najbolje se slaže sa - Rakom,Devicom, Škorpijom,Jarcem Ribama i ponekim Bikom.

Najčešće profesije: - arheolog, poljoprivrednik, zanatlija, pisac, slikar, muzičar, bankar, privatni preduzetnik, trgovac, juvelir, stolar, antikvar, kuvar,vlasnik restorana. pesnik

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi: problemi sa grlom, višak težine, poremećaj endokrinih žlezda, bolesti jezika, usta, venske cirkulacije osetljivi bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj:

njegov dan je petak jer je početak vikenda, broj 2. broj novca,Venera, planeta uživanja ima na njega najveći uticaj.

Boje, drago kamenje, cvet, životinja: jasmin i ruža Voli jake muške parfeme na bazi mošusa, u lečenju treba da koristi malahit, voli domaće životinje, perad,ćurana, ali i mačku.

Omiljen odevni premet : kašmirski džemper, bade mantil.

Slavne ličnosti: Josip Broz Tito,Karl Marks,Sigmund Frojd, Hitler,Robepjer, Sadm Husein, Raspućin, Šekspir, Salvador Dali, Vels, Pjer Kiri, Bjorn Ulveus ABBA - Agnetin muž razvedeni, Danijel Dej Luis, Denis Hoper, Demon Deš. Dejvid Bekam, Dik Bogard, Djems Stjuart, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Emilio Estevez, Entoni Kvin. Glen Ford, Gari Kuper, Harvi Kajtel, Inglbert Hemperdik, Lorens Olivije, Orson Vels, Pirs Brosnan, Rajan o Nil, Rudolf Valentino, Andre Agasi, Džo Koker, Voja Brajović, Đorđe Balašević, Slobodan Ćustić, Miodrag Krivokapić, Željko Joksimović (mnogi misle da je Ovan,ali njegovo Sunce je na nultom stepenu Bika