Vaš horoskop
Bik


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

19.8.2018.

Tranzit Meseca preko Strelca donosi brojne planove, susrete, razgovore i pokušaje da svoj život dovedete u red i da ostvarite bar deo onoga što ste planirali. Ipak, može vas izbaciti iz takta, potpuno neočekivano jedna Vodolija.

18.8.2018.

Prva Mesečeva četvrt u vašem polju partnerskih odnosa donosi mogućnost susreta i razgovora sa nekim ko ima slične ideje vašim i spreman da je da va podrži po mnogim za vas veoma bitnim pitanjima. Trebalo bi da se sretnete sa jednom Vodolijom.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

18.8.2018.

Ona-Želite da date na  znanje osobi koja vam je draga koliko često mislite na nju ali ona možda danas nije slobodna da se sa vama sretne. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema Jarcu li Ovnu, možda i Škorpiji koji su sa vam aoduvek bili u dobirm odnosima.

On-Nemate razloga da budete zabrinuti kada je u pitanju vaša veza sa jednim Rakom ili osobom koja nosi neku vrstu uniforme na radu. Verujete da će vam se javiti Jarac ili Škorpija sa kojima ste oduvek imali sjajne odnose. Nemojte se previše opterećivati nekim neraščišćenim dilemama iz prošlosti.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period 13.-19.8.2018 . godine.

Ona-Ne odustajete od svojih ambicija i pokušavate da na svaki način povratite poverenje osobe sa kojom ste nekada lepo sarađivali. najverovatnije se radi o nekom drugom Biku, Vagi ili Ribama. Ulazak Marsa u znak Jarca u retrogradnom hodu, podstiče vaše ambicije u vezi sa zaradom preko stranaca, ali je pitanje da li ćete da to ostvarite onako kako ste želeli. Prva Mesečeva četvrt u Škorpiji 18.avgusta donosi mogućnost započinjanja uspešne saradnje sa jednim Rakom, Škorpijom ili Ribama. Retrogradni Merkur može simbolizovati nepouzdanog saradnika, ili osobu koja se meša u vaš privatan život.

On-Neka dama, rođena u znaku Vage ili Riba, a možda i Bika, želeće da sa vama uspostavi dobru saradnju i vi ćete biti spremni da izađete u susret, jer vam se verovatno izuzetno dopada. Imaćete priliku da proširite saradnju sa kreativnim osobama, koje se najverovatnije bave umetnošću, rade u medijima, ili su pravnice. Neki put u inostranstvo moguće  da ćete odložiti, a razlog tome će biti proširenje saradnje sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Slobodni Bikovi imaju šanse da upoznaju nekog preko posla. Verovatno će se raditi o svetlokosoj osobi, koja je izuzetno popularna.

 
 
 
 

Karakteristike Bika

bik

BIK - ŽENA

(21.4.- 21.5.)

Karakter

Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijlana kao i emotivna. Ona ima «ono nešto» što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karaketru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti. neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. i kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non -stop mora da se oseća kao žena inače se oseća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna.traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.

Najbolje se slaže sa -Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribma.

Najčešće profesije - dizajner nakita, vlasnik butika, garden centra, restorana, kozmetičkog salona, radnje za kućne potrepštine.pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - vrtoglavice, poremećaj u radu tiroidne žlezde, nervni sistem,endokrini sistem, cikrulacija, bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj - petak, pod vlašću je broja 2

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja - roze, svetlo plavo, zeleno, smaragdno zeleno, smaragd, malahit, narukvice od bakra, žad, majska ruža, jasmin, đurđevak, fazan, lane, zec, kanarinac i mačka.

Omiljeni odevni predmet i modni detalj- spavaćica i donji veš od čipke,svileni kimono, šešir, haljine sa cvetnim dezenima, duboki dekolte.

Salvne ličnosti rođene u znaku Bika: Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel,Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić

BIK - MUŠKARAC

Karakter

Evo jednog znaka koji je, bar kada je filmsko platno u pitanju nezamenljiv. On ima prodoran pogled, muževan izgled, ali za razliku od Ovna, na koga se ne može u životu uvek računati jer je isuviše impulsivan, ovde se radi o pravom džentlmenu, ili bar muškarcu koji uspeva da ostavi takav utisak. On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan. oprezan, ali kada treba odlučan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi kako treba da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često i što ne bi želeo neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Najbolje se slaže sa - Rakom,Devicom, Škorpijom,Jarcem Ribama i ponekim Bikom.

Najčešće profesije: - arheolog, poljoprivrednik, zanatlija, pisac, slikar, muzičar, bankar, privatni preduzetnik, trgovac, juvelir, stolar, antikvar, kuvar,vlasnik restorana. pesnik

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi: problemi sa grlom, višak težine, poremećaj endokrinih žlezda, bolesti jezika, usta, venske cirkulacije osetljivi bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj:

njegov dan je petak jer je početak vikenda, broj 2. broj novca,Venera, planeta uživanja ima na njega najveći uticaj.

Boje, drago kamenje, cvet, životinja: jasmin i ruža Voli jake muške parfeme na bazi mošusa, u lečenju treba da koristi malahit, voli domaće životinje, perad,ćurana, ali i mačku.

Omiljen odevni premet : kašmirski džemper, bade mantil.

Slavne ličnosti: Josip Broz Tito,Karl Marks,Sigmund Frojd, Hitler,Robepjer, Sadm Husein, Raspućin, Šekspir, Salvador Dali, Vels, Pjer Kiri, Bjorn Ulveus ABBA - Agnetin muž razvedeni, Danijel Dej Luis, Denis Hoper, Demon Deš. Dejvid Bekam, Dik Bogard, Djems Stjuart, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Emilio Estevez, Entoni Kvin. Glen Ford, Gari Kuper, Harvi Kajtel, Inglbert Hemperdik, Lorens Olivije, Orson Vels, Pirs Brosnan, Rajan o Nil, Rudolf Valentino, Andre Agasi, Džo Koker, Voja Brajović, Đorđe Balašević, Slobodan Ćustić, Miodrag Krivokapić, Željko Joksimović (mnogi misle da je Ovan,ali njegovo Sunce je na nultom stepenu Bika