Vaš horoskop

Bik


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

18.1.2018.

Ona-Skoro ceo dan je posvećen pregovorima u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da bude izvor novih prihoda. Potrebno je da se maksimalno posvetite nekom poslu koji  će vam omogućiti da obnovite saradnju sa nekim novim Jarcem.

On- Postoji mogućnost da nepromišljeno reagujete u situaciji u kojoj ćete biti rukovođeni isključivo onim što čujete od jednog Raka ili Jarca a trebalo bi da pre donošenja odluke o svemu  što se tiče vašeg privatnog života dobro razmislite. 


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

18.1.2018.

Ona- Ne odgovaraju vam pozicije Venere i Meseca u Vodoliji ako vam se udvara neko na poslu. Želite da se dogovorite sa stalnim partnerom u vezi sa veoma bitnim poslom ili nekom obavezom koja vas u priličnoj meri nervira. Moguće da  će vas pozvati jedan Jarac ili neki Lav.

On- Vas je lako zainteresovati za sebe nekom sentimentlnom pričom, suzama a vi ste pri tom veliki zaštitnik i neko ko je rame za plakanje.Pazite samo kome ste to jer nije isključeno da imate pored sebe partnerku koja vas neće baš mnogo štedeti i ako posumnja na prevaru.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Trudite se da budete informisani i u toku događaja jer bi vam se mogla ukazati dobra prilika za promenu posla ili za napredovanje. Neko pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju i da vam da na znanje da računa na vas kada je posao u pitanju. Pod naglašenim ste uticajem Marsa, što potencira vašu sposobnost da šarmirate i da zavodite na rečima. Ipak mnogo set ubedljiviji kada to činite na delu. Vaši pokušaji da partneru objasnite kako se osećate ne donose željeni rezulat. Mlad Mesec 17.januara i ulazak Sunca i Venere i Vodoliju pojačava vašu želju za napredovanjem u poslu i donosi mogućnost interesntnog poznanstva.

On- Morali biste biti mnogo taktičniji sa partnerom nego do sada.Tražite način da ispravite grešku u odnosu na njega,a to činite na prilično trapav način.Prati vas sreća u vezi sa rešavanjem zajedničkih fianansijskih pitanja, ali se pazite.Ne bi trebalo da se kockate ili ulazite u rizične transakcije,posebno ne na nagovor osobe koja vam je draga.  Moguće da ste veoma okupirani finansijama i željom da ih uvećate. Dobijate priliku da se istaknete u radu sa strancima ili da odete negde na neki duži put.

 
 
 
 

Karakteristike Bika

bik

BIK - ŽENA

(21.4.- 21.5.)

Karakter

Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijlana kao i emotivna. Ona ima «ono nešto» što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karaketru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti. neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. i kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non -stop mora da se oseća kao žena inače se oseća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna.traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.

Najbolje se slaže sa -Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribma.

Najčešće profesije - dizajner nakita, vlasnik butika, garden centra, restorana, kozmetičkog salona, radnje za kućne potrepštine.pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - vrtoglavice, poremećaj u radu tiroidne žlezde, nervni sistem,endokrini sistem, cikrulacija, bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj - petak, pod vlašću je broja 2

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja - roze, svetlo plavo, zeleno, smaragdno zeleno, smaragd, malahit, narukvice od bakra, žad, majska ruža, jasmin, đurđevak, fazan, lane, zec, kanarinac i mačka.

Omiljeni odevni predmet i modni detalj- spavaćica i donji veš od čipke,svileni kimono, šešir, haljine sa cvetnim dezenima, duboki dekolte.

Salvne ličnosti rođene u znaku Bika: Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel,Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić

BIK - MUŠKARAC

Karakter

Evo jednog znaka koji je, bar kada je filmsko platno u pitanju nezamenljiv. On ima prodoran pogled, muževan izgled, ali za razliku od Ovna, na koga se ne može u životu uvek računati jer je isuviše impulsivan, ovde se radi o pravom džentlmenu, ili bar muškarcu koji uspeva da ostavi takav utisak. On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan. oprezan, ali kada treba odlučan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi kako treba da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često i što ne bi želeo neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Najbolje se slaže sa - Rakom,Devicom, Škorpijom,Jarcem Ribama i ponekim Bikom.

Najčešće profesije: - arheolog, poljoprivrednik, zanatlija, pisac, slikar, muzičar, bankar, privatni preduzetnik, trgovac, juvelir, stolar, antikvar, kuvar,vlasnik restorana. pesnik

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi: problemi sa grlom, višak težine, poremećaj endokrinih žlezda, bolesti jezika, usta, venske cirkulacije osetljivi bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj:

njegov dan je petak jer je početak vikenda, broj 2. broj novca,Venera, planeta uživanja ima na njega najveći uticaj.

Boje, drago kamenje, cvet, životinja: jasmin i ruža Voli jake muške parfeme na bazi mošusa, u lečenju treba da koristi malahit, voli domaće životinje, perad,ćurana, ali i mačku.

Omiljen odevni premet : kašmirski džemper, bade mantil.

Slavne ličnosti: Josip Broz Tito,Karl Marks,Sigmund Frojd, Hitler,Robepjer, Sadm Husein, Raspućin, Šekspir, Salvador Dali, Vels, Pjer Kiri, Bjorn Ulveus ABBA - Agnetin muž razvedeni, Danijel Dej Luis, Denis Hoper, Demon Deš. Dejvid Bekam, Dik Bogard, Djems Stjuart, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Emilio Estevez, Entoni Kvin. Glen Ford, Gari Kuper, Harvi Kajtel, Inglbert Hemperdik, Lorens Olivije, Orson Vels, Pirs Brosnan, Rajan o Nil, Rudolf Valentino, Andre Agasi, Džo Koker, Voja Brajović, Đorđe Balašević, Slobodan Ćustić, Miodrag Krivokapić, Željko Joksimović (mnogi misle da je Ovan,ali njegovo Sunce je na nultom stepenu Bika