Vaš horoskop
Bik


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

16.10.2018.

Ovo je jedan od onih dana kada razmišljate o mogućnosti da nastavite saradnju sa nekim Rakom. Nemojte sebe previse opterećivati nepotrebnim sumnjama po pitanju lojalnosti prema jednom Jarcu. Možete naći način da uspostavite dobru komunikaciju s nekim Lavom ili da ga nadmudrite  postavljajući važna pitanja

15.10.2018.

I pored vaše organizovanosti možete imati problema u komunikaciji sa onima na koje ste upućeni u radu zbog faktora više sile ili zbog nekih opstrukcija na koje niste računali. Trebalo bi da budete mnogo strpljiviji i da ne dozvolite da vas bilo ko ometa u radu, posebno kada se radi o jednoj Vodoliji.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

15.10.2018.

Ona- Venera i Merkur vas čini spremnom da se rasrpvljate sa partnerom oko novca ili oko stila života jer imate potrebu da namete nešto što je vama veoma bitno. Moguć je susret sa Jarcem ili Škorpijom. Ribe misli na vas i neće odustati od romanse sa vama.

On- Želite da dobijete poziv od osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom vam je uvek prijatno u društvu. Dobro se slažete sa jednom Škorpijom koja ima mnogo planova kako da sa vama izađe iz neke manje krize ili smatrate da je partnerka sklona malodušnosti.

 

NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period od 1.-8.10.2018. godine.

Posao- Brzi hod Merkura odražava se na vaše pslove i vi ste veoma uspešniu onome što radite. Najviše volite da budete samostalni i to će vam poći za rukom.Merkur u napetom aspektu sa Plutonom čini vas izuzetno.U privatnoj firmi neko vas kritikuje ili pokušava da vam nametne svoju volju. Imate potrebu da dokažete da ste Sunce u trigonu sa Marsom donosi podršku od osoba od kojih to i ne očekujete.

Ljubav- Veoma ste svojeglavi i pokušavate da nametente svoju volju i znate zašto ali ćete ipak shvatiti da je bolje da u nečemu popustite. Poslednja Mesečeva četvrt u Raku vam donosi potrebu da uspostavite dobru komunikaciju sa osobom koja nije uvek spremna da sa vama uspostavi dobar odnos. Promenićete taktiku jer vam je to mnogo lakše.

Zdravlje- Moguć pad imuniteta zbog pogrešne ishrane.

 
 
 
 

Karakteristike Bika

bik

BIK - ŽENA

(21.4.- 21.5.)

Karakter

Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijlana kao i emotivna. Ona ima «ono nešto» što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karaketru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti. neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. i kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non -stop mora da se oseća kao žena inače se oseća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna.traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.

Najbolje se slaže sa -Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribma.

Najčešće profesije - dizajner nakita, vlasnik butika, garden centra, restorana, kozmetičkog salona, radnje za kućne potrepštine.pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - vrtoglavice, poremećaj u radu tiroidne žlezde, nervni sistem,endokrini sistem, cikrulacija, bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj - petak, pod vlašću je broja 2

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja - roze, svetlo plavo, zeleno, smaragdno zeleno, smaragd, malahit, narukvice od bakra, žad, majska ruža, jasmin, đurđevak, fazan, lane, zec, kanarinac i mačka.

Omiljeni odevni predmet i modni detalj- spavaćica i donji veš od čipke,svileni kimono, šešir, haljine sa cvetnim dezenima, duboki dekolte.

Salvne ličnosti rođene u znaku Bika: Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel,Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić

BIK - MUŠKARAC

Karakter

Evo jednog znaka koji je, bar kada je filmsko platno u pitanju nezamenljiv. On ima prodoran pogled, muževan izgled, ali za razliku od Ovna, na koga se ne može u životu uvek računati jer je isuviše impulsivan, ovde se radi o pravom džentlmenu, ili bar muškarcu koji uspeva da ostavi takav utisak. On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan. oprezan, ali kada treba odlučan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi kako treba da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često i što ne bi želeo neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Najbolje se slaže sa - Rakom,Devicom, Škorpijom,Jarcem Ribama i ponekim Bikom.

Najčešće profesije: - arheolog, poljoprivrednik, zanatlija, pisac, slikar, muzičar, bankar, privatni preduzetnik, trgovac, juvelir, stolar, antikvar, kuvar,vlasnik restorana. pesnik

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi: problemi sa grlom, višak težine, poremećaj endokrinih žlezda, bolesti jezika, usta, venske cirkulacije osetljivi bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj:

njegov dan je petak jer je početak vikenda, broj 2. broj novca,Venera, planeta uživanja ima na njega najveći uticaj.

Boje, drago kamenje, cvet, životinja: jasmin i ruža Voli jake muške parfeme na bazi mošusa, u lečenju treba da koristi malahit, voli domaće životinje, perad,ćurana, ali i mačku.

Omiljen odevni premet : kašmirski džemper, bade mantil.

Slavne ličnosti: Josip Broz Tito,Karl Marks,Sigmund Frojd, Hitler,Robepjer, Sadm Husein, Raspućin, Šekspir, Salvador Dali, Vels, Pjer Kiri, Bjorn Ulveus ABBA - Agnetin muž razvedeni, Danijel Dej Luis, Denis Hoper, Demon Deš. Dejvid Bekam, Dik Bogard, Djems Stjuart, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Emilio Estevez, Entoni Kvin. Glen Ford, Gari Kuper, Harvi Kajtel, Inglbert Hemperdik, Lorens Olivije, Orson Vels, Pirs Brosnan, Rajan o Nil, Rudolf Valentino, Andre Agasi, Džo Koker, Voja Brajović, Đorđe Balašević, Slobodan Ćustić, Miodrag Krivokapić, Željko Joksimović (mnogi misle da je Ovan,ali njegovo Sunce je na nultom stepenu Bika