Vaš horoskop

Bik


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

25.2.2018.

Ona- I dalje vas okupiraju razmišljanja o nečemu što vam je bilo svojevremeno veoma bitno.Trebalo bi da se raspitate u vezi sa nečim što bi moglo da vam donese korist i u profesionalnom i u finansijkom pogledu.

On- Očekujete poziv od nekog ko vam je oduvek bio naklonjen i ko će vam učiniti mnogo toga po volji samo ako pristanete na bar neki njegov uslov. Pozicija Marsa i  je veoma stresna za rođene krajem znaka. Moraćete da se prilagodite novim uslovima rada.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

25.2.2018.

Ona-Ako vam se dopada osoba koju poznajete  s posla i to vrlo atraktivna, i ako ste pri tom slobodna žena, onda je na vama da napravite prvi potez, posebno ka osobi koja želi da se odavno sretne sa vama. Pokušavate da se ne nervrate oko nečega što ste čuli o jednom Lavu ili Vodoliji.

On-Mogli biste sresti osobu koja vam je draga potpuno neočekivano. Ako se radi o partnerki koja je u poslednje vreme bila neodlučna u vezi sa nastavkom veze ili pokazivala ljubomoru, možda ne bi bilo loše da joj date šansu da se malo smiri ili da sama shvati šta hoće.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period od 19.-25.2.2018.

Ona-  Društveni život je veoma bitan i vi ćete se maksimalno posvetiti saradnji sa onima koji vam mnogo znače i privatno i vidite u tome način kako da napredujete. Moguć je susret sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag kao saradnik a sada ćete imati ideju o proširenju zajedničkim poslova. Imate jak dar ubeđivanja i to je vaše najjače oružje mada i bez toga mnogi vas cene i žele da sa vam sarađuju. Novac dolazi i odlazi ali to vas pretereano ne brine, znate dobro šta hoćete. Pokušavate da se nametnete Ribama sa svojim idejama. U ljubavi ste veoma romantični ali i skloni flertu.

On-Vaša popularnost u društvu je očigledna, mnogima se dopadate i ne krijere da vam prija činjenica da vas mnogi zovu, da se viđate sa mnnogima.Verujete da možete da ćete se upoznati sa nekim ko će vam se svideti, moguće da se radi o umetniku.Imate jaku logiku iako je Mekur u Ribama. Pokušavate da se priviknete na neku novu situaciju koja vam može izgledati kao izuzetno izazovna. Nemojte dozvoliti da vas neko uznemirava svojim nepotrebnim prohtevima i problemima koje možete vi da rešite na jednostavan način.

 
 
 
 

Karakteristike Bika

bik

BIK - ŽENA

(21.4.- 21.5.)

Karakter

Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijlana kao i emotivna. Ona ima «ono nešto» što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karaketru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti. neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. i kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non -stop mora da se oseća kao žena inače se oseća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna.traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.

Najbolje se slaže sa -Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribma.

Najčešće profesije - dizajner nakita, vlasnik butika, garden centra, restorana, kozmetičkog salona, radnje za kućne potrepštine.pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - vrtoglavice, poremećaj u radu tiroidne žlezde, nervni sistem,endokrini sistem, cikrulacija, bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj - petak, pod vlašću je broja 2

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja - roze, svetlo plavo, zeleno, smaragdno zeleno, smaragd, malahit, narukvice od bakra, žad, majska ruža, jasmin, đurđevak, fazan, lane, zec, kanarinac i mačka.

Omiljeni odevni predmet i modni detalj- spavaćica i donji veš od čipke,svileni kimono, šešir, haljine sa cvetnim dezenima, duboki dekolte.

Salvne ličnosti rođene u znaku Bika: Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel,Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić

BIK - MUŠKARAC

Karakter

Evo jednog znaka koji je, bar kada je filmsko platno u pitanju nezamenljiv. On ima prodoran pogled, muževan izgled, ali za razliku od Ovna, na koga se ne može u životu uvek računati jer je isuviše impulsivan, ovde se radi o pravom džentlmenu, ili bar muškarcu koji uspeva da ostavi takav utisak. On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan. oprezan, ali kada treba odlučan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi kako treba da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često i što ne bi želeo neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Najbolje se slaže sa - Rakom,Devicom, Škorpijom,Jarcem Ribama i ponekim Bikom.

Najčešće profesije: - arheolog, poljoprivrednik, zanatlija, pisac, slikar, muzičar, bankar, privatni preduzetnik, trgovac, juvelir, stolar, antikvar, kuvar,vlasnik restorana. pesnik

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi: problemi sa grlom, višak težine, poremećaj endokrinih žlezda, bolesti jezika, usta, venske cirkulacije osetljivi bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj:

njegov dan je petak jer je početak vikenda, broj 2. broj novca,Venera, planeta uživanja ima na njega najveći uticaj.

Boje, drago kamenje, cvet, životinja: jasmin i ruža Voli jake muške parfeme na bazi mošusa, u lečenju treba da koristi malahit, voli domaće životinje, perad,ćurana, ali i mačku.

Omiljen odevni premet : kašmirski džemper, bade mantil.

Slavne ličnosti: Josip Broz Tito,Karl Marks,Sigmund Frojd, Hitler,Robepjer, Sadm Husein, Raspućin, Šekspir, Salvador Dali, Vels, Pjer Kiri, Bjorn Ulveus ABBA - Agnetin muž razvedeni, Danijel Dej Luis, Denis Hoper, Demon Deš. Dejvid Bekam, Dik Bogard, Djems Stjuart, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Emilio Estevez, Entoni Kvin. Glen Ford, Gari Kuper, Harvi Kajtel, Inglbert Hemperdik, Lorens Olivije, Orson Vels, Pirs Brosnan, Rajan o Nil, Rudolf Valentino, Andre Agasi, Džo Koker, Voja Brajović, Đorđe Balašević, Slobodan Ćustić, Miodrag Krivokapić, Željko Joksimović (mnogi misle da je Ovan,ali njegovo Sunce je na nultom stepenu Bika