Vaš horoskop

Bik


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

19.9.2017.

Ona-I dalje pravite planove u vezi sa karijerom  a osoba koja je na visokoj može vam u tome pomoći.Poslovi koji imaju veze sa medijima donose vam sreću. Pokušavate da se nađete od koristi nekom ko računa na vas.

On-Budite spremni da se angažujete oko člana porodice.Nemate razloga za brigu, naprtoiv, mogli biste lako srediti svoje poslove samo ako biste to želeli. Preterani optimizam vas vodi u priličnu opuštenost.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

19.9.2017.
Ona-Javiće vam se prijatelj iz inostranstva, neko ko živi van granica vaše zemlje i poželeče da se sa vama sretne. Dobijate priliku da obnovite odnos sa nekim prema kome ste uvek gajili neku vrstu simpatija a niste bili načisto da li se radi o prijateljstvu ili ljubavi.

On- Ako je u pitanju osoba rođena u znaku Riba ili Raka, na pomolu je ljubavna romansa.Tamna faza Meseca u Devici u konjukciji sa Marsom i Merkurom donosi razmišljanja o nekom koga ste upoznali na nekom putovanju.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period 11.-17.9.2017. godine

Ona- Vaš vladalac Venera vas  čini spremnom da se više angažujete u okviru privatne firme ili planirate neki privatan posao..Mnogo  ste topliji, komunikativniji i spremni za svaku vrstu dogovora sa osobom koja vam je draga, nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Vodićete vrlo interesantne razgovore, najverovatnije, sa osobama koje su starije od vas i ako ste žena bićete predmet udvaranja. Mars i Sunce u petoj kući mladih, dece, ljubavi i mogu vam doneti i neke dobitke mogouće i preko igara na sreću. Imate način da proširite poslove iz domena umetnosti ili medija.

On- Dobićete interesantne predloge,najverovatnije u vezi sa  zajedničkim poslom preko koga se možete zbližiti, krajem perioda moguće sa jednim Ovnom. Vaša nametljivost po mnogim pitanjima nervira vašu okolinu.Najbolje se osećate u društvu prijatelja ili kolega sa kojima volite da vodite razgovore o prošlosti. Sentimentalni ste i pokušavate da osvojite nekog ko vam je izuzetno drag. Nemojte se previše  angažovati oko nekog ko vas možda pomalo iskorišćava. Nemojte se nervirati ako vas bude provocirao jedan Strelac.

Mesečeni horoskop,,Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Bika

bik

BIK - ŽENA

(21.4.- 21.5.)

Karakter

Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijlana kao i emotivna. Ona ima «ono nešto» što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karaketru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti. neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. i kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non -stop mora da se oseća kao žena inače se oseća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna.traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.

Najbolje se slaže sa -Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribma.

Najčešće profesije - dizajner nakita, vlasnik butika, garden centra, restorana, kozmetičkog salona, radnje za kućne potrepštine.pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - vrtoglavice, poremećaj u radu tiroidne žlezde, nervni sistem,endokrini sistem, cikrulacija, bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj - petak, pod vlašću je broja 2

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja - roze, svetlo plavo, zeleno, smaragdno zeleno, smaragd, malahit, narukvice od bakra, žad, majska ruža, jasmin, đurđevak, fazan, lane, zec, kanarinac i mačka.

Omiljeni odevni predmet i modni detalj- spavaćica i donji veš od čipke,svileni kimono, šešir, haljine sa cvetnim dezenima, duboki dekolte.

Salvne ličnosti rođene u znaku Bika: Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel,Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić

BIK - MUŠKARAC

Karakter

Evo jednog znaka koji je, bar kada je filmsko platno u pitanju nezamenljiv. On ima prodoran pogled, muževan izgled, ali za razliku od Ovna, na koga se ne može u životu uvek računati jer je isuviše impulsivan, ovde se radi o pravom džentlmenu, ili bar muškarcu koji uspeva da ostavi takav utisak. On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan. oprezan, ali kada treba odlučan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi kako treba da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često i što ne bi želeo neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Najbolje se slaže sa - Rakom,Devicom, Škorpijom,Jarcem Ribama i ponekim Bikom.

Najčešće profesije: - arheolog, poljoprivrednik, zanatlija, pisac, slikar, muzičar, bankar, privatni preduzetnik, trgovac, juvelir, stolar, antikvar, kuvar,vlasnik restorana. pesnik

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi: problemi sa grlom, višak težine, poremećaj endokrinih žlezda, bolesti jezika, usta, venske cirkulacije osetljivi bubrezi.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj:

njegov dan je petak jer je početak vikenda, broj 2. broj novca,Venera, planeta uživanja ima na njega najveći uticaj.

Boje, drago kamenje, cvet, životinja: jasmin i ruža Voli jake muške parfeme na bazi mošusa, u lečenju treba da koristi malahit, voli domaće životinje, perad,ćurana, ali i mačku.

Omiljen odevni premet : kašmirski džemper, bade mantil.

Slavne ličnosti: Josip Broz Tito,Karl Marks,Sigmund Frojd, Hitler,Robepjer, Sadm Husein, Raspućin, Šekspir, Salvador Dali, Vels, Pjer Kiri, Bjorn Ulveus ABBA - Agnetin muž razvedeni, Danijel Dej Luis, Denis Hoper, Demon Deš. Dejvid Bekam, Dik Bogard, Djems Stjuart, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Emilio Estevez, Entoni Kvin. Glen Ford, Gari Kuper, Harvi Kajtel, Inglbert Hemperdik, Lorens Olivije, Orson Vels, Pirs Brosnan, Rajan o Nil, Rudolf Valentino, Andre Agasi, Džo Koker, Voja Brajović, Đorđe Balašević, Slobodan Ćustić, Miodrag Krivokapić, Željko Joksimović (mnogi misle da je Ovan,ali njegovo Sunce je na nultom stepenu Bika