Vaš horoskop

Blizanci


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

22.5.2018.

Prva Mesečeva četvrt omogućava vam da sklopite dobar posao preko prijatelja. Moguće je da se radi o poslu sa strancima ili sa osobama koje ste nekada poznavali. Dobijate vest od nekoga ko vam je izuzetno drag, moguće rođaka ili prijatelja.

21.5.2018.

Ulazak Sunca u vaš znak donosi vam novu energiju i spremnost da se borite da što pre dođete do cilja. Niko ne može da vam ospori kvalitete ali vi od sebe očekujete mnogo više i spremni ste da naporno radite da biste drugima dokazali da možete da ostvarite svoje planove.


 
 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Brzi hod Merkura ,vladaoca vašeg znaka preko znaka Bika u kome je slab i preko 12.astrološke kuće u kojoj je takođe slab iako je planeta logike, tako haotično postavlje, vama može doneti neke ideje koje ćete, kada Merkur uskoro uđe u vaš znak realizovati. Samo vi znate šta možete i ne treb da slušate druge nego da se postavite kako treba i kako vi smatrate da možete da biste bili zadovoljni. Rezultati će se vrlo brzo pokazati. Pokušajte da se adaptirate na neki nov ritam rada vašeg partanera a ako ste slobodni i u radnom odnosu, neko bi mogao da vam se dopadne, pojaviće se u okviru poslovnih kontakata.

On- Znate dobro šta je za vas najbolje i tako ćete se i postaviti, posebno kada su neki novi poslovi u pitanju ili obnavaljanje saradnje sa nekadašnjim kolegama. Mars iz Vodoljie i Sunce u vašem znaku vam donose veliku količinu energije i entuzijazma i verovatno ćete biti izuzetno spremni da se angažujete oko nečega što vam je veoma bitno. Važno vam je šta drugi misle i o vama i daćete sve od sebe da bi se ta slika u javnosti bila što bolja. Moguće je poznanstvo sa veoma atraktivnom damom koja će vas privući svojim šarmom.

 

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet