Vaš horoskop

Blizanci


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

29.3.2017.
Merkur, vladalac vašeg  znaka  krajem dana u napetom aspektu sa Plutonom čini one uspešne spremnim da idu dalje do iscrpljivanja, ma o čemu da se radi a oni neuspešni ili koji sebe smatraju nerealizovanim mogu druge okrivljivati za to. Ne nervirajte ako vas bude provocirao jedan Jarac ili neka Škorpija

28.3.2017.
Imate osećaj da vas neko tera da radite ono što ne želite ili da morate da rešavate situaciju koja vam ne odgovara. Veoma naporan dan jer ne znate odakle da počnete da rešavate probleme. Imate nekoliko različitih predloga od iskusnih kolega a vi se držite svojih principa i ne odustajete od njih.


 

Dnevni ljubavni horoskop


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

29.3.2017.
Osećate se kao da ste nečije rame za plakanje ili ste nekom velika uteha, oslonad. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga i nećete odustati od svoje želje da uverite voju simpatiju koliko ste mu naklonjeni. Moguća romansa sa Rakom.Dopadate se jednom Jarcu.

28.3.2017.
Ako dobijete poziv da se vidite sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete, naročito negde na putu, najverovatnije ćete biti oduševljeni pozivom koji će nakon toga uslediti. Nalazite se u prilično napronom periodu, jer preovladavaje vatrenih znakova loše utiče na vaše psihičko stanje.

 

NEDELJNI HOROSKOP


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period 27.3.-2.4.2017.

Posao – Pristižu nove ideje, novi poslovi, nove šanse za zaradu. Mesec prelazi preko vašeg znaka krajem sedmice i donosi neku novu mogućnost za uvećanje prihoda preko neke ženske osobe. Imate dobru intuiciju koja vam pomaže kod rešavanja poslovnih problema. Trebalo bi da budete društveno angažovaniji, prijatelji će vas zvati da im pomognete u nekoj akciji.

Ljubav- Trudite se da budete fer prema osobi koja vam je draga i verovatno joj dajete na znanje da može na vas da računa u svakom pogledu. Pokušajte da se malo distancirate od nekog ko pokušava da vam namente i da vam da na znanje da bi voleo da bude sa vama u nekoj vrsti romantične priče, možda i u tajnosti. Stalnom partneru može nedostajati vaša pažnja.

Zdravlje –  Mogući bolovi u grlu.

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet