Vaš horoskop

Blizanci


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.9.2017.

Ona-Dobro se slažete sa Vodolijama i Devicama. Osećate se nesposobnim da se oduprete zahtevima jedne Škorpije.Nervozni ste jer se situacija ne odvija kako ste očekivali. Budite spremni na neprijatne vesti od strane jednog Ovna.

On- Pokušavate da rešite problem koji imate koji može  da vam napravi neka koleginica koja intrigira između Lava i Ovna.Neko će pokušati da vam da na znanje da mu se dopadate.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.9.2017.

Ona-Očekujete poziv od Raka ili Device koji su obećali da će vam se javiti. Verovatno se radi o ambicioznoj osobi koja želi da započne privatan biznis ili da se posveti nekom novom projektu koji bi mu omogućio da se proslavi.

On-Saradnica sa kojom  biste mogli lako da nađete zajednički jezik i da obnovite vezu, pokušava da vam nametne neke svoje kriterijume i neke zahteve koji se odnose i na privatan život,naročito ako se radi o nekom drugom Blizancu ili Ovnu.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period  11.-17.9.2017. godine

Ona- Zbog pozicije Marsa i Merkura suviše ste ponosni, moguće je vrlo tvrdoglavi i zbog toga teški i sebi i partneru.. Ukoliko ste u vezi sa nekim zemljanim znakom ili vam se dopada neki zemljani znak, na primer, jedna Devica, morate biti taktičniji, ukoliko želite da je osvojite. Ako vam je opsesija Škorpija,moraćete da se prema njoj drugačije postavite inače će vas ignorisati.  Imate dosta opterećenja na privatnom planu. Moguće da ste umorni od raznih obaveza. Vaša karijera je u drugom planu.

On- Prilično ste pasivni jer vam je naglašena astrološka kuća doma i porodice i mnogi misle da ste se potpuno povukli iz javnosti da nešto radite što ne  želite nikom da poverite. Imate neke svoje planove koji bi mogli biti za vas veoma značajni i koji vam mogu doneti satisfakciju u svakom pogledu, naročito materijalnom. Nemojte se previše angažovati na nečemu što vam nikako ne odgovara ili još uvek ne vidite rezultate svojih napora. U ljuabavi ste prilično zahtevni mada izgleda suprotno, kao da ste vi ona strana koja popušta.

Mesečeni horoskop,,Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet