Vaš horoskop

Blizanci


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.7.2017.

Ona- Ovo je jedan od onih dana kada ste veoma zauzeti ali zadovoljni sobom jer postižete sve što ste sebi zacrtali kao cilj. Imate podršku Vodolije i Strelca. Sa Vagom lako nalazite  zajednički jezik ali ne i sa Lavom i Devicom.

On- Trudite se da date na znanje da ništa ne može da vas uznemiri ili pokoleba. Imate svoj cilj kome težite  a u kom roku ćete ga ostvariti nije vam toliko bitno. Trebalo bi da budete mnogo organizovaniji ako radite sa mnogo žena.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

20.7.2017.

Ona-

Ako je vaš partner ljubomoran, nemojte mu dati povod da pokaže svoju narav jer aspekt između Urana i Marsa inije povoljan ni za vas ni za njega. Izbegnite bilo kakav razgovor koji bi mogao voditi ka raskidu ili ozbiljnoj svađi.

On-
Nemojte se opterećivati onim što ne možete da rešite. Imate način da sazante ono što vas interesuje. Bićete u prilici da se čujete sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim možete da ostvarite lepu vezu ali strepite da bi ta osoba mogla biti zauzeta ili da možda nije prema vama sasvim iskrena.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period  17-23.7.2017. godine

Ona-Mnogo ste moćniji nego što mislite. Bićete u centru pažnje zbog nekih događanja na koja nećete moći da utičete.Nešto neverovatno bi moglo da se dogodi na šta ne računate.Trebalo bi da budete mnogo taktičniji u radu sa Vagama, Lavovima, Rakovima i Strelcima.Pred velikom ste poslovnom šansom o kojoj ste samo mogli da sanjate. Skloni ste rizičnim poslovima. Izvesna doza misticizma prati vaš ljubavni život i mnogi misle da imate tajnu simpatiju.. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa poznatom osobom koja je sklona paralelnm vezama. 

On-   Nemojte donositi odluke u afektu, pod uticajem jednog Lava, Bika, Vage ili Raka. Trudićete se da ostavite utisak dominantne osobe, nekog na koga se ne može lako uticati, želećete da dominirate po svaku cenu ali pazite se. Nikakvo preterivanje vam se ne preporučuje. Poslednji trzaji Marsa u Raku donose mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim koga smatrate prijateljicom ali ipak sve postaje mnogo transparentnije. Ma koliko se budete trudili da svoj život držite u diskreciji to vam neće polaziti za rukom. Pokušajte da se što je mogouće manje zavaravate da držite svoj život pod kontrolom. 

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet