Vaš horoskop

Blizanci


Karakteristike znaka »


 

Dnevni ljubavni horoskop


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

18.1.2017.
Želite nekog da fascinirate, ne samo osobu koja vam je draga već i mnogo veći broj ljudi. Ako ste u vezi sa drugim Blizancem ili Devicom moguće su ljubavne scene a ako vam se dopada popularna osoba rođena u znaku Bika, Raka ili Vage, stalo vam je do mišljenja koje ima o vama....više

17.1.2017.
Ako ne budete konkretno pitali osobu do koje vam je stalo zašto se ponaša na način koji vas zbunjuje i deprimira, nećete ništa saznati. Nemojte slušati one koji pokušavaju da vam daju savet u vezi sa vašim izborom kada je u pitanju osoba koja nema baš zgodnu narav nego donesite odluku samostalno........ više.

Godišnji horoskop 2017.

Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop
 

NEDELJNI HOROSKOP


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period 16.-22.1-2017.

Posao-Ne umete da krijete emocija ali drži vas veliki entuzijazam iako ćete početkom sedmice biti prilično zamoreni. Potrebni su vam odani saradnici i bilo bi dobro da obratite pažnju na tajne informacije koje dobijate od onih koji štite vaše interese. Sa Vagom, Ovnom ili Škorpijom imate odnos pun poverenja i trudite se da ih poslušate jer znate da vam žele dobro. Ne ulazite u nepotrebne rasprave oko novca. U stvari pokazujete veliku dozu plemenitost.

Ljubav -Merkur preko znaka Jarca i  donosi vam dosta problema u ljubavnoj  vezi sa nekim ko verovatno živi negde u inostranstvu.Imate način kako da dobijete odogovor koji želite od nekog ko vas pomalo ignoriše. Ako budete spremni da se poigravate sa tom osobom, primenjujući humor ili dvosmislene izjave, verovatno ćete uspostaviti dobru komunikaciju.Što ste mlađi to su vam šanse u ljubavi manje ako vam se dopada osoba koja mora po svaku cenu da bude u centru pažnje. Ako ste u zrelim godinama, vi ste ona strana koja pleni i sa kojom mnogi žele da budu viđeni u drštvu.

Zdravlje-Pazite se povrede.

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet