Vaš horoskop
Blizanci


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.9.2018.

Velike ambicije vas čine spremnim da se upustite u neke nove poslovne aranžmane sa jednim Lavom ili Vodolijom. Možete dobiti dobru ideju u vezi sa saradnjom sa onima koji su spremni da rizikuju. Verujete da vam je jedna Vaga naklonjena u vezi sa poslovnim planovima.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.9.2018.

Ona- Verujete da ste na pravom putu kada se radi o vašem odnosu sa jednom Vagom ili Devicom ali vi niste sigurni da li su osećanja istog intenziteta čak iako ste možda nekada bili u veoma strastvenoj ljubavnoj vezi. Moguć je susret koji će vam predstavljati prijatno iznenađenje.

On- Uspevate da se snađete u situaciji koja je prilično stresna a vi ne odustajnete od svojih namera. Pokušavate da nametnete jednom Devici svoj stil ili možda jednom Jarcu ali oni na to ne pristaju. Budite toleraniji ako znate da ste im dragi.

 

NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Ovo je sedmica u kojoj dolazi do punog izražaja smisao za biznis,zdrav razum,jaka logika i smisao za pregovaranje.Dobićete ponude o kojima ste sanjali.Iskorite priliku za saradnju sa strancima,posebno sa jednim Ovnom.Mogući su ozbljni razgovori u domu u vezi sa privatnom firmom ili osnivanjem nekog preduzeća, o nekretninama, preseljenju.Nemojte se previše uzdati u jednog Lava ili Jarca, pomoć imate od Vodolije i krajem perioda od Jarca. 

Ljubav-U vašem domu je napeta atmosfera a vi ste jedan od uzroka tome po mišljenju članova vaše porodice.Vaša preterana ambicija vas tera da radite do iscrpljivanja.Partneru to počinje da ide na nerve.Mnogi vas ogovaraju i njemu to naročito ne smeta, ali smeta vama.Pokušajte da svoje poslovne probleme ne prenosite u dom.Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema osobi koja vas često zove da izađete, moguće da je zaljubljena u vas. Ako ste zbog nečeg ljuti na partnera,neće vas lako proći ljutnja.

Zdravlje- Smanjite obroke.

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet