Vaš horoskop

Blizanci


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop-Astrozenit


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

30.5.2017.
Dobar aspekt između Meseca i Marsa odnosi se na na rešavanje finansijskih problema  ukoliko to radite na diskretan način. Moguće da ćete naći nači kako da rešite problem  u vezi sa nekim kreditiom ili ulaganjem novca u nešto što vam je veoma bitno.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

30.5.2017.

Žene-Opozicija između Marsa i Saturna može  donesti malo ljubomore ako ste u zaljubeljni u nekog Jarca, Ovna ili nekog ko je veoma ambitiozan. Ako ste emotivno vezani za Raka, Lava ili Vagu, budite oprezni u pogledu toga šta pričate, jer vaše reči mogu biti shvaćene na način na koji to niste želeli.

Muškarci-Privlače vas Lav i Ovan i otuda ste spremni da date sve od sebe da oduševite one koji vam se sviđaju ali možete imati probleme ako ste previše sigurni u sebe možete ostaviti loš utisak umesto da im se dopadate.Možete dobiti ponudu za izlazak od jedne izuzetno atraktivne osobe.

 

NEDELJNI HOROSKOP


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period -22.-28. 5.2017. godine.

Posao- Društveni život je veoma naglašen ali vi kao da izbegavate da idete na sva mesta gde vas zovu. Možete dobiti poziv da se sretnete negde na nekom velikom skupu sa osobaoma koje vam mogu pomoći. Realizovaćete svoje planove uz pomoć nekog ko je veoma sposoban i ko će vam dati na znanje da na njega možete da računate. Mlad Mesec u vašem znaku 25.donosi nove mogućnosti za zaradu i neki poveći priliv novca. Moguć produžetak saradnje sa jednim Lavom.

Ljubav- Povoljan period za one koji se bave sportom, vole da putuju ili su prisutni u medijima jer bi u okviru posla mogli sresti nekog ko će im biti u velikoj meri podrška za karijeru.. Imate mogućnost da popravite odnos sa jednom Vodolijom i Ovnm ali ne i sa Vagom, koja vas kritikuje za vaše dobro. Direktnost jednog Bika ili Škorpje takođe može loše uticati na vaš ego.Ako ste slobodni, pokušajte da organizujete svoj život tako da vam ostane vremena za izlaske.

Zdravlje- Moguća povreda ruke ili noge.

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet