Vaš horoskop
Blizanci


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

16.10.2018.

Mnogi misle da imate tajni projekat ili  izvor sredstava. Ako ste dovoljno taktični, naći ćete način kako da postanete bliži sa nekim ko vas je kontaktirato u vezi sa mogućnošću da započnete nov posao sa stranim partnerom. Pokušajte da donsete odluku u vezi sa novim poslom.

15.10.2018.

Želite da se sretnete sa osobom koja je nešto od vas zahtevala ili vam je predlagala možda vas je i zamolila za uslugu ali vi niste bili u stanju da joj izađete  u susret. Trudite se da budete u toku događaja da biste napravili najbolji izbor za sebe po pitanju nalaženja honorarnog posla.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


  blizanci  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

15.10.2018.

Ona-Odgovara vam društvo  Strelca ili Ovna. Jarac pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Ne bi trebalo a se raspravljate sa Devicom ili Strelcem. Blizanci su skloni konfliktima.

On- Želite da se sretnete sa sa osobom koju ste upoznali na javnom mstu i verovatno ćete imati mogućnost da se bolje upoznate sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Nemojte previse razmišljati o prošlosti.

 

NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period od 1.-8.10.2018. godine.

Posao-Pokušavate da utičete na jednog Lava ili Raka ali u stvari imate u planu neki posao u kome biste bili glavni a retrogradna Venera od 5. može doneti probleme u poslu sa poslovnim partnerom koji postavlja svoje uslove.Dobro se slažete sa onima koji su spremni da uče od vas ili da prihvataju vaše savete. Ne ulazite u rasprave oko novca sa Strelcem ili Vagaom, Lavom ako znate da od toga nema ništa, tj. da nećete ništa postići

Ljubav- Maštate o nekom koga ne viđate često i verovatno ćete imati način da se sretnete sa nekim ko vas je svojevremeno povredio zbog ljubomore ili se niste najbolje razumeli. Trebalo bi da sebi obezbedite mnogo više radosti i zabave jer nemate mnogo slobodnog vremena. Dobijate vest o nekadašnjem partneru koji vas verovatno često spominje u društvu. Ako ste slobodni, verovatno ćete prihvatiti udvaranje osobe koju možete sresti negde na radnom mestu.

Zdravlje- Manji stomačni problemi.

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet