Vaš horoskop

Blizanci


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.7.2018.

Dobro se osećate u društvu onih koje izuzetno cenite i sa kojima umete da o svemu što vas opterećuje razgovarate. Malo je takvih a ako ste mladi to su osobe starije od vas a ako ste u zrelom dobu, radi se o osobama koje su  mlade ili mladolike. Dan prepun napetosti i obaveza.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 

  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

22.7.2018.

Ona-Pozicija Merkura vas čini dominantnom i tačno znate šta ćete reći partneru, bilo da treba da ga pohvalte ili da ga zbog nečega kritikujete. Prilično ste nestrpljivi po nekim za vas bitnim pitanjima. Partner očekuje više pažnje, naročito ako ste dugo u vezi.Pozicija Sunca donosi razmišljanje o mogućem susretu.

On-Vaša karijera i finansije se oslikavaju negativno na vaš status u vezi, naročito ako ste mladi. Moguće da ste ambiciozni ali niste u stanju da ostvarite sve što ste zamislili. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Lavom ili nekim Strelcem i vi ćete taj poziv prihvatiti.

21.7.2018.

Ona- Nemate utisak da vam osoba na koju mislite odgovara na isti način, istim žarom, čak ste uvereni da nije prema vam iskrena. To se posebno odnosi na one koji su u nekoj vrsti labilne emotivne veze ili je sam početak nečega što ni sami ne umete da definišete da li je veza.

On- Mnogo ste više okupirani karijerom nego partnerkom.Vaš ljubavni život je solidan, verovatno zbog partnerke koja je spremna da vam bude desna ruka u svemu.Pokušavate da uspostavite hramoničan odnos sa Rakom ali bolje odustanite. Više vam odgovara jedan Lav.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


blizanci

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona- Nepotrebno strepite da nećete  usepti u onome što ste zamislili.. Dobićete neočekivan poziv od jedne Device ili nekog Raka možda oko 19. u vreme prve Mesečeve četvrti a vi ćete pomisliti kako se radi o nekoj vrsti provokacije ili da se neko poigrava vama.Prilično ste nepoverljivi prema Jarcu sa kojom biste mogli lako da izađete nakraj kada biste  u nečemu popustili. Moguće da ste nepoverljivi i prema Škorpiji koja vam je nešto obećala a do sada nije ispunila.

On-Zbog Merkura u Lavu i prve Mesečeve četvrti u Vagi  možete biti prilično nestrpljivi i direktni u razgovoru sa ljubavnim partnerom ali i sa osobom koja vam se udvara u društvu mada ćete biti uvereni da ste taktični i da ne ostavlajte utisak nervoze i nestrpljenja, što može biti još naglašenije krajem sedmice.Ni sami niste načisto šta od koga očekujete. Jedna situacija počinje prilično da se komplikuje zbog čega bi trebalo da se što pre postavite odlučno.

 
 
 
 

Karakteristike Blizanaca

blizanci

BLIZANCI - ŽENA

( 22.5.- 21.6.)

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, zamara okolinu. Ipak, omiljena osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka,

novinar, turistički vodič, matematričar, organizator,profesor,prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiljeni odevni predmet Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje,,za veče blede njianse lan,pamaučni kompleti.

Slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:

Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds Đina Geršon,.Džoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter Helen Hant, Izabel Roselini, Amelija Vorner, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović,Nada Obrić

BLIZANCI - MUŠKARCI

Karakter

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije : pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, neuralgije, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan :broj,planeta koja na njega najbolje deluje sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : bela, bledo žuta, sve nijanse sive.voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet : bermude, sandale, komotna odeća, ponekda preterano udešen, uvek u odelu, lagani sakoi, farmerke, smeo u kombinacijama, naočari za sunce.

Slvne ličnosti rođene u znaku Blizanaca:Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn Džoni Dep,Džon Kenedi,

Džordž Majkl, Erol Flin,Klint Istvud , Kolin Farel , Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka ,Rupert Everet