Vaš horoskop
Devica


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

16.10.2018.

Mesec, vladalac vašeg segmenta društvenog života u prvoj četvrti čini Vas skloni da razgovarate o privatnim stvarima sa nekim koga ste sreli na putovanju ili sa neki koga ste često sretali na društvenim skupovima. Mars u Vodoliji donosi bez zbog sitnica ili ćet biti skloni da nekog kritkujete za nešto nebitno.

15.10.2018.

Spremni ste da se nađete pri ruci onima koji su vam oduvek bili odani ii su bili u prilici da sa vama rade na način na koji je to vama odgovaralo.Saradnja sa Rakom, Ribama ili Devicom može biti veoma uspešna ako uspete da im jasno date na znanje šta od njih očekujete.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

15.10.2018.

Ona- Neko vam se dopada a niste sigurni da li i vi njega privlačite, možete da doživite mnogo toga prijatnog ako budete pokazali dobru volju da se reši neki manji konflikt sa jednom Devicom ili Škorpijom. Pokušavate da utičete na mišljenje jednog Jarca ili Riba.

On-Želite da se sretnete sa osobom koja vam je veoma simpatična i moći ćete da se dogovoriti sa Škorpijom koja vam je izuzetno draga.Imate jako osećanje obaveze prema osobo kojoj ste nešto obećali a veroatno to niste ispunili. Dobro se slažete sa Ribama.

 

NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit


DEVICA (23.8. - 22.9.)

Period od 1.-8.10.2018. godine.

Posao- Želite da obnovtie saradnju sa nekadašnjim kolegama ali možda neće svi imati sluha za vas i možda će odložiti sastanak ali vi ćete potražiti društvo nekih novih potencijalnih saradnika na preporuku osobe u koje imate poverenje, možda jedneog Lava ili nekog Blizanca. Sa Jarcem imate dobru komunikaciju a da toga niste ni svesni možda, bar ne u kojoj meri vam je prvržen. Pokušavate da ubedite Škorpiju da prihvati vaš savet u vezi sa inostranstvom.

Ljubav- Prilično ste tajanstveni, moguće da imate neke tajne simpatije ili održavate vezu sa nekim preko socijalnih mreža, moguće da imate simpatiju na poslu kojoj ne poklanjate dovoljno pažnje, naročito ako niste slobodni. Niste spremni da prihvatite uslove koje vam postavlja jedan Ovan, naročito ako je slobodan ili se ponaša tako da vam u stvari stvara osećanje griže savesti. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema Raku ili Jarcu koji se trude da vam se u svemu nađu pri ruci.

Zdravlje- Moguć je pad imuniteta.

 
 
 
 

Karakteristike Device

devica

DEVICA - žena

(23.8. - 22.9.)

Karakter

Devica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretana, Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Device nećete nikada čuti nešto neumesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu. Ona brine o sitnim stvarima,vrlo je saosećajna prema bolesnima, starima,bolećiva je i vrlo odgovorana prema deci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila srećna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem. Devica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je uvek drugi primete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, pleni otmenošću, uzdržanošću, Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje,bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Ume rafinirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se dopada.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom Jarcem.

Najčešće profesije :socilajni radnik, pisac, ekonomista, profesor, novniar, dizajener, slikar, arhitekta, psiholog.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : želudac, žuč, srce na nervnoj bazi, oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa očima, limfni sistem.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- sreda broj 6,Merkur, Uran i Pluton

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: terakot, petrolej, tamno zelena, boja starog zlato, drago kamenje i plemeniti metali - sardoniks, platina, žad, malahit, topaz,ćilibar, od sveća -lavanda, valerijana, orhideja, ljubičica, žuta ruža. Omiljene životinje su psi i mačke.

Omiljeni odevni predmet - elegantan tašna moguće od reptila, ništa napadno, klasični Šanel kostimi, elegantni kišni mantili, postavljeni krznom, kvalitetne cipele.

Slavne žene rođene u znaku: Devica Marija, Agata Kristi, En Benkroft, Ema Sems, Ejmi Madigan, En Arčer,Greta Garbo, Ingrid Bergman, Kameron Diaz, Ketrin Oksenberg, Klaudija Šifer, Liza Snoudon,Marli Matlin Rakel, Velč,Rejčel Hanter, Rejčel Vord, Rebeka de Morni, Selma Hajek, Šenon Đoreti, Sofija Loren, Talija, Tvigi, Žaklin Bise, Ljiljana Dragutinović, Nataša Šolak,  

DEVICA - MUŠKARAC

Karakter

Kod laika nepopularan znak, od strane stručnjaka cenjen, sa največom kontradiktornošću u sebi jer uvek zadržava dozu tajanstenosti u sebi. Za žene koje traže mačo tip Devica nije izbor, naročito ako traže koji je uglavnom vrlo jednostavan karakter, što Devica svakako nije. Ako imate čelično strpljenje i znate tačno šta hoćete od života, veze, braka, od njega i ako ste jakog karaktera slobodno se upustite u vezu sa Devicom.ako ste nežan tip žene, nesigurni u sebe, očekujete pažnju, razumevanje, sve ćete to dobiti od Device, u početku. On je tu da vam pomogne da odrastete,ako vam ne pođe za rukom,ostaviće vas da odrastate sami sa svim traumama odrastanja u kojima on neće učestovati,ne zato što ne želi,već zato što zna da kroz sve to morate da prođete sami Na Devicu se uvek možete najviše osloniti,ako umete da mu priđete,da ga osvojite,ili bar zainteresujete za sebe.Glavna osobina ovog znaka je da tačno zna šta hoće, zna i kako bi to trebalo izvesti,ali okleva kada treba da krene u akciju. On uvek razmišlja daleko unapred i pokušava da predvidi sve eventualne mogućnosti sa kojima možete biti suočen i želi uvek da bude spreman ako iskrsne nešto nepredvidivo. On nije proračunat,on je samo oprezan jer ne voli iznenađenja. Možete biti sklon napadima besa,nervoze,i možete biti iznenađeni kada pokaže neku mračnu nekontrolisanu stranu svoje priroda koja odskače od uobičajenog ponašanja.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom, Jarcem.

Najčešće profesije inžinjer, lekar, dizajner, arhitekta, programer, novinar, pisac, slikar, muzičar,kompozitor, kuvar, porizvođač hrane, odgajivač konja, veterinar, vlasnik pet šopa, poslastičar, ugostiteljk, farmaceut,pronalazač, meketar,baštovan, ribolovac, akvarista

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : stomak ,loš metabolizam, srce, pritisak, glavobolje,

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- sreda, Mesec, Venera, Jupiter

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja : sve nijanse plave,safir, akvamarin, biser, lokvanj, bela ruža, orhideja, delfin, zlatna ribica, žaba,

Omiljeni odevni predmet - ume da se dotera ako je to neophodno i tada izgleda tako da ne možete da mu odolite. U svari njemu od garderobe sve „leži" jer ume sa šarmom da nosi bermude koje najviše voli, komotne majice, sportsku odeću .Voli sve što je udobrno, cipele od najfinije kože, kačket, pecaroški prsluk

Slavni muškarci rođeni u znaku Device : Luj XIV,Lav Tolstoj,Gete,Lenard Bernštajn,Adam Sendler,Čarli Šin,Dejvid Arket Fredi Merkjuri,Džejms Koburn, Džeremi Ajrons,Ema Sems,Eliot Guld,Endi Rodik Geri Kol, Hju Grant, Hulio Iglesias Kijanu Rivs, Majkl Džekson, Majkl Kiton Mark Harmon, Mel Ferer, Miki Rurk, Liam Gallagher, Ričard Gir, Sem Nil, Šon Koneri, Tomi Li Džuns, Žan Mišel Žar, Vitorio Gasman, Nebojša Glogovac, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Aleksandar Berček.