Vaš horoskop

Devica


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

25.2.2018.

Ona- Verujete u pozitivan razvoj događaja i možete se uključiti u timski rad ili u posao koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju. Dobijate mogućnost da se eksponirate negde u javnosti ili da postanete popularni preko svakodnevnog posla, naročito ako radite u medijma.

On- Dobro se slažete sa Rakom ili nekom Škorpijom. Čekate poziv od Jarca ili osobe rođene u znaku Riba sa kojima ste imali dugogodišnju saradnju. Pokušavate da se učinite za sebe sve što je u vašem interesu ali to bi značilo da morate da prihvatite saradnju sa Lavom.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

25.2.2018.

Ona-Ne uspevate da nađete kompromisno rešenje sa jednim Blizancem ili Ovnom. Ako se radi o stalnom partneru, trebalo bi da požate više razumevanja jer uskoro nastupa bolji period. Partner nije siguran u vezi sa zajedničkom odlukom koju treba da donesete  po pitanju puta u inostranstvo.

On-Mnogo toga vam izmiče kontroli a vi pokušavate da na svaki način sačuvate prisustvo duha. Neko će vam se naći pri ruci da vas oraspoloži i da vam pravi društvo. Ako imate potrebu da se sretnete se nekim ko me možete da povrite svoje tajne, učinite to, samo nikako nemojte stalnom partneru.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


DEVICA (23.8. - 22.9.)

Period od 19.-25.2.2018.

Ona-Moguće da ćete biti u situaciji da sklopite posao sa osobama koje imaju veze sa medijima, medicinom ili umetnošću.  Spremni ste da se upustite u žestoke rasprave sa partnerom ili članovima njegove ali i vaše porodice da biste se izborili za svoju slobodu. To se posebno odnosi na mlade Jarčeve doko oni koji su u braku nemaju mnogo vremena za partnera. Poznanstvo na izletu, većem porodičnom skupu.Neko ko je mnogo toga lepog slušao o vama, želeće da vas upozna.

On-Tranzit brzih planeta  vam omogućava budete uspešni u medijima, na ispitima, da započnete posao u kome će doći do izražaja vaša sposobnost da rešavate konkretne probleme ali saradnja sa kolegama može biti veoma naporna.Ako ste mladi, mogući su dobici preko rođaka, rada u studentskoj organizaciji ili preko honorarnog posla. Romansa je moguća i  predstoji vam flert sa Bikom, Blizancima, dok bi Ovna trebalo da izbegavate. Moguća ljubav sa ambicoznom i kreativnom osobom .

 
 
 
 

Karakteristike Device

devica

DEVICA - žena

(23.8. - 22.9.)

Karakter

Devica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretana, Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Device nećete nikada čuti nešto neumesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu. Ona brine o sitnim stvarima,vrlo je saosećajna prema bolesnima, starima,bolećiva je i vrlo odgovorana prema deci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila srećna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem. Devica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je uvek drugi primete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, pleni otmenošću, uzdržanošću, Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje,bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Ume rafinirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se dopada.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom Jarcem.

Najčešće profesije :socilajni radnik, pisac, ekonomista, profesor, novniar, dizajener, slikar, arhitekta, psiholog.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : želudac, žuč, srce na nervnoj bazi, oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa očima, limfni sistem.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- sreda broj 6,Merkur, Uran i Pluton

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: terakot, petrolej, tamno zelena, boja starog zlato, drago kamenje i plemeniti metali - sardoniks, platina, žad, malahit, topaz,ćilibar, od sveća -lavanda, valerijana, orhideja, ljubičica, žuta ruža. Omiljene životinje su psi i mačke.

Omiljeni odevni predmet - elegantan tašna moguće od reptila, ništa napadno, klasični Šanel kostimi, elegantni kišni mantili, postavljeni krznom, kvalitetne cipele.

Slavne žene rođene u znaku: Devica Marija, Agata Kristi, En Benkroft, Ema Sems, Ejmi Madigan, En Arčer,Greta Garbo, Ingrid Bergman, Kameron Diaz, Ketrin Oksenberg, Klaudija Šifer, Liza Snoudon,Marli Matlin Rakel, Velč,Rejčel Hanter, Rejčel Vord, Rebeka de Morni, Selma Hajek, Šenon Đoreti, Sofija Loren, Talija, Tvigi, Žaklin Bise, Ljiljana Dragutinović, Nataša Šolak,  

DEVICA - MUŠKARAC

Karakter

Kod laika nepopularan znak, od strane stručnjaka cenjen, sa največom kontradiktornošću u sebi jer uvek zadržava dozu tajanstenosti u sebi. Za žene koje traže mačo tip Devica nije izbor, naročito ako traže koji je uglavnom vrlo jednostavan karakter, što Devica svakako nije. Ako imate čelično strpljenje i znate tačno šta hoćete od života, veze, braka, od njega i ako ste jakog karaktera slobodno se upustite u vezu sa Devicom.ako ste nežan tip žene, nesigurni u sebe, očekujete pažnju, razumevanje, sve ćete to dobiti od Device, u početku. On je tu da vam pomogne da odrastete,ako vam ne pođe za rukom,ostaviće vas da odrastate sami sa svim traumama odrastanja u kojima on neće učestovati,ne zato što ne želi,već zato što zna da kroz sve to morate da prođete sami Na Devicu se uvek možete najviše osloniti,ako umete da mu priđete,da ga osvojite,ili bar zainteresujete za sebe.Glavna osobina ovog znaka je da tačno zna šta hoće, zna i kako bi to trebalo izvesti,ali okleva kada treba da krene u akciju. On uvek razmišlja daleko unapred i pokušava da predvidi sve eventualne mogućnosti sa kojima možete biti suočen i želi uvek da bude spreman ako iskrsne nešto nepredvidivo. On nije proračunat,on je samo oprezan jer ne voli iznenađenja. Možete biti sklon napadima besa,nervoze,i možete biti iznenađeni kada pokaže neku mračnu nekontrolisanu stranu svoje priroda koja odskače od uobičajenog ponašanja.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom, Jarcem.

Najčešće profesije inžinjer, lekar, dizajner, arhitekta, programer, novinar, pisac, slikar, muzičar,kompozitor, kuvar, porizvođač hrane, odgajivač konja, veterinar, vlasnik pet šopa, poslastičar, ugostiteljk, farmaceut,pronalazač, meketar,baštovan, ribolovac, akvarista

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : stomak ,loš metabolizam, srce, pritisak, glavobolje,

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- sreda, Mesec, Venera, Jupiter

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja : sve nijanse plave,safir, akvamarin, biser, lokvanj, bela ruža, orhideja, delfin, zlatna ribica, žaba,

Omiljeni odevni predmet - ume da se dotera ako je to neophodno i tada izgleda tako da ne možete da mu odolite. U svari njemu od garderobe sve „leži" jer ume sa šarmom da nosi bermude koje najviše voli, komotne majice, sportsku odeću .Voli sve što je udobrno, cipele od najfinije kože, kačket, pecaroški prsluk

Slavni muškarci rođeni u znaku Device : Luj XIV,Lav Tolstoj,Gete,Lenard Bernštajn,Adam Sendler,Čarli Šin,Dejvid Arket Fredi Merkjuri,Džejms Koburn, Džeremi Ajrons,Ema Sems,Eliot Guld,Endi Rodik Geri Kol, Hju Grant, Hulio Iglesias Kijanu Rivs, Majkl Džekson, Majkl Kiton Mark Harmon, Mel Ferer, Miki Rurk, Liam Gallagher, Ričard Gir, Sem Nil, Šon Koneri, Tomi Li Džuns, Žan Mišel Žar, Vitorio Gasman, Nebojša Glogovac, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Aleksandar Berček.