Vaš horoskop

Devica


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

21.7.2018.

Tranzit Meseca i Jupitera preko Škorije savršeno vam odgovara i vi ćete završiti veliki deo posla koji ste želeli da ranije završite ili ćete imati priliku da se istaknete u javnosti radeći na projektu koji bi mogao biti veoma dobro plaćen. Imate šansu da dobijete novac iz inostranstva.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

22.7.2018.

Ona-Dobro se slažete sa osobama koje često putuju u inostranstvo i moguće da će vam se javiti neki  Bik, Rak ili Ribe sa kojima ćete moći da ostvarite dobru komunikaciju. Pazite kakve poruke kome šaljete da ne pošaljtete pogrešnoj osobi, naročito Lavu nešto što je namenjeno Jarcu ili Škorpiji.

On-Partnerka pokušava da vam učini po volji. Želite da se snađete u situaciji koja je prilično komplikovana zbog Meseca u najtamnijoj fazi. Nekome je bitno da vas osvoji čak iako niste možda slobodni.Moguć poziv od Riba ili Ovna u vezi sa izlaskom.

21.7.2018.

Ona-Želite da nađete najbolji način da rešite dilemu koja vas opterećuje a tiče sa poslovnog partnera koji je uvek bio uviđavan prema vama Moguće da ćete želeti da obnovite vezu sa Rakom ili Ribama..Nemojte se opterećivati onim što o vama misli Vodolija.

On- Imate način da uradite nešto što će da zadivi jednog Raka, moguće da se radi o poslu koji će biti dobro plaćen u kome ćete imati prilku da se istaknete u radu što će vašoj partnerki imponovati.Verujete da se dopadate Jarcu.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


DEVICA (23.8. - 22.9.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Vaši bližnji su preterano zabrinuti zbog vaše  velike ambicije i smatraju da imate nerealne planove. Vaš nervni sistem je preterano nadražen jer pokušavate da radite više poslova paralelno i da se to odražava i na  vašu nervozu. Bilo bi dobro da planirate odmor ili promenu posla .Dobijate poziv za izlazak od osobe koju ste često viđali u poslovnim krugovima. Ako ste u vezi sa Jarcem ili Bikom, možete biti spokojni.

On-Nemojte popuštati pred nečijim zahtevima ili pred nekom vrstom ucene. Možda vam se to samo čini ali bi trealo da se maksimalno potrudite da uradite nešto na najbolji način Ako ste mladi, možda se radi o roditeljima koji pokušavaju da upravljaju vašim životom. Ukoliko ste u zrelim godinama, mnogo bolje vladate situacijom. Slobodne Device imaju šanse da  upoznaju Vodoliju koja će ih oduševiti.

 
 
 
 

Karakteristike Device

devica

DEVICA - žena

(23.8. - 22.9.)

Karakter

Devica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretana, Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Device nećete nikada čuti nešto neumesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu. Ona brine o sitnim stvarima,vrlo je saosećajna prema bolesnima, starima,bolećiva je i vrlo odgovorana prema deci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila srećna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem. Devica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je uvek drugi primete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, pleni otmenošću, uzdržanošću, Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje,bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Ume rafinirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se dopada.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom Jarcem.

Najčešće profesije :socilajni radnik, pisac, ekonomista, profesor, novniar, dizajener, slikar, arhitekta, psiholog.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : želudac, žuč, srce na nervnoj bazi, oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa očima, limfni sistem.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- sreda broj 6,Merkur, Uran i Pluton

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: terakot, petrolej, tamno zelena, boja starog zlato, drago kamenje i plemeniti metali - sardoniks, platina, žad, malahit, topaz,ćilibar, od sveća -lavanda, valerijana, orhideja, ljubičica, žuta ruža. Omiljene životinje su psi i mačke.

Omiljeni odevni predmet - elegantan tašna moguće od reptila, ništa napadno, klasični Šanel kostimi, elegantni kišni mantili, postavljeni krznom, kvalitetne cipele.

Slavne žene rođene u znaku: Devica Marija, Agata Kristi, En Benkroft, Ema Sems, Ejmi Madigan, En Arčer,Greta Garbo, Ingrid Bergman, Kameron Diaz, Ketrin Oksenberg, Klaudija Šifer, Liza Snoudon,Marli Matlin Rakel, Velč,Rejčel Hanter, Rejčel Vord, Rebeka de Morni, Selma Hajek, Šenon Đoreti, Sofija Loren, Talija, Tvigi, Žaklin Bise, Ljiljana Dragutinović, Nataša Šolak,  

DEVICA - MUŠKARAC

Karakter

Kod laika nepopularan znak, od strane stručnjaka cenjen, sa največom kontradiktornošću u sebi jer uvek zadržava dozu tajanstenosti u sebi. Za žene koje traže mačo tip Devica nije izbor, naročito ako traže koji je uglavnom vrlo jednostavan karakter, što Devica svakako nije. Ako imate čelično strpljenje i znate tačno šta hoćete od života, veze, braka, od njega i ako ste jakog karaktera slobodno se upustite u vezu sa Devicom.ako ste nežan tip žene, nesigurni u sebe, očekujete pažnju, razumevanje, sve ćete to dobiti od Device, u početku. On je tu da vam pomogne da odrastete,ako vam ne pođe za rukom,ostaviće vas da odrastate sami sa svim traumama odrastanja u kojima on neće učestovati,ne zato što ne želi,već zato što zna da kroz sve to morate da prođete sami Na Devicu se uvek možete najviše osloniti,ako umete da mu priđete,da ga osvojite,ili bar zainteresujete za sebe.Glavna osobina ovog znaka je da tačno zna šta hoće, zna i kako bi to trebalo izvesti,ali okleva kada treba da krene u akciju. On uvek razmišlja daleko unapred i pokušava da predvidi sve eventualne mogućnosti sa kojima možete biti suočen i želi uvek da bude spreman ako iskrsne nešto nepredvidivo. On nije proračunat,on je samo oprezan jer ne voli iznenađenja. Možete biti sklon napadima besa,nervoze,i možete biti iznenađeni kada pokaže neku mračnu nekontrolisanu stranu svoje priroda koja odskače od uobičajenog ponašanja.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom, Jarcem.

Najčešće profesije inžinjer, lekar, dizajner, arhitekta, programer, novinar, pisac, slikar, muzičar,kompozitor, kuvar, porizvođač hrane, odgajivač konja, veterinar, vlasnik pet šopa, poslastičar, ugostiteljk, farmaceut,pronalazač, meketar,baštovan, ribolovac, akvarista

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : stomak ,loš metabolizam, srce, pritisak, glavobolje,

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- sreda, Mesec, Venera, Jupiter

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja : sve nijanse plave,safir, akvamarin, biser, lokvanj, bela ruža, orhideja, delfin, zlatna ribica, žaba,

Omiljeni odevni predmet - ume da se dotera ako je to neophodno i tada izgleda tako da ne možete da mu odolite. U svari njemu od garderobe sve „leži" jer ume sa šarmom da nosi bermude koje najviše voli, komotne majice, sportsku odeću .Voli sve što je udobrno, cipele od najfinije kože, kačket, pecaroški prsluk

Slavni muškarci rođeni u znaku Device : Luj XIV,Lav Tolstoj,Gete,Lenard Bernštajn,Adam Sendler,Čarli Šin,Dejvid Arket Fredi Merkjuri,Džejms Koburn, Džeremi Ajrons,Ema Sems,Eliot Guld,Endi Rodik Geri Kol, Hju Grant, Hulio Iglesias Kijanu Rivs, Majkl Džekson, Majkl Kiton Mark Harmon, Mel Ferer, Miki Rurk, Liam Gallagher, Ričard Gir, Sem Nil, Šon Koneri, Tomi Li Džuns, Žan Mišel Žar, Vitorio Gasman, Nebojša Glogovac, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Aleksandar Berček.