Vaš horoskop

Devica


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

19.9.2017.

Ona -Merkur i Mars u u vašem znak gde se nalazi i Mesec zbog čega ste egzaltirani ali i nerelani  po mnogim pitanjima. Ne podnosite površnost niti nesposobne saradnike. Postajete prilično zahtevni prema članovima porodice i to sve više kako dan bude odmicao.

On-Nervozni ste i nestrpljivi u prepodnevnim satima ali ste i premoreni i svi su vam krivi za sve. Naglašena je želja za dominacijom  kako na poslu tako i u ljubavi. Nemojte se previše nervirati ako jedan Ovan bude prema vam agresivan.

18.9.2017.

Ona- Optimista ste i želite da napredujete u poslu koji vas ispunjava nadahnućem i potrebom da se drugima nađete pri ruci. Verujete da možete da se dogovorite sa Stralcem ili Blizancima oko zajedničkog posla u okviru medija ili u poslu koji podrazumeva rad sa velikom grupom ljudi.

On- Nespokojni ste zbog razvoja događaja koji vam ne ide u prilog. Ako želite da se sretnete sa Vodolijom ili Lavom. Trudite se da budete u dobroj fizičkoj formi jer nemate dovoljno energije za sve što biste želeli. Ako ste u zrelim godinama, trebalo bi da se posvetite istraživanju u okviru vaše struke.

17.9.2017.

Ona- Ide vam od ruke pisanje i svaka vrsta intelektualnog rada. Dobijate želju da promenite posao i da se posvetite nečemu što vi lično volite, da ne morate da robujete nekim ustaljenim navikama  i rutini.

On- Trebalo bi da uspostavite kontakt sa strancima, posebno sa onima koji su vam dali na znanje da vas cene. Možete dobiti dobru ponudu iz inostranstva ili možete naći način kako da uvećate prihode u saradnji sa strancima preko Interneta.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Devica

{Devica}

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

19.9.2017.

Ona-U svom ste elementu naročito ako ste rođeni početkom septembra.Pozicija Merkura vam savršeno odgovara i vi koristite snagu reči, ubeđivanja i poći će vam za rukom da dobijete ono što želite, posebno ako vam je partner Škorpija i ako znate šta želite.

On-Ukoliko ste u vezi sa Ovnom ili Rakom danas će oni biti dominantni. Postajete pričljivi i koketujete sa mnogima što vašoj stalnoj partnerki smeta. Nemojte se previše nervirati ako vas Lav ili Vaga budu provocirali svojim komentarima.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


DEVICA (23.8. - 22.9.)

Period od  11.-17.9.2017.godine

Ona-Naglašen vaš znak sa Marsom, Suncem i Merkurom čini vas spremnom da se angažujete na nekim velikim poslovima da uložite energiju u nešto što bi vam moglo doneti dobre prihode.Verovatno ćete imati vrlo interesantne susrete sa osobama koje su dosta mlađe od vas, razdragane i veliki optimisti. One vrlo pozitivno deluju na vaše mentalno stanje i na stanje vašeg duha, s obzirom da ste prilično iscrpljeni radom. Mouguć je susret sa veoma dominantnom osobom koja će pokazati veliko interesovanje za vas.

On- Period je dobar za druženje sa mladima i bavljenje sportom.S obzirom da Merkur vlada vašom desetom astrološkom kućom posla, potrebno je da u periodu, u kom se nalazite, maksimalno svoje snage usmerite na mogućnost poznanstva sa nekim ko vam se odavno dopada, moguće jedan Jarac ili Vodolija. Jedna Riba intenzivno misli na vas. Ako niste spremni za iskren razgovor, nemojte ga ni započinjati ako ste dugo u vezi. Novo poznanstvo, sa osbom koja nosi uniformu, biće uvod u tajnu vezu.

Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Device

devica

DEVICA - žena

(23.8. - 22.9.)

Karakter

Devica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretana, Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Device nećete nikada čuti nešto neumesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu. Ona brine o sitnim stvarima,vrlo je saosećajna prema bolesnima, starima,bolećiva je i vrlo odgovorana prema deci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila srećna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem. Devica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je uvek drugi primete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, pleni otmenošću, uzdržanošću, Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje,bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Ume rafinirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se dopada.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom Jarcem.

Najčešće profesije :socilajni radnik, pisac, ekonomista, profesor, novniar, dizajener, slikar, arhitekta, psiholog.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : želudac, žuč, srce na nervnoj bazi, oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa očima, limfni sistem.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- sreda broj 6,Merkur, Uran i Pluton

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: terakot, petrolej, tamno zelena, boja starog zlato, drago kamenje i plemeniti metali - sardoniks, platina, žad, malahit, topaz,ćilibar, od sveća -lavanda, valerijana, orhideja, ljubičica, žuta ruža. Omiljene životinje su psi i mačke.

Omiljeni odevni predmet - elegantan tašna moguće od reptila, ništa napadno, klasični Šanel kostimi, elegantni kišni mantili, postavljeni krznom, kvalitetne cipele.

Slavne žene rođene u znaku: Devica Marija, Agata Kristi, En Benkroft, Ema Sems, Ejmi Madigan, En Arčer,Greta Garbo, Ingrid Bergman, Kameron Diaz, Ketrin Oksenberg, Klaudija Šifer, Liza Snoudon,Marli Matlin Rakel, Velč,Rejčel Hanter, Rejčel Vord, Rebeka de Morni, Selma Hajek, Šenon Đoreti, Sofija Loren, Talija, Tvigi, Žaklin Bise, Ljiljana Dragutinović, Nataša Šolak,  

DEVICA - MUŠKARAC

Karakter

Kod laika nepopularan znak, od strane stručnjaka cenjen, sa največom kontradiktornošću u sebi jer uvek zadržava dozu tajanstenosti u sebi. Za žene koje traže mačo tip Devica nije izbor, naročito ako traže koji je uglavnom vrlo jednostavan karakter, što Devica svakako nije. Ako imate čelično strpljenje i znate tačno šta hoćete od života, veze, braka, od njega i ako ste jakog karaktera slobodno se upustite u vezu sa Devicom.ako ste nežan tip žene, nesigurni u sebe, očekujete pažnju, razumevanje, sve ćete to dobiti od Device, u početku. On je tu da vam pomogne da odrastete,ako vam ne pođe za rukom,ostaviće vas da odrastate sami sa svim traumama odrastanja u kojima on neće učestovati,ne zato što ne želi,već zato što zna da kroz sve to morate da prođete sami Na Devicu se uvek možete najviše osloniti,ako umete da mu priđete,da ga osvojite,ili bar zainteresujete za sebe.Glavna osobina ovog znaka je da tačno zna šta hoće, zna i kako bi to trebalo izvesti,ali okleva kada treba da krene u akciju. On uvek razmišlja daleko unapred i pokušava da predvidi sve eventualne mogućnosti sa kojima možete biti suočen i želi uvek da bude spreman ako iskrsne nešto nepredvidivo. On nije proračunat,on je samo oprezan jer ne voli iznenađenja. Možete biti sklon napadima besa,nervoze,i možete biti iznenađeni kada pokaže neku mračnu nekontrolisanu stranu svoje priroda koja odskače od uobičajenog ponašanja.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom, Jarcem.

Najčešće profesije inžinjer, lekar, dizajner, arhitekta, programer, novinar, pisac, slikar, muzičar,kompozitor, kuvar, porizvođač hrane, odgajivač konja, veterinar, vlasnik pet šopa, poslastičar, ugostiteljk, farmaceut,pronalazač, meketar,baštovan, ribolovac, akvarista

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : stomak ,loš metabolizam, srce, pritisak, glavobolje,

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- sreda, Mesec, Venera, Jupiter

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja : sve nijanse plave,safir, akvamarin, biser, lokvanj, bela ruža, orhideja, delfin, zlatna ribica, žaba,

Omiljeni odevni predmet - ume da se dotera ako je to neophodno i tada izgleda tako da ne možete da mu odolite. U svari njemu od garderobe sve „leži" jer ume sa šarmom da nosi bermude koje najviše voli, komotne majice, sportsku odeću .Voli sve što je udobrno, cipele od najfinije kože, kačket, pecaroški prsluk

Slavni muškarci rođeni u znaku Device : Luj XIV,Lav Tolstoj,Gete,Lenard Bernštajn,Adam Sendler,Čarli Šin,Dejvid Arket Fredi Merkjuri,Džejms Koburn, Džeremi Ajrons,Ema Sems,Eliot Guld,Endi Rodik Geri Kol, Hju Grant, Hulio Iglesias Kijanu Rivs, Majkl Džekson, Majkl Kiton Mark Harmon, Mel Ferer, Miki Rurk, Liam Gallagher, Ričard Gir, Sem Nil, Šon Koneri, Tomi Li Džuns, Žan Mišel Žar, Vitorio Gasman, Nebojša Glogovac, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Aleksandar Berček.