Vaš horoskop

Jarac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

19.7.2017.

Ona- Dan je izuzetno povoljan kada je u pitanju saradnja sa nekim ko živi u inostranstvu.Imate odlične šanse da započnete unosan posao. Trebalo bi da date prioritet vašoj karijeri i zaradi umesto zadovoljstvu. Vaš dobar prijatelj može vam ponuditi nešto što ćete smatrati prigodnim za trenutno stanje.

On- Toliko strepite od tuđeg mišljenja da popuštate da biste izbegli svađe ili da ne biste sebi stvorili neprijatelja. Prijateljskim stavom i šarmom uspostavljate dobre veze mada je Mesec u Blizancima što vam ne odgovara. Pokušajte da budete mnogo praktičniji u donošenju odluka.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

20.7.2017.

Ona-Možete dobiti mnogo interesantnih poziva od onih koji vas vole ikoje vi volite. Nema jedostavnog rešenja za vaš glavni ljubavni problem jer je u pitanju narav i karakter vašeg partnera. Trebalo bi da budete manje uvredljivi i da izbegavate bilo koju vrstu rasprave.

On-Pluton u vašem znaku i Mesec u Blizancima čine vas preterano sklonim da se zanosite nerealnim željama kada je u pitanju vaša veza. Ne odstupate od nečega što ste sebi zacrtali kao cilj a radi se nekom Raku,  Škorpiji ili Ovnu. Slobodni  Jarčevi očekuju poziv za izlazak od Lava.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period -17.-23.7.2017.godine

Ona- Naglašeno astrološko polje posla, javnosti i velike zarade čini vas spremnim da se maksimalno angažujete oko sređivanja svoje finansijske situacije.Tranzit Meseca donosi nove mogućnosti na profesionalnom planu i spremnost da potraže i neki dodatni izvor prihoda. Novac na koji čekate da vam neko uplati stići će sa zakašnjenjem. Ljubavni život je prilično haotičan naročito ako ste u vezi sa nekim drugim Jarcem.Moguća romansa sa Lavom.Ako ste slobodni, očekujete poziv od Vodolije ili Blizanaca.

On-Moguće proširenje saradnje sa Bikom koga poznajete preko posla i nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Ako ste u vezi sa Lavom ili Škorpijom, možete očekivati prijatne momente negde na zajedničkom kraćem putu. Čekate poziv od Jarca ili Ovna koji najverovanije nisu slobodni. Ribe i Škorpija očekuju da napravite prvi korak ka nečemu što bi moglo biti i zajednički posao i početak neke veze za koju niste sigurni da li će trajati jer vam se može činiti da je osoba koja vam se dopada prilično posesivna.

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Jarca

jarac

JARAC- ŽENE

22.12.- 20.1.)

Karakter

Malo ko može da se pohvali da poznaje ženu Jarca. Na prvi pogled deluje hladno, odbojno, osim ako joj podznak ne daje malo više komunikativnosti i srdačnosti pri prvom nastupu. Ponekada namerno stavlja masku pričljive osobe da bi prikrila mnogo toga što ne želi da niko otkrije o njoj. U stvari ona panično skriva emocije, da bi one kad tad iz nje provalile u besu, nemoći, razočaranju ili se transformisale u bolest. Možete je pre prepoznati po izgledu, jer je uglavnom manje više sitne ili koščate građe, sa nagalšenim jagodicama .Iako važi za ambicioznu ženu, što i jeste, ona je u suštini kreativan umetnički tip i mora nešto da radi, da stvara, ali glavni problem su joj emocije i emotivni život koji je pun raznoraznih obrta. Stidljiva po prirodi uvek ima problem da svoje emocije izrazi i umesto da pokaže toplinu, ona će pre da ih analizira ili da se vraća na greške iz prošlosti, koje će obavezno ponoviti. Priželjkuje velike strasvene ljubavi, ali se plaši razočarenja koje joj ionako život priređuje, zbog čega se povlači u svoj svet i malo kome dopušta da u njega zaviri. Za supruga bira osobu koja joj uliva poverenje, mada često napravi pogrešan izbor upravo zato što pri ulasku u brak, pre je rukovođena razumom nego strašću .

Najbolje se slaže sa; Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Najčešće profesije : pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : problemi sa kostima, srcem pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj 10, subota

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, oniks, granat, tirkiz, jelen, lane, mali pas, mačka

Omiljeni odevni predmet kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.

Slavne žene rođene u znaku JARCA,

Jovanka Orlanka, Helena Rubinštajn, Džoan Baez, Dženis Džoplin,

Alaja, Amanda Pit, Ava Gardner, Barbara Karera, Dajan Kenon, Daniela Eskobar, Džulija Ormond, Estela Voren, Fej Danavej,Karolina Beset, Kejt Mos, Kristi Eli, Kristi Turlington, Loreta Jang, Marlen Ditrih,

JARAC- MUŠKARCI

Karakter

Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.

U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,

Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.

Najčešće profesije : naučnik, političar, polemičar, pisac, novinar, režiser, glumac, pevač, vlasnik privatne radnje, arhitekta,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : nervoza stomaka, bronije, bolovi u ramenu i ruci, kičmi, nogama, venska cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nnjega najveći uticaj ;10.subota

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja: teget,siva, crna, bela,sve nijense plave, ahat,kvarc,oniks, tirkiz

Omiljeni odevni predmet - odelo,kašmirski džemper

Slavne ličnosti rođene u znaku Jarca :,Isus Hris, Kepler,Isak Njutn,Ričard Nikson,Staljin,Džek London,Mao Ce Tung,Bart Frojdlih, Čad Mek Kvin, Danijel Benzali, Denzel Vaštington, Dejvid Bouvi Dejvid Bejli Džad Lou, Žared Leto, Džoš Evans Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Heri Hemlin Keri Grant ,Kevin Kostner, Lučijano Safir Mel Gibson, Nikolas Kejdž, Olivije Martinez Ralf Fajns Rene Anđeli Rej Miland Riki Martin, Rod Stjuart, Rod Tejlor-,Rej Miland, Riki Martin, Ted Donson, Tipi Hedre, Val Kilmer,,Boris Novković,,Branimir Brstina, Irfan Mensur