Vaš horoskop
Jarac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

16.10.2018.

Osećate se dobro u društvu osoba koje vas podržavaju i pokuašvaju da vam reše važne probleme. Imaćete priliku da se sretnete sa jednim Ovnom ili nekom Vodolijom i razgovaraćete o bitnim pitanjima koja se odnose na finansije.

15.10.2018.

Spremno prihvatate savete drugih ali i sami tražite rešenja za probleme koji nisu tako jednostavni kako mogu izgledati. Možete biti u prilici da se sretnete sa jednim Lavom koji će imati neke predloge, prilično izazovne ali vi nećete biti u stanju da to prihvatite na pravi način ili ćete još uvek oklevati.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

15.10.2018.

Ona-Zbog Meseca i Saturna u vašem znaku niste naročito  komunikativni ali zato postajete bolji diplomata. Ne želite nikog da iritirate, pokušavate da partneru date na znanje da može da računa na vas ali ste ipak na nekoj vrsti distance. Tranzit Meseca i Venere utiče na vašu uzdržanost, mada ste darežljivi i spremni da partnera finansijski pomognete.

On-Mesec i Saturn u vašem znaku  deluju povoljno i na vaš emotivni kao i na profesionalni živo ako ste u vezi sa starijom ili veoma ambicioznom partnerkom. Ovo je dana kada vam se pruža mogućnost da upoznate nekog ko je veoma atraktivan, poznati i ko vas inače veoma privlači. Takvu mogućnost nećete propustiti.

 

NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od 1.-8.10.2018. godine.

Posao-Ovo je sedmica u kjoj vam je potrebna pomoć drugih i imaćete je. Bićete spremni da uzvratite na svačiju plemenitost takođe plemenitim gestom. Ako vam se dopada ideja o poslu koji bi podrazumevao da imate više slobode u odlučivanju, ukazaće vam se prilika da dokažete da ste za to sposobni. Vaša glavna ambicija je da radite nešto što vam predsatvlja veliko zadovolsjtvo i da ne morate nikome da polažete račune ali Sunce i Merkur u Vagi upravo od vas zahtevaju da svoju volju potčinite drugima.Trebalo bi da  povedete razgovor sa jednim Ovnom ili Vodolijom koji imaju razumevanje za vas.

Ljubav- Pokušavate da se prilagodite tempu koji vam nameće partner ali niste u stanju da se uvek uklopite u sve njegove planove i dajete prioritet njegovim obavezama mada vi verovatno imate mnogo više stresa na poslu. Ne bi trebalo da se nervirate oko nekih sitnica koje vam u priličnoj meri zagorčavaju svakodnevnicu i komunikaciju otežavaju zbog svojeglavosti. Možete biti skloni nekim nepromišljenim izjavama, naročito kada ste isprovocirani i to opsle 5.oktobra. Potrebno vam je mnogo više pažnje i ljubavi a moguće da se osećate usamljeno, čak iako ste dugo u vezi ili braku.

Zdravlje- Moguća glavobolja ili grip.

 
 
 
 

Karakteristike Jarca

jarac

JARAC- ŽENE

22.12.- 20.1.)

Karakter

Malo ko može da se pohvali da poznaje ženu Jarca. Na prvi pogled deluje hladno, odbojno, osim ako joj podznak ne daje malo više komunikativnosti i srdačnosti pri prvom nastupu. Ponekada namerno stavlja masku pričljive osobe da bi prikrila mnogo toga što ne želi da niko otkrije o njoj. U stvari ona panično skriva emocije, da bi one kad tad iz nje provalile u besu, nemoći, razočaranju ili se transformisale u bolest. Možete je pre prepoznati po izgledu, jer je uglavnom manje više sitne ili koščate građe, sa nagalšenim jagodicama .Iako važi za ambicioznu ženu, što i jeste, ona je u suštini kreativan umetnički tip i mora nešto da radi, da stvara, ali glavni problem su joj emocije i emotivni život koji je pun raznoraznih obrta. Stidljiva po prirodi uvek ima problem da svoje emocije izrazi i umesto da pokaže toplinu, ona će pre da ih analizira ili da se vraća na greške iz prošlosti, koje će obavezno ponoviti. Priželjkuje velike strasvene ljubavi, ali se plaši razočarenja koje joj ionako život priređuje, zbog čega se povlači u svoj svet i malo kome dopušta da u njega zaviri. Za supruga bira osobu koja joj uliva poverenje, mada često napravi pogrešan izbor upravo zato što pri ulasku u brak, pre je rukovođena razumom nego strašću .

Najbolje se slaže sa; Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Najčešće profesije : pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : problemi sa kostima, srcem pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj 10, subota

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, oniks, granat, tirkiz, jelen, lane, mali pas, mačka

Omiljeni odevni predmet kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.

Slavne žene rođene u znaku JARCA,

Jovanka Orlanka, Helena Rubinštajn, Džoan Baez, Dženis Džoplin,

Alaja, Amanda Pit, Ava Gardner, Barbara Karera, Dajan Kenon, Daniela Eskobar, Džulija Ormond, Estela Voren, Fej Danavej,Karolina Beset, Kejt Mos, Kristi Eli, Kristi Turlington, Loreta Jang, Marlen Ditrih,

JARAC- MUŠKARCI

Karakter

Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.

U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,

Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.

Najčešće profesije : naučnik, političar, polemičar, pisac, novinar, režiser, glumac, pevač, vlasnik privatne radnje, arhitekta,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : nervoza stomaka, bronije, bolovi u ramenu i ruci, kičmi, nogama, venska cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nnjega najveći uticaj ;10.subota

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja: teget,siva, crna, bela,sve nijense plave, ahat,kvarc,oniks, tirkiz

Omiljeni odevni predmet - odelo,kašmirski džemper

Slavne ličnosti rođene u znaku Jarca :,Isus Hris, Kepler,Isak Njutn,Ričard Nikson,Staljin,Džek London,Mao Ce Tung,Bart Frojdlih, Čad Mek Kvin, Danijel Benzali, Denzel Vaštington, Dejvid Bouvi Dejvid Bejli Džad Lou, Žared Leto, Džoš Evans Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Heri Hemlin Keri Grant ,Kevin Kostner, Lučijano Safir Mel Gibson, Nikolas Kejdž, Olivije Martinez Ralf Fajns Rene Anđeli Rej Miland Riki Martin, Rod Stjuart, Rod Tejlor-,Rej Miland, Riki Martin, Ted Donson, Tipi Hedre, Val Kilmer,,Boris Novković,,Branimir Brstina, Irfan Mensur