Vaš horoskop

Jarac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

18.1.2018.

Ona- Vaše glavne osobine koje dolaze do izražaja u ovom peridiodu su ambicija,potreba da postignete maksimum radeći do iscrpljivanja.Mana vam je loša organizacione sposobnosti.U stanju sta organizujete druge,ali ne sebe i svoje vreme

On- Nemojte biti rukovođeni novcem,niti željom za isticanjem.Potrebno je da naučite da osluškujete svoje prave potrebe. Ako radtie posao koji vam je dosadne ili nemate posao,vrlo lako i brzo ćete ga naći.Moguć je usšeh u nekim praktičnim delatnostima.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

18.1.2018.

Ona- Ovakva pozicija Sunca i Venere nagoveštava mogućnost početka nove veze,nove ljubavi a ako ste slobodni,vrlo brzo ćete sresti izuzetno atraktivnu devojku ili ženu koja će se verovatno baviti sportom ili na neki drugi način biti izuzetno atraktivma.

On- Mnogi misle da set vi osoba koja želi da uživa u životu i ko nikada ne bira komplikovane partnere,naprotiv tražite nekoga uz koga ćete se osećati istovremeno i sigurno i prilično komotno.Moguće da vam se dopadaju Devica ili Blizanci.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Prilično se kolebate kom poslu da date prioritet jer ste u procepu između onoga što vam drugi govore da je za vas najbolje i onoga što vi želite.Sledite svoju potrebu za kreativnim izražavanjem.Sa više strana vam pristiže novac,mada ćete početkom perioda biti malo uspaničeni zbog brojnih izdataka.Ipak,u povoljnoj ste situaciji.U vreme mladog Meseca, 17.januara predstoji vam poznanstvo sa atraktivnom osobom punom razumevanja.Bićete razapeti između razuma i osećanja,i najverovatnije je da će preovlavati strast.

On-Manji problemi,ili kašnjenje u izvršavanju obaveza može vas na kratko demoralisati.
Trebalo bi da sa više optimizma gledate na posao koji bi mogao da bude veoma značajan potez u vašoj karijeri.Nervira vas činjenica da ga verovatno trenutno nemate koliko vam je potrebno,i želite da ne budete rob materijalnih vrednosti.Naučite kako da obradujete partnera sitnim pažnjama i dajte mu na znanje koliko vam znači.Previše ste okupirani sobom i svojim ambicijama ili odajete utisak kako da vam često samoća više odgovara.

 
 
 
 

Karakteristike Jarca

jarac

JARAC- ŽENE

22.12.- 20.1.)

Karakter

Malo ko može da se pohvali da poznaje ženu Jarca. Na prvi pogled deluje hladno, odbojno, osim ako joj podznak ne daje malo više komunikativnosti i srdačnosti pri prvom nastupu. Ponekada namerno stavlja masku pričljive osobe da bi prikrila mnogo toga što ne želi da niko otkrije o njoj. U stvari ona panično skriva emocije, da bi one kad tad iz nje provalile u besu, nemoći, razočaranju ili se transformisale u bolest. Možete je pre prepoznati po izgledu, jer je uglavnom manje više sitne ili koščate građe, sa nagalšenim jagodicama .Iako važi za ambicioznu ženu, što i jeste, ona je u suštini kreativan umetnički tip i mora nešto da radi, da stvara, ali glavni problem su joj emocije i emotivni život koji je pun raznoraznih obrta. Stidljiva po prirodi uvek ima problem da svoje emocije izrazi i umesto da pokaže toplinu, ona će pre da ih analizira ili da se vraća na greške iz prošlosti, koje će obavezno ponoviti. Priželjkuje velike strasvene ljubavi, ali se plaši razočarenja koje joj ionako život priređuje, zbog čega se povlači u svoj svet i malo kome dopušta da u njega zaviri. Za supruga bira osobu koja joj uliva poverenje, mada često napravi pogrešan izbor upravo zato što pri ulasku u brak, pre je rukovođena razumom nego strašću .

Najbolje se slaže sa; Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Najčešće profesije : pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : problemi sa kostima, srcem pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj 10, subota

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, oniks, granat, tirkiz, jelen, lane, mali pas, mačka

Omiljeni odevni predmet kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.

Slavne žene rođene u znaku JARCA,

Jovanka Orlanka, Helena Rubinštajn, Džoan Baez, Dženis Džoplin,

Alaja, Amanda Pit, Ava Gardner, Barbara Karera, Dajan Kenon, Daniela Eskobar, Džulija Ormond, Estela Voren, Fej Danavej,Karolina Beset, Kejt Mos, Kristi Eli, Kristi Turlington, Loreta Jang, Marlen Ditrih,

JARAC- MUŠKARCI

Karakter

Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.

U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,

Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.

Najčešće profesije : naučnik, političar, polemičar, pisac, novinar, režiser, glumac, pevač, vlasnik privatne radnje, arhitekta,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : nervoza stomaka, bronije, bolovi u ramenu i ruci, kičmi, nogama, venska cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nnjega najveći uticaj ;10.subota

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja: teget,siva, crna, bela,sve nijense plave, ahat,kvarc,oniks, tirkiz

Omiljeni odevni predmet - odelo,kašmirski džemper

Slavne ličnosti rođene u znaku Jarca :,Isus Hris, Kepler,Isak Njutn,Ričard Nikson,Staljin,Džek London,Mao Ce Tung,Bart Frojdlih, Čad Mek Kvin, Danijel Benzali, Denzel Vaštington, Dejvid Bouvi Dejvid Bejli Džad Lou, Žared Leto, Džoš Evans Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Heri Hemlin Keri Grant ,Kevin Kostner, Lučijano Safir Mel Gibson, Nikolas Kejdž, Olivije Martinez Ralf Fajns Rene Anđeli Rej Miland Riki Martin, Rod Stjuart, Rod Tejlor-,Rej Miland, Riki Martin, Ted Donson, Tipi Hedre, Val Kilmer,,Boris Novković,,Branimir Brstina, Irfan Mensur