Vaš horoskop

Jarac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

19.9.2017.

Ona -Skloni ste pravljenju velikih planova i niste svesni da biste mogli da sa manje napora postignete cilj.Bilo ko da vam da praktičan savet, teško da ćete ga poslušati. Budite spremni da prihvatite kritiku na svoj raču ali i koristan savet.

On-Neko je svestan koliko vredite i spreman je da vas plati. Dobićete vest o nekom ko vam je izrazito naklonjen. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas Vaga bude provocirala svojim izjavama.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Jarac.

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

19.9.2017.

Ona –Tolerancija ali i autoritativnost je ono što karakteriše vaše današnje raspoloženje, posebno u odnosu na članove porodice ili u odnosima sa stalnim dugogodišnjim partnerom.Veza sa Devicom može doneti mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu.

On-Ako je on partnerka Rak, Ovan ili Ribe, može vam dati konkretne savete kako da rešite neki poslovni problem i kako da izbegnete konflikte sa jednim Lavom. Slobodni Jarci mogu smatrati jednu Škorpiju veoma izazovnom

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period - 11.-17.9.2017.godine

Ona-Pravite velike planove i trudite se da se istaknete. Verujete da postoji mogućnost da se dogovorite sa jednom Škorpijom ili Ovnom u vezi sa poslom u inostranstvu. Pokušavate da ubedite Vagu da vam pruži još jednu priliku ali ako se radi o osobi koju poznajete od nedavno i eventualno se radi o tajnoj vezi, verovatno će vam biti potrebno vreme da postignete cilj. Nemojte se previše truditi oko nekog ko to možda ne zaslužuje. Nekome se dopadate, moguće jednoj  Vodoliji.

On- Želite da se istaknete u poslu sa javnošću i verovatno ćete moći da se snađete u poslu koji zahteva dobru koncentraciju. Verujete da biste mogli da se snađete u radu sa Lavom.Pozicija Marsa u Devici donosi mogućnost strastvene veze koja bi mogla biti za vas ono na šta ste dugo čekali. Ako budete spremni da se dogovorite oko zajedničkog puta, sve će biti u redu. Dobro se osećate u društvu jednog Jarca koji vam je odavano naklonjen, naročito ako se radi o nekom koga dugo niste videli.

.Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Jarca

jarac

JARAC- ŽENE

22.12.- 20.1.)

Karakter

Malo ko može da se pohvali da poznaje ženu Jarca. Na prvi pogled deluje hladno, odbojno, osim ako joj podznak ne daje malo više komunikativnosti i srdačnosti pri prvom nastupu. Ponekada namerno stavlja masku pričljive osobe da bi prikrila mnogo toga što ne želi da niko otkrije o njoj. U stvari ona panično skriva emocije, da bi one kad tad iz nje provalile u besu, nemoći, razočaranju ili se transformisale u bolest. Možete je pre prepoznati po izgledu, jer je uglavnom manje više sitne ili koščate građe, sa nagalšenim jagodicama .Iako važi za ambicioznu ženu, što i jeste, ona je u suštini kreativan umetnički tip i mora nešto da radi, da stvara, ali glavni problem su joj emocije i emotivni život koji je pun raznoraznih obrta. Stidljiva po prirodi uvek ima problem da svoje emocije izrazi i umesto da pokaže toplinu, ona će pre da ih analizira ili da se vraća na greške iz prošlosti, koje će obavezno ponoviti. Priželjkuje velike strasvene ljubavi, ali se plaši razočarenja koje joj ionako život priređuje, zbog čega se povlači u svoj svet i malo kome dopušta da u njega zaviri. Za supruga bira osobu koja joj uliva poverenje, mada često napravi pogrešan izbor upravo zato što pri ulasku u brak, pre je rukovođena razumom nego strašću .

Najbolje se slaže sa; Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Najčešće profesije : pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : problemi sa kostima, srcem pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj 10, subota

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, oniks, granat, tirkiz, jelen, lane, mali pas, mačka

Omiljeni odevni predmet kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.

Slavne žene rođene u znaku JARCA,

Jovanka Orlanka, Helena Rubinštajn, Džoan Baez, Dženis Džoplin,

Alaja, Amanda Pit, Ava Gardner, Barbara Karera, Dajan Kenon, Daniela Eskobar, Džulija Ormond, Estela Voren, Fej Danavej,Karolina Beset, Kejt Mos, Kristi Eli, Kristi Turlington, Loreta Jang, Marlen Ditrih,

JARAC- MUŠKARCI

Karakter

Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.

U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,

Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.

Najčešće profesije : naučnik, političar, polemičar, pisac, novinar, režiser, glumac, pevač, vlasnik privatne radnje, arhitekta,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : nervoza stomaka, bronije, bolovi u ramenu i ruci, kičmi, nogama, venska cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nnjega najveći uticaj ;10.subota

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja: teget,siva, crna, bela,sve nijense plave, ahat,kvarc,oniks, tirkiz

Omiljeni odevni predmet - odelo,kašmirski džemper

Slavne ličnosti rođene u znaku Jarca :,Isus Hris, Kepler,Isak Njutn,Ričard Nikson,Staljin,Džek London,Mao Ce Tung,Bart Frojdlih, Čad Mek Kvin, Danijel Benzali, Denzel Vaštington, Dejvid Bouvi Dejvid Bejli Džad Lou, Žared Leto, Džoš Evans Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Heri Hemlin Keri Grant ,Kevin Kostner, Lučijano Safir Mel Gibson, Nikolas Kejdž, Olivije Martinez Ralf Fajns Rene Anđeli Rej Miland Riki Martin, Rod Stjuart, Rod Tejlor-,Rej Miland, Riki Martin, Ted Donson, Tipi Hedre, Val Kilmer,,Boris Novković,,Branimir Brstina, Irfan Mensur