Vaš horoskop

Jarac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

21.7.2018.

Imate mnogo planova i mnogi vas podržavaju u vašim ambicijama. Susert sa osobom koju dugo niste videli obradovaće vas ili ćete imati priliku da izađete negde sa prijateljima koji će pokazati koliko im je drago što su vašem društvu.Moguća je saradnja sa nekim umetničkim znakom.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

22.7.2018.

Ona-Spremni ste da se sretnete sa nekim ko vam je posebno veoma drag a koga poznajete preko posla. Moguće da čak razmšljate o ulasku u vezu sa nekim ko nije slobodan. Imate razloga da mislite da se dopadate jednoj Ribi, Škorpiji ili  Devici.

On- Želite da  se upustite u avanturu sa Lavom koji vas  podržava po mnogim pitanjima ali vam je oduvek bio veoma odan. Imate mogućnost nastavka veze sa nekim ko vam je nekada bio drag ali vi ste prilično nepopustljivi po nekim svojim stavovima.

21.7.2018.

Ona -Veoma ste tolerantni i pokazujete veliko razumevanje prema mnogima uključujući i partnera koji je prilično pažljiv,ali mu je verovanto jasno da od vas ne može da očekuje ono što vi niste spremni da mu date, ma koliko da vam je do njega stalo. Shvata da ste mnogo jači nego što je mislio.Ako ste slobodni,prija vam društvo Riba, Jarca i Škorpije. Možete biti zainteresovani za jednog Lava ili Vodoliju sa kojima ne mogu da uspostave dobru komunikaciju.

On-Mesec u Škorpiji za vas znači potrebu za kreativnim i umetničkim izražavanjem. Možete dobiti nove ponude od osobe koja vam je izuzetno draga u vezi sa izlaskom na neko ekskluzivno Sami ste spremni da napravite prvi korak ka nečemu što smatrate da možete da realizujete. Dan je povoljan za umetnike.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona- Pokušavate da rešite probleme na fini način ali vam to ne polazi za rukom, morate da pokažete da ste autoritet i da vam je veoma stalo da vas drugi slušaju. Imate utisak da znate mnogo a da niste u stanju da to svoje znanje iskažete na najbolji način. Očekujete da vas podrže Devica i Škorpija dok vam Blizanci i Devica verovatno kontriraju. Bilo bi dobro da nađete više vremena za svoj lični život, naročito ako vam se dopadaju Ribe ili Bik.

On- Pozicija Marsa na početku Vodolije i prva Mesečeva četvrt u Vagi 19.jula donose vam mnogo raznih mogućnosti na poslovnom planu, naročito ako se spremate za neki veći projekat, ako radite posao zbog koga ste prisutni u medijima ili ako planirate da se ozbiljno pozbavite svojom karijerom. Jedna Deivca, Ovan i Strelac u svemu vas podržavaju. Odnosi sa strancima za vas postaju prioritetni.U ljubavi ste tolerantni i prilično strpljivi a ukoliko ste slobodni, možete upoznati osobu koja je poslom vezana za inostranstvo.

 
 
 
 

Karakteristike Jarca

jarac

JARAC- ŽENE

22.12.- 20.1.)

Karakter

Malo ko može da se pohvali da poznaje ženu Jarca. Na prvi pogled deluje hladno, odbojno, osim ako joj podznak ne daje malo više komunikativnosti i srdačnosti pri prvom nastupu. Ponekada namerno stavlja masku pričljive osobe da bi prikrila mnogo toga što ne želi da niko otkrije o njoj. U stvari ona panično skriva emocije, da bi one kad tad iz nje provalile u besu, nemoći, razočaranju ili se transformisale u bolest. Možete je pre prepoznati po izgledu, jer je uglavnom manje više sitne ili koščate građe, sa nagalšenim jagodicama .Iako važi za ambicioznu ženu, što i jeste, ona je u suštini kreativan umetnički tip i mora nešto da radi, da stvara, ali glavni problem su joj emocije i emotivni život koji je pun raznoraznih obrta. Stidljiva po prirodi uvek ima problem da svoje emocije izrazi i umesto da pokaže toplinu, ona će pre da ih analizira ili da se vraća na greške iz prošlosti, koje će obavezno ponoviti. Priželjkuje velike strasvene ljubavi, ali se plaši razočarenja koje joj ionako život priređuje, zbog čega se povlači u svoj svet i malo kome dopušta da u njega zaviri. Za supruga bira osobu koja joj uliva poverenje, mada često napravi pogrešan izbor upravo zato što pri ulasku u brak, pre je rukovođena razumom nego strašću .

Najbolje se slaže sa; Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Najčešće profesije : pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : problemi sa kostima, srcem pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj 10, subota

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, oniks, granat, tirkiz, jelen, lane, mali pas, mačka

Omiljeni odevni predmet kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.

Slavne žene rođene u znaku JARCA,

Jovanka Orlanka, Helena Rubinštajn, Džoan Baez, Dženis Džoplin,

Alaja, Amanda Pit, Ava Gardner, Barbara Karera, Dajan Kenon, Daniela Eskobar, Džulija Ormond, Estela Voren, Fej Danavej,Karolina Beset, Kejt Mos, Kristi Eli, Kristi Turlington, Loreta Jang, Marlen Ditrih,

JARAC- MUŠKARCI

Karakter

Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.

U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,

Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.

Najčešće profesije : naučnik, političar, polemičar, pisac, novinar, režiser, glumac, pevač, vlasnik privatne radnje, arhitekta,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : nervoza stomaka, bronije, bolovi u ramenu i ruci, kičmi, nogama, venska cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nnjega najveći uticaj ;10.subota

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja: teget,siva, crna, bela,sve nijense plave, ahat,kvarc,oniks, tirkiz

Omiljeni odevni predmet - odelo,kašmirski džemper

Slavne ličnosti rođene u znaku Jarca :,Isus Hris, Kepler,Isak Njutn,Ričard Nikson,Staljin,Džek London,Mao Ce Tung,Bart Frojdlih, Čad Mek Kvin, Danijel Benzali, Denzel Vaštington, Dejvid Bouvi Dejvid Bejli Džad Lou, Žared Leto, Džoš Evans Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Heri Hemlin Keri Grant ,Kevin Kostner, Lučijano Safir Mel Gibson, Nikolas Kejdž, Olivije Martinez Ralf Fajns Rene Anđeli Rej Miland Riki Martin, Rod Stjuart, Rod Tejlor-,Rej Miland, Riki Martin, Ted Donson, Tipi Hedre, Val Kilmer,,Boris Novković,,Branimir Brstina, Irfan Mensur