Vaš horoskop

Jarac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

25.2.2018.

Ona- Preterano energičnim stavom nećete postići mnogo u radu sa Rakom, Strelcem ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da svoje planove jednostavno realizujete. Budite spremni da se uključite aktivnije u neki posao od koga inače dosta očekujete. Moguća vest o novcu.

On- Ako ste svesni da vaš posao nije naročito isplativ, možete iznenada početi da osećate pritisak i želećete da ga se oslobodite. Uticaj  Saturnove pozicije u  vašem znaku u  opoziciji sa Mesecom može označiti revolt protiv autoriteta bilo koje vrset, a naročito protiv poslodavca u stranoj firmi. Možete dobiti ideju da započnete vaš sopstveni biznis.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

25.2.2018.

Ona-Ne budite previše sigurni u sebe i u mogućnost da će vam poći za rukom da ubedite partnera u ono što želite.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivi i svesni da je on u nekoj vrsti svoje krize.Ne samo da ima najverovatnije probleme u vezi sa poslom, nego nije siguran ni kako da se postavi prema vama pošto svači čas menjate raspoloženje.

On-Nemate dovoljno strpljenja  ni za koga uključujući i partnerku koja je prilično pažljiva,ali joj je verovanto jasno da od vas ne može da očekuje ono što vi niste spremni da joj date, ma koliko da vam je do nje stalo. Ubedite je u suprotno.

Dnevni horoskop vašeg podznaka

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od  19.-25.2.2018.

Ona- Mesec krajem perioda u vašoj astrološkoj kući posla u fazi punjenja daje vam snagu da istrajete u onome što želite.Trebalo bi da budete mnogo realniji u vezi sa projektom na kome želite da budete angažovani i da se previše ne iscrpljujte na nečemu što vam ne donosi potrebnu satisfakciju.Po pitanju novca vaše raspoloženje oscilira od ekstravagancije do preterane skromnosti. Ipak, pazite na šta trošite novac. Skloni ste razmišljanjima o osobi koja vam je odavno neka vrsta opsesije bilo da se radi o nekadašnjem partneru .

On-Saturn u brzom hodu preko vašeg znaka se manifestuje vašom velikom angažovanošću na poslu. Bilo bi dobro da mnoge poslovne razgovore u četiri oka  i da se preterano ne opterećujete onim šta drugi misle o vašim odlukama.Dobijate ponudu za rad sa Ribom ili Škorpijom koju bi trebalo prihvatiti.Ako nemate posao,dobićete šansu da negde radite honorarno. Dosta stoički podnosite situaciju koja vam ne prija, ali Venera u Ribama govori da treba da se postavite što je moguće diskretnije i da se ne upuštate ni u šta što vam ne prija, bez obzira da li se radi o partneru koji ne zna šta očekuje od vaše veze ili ni sami ne znate šta prema kome osećate.

 
 
 
 

Karakteristike Jarca

jarac

JARAC- ŽENE

22.12.- 20.1.)

Karakter

Malo ko može da se pohvali da poznaje ženu Jarca. Na prvi pogled deluje hladno, odbojno, osim ako joj podznak ne daje malo više komunikativnosti i srdačnosti pri prvom nastupu. Ponekada namerno stavlja masku pričljive osobe da bi prikrila mnogo toga što ne želi da niko otkrije o njoj. U stvari ona panično skriva emocije, da bi one kad tad iz nje provalile u besu, nemoći, razočaranju ili se transformisale u bolest. Možete je pre prepoznati po izgledu, jer je uglavnom manje više sitne ili koščate građe, sa nagalšenim jagodicama .Iako važi za ambicioznu ženu, što i jeste, ona je u suštini kreativan umetnički tip i mora nešto da radi, da stvara, ali glavni problem su joj emocije i emotivni život koji je pun raznoraznih obrta. Stidljiva po prirodi uvek ima problem da svoje emocije izrazi i umesto da pokaže toplinu, ona će pre da ih analizira ili da se vraća na greške iz prošlosti, koje će obavezno ponoviti. Priželjkuje velike strasvene ljubavi, ali se plaši razočarenja koje joj ionako život priređuje, zbog čega se povlači u svoj svet i malo kome dopušta da u njega zaviri. Za supruga bira osobu koja joj uliva poverenje, mada često napravi pogrešan izbor upravo zato što pri ulasku u brak, pre je rukovođena razumom nego strašću .

Najbolje se slaže sa; Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Najčešće profesije : pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : problemi sa kostima, srcem pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj 10, subota

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, oniks, granat, tirkiz, jelen, lane, mali pas, mačka

Omiljeni odevni predmet kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.

Slavne žene rođene u znaku JARCA,

Jovanka Orlanka, Helena Rubinštajn, Džoan Baez, Dženis Džoplin,

Alaja, Amanda Pit, Ava Gardner, Barbara Karera, Dajan Kenon, Daniela Eskobar, Džulija Ormond, Estela Voren, Fej Danavej,Karolina Beset, Kejt Mos, Kristi Eli, Kristi Turlington, Loreta Jang, Marlen Ditrih,

JARAC- MUŠKARCI

Karakter

Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.

U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,

Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.

Najčešće profesije : naučnik, političar, polemičar, pisac, novinar, režiser, glumac, pevač, vlasnik privatne radnje, arhitekta,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : nervoza stomaka, bronije, bolovi u ramenu i ruci, kičmi, nogama, venska cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nnjega najveći uticaj ;10.subota

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja: teget,siva, crna, bela,sve nijense plave, ahat,kvarc,oniks, tirkiz

Omiljeni odevni predmet - odelo,kašmirski džemper

Slavne ličnosti rođene u znaku Jarca :,Isus Hris, Kepler,Isak Njutn,Ričard Nikson,Staljin,Džek London,Mao Ce Tung,Bart Frojdlih, Čad Mek Kvin, Danijel Benzali, Denzel Vaštington, Dejvid Bouvi Dejvid Bejli Džad Lou, Žared Leto, Džoš Evans Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Heri Hemlin Keri Grant ,Kevin Kostner, Lučijano Safir Mel Gibson, Nikolas Kejdž, Olivije Martinez Ralf Fajns Rene Anđeli Rej Miland Riki Martin, Rod Stjuart, Rod Tejlor-,Rej Miland, Riki Martin, Ted Donson, Tipi Hedre, Val Kilmer,,Boris Novković,,Branimir Brstina, Irfan Mensur