Vaš horoskop

Lav


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Godišnji horoskop za 2017.

 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

18.1.2018.

Ona- Možete naći dinamičan posao,ali bi trebalo da razmislite i o nekom privatnom poslu,koji biste mogli raditi potpuno samostalno,moguće u okviru svog doma,kao što je komponovanje,prevođenje,i nešto slično tome ili eventualno neki posao koji ima veze sa javnošću.

On- Ako tražite posao,potražite ga u nekoj delatnosti u kojoj vaš takmičarski duh može da dođe do punog izražaja.Možete biti pod velikim uticajem majke ili ženskih članova porodice,pri biranju zanimanja tj.profesije.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

18.1.2018.

Ona- Dobro se slažete sa osobom koja se bavi umetnošću ili pokušava da vam da na znanje da možete naći rešenje za neki problem o kome ćete joj pričati. Spremni ste da se upustite u ozbiljnu vezu sa atraktivnom osobom koja se mnogima dopada.

On- Podjednako vam je važno da partnerka vama   u svemu ugađa i da vam daje za pravo.Preterana osetljivost i to u pogledu najbezazlenijih sitnica može pokvariti vezu.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju veza sa jednom Vagom.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona-Ako mislite na osobu koja živi u inostranstvu, osećanja su uzajamna,nemojte se preterano brinuti za nju,bez obzira što ona možda ima prilično poslovnih problema.Osoba u znaku Vage,Ovna ili Vodolije voljna je da vašem partneru pomogne u nečemu što je za njega bitno,potrebno je da on pokaže dobru volju za to.Vi ste mu najbolji savetodavac i spremni ste da preuzmete mnoge njegove obaveze na sebe,da biste njemu pomogli.Mnogi smatraju da ne poklanjate dovoljno pažnje svojoj karijeri. Trebalo bi da budete malo aktivniji po pitanju odnosa sa prijateljima.

On-Sve što ima veze sa domom i porodičnim problemima preterano vas opterećuje.
Neraspoloženi ste i napeti. Pokazujete sklonost nepotrebnoj brizi i panici za svaku sitnicu. Zbog vaših problema na poslu trpe vaši najbliži.Budite spremni da im se nađete pri ruci, jer i oni dele vaše probleme.Vaša porodična situacija nije tako loša kako vam se čini jer imate nekoga ko živi u inostranstvu ko je voljan da vam pomogne kad god je to vama potrebno.Dobro se snalazite u društvu osobe koja je spremna da toleriše vašu nervozu ali niste svesni da je iscrpljujete. Moguć je posao koji nije sjajno plaćen ali ipak sasvim solidno.

 
 
 
 

Karakteristike Lava

lav

LAV - ŽENA

(23.7.- 22.8.)

Karakter

Zahvaljujući njenoj ženstvenosti možete se prevariti i pomisliti da imate pred sobom ženom koju zanima isključivo moda, džet set, jer ona je doterana, deluje površno, priča o svakodnevnim problemima na veseo način, samouverena, sa pozitivnim stavom prema životu. Iza vesele i dobrodušne osobe krije se jak karakter, poslovna žena koja zna šta hoće, i koja ima izuzetno smisla za biznis. Njen domen rada može biti vođenje obdaništa, privatne škole, velikog preduzeća, radio ili tv stanice do kozmetičkog salona, fabrike hrane, butika. Sve što ona kreira u svom umu ume da stvori i da to dobro unovči. Mnoge žene Lavovi su sjajne glumice ne zato što glume u životu mada ima izvesne narcioidne izveštačenosti ponekada u njihovom ponašanju, mada one toga nisu svesne. Ona može biti ponekada izrazito lenja, jer ona od svega najviše voli uživanje i sve što radi ima za cilj da stvori dobru materijalnu osnovu da bi dobro i udobno živela. Ako ima dobar izvor prihoda u vidu situiranog supruga, neće se preterano angažovati na poslu osim ako se ne bavi umetnošću. Probirljiva je, pomalo snob i voli da je u centru pažnje. Sklona je da dramatizuje događaje da očekuje da joj svi poklanjaju pažnju. Kada je potrebna drugima, tu je da se nađe pri ruci ali i to je deo njene želje da pokaže da se bez nje ne može. U braku je vrlo odana ali ne obavezno i verna. Onog momenta kada joj partner dosadi ili smatra da joj ne odgovara ona ga napušta. Kao majka je savršena i deca su joj na prvom mestu.

Najbolje se slaže sa;- Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima.

Najčešće profesije : modni kreator, kozmetičarka, glumica, balerina, pevačica, kompozitor, muzičar, vlasnik privatne agencije, arhitekta, unutrašnji dizajner, vajar, sportistkinja.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : srce, pritisak, kičma, noge, posebno članci nogu.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj-nedelja, broj 5. Sunce

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja :, zlatna boja, žuta, narandžasta, dijamant, rubin, palma, ruzmarin, neven, geranijum, tigar, jaguar,leopard, mačka

Omiljeni odevni predmet - sve što je upadljivo ili firmirano, više voli haljine nego komplete, dosta nakita, upadljivi detalji, zlatan nakit, često nosi lančič oko zglavka noge i upadljive minđuše.

Slavne ličnosti rođene u znaku Lava: Mata Hari,Ana princeza od Engleske,Margaret, princeza od Engleske,Žaklina Kenedi Onazis,Dženifer Flavin, Dženifer Lopez, Džilian Anderson, Hali Beri,Helena Roho, Iman, Kim Katral, Kira Sedžvik,Liza Kudrov, Madona Medlin Stouv Melani Grifit, Natali Portman, Odri Tatu,Rebeka Gejhart, Sandra Bulok, Šeli Vinters,Stefani Kramer,Vitni Hjuston, Neda Ukraden, Mira Stupica, Gorica Popovic, Sloboda Mićalović

LAV - muškarac

Karakter

Samouveren, bučan, dominantan, detinjast, idealista, kreativan, zabavan, muzikalan, ponosan, uobražen, dostojanstven, ambiciozan ali često lenj, voli da dominira.

Optimista je, svemu lični pečat,voli da sam upravlja svojim životom i da samostalno donosi odluke. Ima velike ambicije, snažnog duha, vitalan energičan. Romantičan,

je i plemenit, otmen, voli ekstravaganciju, da bude u centru pažnje,,da ima publiku pred kojom može da se pokazuejte u najboljem izdanju. Kozer, šarmer ne podnosi da ne budete neprimećen. Kao stvoren da upravlja drugima da vlada, ne gubi lako samokontrolu, hrabar je,fizički jak, izdržljiv, superioran, bavi se pitanjima od opšteg interesa, državničkim poslovima, na odgovornom je položaju, ne beži od obaveza, smatra sebe kompetentnim za posao koji obavlja. Dobar organizator,u svemu je prvi, često izvrstan zabavljač, glumac, otmenog porekla. Duhovit je i odan kao prijatelj. Lav u ljubavi drži do sebe i do svega što smatra svojim - do porodice, dece, roditelja, do svog doma. Vezuje se za partnera koji ima mnogo kvaliteta, od fizičke lepote do gracioznosti, otmenosti, obrazovanja. Nije mnogo strastven ali je sujetan,i ne podnosi rivale, pre je detinjasto romantičan, Lav zavodi direktnošću, toplinom, detinjastim otvorenim nastupom. Iskren je preko svake mere,traži u partneru maksimalnu privrženost.

Najbolje se slaže sa; Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima.

Najčešće profesije :sportista, bodibilder, vlasnik teretane, kockarnice, glumac, menadžer, modni kreator, dizajner, stilista, vladar, političar,istraživač, putopisac, režiser, pisac

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : srce, pritisak, kičma, noge, kolena, potkolenice, povrede u sportu, zimi, na poledici, u zimskim sportovima, u blizini vode, na raskrsnicama.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj-nedelja, broj 5.Sunce

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja:

bela, crvena, žuta, mada je izbegava, navjiše voli teget voli nebrušene kristale u terapeutske svrhe, suncokret, poljsko cveće, ruzmarin, lavanda, tigar, lav, vučjak, haski,mačka od nakita voli zlato,

Omiljeni odevni predmet : teget ili bela maijca, široka farmerke, sportska odeća, firmirane patike, jakna u militiarističkom stilu, komotna odeća.

Slavne ličnosti rođene u znaku Lava:, Napoleon Bonaparta, Musolini, Cezar, Fidel Kastro, Lorens od Arabije, Alfred Hičkog, Antonio Banderas, Arnold Švarceneger, Ben Aflek Bili Bob Tronton, Brus Grinvud, Dejvid Duhovni, Džejms Kamerun, Džon Derek, Edvard Norton, Horhe Salinas, Kejsi Aflek Kevin Spejsi, Kristijan Slejter, Martin Šin, Metju Peri, Mik Džeger, Petrik Svejzi, Piter O Tul,Piter Galager, Robert de Niro, Robert Mičam, Robert Redford, Roman Polanski, Alen Islamović, Milan gutović, Vojin Ćetković, Dragan Nikolić, Predrag Ejdus, Bogdan Diklić, Rade Šerbedžija