Vaš horoskop

Lav


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

21.7.2018.

Napeta atmosfera u privatnoj firmi ili u domu vam nikako ne odgovara i  vi ćete se truditei da smirite situaciju ali u stvari mnogi vas ne razumeju ali ni vei se ne trudite da prema njima budete fer. Nekome je stalo da se sa vama pomiri i da vam da na znanje da želi nastavak saradnje.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

22.7.2018.

Ona-Savršeno vam odgovara tranzit Urana i Meseca i verovanto ćete imati snage da uradite ono što se od vas ne očekuje.Veoma ste sentimentalni kada je u pitanju jedan  Bik ili Jarac koji pretpostavlja da niste prema njemu ravnodušni. Pitate se da niste možda žrtva  iluzija koje imate prema njemu.

On-Budite sigurni da ćete dobiti podršku osobe koja vam je draga a koja najverovatnije živi u inostranstvu ili  ima bilo kakve kontakte sa strancima.Ako se radi o osobi sa kojom niste još uvek uspeli da uspostavite odnos kakav biste želeli trebalo bi da budete mnogo  direktniji.

21.7.2018.

Ona-Osećate se pomalo usamljeno jer je Mesec u vašoj astrološkoj kući privatnosti što vas čini željnom stabilne veze. Ako ste u braku ili u dužoj vezi , moguć je zajednički.izlazak sa partnerom negde gde će vam biti izuzetno prijatno.Moguća romansa sa Ovnom ili Vodolijom.

On-Danas možete imati previše racionalan pristup svemu i možete imati potrebu da svoje emocije držite pod kontrolom.Strepite da biste mogli odati svoje emocije, možda i svoj strah da bi se moglo dogoditi nešto što ne želite.Imate način da sredite odnos sa jednim Bikom.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona -Prva dva danasu rezervisani za razne  susretne i aktivnosti u okviru kojih biste mogli sresti nekog ko vam je veoma drag.Partner je spreman da razgovara o budućnosti čak i ako oseća da vi to još uvek ne želite, možda ima neke planove o kojima vi niste razmišljali. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada se radi o vašoj karijeri i ne bi trebalo da se previše opterećujete greškama iz prošlosti. Budite malo oprezniji u krajem sedmice u razgovoru sa nekom  Škorpijom

On-Veliki ste emotivac ali i ambiciozni.Ne želite da pokažete da ste bolećivi prema nekome  jer je prvaMesečeva četvrt u  Vagi zbog čega pokušavate da budete racionalni i kada su emocije u pitanju i imate potrebu da kontrolišete situaciju i na poslu i u ljubavi. Dopadate se jednom Ovnu ili nekoj Vagi koji pokušavaju da vas oraspolože. Krajem sedmice mogući su razgovori o novcu ili o poslu sa strancima.

 
 
 
 

Karakteristike Lava

lav

LAV - ŽENA

(23.7.- 22.8.)

Karakter

Zahvaljujući njenoj ženstvenosti možete se prevariti i pomisliti da imate pred sobom ženom koju zanima isključivo moda, džet set, jer ona je doterana, deluje površno, priča o svakodnevnim problemima na veseo način, samouverena, sa pozitivnim stavom prema životu. Iza vesele i dobrodušne osobe krije se jak karakter, poslovna žena koja zna šta hoće, i koja ima izuzetno smisla za biznis. Njen domen rada može biti vođenje obdaništa, privatne škole, velikog preduzeća, radio ili tv stanice do kozmetičkog salona, fabrike hrane, butika. Sve što ona kreira u svom umu ume da stvori i da to dobro unovči. Mnoge žene Lavovi su sjajne glumice ne zato što glume u životu mada ima izvesne narcioidne izveštačenosti ponekada u njihovom ponašanju, mada one toga nisu svesne. Ona može biti ponekada izrazito lenja, jer ona od svega najviše voli uživanje i sve što radi ima za cilj da stvori dobru materijalnu osnovu da bi dobro i udobno živela. Ako ima dobar izvor prihoda u vidu situiranog supruga, neće se preterano angažovati na poslu osim ako se ne bavi umetnošću. Probirljiva je, pomalo snob i voli da je u centru pažnje. Sklona je da dramatizuje događaje da očekuje da joj svi poklanjaju pažnju. Kada je potrebna drugima, tu je da se nađe pri ruci ali i to je deo njene želje da pokaže da se bez nje ne može. U braku je vrlo odana ali ne obavezno i verna. Onog momenta kada joj partner dosadi ili smatra da joj ne odgovara ona ga napušta. Kao majka je savršena i deca su joj na prvom mestu.

Najbolje se slaže sa;- Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima.

Najčešće profesije : modni kreator, kozmetičarka, glumica, balerina, pevačica, kompozitor, muzičar, vlasnik privatne agencije, arhitekta, unutrašnji dizajner, vajar, sportistkinja.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : srce, pritisak, kičma, noge, posebno članci nogu.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj-nedelja, broj 5. Sunce

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja :, zlatna boja, žuta, narandžasta, dijamant, rubin, palma, ruzmarin, neven, geranijum, tigar, jaguar,leopard, mačka

Omiljeni odevni predmet - sve što je upadljivo ili firmirano, više voli haljine nego komplete, dosta nakita, upadljivi detalji, zlatan nakit, često nosi lančič oko zglavka noge i upadljive minđuše.

Slavne ličnosti rođene u znaku Lava: Mata Hari,Ana princeza od Engleske,Margaret, princeza od Engleske,Žaklina Kenedi Onazis,Dženifer Flavin, Dženifer Lopez, Džilian Anderson, Hali Beri,Helena Roho, Iman, Kim Katral, Kira Sedžvik,Liza Kudrov, Madona Medlin Stouv Melani Grifit, Natali Portman, Odri Tatu,Rebeka Gejhart, Sandra Bulok, Šeli Vinters,Stefani Kramer,Vitni Hjuston, Neda Ukraden, Mira Stupica, Gorica Popovic, Sloboda Mićalović

LAV - muškarac

Karakter

Samouveren, bučan, dominantan, detinjast, idealista, kreativan, zabavan, muzikalan, ponosan, uobražen, dostojanstven, ambiciozan ali često lenj, voli da dominira.

Optimista je, svemu lični pečat,voli da sam upravlja svojim životom i da samostalno donosi odluke. Ima velike ambicije, snažnog duha, vitalan energičan. Romantičan,

je i plemenit, otmen, voli ekstravaganciju, da bude u centru pažnje,,da ima publiku pred kojom može da se pokazuejte u najboljem izdanju. Kozer, šarmer ne podnosi da ne budete neprimećen. Kao stvoren da upravlja drugima da vlada, ne gubi lako samokontrolu, hrabar je,fizički jak, izdržljiv, superioran, bavi se pitanjima od opšteg interesa, državničkim poslovima, na odgovornom je položaju, ne beži od obaveza, smatra sebe kompetentnim za posao koji obavlja. Dobar organizator,u svemu je prvi, često izvrstan zabavljač, glumac, otmenog porekla. Duhovit je i odan kao prijatelj. Lav u ljubavi drži do sebe i do svega što smatra svojim - do porodice, dece, roditelja, do svog doma. Vezuje se za partnera koji ima mnogo kvaliteta, od fizičke lepote do gracioznosti, otmenosti, obrazovanja. Nije mnogo strastven ali je sujetan,i ne podnosi rivale, pre je detinjasto romantičan, Lav zavodi direktnošću, toplinom, detinjastim otvorenim nastupom. Iskren je preko svake mere,traži u partneru maksimalnu privrženost.

Najbolje se slaže sa; Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima.

Najčešće profesije :sportista, bodibilder, vlasnik teretane, kockarnice, glumac, menadžer, modni kreator, dizajner, stilista, vladar, političar,istraživač, putopisac, režiser, pisac

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : srce, pritisak, kičma, noge, kolena, potkolenice, povrede u sportu, zimi, na poledici, u zimskim sportovima, u blizini vode, na raskrsnicama.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj-nedelja, broj 5.Sunce

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja:

bela, crvena, žuta, mada je izbegava, navjiše voli teget voli nebrušene kristale u terapeutske svrhe, suncokret, poljsko cveće, ruzmarin, lavanda, tigar, lav, vučjak, haski,mačka od nakita voli zlato,

Omiljeni odevni predmet : teget ili bela maijca, široka farmerke, sportska odeća, firmirane patike, jakna u militiarističkom stilu, komotna odeća.

Slavne ličnosti rođene u znaku Lava:, Napoleon Bonaparta, Musolini, Cezar, Fidel Kastro, Lorens od Arabije, Alfred Hičkog, Antonio Banderas, Arnold Švarceneger, Ben Aflek Bili Bob Tronton, Brus Grinvud, Dejvid Duhovni, Džejms Kamerun, Džon Derek, Edvard Norton, Horhe Salinas, Kejsi Aflek Kevin Spejsi, Kristijan Slejter, Martin Šin, Metju Peri, Mik Džeger, Petrik Svejzi, Piter O Tul,Piter Galager, Robert de Niro, Robert Mičam, Robert Redford, Roman Polanski, Alen Islamović, Milan gutović, Vojin Ćetković, Dragan Nikolić, Predrag Ejdus, Bogdan Diklić, Rade Šerbedžija