Vaš horoskop

Ovan


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop-Astrozenit


 

OVAN (21.3.- 20.4.)

30.5.2017.
Želite da ostvarite dobru saradnju sa nekim u koga imate veliko poverenje i ko vam je oduvek bio naklonjen. Znate dobro kako da dođete do nekog ekstra novca u saradnji sa onima na koje možete da se oslonite. Nemojte nepotrebno ulaziti u raspravu sa Vagom ili Bikom koji dobro znaju da nisu ispunili obećanje.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Dnevni ljubavni  horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

30.5.2017.

Žene-Aspekt između Sunca i Neptuna može doneti neku vrstu nesigurnsti ili ćete biti skloni da kažete nešto što vaš partner ne bi voleo da čuje. Ako ste slobodni, možete sresti bivšeg partnera i razgovarati o obnovi vaše veze.Moguća je romansa sa nekim ko je stariji od vas ili je stranac

Muškarci-Može vam se dopasti fina osoba i razmatraćete mogućnost započinjenja veze ili ćete dati na znanje da želite da imate stalnu vezu. Ako ste zaljubljeni ili emotivno vezani  za Lava možete imati prijatne zajedničke momente.

 

NEDELJNI HOROSKOP


Horoskop za period od 22.-28. 5.2017. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period   22.-28 5.2017. godine.

Posao- Sunce, simbol ega egzaltirano u vašem znaku v u napetom aspektu sa Saturnom iz Blizanaca, može doneti konflikt sa saradnicima oko nečega što je čisti povod za rasprave, posebno u vezi sa poslom sa strancima. Potrebno je da pokažete više zanimanja za   interesovanja vaših saradnika i za njegove poslovne planove. U društvu jedne Vodolije, možete dobiti želju za obnavljanjem nekadašnjih poslova u kojima ste bili uspešni. Mlad Mesec 25. u Bizancima donosi mogućnost sklapanja novog posla.

Ljubav- Naporan period za većinu neprilagodljivih predstavnika vašeg znaka, jer tranzit Meseca  negativno utiče na vaše nervno stanje ako ne znate šta hoćete posebno u vreme mladog Meseca 25.maja Imate potrebu da se raspravljate, što partner neće prihvatiti, a u većem društvu možete prouzrokovati raspravu.  Veza sa Bikom ili Rakom može biti izvor stresa.Ovo bi mogao biti uzbudljiv period za slobodne Ovnove koji planiraju put u inostranstvo jer se može dogoditi susret o kome su maštali.

Zdravlje- Proverite stanje zuba.

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Ovna

ovan

OVAN - ŽENA

( 21.3.- 20.4.)

Karakter

Žena Ovan je direktna, preduzimljiva i u poslu i u ljubavi, voli jednostavan život, ali joj je on često pun neočekivanih obrta. Veliki broj žena rođenih u ovom znaku društveni status postižu pre svega uz pomoć bračnog partnera, pre nego samostalnim radom. Ako je posvećena karijeri, neprevaziđena je, jer se bavi onim što zaista voli i u čemu se sjano snalazi. Deluje atraktivno, uglavnom je svetle puti, ili svetlih očiju i kose, može imati i primesu crvenkastog pigmenta u sebi. Voli fizičke aktivnosti, i nije joj teško da se bavi aerobikom, baletom,gimanastikom ako treba i planinarenjem. Uvek je aktivna i mentalno i fizički. To je glavni komadant u celom zodijaku. Bira društvo, često sklona raspravama, autoritativna, mora uvek da bude u pravu. U ljubavi nepredvidiva, ako je zadovoljna partnerom jako je posesivna, potpuno mu se posvećuje, njemu daje prividno osećanje da je glavni a ona vuče konce iz pozadine. Životni putevi su joj često vezani za inostranstvo.

Najbolje se slaže sa: Strelcem, Vodolijom, Lavom, ponekad sa Jarcem i Vagom.

Najčešće profesije: lekar, oftamolog, kardiolog, sportistkinja, alpinista,

glumica, pevačica, novinar, voditeljka, foto model, političar, vlasnik velike marketinške agencije.

Bolesti od kojih najčešće oboljeva i osetljivi organi: oči, povrede zadobijene u saobraćaju, sklonost povredama, ginekološki problemi, nervne krize.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj: utorak, petak, nedelja, pod vlašću je broja 1 i 5, najveći uticaj imaju na nju Sunce, Mars i Pluton.

Boja, drago kamenje, cvet, životinja- crvena, ljubičasta, crna, rubin, cirkon, dijamant, mak, karanfil, anemona, pas, poni, retko mačka.

Omiljen odevni predmet i modni detalj,: sportska odeća, mada može izgledati zanosno u večernjoj toaleti, farmerke nosi do poznih godina, cipele svih vrsta i modela.

Poznate ličnosti rođene u znaku Ovna: Maraja Keri, Selin Dion, Agneta Faltskog (Abba,pevačica plave kose),Ali Mek Grou, Džejn Mensfild, Doris Dej, Dženifer Garner, Dženifer Garner, Džuli Kristi, Ema Tompson, Ešli Džad, Kler Dens,Marija Šnajder, Mili Avital, Mendi Mur, Patriša Arket. Robin Rajt Pen,Viktorija Bekam, Anja Ranković, Romana, Doris Dragović, Jelica Sretenović

OVAN - MUŠKARAC

Karakter

Prepoznaćete ga po izgledu, deluje dostojanstveno, bez obzira da li je miran ili bučan. On je direktan, egocentričan, smoljubljiv, upadljive spoljašnjosti, ugalvnom visok, zaljubljiv, netolerantan, u ljubavi siguran u sebe, ambiciozan, ne voli komplikovane životne situacije. S njim je bolje izbeći konflikte, ume da bude vrlo grub, ali i vrlo delikatan ako mu je to u ličnom interesu, ili ako je isrekno motivisan, posebno u ljubavi. Voli da putuje, društven, tip sportiste, mada u ekipi mora da bude glavni. Odličan je u onome što radi, naročito ako ima sreću da se bavi nečim što mu najviše odgovara. Ako se zaposli na radnom mestu koje ga ne interesuje, inertan je i bezvoljan. Srećom po njega, uglavnom se izbori za svoje mesto pod suncem. Ma koliko da deluje otvoreno, nikada niste sigurni šta stvarno misli, jer i pored sve impulsivnosti, ume da bude i te kako oprezan, s obzirom da poseduje jak odbrambeni mehanizam, više na mentalnom nego emotivnom planu.

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Vagom, Vodolijom, Lavom i Strelcem. Sukobi su mogući sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom.

Nema razumevanja za Ribe i Device. Sa Ovnom, raj ili pakao.

Najčešće profesije : lekar, hirurg, dirigent, vojnik, državnik, sportista, glumac, pevač, vozač trkačkih automobila.

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi:glava, oči, kičma, sklon povredama, visok pritisak.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj: najefikasniji je utorkom, pod vlašću je broja 1, pod uticajem planete Marsa, Sunca i Plutona.

Boja, drago kamenje, cvet, životinja - maslinasto zelena, boja peska,većina prezire nakit, može nositi pečatni prsten,cvet koji mu odgovara je suncokret. Omiljene životinje su mu: konj, orao, vučjak, ako je mačka, onda mačor sa tigrastom šarom.

Omiljen odevni premet: rukavice za vožnju kolima, čizme.

Slavni muškarci rođeni u znaku Ovna - Kazanova, Oto Bizmark, Goja, Toskanini, Čehov, Čarli Čaplin, Johan Sebastijan Bah,, Alek Boldvin, Čarli Čaplin, Denis Kvejd,Džejms Vuds. Edi Marfi, Endi Garsija, Entoni Perkins, Elton Džon, Geri Oldman. Gregori Pek, Hju Hefner, Klark Greg,Kristofer Lamber, Kristofer Voke, Kventin Tarantino, .Marlon Brando, Metju Broderik. Omar Šarif, Stiven Tajeler, Rasel Krou, Ričard Čembrelen, Boris Komnenić, Goran Bregović, Miodrag Petrović- Čkalja, Ivan Bekjarev, Miki Manojlović, Josif Tatić, Vojislav Koštunica