Vaš horoskop

Ovan


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

OVAN (21.3.- 20.4.)

18.1.2018.

Ona- Neustrašivi ste i spremni da probate nešto što drugi nisu,da krenete u avanturu,nezavisno od toga da li će vam se isplatiti ili ne.Spremno ulazite u rizične situacije.Spontani ste i imate potrebu da uspostavite kontakt sa jednom Vodolijom ili Rakom.

On- Imate potrebu da sve uradite na sebi svojstven način,ne podnosite da vam bilo ko nameće svoju volju.Imate potrebu za ubuđenjima,pokretač ste događaja,inicijator promena,ne podnosite rutinu,volite da putujete i moguće da ćete naći posao koji ima veze sa putovanjima.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


Dnevni ljubavni  horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

18.1.2018.

Ona-  Moguće da vam se dopadaju jedna Vaga, Vodolija i moguće neki Bik. Ako ste spremni da se  upustite u neku novu avanturu ili vezu sa osobom koja je slična vama, moguće da otvoreno pokazuje svoje emocije prema vama i to vam imponuje.

On- Osećate se moćnim i imate veliki uticaj na suprotvni pol.Velika mana vam je posesivnost i ljubomora koje ne možete da se oslobodite.Trebalo bi da budete spremni da nekome nešto oprostite jer to može biti glavni problem u vašem ljubavnom životu.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


Horoskop za period od  15.- 21.1.2018. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona-Očekujete poziv od jednog Jarca ili    Vodolije koji bi mogli da vam pruže dobre uslove za rad ili koji su spremni da sa vama nađu kompromisno rešenje za vaše probleme. U stvari veoma ste ambiciozni ali i praktični, nećete dozvoliti da vas ponese ljutnja ili neko drugo negativno osećanje kada je u pitanju vaša karijera. Razmišljate hladne glave i pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa Vagom ili Bikom koji vas cene. U vreme mladog Meseca 17.januara, moguć je dogovor od koga mnogo očekujete. Romansa je moguća negde na putu u inostranstvu.

On- Mnogo ste više orijentisani na saradnju sa starijim iskusnijim koleginicama i kolegama nego sa mladima mada vam oni mogu biti desna ruka u poslu. Pokušajte da se bolje organizujete u radu sa jednom šarmantnom Vagom, Bikom ili Vodolijom jer ćete verovatno preko njih upoznati interesantne osobe i moguć je flert bilo da nekom od njih ili sa osobom koju ćete upoznati negde na nekom velikom skupu.Moguće da ćete uspostaviti kontakt sa nekadašnjom saradnicom koja vam je izuzetno draga.

 
 
 
 

Karakteristike Ovna

ovan

OVAN - ŽENA

( 21.3.- 20.4.)

Karakter

Žena Ovan je direktna, preduzimljiva i u poslu i u ljubavi, voli jednostavan život, ali joj je on često pun neočekivanih obrta. Veliki broj žena rođenih u ovom znaku društveni status postižu pre svega uz pomoć bračnog partnera, pre nego samostalnim radom. Ako je posvećena karijeri, neprevaziđena je, jer se bavi onim što zaista voli i u čemu se sjano snalazi. Deluje atraktivno, uglavnom je svetle puti, ili svetlih očiju i kose, može imati i primesu crvenkastog pigmenta u sebi. Voli fizičke aktivnosti, i nije joj teško da se bavi aerobikom, baletom,gimanastikom ako treba i planinarenjem. Uvek je aktivna i mentalno i fizički. To je glavni komadant u celom zodijaku. Bira društvo, često sklona raspravama, autoritativna, mora uvek da bude u pravu. U ljubavi nepredvidiva, ako je zadovoljna partnerom jako je posesivna, potpuno mu se posvećuje, njemu daje prividno osećanje da je glavni a ona vuče konce iz pozadine. Životni putevi su joj često vezani za inostranstvo.

Najbolje se slaže sa: Strelcem, Vodolijom, Lavom, ponekad sa Jarcem i Vagom.

Najčešće profesije: lekar, oftamolog, kardiolog, sportistkinja, alpinista,

glumica, pevačica, novinar, voditeljka, foto model, političar, vlasnik velike marketinške agencije.

Bolesti od kojih najčešće oboljeva i osetljivi organi: oči, povrede zadobijene u saobraćaju, sklonost povredama, ginekološki problemi, nervne krize.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj: utorak, petak, nedelja, pod vlašću je broja 1 i 5, najveći uticaj imaju na nju Sunce, Mars i Pluton.

Boja, drago kamenje, cvet, životinja- crvena, ljubičasta, crna, rubin, cirkon, dijamant, mak, karanfil, anemona, pas, poni, retko mačka.

Omiljen odevni predmet i modni detalj,: sportska odeća, mada može izgledati zanosno u večernjoj toaleti, farmerke nosi do poznih godina, cipele svih vrsta i modela.

Poznate ličnosti rođene u znaku Ovna: Maraja Keri, Selin Dion, Agneta Faltskog (Abba,pevačica plave kose),Ali Mek Grou, Džejn Mensfild, Doris Dej, Dženifer Garner, Dženifer Garner, Džuli Kristi, Ema Tompson, Ešli Džad, Kler Dens,Marija Šnajder, Mili Avital, Mendi Mur, Patriša Arket. Robin Rajt Pen,Viktorija Bekam, Anja Ranković, Romana, Doris Dragović, Jelica Sretenović

OVAN - MUŠKARAC

Karakter

Prepoznaćete ga po izgledu, deluje dostojanstveno, bez obzira da li je miran ili bučan. On je direktan, egocentričan, smoljubljiv, upadljive spoljašnjosti, ugalvnom visok, zaljubljiv, netolerantan, u ljubavi siguran u sebe, ambiciozan, ne voli komplikovane životne situacije. S njim je bolje izbeći konflikte, ume da bude vrlo grub, ali i vrlo delikatan ako mu je to u ličnom interesu, ili ako je isrekno motivisan, posebno u ljubavi. Voli da putuje, društven, tip sportiste, mada u ekipi mora da bude glavni. Odličan je u onome što radi, naročito ako ima sreću da se bavi nečim što mu najviše odgovara. Ako se zaposli na radnom mestu koje ga ne interesuje, inertan je i bezvoljan. Srećom po njega, uglavnom se izbori za svoje mesto pod suncem. Ma koliko da deluje otvoreno, nikada niste sigurni šta stvarno misli, jer i pored sve impulsivnosti, ume da bude i te kako oprezan, s obzirom da poseduje jak odbrambeni mehanizam, više na mentalnom nego emotivnom planu.

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Vagom, Vodolijom, Lavom i Strelcem. Sukobi su mogući sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom.

Nema razumevanja za Ribe i Device. Sa Ovnom, raj ili pakao.

Najčešće profesije : lekar, hirurg, dirigent, vojnik, državnik, sportista, glumac, pevač, vozač trkačkih automobila.

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi:glava, oči, kičma, sklon povredama, visok pritisak.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj: najefikasniji je utorkom, pod vlašću je broja 1, pod uticajem planete Marsa, Sunca i Plutona.

Boja, drago kamenje, cvet, životinja - maslinasto zelena, boja peska,većina prezire nakit, može nositi pečatni prsten,cvet koji mu odgovara je suncokret. Omiljene životinje su mu: konj, orao, vučjak, ako je mačka, onda mačor sa tigrastom šarom.

Omiljen odevni premet: rukavice za vožnju kolima, čizme.

Slavni muškarci rođeni u znaku Ovna - Kazanova, Oto Bizmark, Goja, Toskanini, Čehov, Čarli Čaplin, Johan Sebastijan Bah,, Alek Boldvin, Čarli Čaplin, Denis Kvejd,Džejms Vuds. Edi Marfi, Endi Garsija, Entoni Perkins, Elton Džon, Geri Oldman. Gregori Pek, Hju Hefner, Klark Greg,Kristofer Lamber, Kristofer Voke, Kventin Tarantino, .Marlon Brando, Metju Broderik. Omar Šarif, Stiven Tajeler, Rasel Krou, Ričard Čembrelen, Boris Komnenić, Goran Bregović, Miodrag Petrović- Čkalja, Ivan Bekjarev, Miki Manojlović, Josif Tatić, Vojislav Koštunica