Vaš horoskop

Ovan


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

25.2.2018.

Ona-Dan je pogodan za druženje sa rođacima i sa onima koji su vam dragi, možda ćete organizovati neki skup u svom domu. Možete dobiti vesti od jednog Strelca ili Bika sa kojim imate dobru komunikaciju. Ne odustajete od planova koji se odnose na saradnju sa strancima.

On- Pokazujete inicijativu koja može doneti korist ako imate jasnu koncepciju šta želite. Možete naći neki nov izvor prihoda u razgovoru sa jednom Škorpijom ili nekim Strelcem sa kojima ste nekada dobro sarađivali. Dobićete vest iz inostranstva.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

Dnevni ljubavni  horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

25.2.2018.

Ona-Moguće je da vam je prijatelj obećao da će vas upoznati sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Pozicija Venere i Merkura  bi mogla značiti i zvesnu dozu nepoverenja između vas iosobe koja vam je draga zato što se radi o nekome ko je prilično buntovan i sklon da se postavi previše autoritativno

On-Previše ste aktivni, previše sve najbolje znate, previše ste nametljivi, svesni toga ali se ne menjate.Čini vam se da je to jedini način da opstanete u sadašnoj situaciji, ali nije. Neko će pokušati da vas zavede na rafiniran nači, možda sličan vašem a vi nećete prepoznati da se radi o ljubavnom zavođenju.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


Horoskop za period od 19.-25.2.2018. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period od 19.-25.2.2018.

Ona-Spremni ste da se posvetite osobi koja vam je drga, naročito ako od vas bude zatražila pomoć, mišljenje ili ako budete svesni da ne može da sama postigne ono što želi.Izuzetno ste okupirani nekim razmišlanjima koja se odnose na partnerske odnose bez obzira što možda i sami znate da ste skloni preuveličavanju nečega što možda i ne bi trebalo da bude povod za brigu. Možete biti iznervirani ponašanjem jednog Bika, Vage ili Strelca. Oko 23.pokušaćete da vodite razgovor sa osobom koja vam je draga na način na koji to vama odgovara.

On-Partnerka ne zna šta vi osećate, na šta mislite i na koga mislite. Vi ste u stvari ophrvani raznim mislima koje se odnose kako na budućnost tako i na prošlost naročito ako ste dobili ponudu u vezi sa poslom za koji znate da bi bilo mudro prihvatiti ga. Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa drugim Ovnom, Škorpijom ili Ribama oko nečega u šta niste sigurni. Možete biti skloni tajnim vezama ili razmišljanjima o nekom ko nije slobodan. Mogući su povećni izdaci.

 

 
 
 
 

Karakteristike Ovna

ovan

OVAN - ŽENA

( 21.3.- 20.4.)

Karakter

Žena Ovan je direktna, preduzimljiva i u poslu i u ljubavi, voli jednostavan život, ali joj je on često pun neočekivanih obrta. Veliki broj žena rođenih u ovom znaku društveni status postižu pre svega uz pomoć bračnog partnera, pre nego samostalnim radom. Ako je posvećena karijeri, neprevaziđena je, jer se bavi onim što zaista voli i u čemu se sjano snalazi. Deluje atraktivno, uglavnom je svetle puti, ili svetlih očiju i kose, može imati i primesu crvenkastog pigmenta u sebi. Voli fizičke aktivnosti, i nije joj teško da se bavi aerobikom, baletom,gimanastikom ako treba i planinarenjem. Uvek je aktivna i mentalno i fizički. To je glavni komadant u celom zodijaku. Bira društvo, često sklona raspravama, autoritativna, mora uvek da bude u pravu. U ljubavi nepredvidiva, ako je zadovoljna partnerom jako je posesivna, potpuno mu se posvećuje, njemu daje prividno osećanje da je glavni a ona vuče konce iz pozadine. Životni putevi su joj često vezani za inostranstvo.

Najbolje se slaže sa: Strelcem, Vodolijom, Lavom, ponekad sa Jarcem i Vagom.

Najčešće profesije: lekar, oftamolog, kardiolog, sportistkinja, alpinista,

glumica, pevačica, novinar, voditeljka, foto model, političar, vlasnik velike marketinške agencije.

Bolesti od kojih najčešće oboljeva i osetljivi organi: oči, povrede zadobijene u saobraćaju, sklonost povredama, ginekološki problemi, nervne krize.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj: utorak, petak, nedelja, pod vlašću je broja 1 i 5, najveći uticaj imaju na nju Sunce, Mars i Pluton.

Boja, drago kamenje, cvet, životinja- crvena, ljubičasta, crna, rubin, cirkon, dijamant, mak, karanfil, anemona, pas, poni, retko mačka.

Omiljen odevni predmet i modni detalj,: sportska odeća, mada može izgledati zanosno u večernjoj toaleti, farmerke nosi do poznih godina, cipele svih vrsta i modela.

Poznate ličnosti rođene u znaku Ovna: Maraja Keri, Selin Dion, Agneta Faltskog (Abba,pevačica plave kose),Ali Mek Grou, Džejn Mensfild, Doris Dej, Dženifer Garner, Dženifer Garner, Džuli Kristi, Ema Tompson, Ešli Džad, Kler Dens,Marija Šnajder, Mili Avital, Mendi Mur, Patriša Arket. Robin Rajt Pen,Viktorija Bekam, Anja Ranković, Romana, Doris Dragović, Jelica Sretenović

OVAN - MUŠKARAC

Karakter

Prepoznaćete ga po izgledu, deluje dostojanstveno, bez obzira da li je miran ili bučan. On je direktan, egocentričan, smoljubljiv, upadljive spoljašnjosti, ugalvnom visok, zaljubljiv, netolerantan, u ljubavi siguran u sebe, ambiciozan, ne voli komplikovane životne situacije. S njim je bolje izbeći konflikte, ume da bude vrlo grub, ali i vrlo delikatan ako mu je to u ličnom interesu, ili ako je isrekno motivisan, posebno u ljubavi. Voli da putuje, društven, tip sportiste, mada u ekipi mora da bude glavni. Odličan je u onome što radi, naročito ako ima sreću da se bavi nečim što mu najviše odgovara. Ako se zaposli na radnom mestu koje ga ne interesuje, inertan je i bezvoljan. Srećom po njega, uglavnom se izbori za svoje mesto pod suncem. Ma koliko da deluje otvoreno, nikada niste sigurni šta stvarno misli, jer i pored sve impulsivnosti, ume da bude i te kako oprezan, s obzirom da poseduje jak odbrambeni mehanizam, više na mentalnom nego emotivnom planu.

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Vagom, Vodolijom, Lavom i Strelcem. Sukobi su mogući sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom.

Nema razumevanja za Ribe i Device. Sa Ovnom, raj ili pakao.

Najčešće profesije : lekar, hirurg, dirigent, vojnik, državnik, sportista, glumac, pevač, vozač trkačkih automobila.

Bolesti od kojih najčešće oboljeva, osetljivi organi:glava, oči, kičma, sklon povredama, visok pritisak.

Najbolji dan, broj, planeta koja ima na njega najveći uticaj: najefikasniji je utorkom, pod vlašću je broja 1, pod uticajem planete Marsa, Sunca i Plutona.

Boja, drago kamenje, cvet, životinja - maslinasto zelena, boja peska,većina prezire nakit, može nositi pečatni prsten,cvet koji mu odgovara je suncokret. Omiljene životinje su mu: konj, orao, vučjak, ako je mačka, onda mačor sa tigrastom šarom.

Omiljen odevni premet: rukavice za vožnju kolima, čizme.

Slavni muškarci rođeni u znaku Ovna - Kazanova, Oto Bizmark, Goja, Toskanini, Čehov, Čarli Čaplin, Johan Sebastijan Bah,, Alek Boldvin, Čarli Čaplin, Denis Kvejd,Džejms Vuds. Edi Marfi, Endi Garsija, Entoni Perkins, Elton Džon, Geri Oldman. Gregori Pek, Hju Hefner, Klark Greg,Kristofer Lamber, Kristofer Voke, Kventin Tarantino, .Marlon Brando, Metju Broderik. Omar Šarif, Stiven Tajeler, Rasel Krou, Ričard Čembrelen, Boris Komnenić, Goran Bregović, Miodrag Petrović- Čkalja, Ivan Bekjarev, Miki Manojlović, Josif Tatić, Vojislav Koštunica