Vaš horoskop

Rak


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

19.7.2017.

Ona- Imate neke nejasne naznake da bi na vašem radnom mestu moglo doći do nekakvih promena i to vas brine. Trudite se da budete efikasni u radu sa Bikom ili Ovnom ali imate utisak da vam oduzimaju dragoceno vreme neke osobe sa kojima nemate dodirnih tačaka.

On- Postavljate se drugačije nego prethodnih dana. Ponašate se kao da ste žrtva nekakve zavere. Nemate način da se izborite za svoje mesto pod suncem tako lako kako ste očekivali.Mogući su veliki troškovi u vezi sa inostranstvom.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 rak

 RAK (21.6. – 22.7)

20.7.2017.

Ona-Možete se zaljubiti naročito ako ste slobodni dugo več ili ste imali samo povremena male ljubavne veze.Neko ko je veoma ipresivna ličnost može vas intrigirati kako zbog seksepila tako i zbog intelignecije. Možete biti u centru pažnje na javnom skupu.

On-Jedan od napornijih dana jer vam  ne odgovara tranzit Meseca i Marsa a ni Urana.Pokušaćete da se sretnete sa nekim koga dugo već poznajete a niste još uvek ostvarili odnos kakav biste želeli. Dobićete priliku da uđete u posao sa nekim ko će vam se udvarati i ko će vam se odmah svideti.

19.7.2017.

Ona-Tranzit Meseca do.nosi iznenadne susrete Ako planirate da nastavite vezu o sa Vagom, Blizancima ili Rakom, predstoji iznenađenje. Na kraju će sve ispasti dobro. Potrebno vam je više razumevanja ako ste mladi i od nedavno u vezi. Trudite se da nađete najbolji način da osvojite Jarca

On- Ne verujete sve Blizancima što vam kažu.Moguće da ste  uvereni da se prijatelji mešaju u vaš ljubavni život i da pokušavaju da utiču na vaše mišljenje. Ako vame se dopada jedan Lav moraćete da budete iskreniji prema njemu.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


 

RAK (21.6. - 22.7.) 

Period 17-23.7.2017. godine

Ona– Merkur, planeta logike, brzim hodom idre preko polja novca i posla i donosi  mogućnost sklapanja posla sa nekim ko će vas u svemu požurkivati, očekivaće od vas neverovatnu efikasnost koju vi nećete moći da postignete.Ne odustajte od svojih planova zbog drugih ali ne propuštajte šanse koje će vam se ukazati u radu sa Lavom, Vagom ili Bikom. Poslovne probleme rešavajte hladne glave. Potrebno je da priznate sebi šta prema kome osećate. Nemojte se previše baviti svojom povređenom sujetom i nemojte pothranjivati loša sećanja na nešto što je u stvari i nebitno. Jedno prijateljstvo se iznenada može pretvoriti u nešto mnogo značajnije.

On-Mnogo toga se dešava u astrološkoj kući  posla biti previše opterećeni razmišljanjima o onome što drugi misle o vama. Trudite se da postignete maksimum i pomoć očekujete od Vage ili Bika, ili bar razumevanje ali vam sredinom perioda mogu predočiti istinu koja vam ne odgovara. Ako budete imali priliku da se sretnete sa nekim s kim ste tokom prošče godine bili u vezi, trebalo bi da budete krajnje trezveni i racionalni, naročito ako je veza bila burna i ako ste raskinuli u afektu. 

 

 
 
 
 

Karakteristike Raka

rak

RAK -ŽENA

(22.6.- 22.7.)

Karakter

Žena Rak je jedna od manje omiljenih u zodijaku jer uglavnom glumi nevinašce, ona ništa ne zna, ne razume o čemu se radi, tako je osećajna, nevešta i naivna da joj je potreban snažan muškarac da je zaštiti, uz to još ako ima i društeni status, dobre prihode utoliko bolje .Jedan od najproračunatijih tipova žena, jer u suštini ona i jeste slaba. Negde u njenoj ličnosti postoji neka slaba crta njenog karaktera koja bi se mogla nazvati komformizam,ili lenjost, zbog čega bira najlakši put do uspeha a to je preko muškarca. U suštini može da bude vrlo prodorna, enrgična i opasna, samo li neko pokuša da dirne u njen ego i sujetu shvatiće s kim ima posla. Često je vrlo lepa i svesna toga. Egocentrizam i samodovljnost su njene glane osobine.

Najbolje se slaže sa -Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom a sa Jarcem može imati vrlo komplikovan odnos. Vodolije ili ne podnosi ili je potajno u njih zaljubljena. Često joj se dopada Ovan, ali nema snage za njega.

Najčešće profesije : žena uspešnog muškarca, lekar,bolničarka,negovateljica, kuvarica, vlasnik privatne firme, profesor, pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : stomak,genitalni organi, loš metabolizam.

Najbolji dan -ponedeljak

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : sve nijanse plave,safir, akvamarin, biser, lokvanj, bela ruža, delfin, zlatna ribica.

Omiljeni odevni predmet -svilena haljina, sve što je firmirano, skupocen nakin i skupoceno krzno.biseri.

Slavne ličnosti rođene u znaku Raka: Soraja, prva supruga iranskogšaha Reze Pahlavija, Žozefina Boarne, prva supruga Napoleona Bonaparte, princeza Dajana, prva supruga princa Čarlsa od Engleske, Kamila Parker Bouls, druga supruga princa Čarlsa od Enlgeske, Brigit Nilzen, Đina Lolobriđida, Dženet Li, Džeri Hol, Izabel Ađani, Karen Blek, Keli Mek Gilis, Kler Forlani, Kortni Lav, Vendi Kilburn, Viktorija Abril, Lesli Karon, Liv Tajler Meri Stjuart Masterson- Meril Strip, Natali Vud, Džesika Simpson, Olivija de Hevilend, Mira Škorić, Mina Lazarević, Jelena Stupljanin, Irena Popović -Đurić, Lidija Vukićević, Neda Arnerić, Nikola Đuričko, Gala Videnović.

RAK muškarac

Karakter

Paradoks kod ovog znaka je da sve ono što žene Rakovi misle za sebe u stvari se odnosi na muške predstavnike ovog znaka. Njihova senzibilnost je ogromna, ali mana im je što na njih ne možete mnogo računati. Oni su mazni, dopadljivi, često pravi mačo tipovi, ali uvek zrače nekom nežnošću, razumevanjem i plene. Na šarm muškaraca Rakova malo ko može da ostane ravnodušan, jer je on uvek oplemenjen nekom istinskom dubinom osećanja koja se samo naslućuje, jer su u stvari previše stidljivi da bi je ispoljili.U ljubavi su prilično neverni, iako dok su sa jednom ženom oni su uglavnom očarani njom i beskrajno zaljubljeni. Problem je što se često zaljubljuju, prave greške, u ljubavi su brljivi i kada ih partnerka ostavi dugo pate za njom. Odgovara ima tip dominantne žene i uglanvom imaju pored sebe uspešne, ambiciozne partnerke koje upravljaju njihovim životima. Poseduju umetičku crtu, povremeno izraženu melanholiju i nesvesno su skloni autodestruktivnosti. Vrlo su korektni na poslu, ali retko izuzetno ambicozni. Najbolji su u poslu koji predstavlja nastavak porodične tradicije, jer im je potrebna podrška roditelja za koje su izuzetno vezani.Mogu biti intrigantni i osvetoljubivi.

 

Najbolje se slaže sa- Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom Jarcem ili drugim Rakom, često i sa Lavom.

Najčešće profesije : biznismen, vlasnik restorana, privatni preduzetnik, lekar, pevač, pisac, retko glumac, političar, slikar.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : sklonost višku težine, konzumiranju previše alkohola, problemima sa bubrezima, viskom pritisku, hijatus herniji, lošem varenju, bolestima koje su posledica stresa. Slab organ im je jetra.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na njega najveći uticaj- ponedeljak, broj 4, četvrtak, petak, Mesec,Venera, Jupiter

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja : bela, plava, marinsko palva, ruža, orhideja, mali psi, persijska mačka.

Omiljeni odevni predmet - bela košulja kratkih rukava, komotna majica mornarskog dezena, udobne mokasinke, kačket.

Slavne ličnosti rođene u znaku Raka, Henri VIII engleski kralj, Marsel Prust, Đuzepe Garibaldi, Žan Pol Sartr, Ernest Hemingvej, Rembrand, Rubens, Šagal, Nikola Tesla, Vitorio de Sica, Dalton Vig, Donald Saderlend, Džim Keri, Džon Kjusak, Entoni Edvards, Harison Ford, Januš Kaminski, Jul Briner, Kris O Donel, Majk Tajson, Murilo Benisio, Silvester Stalone, Robert Evans, Tom Henks, Tom Kruz, Tomi Motola, Vlastimir Đuza Stojiljković.