Vaš horoskop

Rak


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop-Astrozenit


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

30.5.2017.
Trudite se da nađete  zajednički jezik sa jednom Vodolijom ali bi bilo bolje da energiju usmerite na Bika, Jarca ili Škorpiju. Imate mogućnost da rešite neku vrstu nesporazuma sa nekim ko vam je već više puta dao na znanje da od vas očekuje da budete mnogo popustljiviji


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

30.5.2017.

Žene-Možete očekivati poziv za kućnu zabavu li za neki susret sa osobom do koje vam je veoma stalo. Možda je povremeno viđate na nekim većim skupovima. Nemojte se previše nervirati ako jedan Lav ili Vodolija budu pokušali da vam nametnu svoje stavove, naročito ako živite zajedno ili ste u braku sa nekim od njih.

Muškarci-Ako vam se dopada neko koga se sreli na poslu imaćete prilike da obnovie vezu sa Blizancima ili Ovnom. Pokušajte da budete mnogo iskreniji u odnosima sa nekom Vodolijom. Ako Lav pokuša da vas  zavede, bićete prilično tvrdoglavi.Nemojte praviti ljubomorne scene bez razloga. Prilično ste nepoverljivi prema vodenim znacima.

 

NEDELJNI HOROSKOP


 

RAK (21.6. - 22.7.) 

Period  - 22.-28. 5.2017.godine.

Posao-Razmišljate o svojoj karijeri i na ozbljan način želite da se maksimalno posvetite nečemu što bi vam moglo doneti dosta zadovoljstva ali i profesionalnu satisfakciju. Mnogi žele da se priklkjuče vašem timu, čak i ako ste veoma mladi, verovatno se lider u grupi. Očekujete vesti iz inostranstva od nekoga ko je veoma originalan u svojim zamislima.Imate međutim jaku konkurenciju u onima koji su iznad vas ili koji su mnogo ambicozniji od vas. Možda propuštate šansu da napradujete na način na koji ste to želeli.

Ljubav- Izlaz iz svih problema emotivne prirode, uključujući i osećanje samoće, nalazite u radu. Ako se bavite umetnošću, možete sresti nekog ko je mnogo talentovaniji od vas i spreman da podrži vaše ambicije. Moguć je susret na poslu sa jednim Ovnom, Bikom ili Škorpijom.Skloni ste tajnim vezama ili razmišljanjima o nekom ko vam je nekada bio drag. Ako idete negde na put, upoznatećete osobu i možete ući u tajnu vezu 25.,26. ili 27.maja.

Zdravlje- Moguć nazeb.

 
 
 
 

Karakteristike Raka

rak

RAK -ŽENA

(22.6.- 22.7.)

Karakter

Žena Rak je jedna od manje omiljenih u zodijaku jer uglavnom glumi nevinašce, ona ništa ne zna, ne razume o čemu se radi, tako je osećajna, nevešta i naivna da joj je potreban snažan muškarac da je zaštiti, uz to još ako ima i društeni status, dobre prihode utoliko bolje .Jedan od najproračunatijih tipova žena, jer u suštini ona i jeste slaba. Negde u njenoj ličnosti postoji neka slaba crta njenog karaktera koja bi se mogla nazvati komformizam,ili lenjost, zbog čega bira najlakši put do uspeha a to je preko muškarca. U suštini može da bude vrlo prodorna, enrgična i opasna, samo li neko pokuša da dirne u njen ego i sujetu shvatiće s kim ima posla. Često je vrlo lepa i svesna toga. Egocentrizam i samodovljnost su njene glane osobine.

Najbolje se slaže sa -Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom a sa Jarcem može imati vrlo komplikovan odnos. Vodolije ili ne podnosi ili je potajno u njih zaljubljena. Često joj se dopada Ovan, ali nema snage za njega.

Najčešće profesije : žena uspešnog muškarca, lekar,bolničarka,negovateljica, kuvarica, vlasnik privatne firme, profesor, pevačica.

Bolesti od kojih najčešće boluju,osetljivi organi : stomak,genitalni organi, loš metabolizam.

Najbolji dan -ponedeljak

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja : sve nijanse plave,safir, akvamarin, biser, lokvanj, bela ruža, delfin, zlatna ribica.

Omiljeni odevni predmet -svilena haljina, sve što je firmirano, skupocen nakin i skupoceno krzno.biseri.

Slavne ličnosti rođene u znaku Raka: Soraja, prva supruga iranskogšaha Reze Pahlavija, Žozefina Boarne, prva supruga Napoleona Bonaparte, princeza Dajana, prva supruga princa Čarlsa od Engleske, Kamila Parker Bouls, druga supruga princa Čarlsa od Enlgeske, Brigit Nilzen, Đina Lolobriđida, Dženet Li, Džeri Hol, Izabel Ađani, Karen Blek, Keli Mek Gilis, Kler Forlani, Kortni Lav, Vendi Kilburn, Viktorija Abril, Lesli Karon, Liv Tajler Meri Stjuart Masterson- Meril Strip, Natali Vud, Džesika Simpson, Olivija de Hevilend, Mira Škorić, Mina Lazarević, Jelena Stupljanin, Irena Popović -Đurić, Lidija Vukićević, Neda Arnerić, Nikola Đuričko, Gala Videnović.

RAK muškarac

Karakter

Paradoks kod ovog znaka je da sve ono što žene Rakovi misle za sebe u stvari se odnosi na muške predstavnike ovog znaka. Njihova senzibilnost je ogromna, ali mana im je što na njih ne možete mnogo računati. Oni su mazni, dopadljivi, često pravi mačo tipovi, ali uvek zrače nekom nežnošću, razumevanjem i plene. Na šarm muškaraca Rakova malo ko može da ostane ravnodušan, jer je on uvek oplemenjen nekom istinskom dubinom osećanja koja se samo naslućuje, jer su u stvari previše stidljivi da bi je ispoljili.U ljubavi su prilično neverni, iako dok su sa jednom ženom oni su uglavnom očarani njom i beskrajno zaljubljeni. Problem je što se često zaljubljuju, prave greške, u ljubavi su brljivi i kada ih partnerka ostavi dugo pate za njom. Odgovara ima tip dominantne žene i uglanvom imaju pored sebe uspešne, ambiciozne partnerke koje upravljaju njihovim životima. Poseduju umetičku crtu, povremeno izraženu melanholiju i nesvesno su skloni autodestruktivnosti. Vrlo su korektni na poslu, ali retko izuzetno ambicozni. Najbolji su u poslu koji predstavlja nastavak porodične tradicije, jer im je potrebna podrška roditelja za koje su izuzetno vezani.Mogu biti intrigantni i osvetoljubivi.

 

Najbolje se slaže sa- Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom Jarcem ili drugim Rakom, često i sa Lavom.

Najčešće profesije : biznismen, vlasnik restorana, privatni preduzetnik, lekar, pevač, pisac, retko glumac, političar, slikar.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : sklonost višku težine, konzumiranju previše alkohola, problemima sa bubrezima, viskom pritisku, hijatus herniji, lošem varenju, bolestima koje su posledica stresa. Slab organ im je jetra.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na njega najveći uticaj- ponedeljak, broj 4, četvrtak, petak, Mesec,Venera, Jupiter

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja : bela, plava, marinsko palva, ruža, orhideja, mali psi, persijska mačka.

Omiljeni odevni predmet - bela košulja kratkih rukava, komotna majica mornarskog dezena, udobne mokasinke, kačket.

Slavne ličnosti rođene u znaku Raka, Henri VIII engleski kralj, Marsel Prust, Đuzepe Garibaldi, Žan Pol Sartr, Ernest Hemingvej, Rembrand, Rubens, Šagal, Nikola Tesla, Vitorio de Sica, Dalton Vig, Donald Saderlend, Džim Keri, Džon Kjusak, Entoni Edvards, Harison Ford, Januš Kaminski, Jul Briner, Kris O Donel, Majk Tajson, Murilo Benisio, Silvester Stalone, Robert Evans, Tom Henks, Tom Kruz, Tomi Motola, Vlastimir Đuza Stojiljković.