Vaš horoskop
Ribe


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

16.10.2018.
Prva Mesečeva četvrt u Jarcu čini vas izuzetno spremnim da se uključite u neke poslove sa Jarcem, Rakom ili Škorpijom ali Blizanci li Devica bi mogli da vam osporavaju neka prava iako znaju da nisu u pravu. Vodolja se dvoumi da li da vam izađe u susret ili ne

15.10.2018.

Ne bi trebalo da odustajete od onoga što ste sebi zacrtali kao cilj i na čemu radite duže vreme već da se maksimalno angažujete na projektu za koji vam mnogi kažu da će biti uspešan. Prilično ste podozrivi prema jednom Jarcu koji nije naročito raspoložen da sa vama ima svakodnevnu komunikaciju ma kako dobro sarađivali.

 


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

15.10.2018.

Ona-Ne bi trebalo da propustite dobre prilike kada je u pitanju društveni život, utoliko pre jer vam se pruža prilika da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i ko je uvek raspoložen da se sa vama sretne. Moguće da se radi o jednoj Vagi. Dobićete poziv za susret od Bika, Raka ili druge Ribe. Uspešno krijete svoje prave emocije od jednog Lava.

On-Ne bi trealo da se previše uzdržavate kada je u pitanju nastavak veze sa jednim Bikom, Ribama ili Rakom. Kritikovaćete osobu koja je previše ishitreno reagovala u jednoj veoma delikatnoj situaicji i ako se radi o stalnom partneru, najverovatnije da ćete mu dati na znanje da bi trebalo da se sa vama konsultuje i kada su u pitanju neka pitanja u vezi sa njegovom karijerom.

 

NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period od 1.-8.10.2018. godine.

Posao- Tokom tranzita Sunca i Merkura preko znaka Vage imate utisak da su mnogi neiskreni prema vama i da vam ne daju one informacije koje biste želeli da čujete a koje su veoma bitne da biste dobro obavljali svoj posao. Trudite se da nađete dobre saradnike možda neke nove koji će biti spremni da se sa vama upuste u pomalo rizičan posao. Imate veliko poštovanje od strane poslodavca mada to možda otvoreno ne pokazuje. Poslednja Mesečeva četvrt donosi 2.novu interesantnu ponudu.

Ljubav- Ako ste ljubomorni, posesivni ili sumnjičavi, posebno ako vam se dopada osoba koju viđate na poslu ili ako je u pitanju stalni partner koji je veoma okupiran poslom, pokušajte da se adaptirate na njegov tempo jer je moguće veoma okupiran nekim poslovinim problemima kojima ne želi da vas opterećuje. Dobićete vesti od osobe koja vam je izuzetno draga i koja je najverovatnije pokušavala da sa vama uspostavi dobru komunikaciju svojevremeno kada ste bili zauzeti. Ako ste i dalje u vezi ili braku, ona će vam dati na znanje da ste joj ostali u lepoj uspomeni.

Zdravlje- Ne preterujete sa fizičkom aktivnošću.

 
 
 
 

Karakteristike Riba

ribe

RIBE- žene

(20.2-20.3..)

Karakter

Požrtvovana, saosećajna, umetnička, priroda, melanholična, stidljiva, često ima osećaj da je neshvaćena, tajanstvena, nestrpljiva, malodušna, nesigurna,

neurotična, saosećajna, maštovita, romantična, kreativna, muzikalna, nepraktična, sanjalica, nepostojana, neprilagodljiva, preostljiva. Često ide protiv svojih interesa, zna da tera inat, dugo pamti uvrede, njena sujeta je naglašena, naročito može imati problematičan odnos sa roditeljima. U stanju su da jedonog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. ponašanju. Usredsređena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od sveta.. Život joj je pun raznih neočekivanih obrta, uglavnom ne uspeva da vlada sobom. Izuzetno je bolećiva, naročito prema deci, kao majka je izuzetno dobra i požrtvovana.kao supruga može mnogo da istrpi i čoveka teške naravi, ali ako reši da ode iz takvog odnosa, ništa je ne može naterati da mu se vrati .Žena rođena u znaku Riba voli da putuje. Na poslu je vredna, čak iako je posao ne interesuje jer je po pitanju novca praktična, čak previše troši, darežljiva je i poslednji dinar će dati za one koje voli. Retko joj se ukaže prilika da se bavi nečim za šta je zaista talentovana, a vrlo je maštovita, ali čeka da joj drugi ponude posao, retko će sama da se potrudi da ga nađe ili da sebe istakne u prvi plan.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin, biser, lapis lazulicvet ciklama, ljubičica, orhideja,

Omiljeni odevni predmet lepe cipele, od reptila, lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti

Slavne žene rođene u znaku Riba:Roza Luksemburg, Ana Manjani, Araseli Arambula, Džoan Vudvord, Dru Barimore., Džejn Marč, Dženifer Lav Hjuit , Elizabet Tejlor, Holi Hanter, Ivana Tramp, Kristin Dejvis - (Seks i grad- Šarlota), Leticija Sabatela („Zabranjena ljubav „- Latifa)Lili Tejlor, Petsi Kensit , Rejčel Vajs, Tea Leoni, Usula Anders, Šeron Stoun, Sindi Kraford, Žilijet Binoš, Žovana Antoneli, Snežana Savić, Vesna Trivalić

RIBE- muškarac

Karakter

Muškarca predstavnika poslednjeg zodijačkog znaka Riba lako ćete prepoznati. On ima u sebi nečeg pomalo flegmatičnog, i možda na prvi pogled nedovoljno odlučnog ili previše kolebljivog. Ako ništa drugo poznaćete ga po glasu koji poseduje čitavu skalau raznih tonova, uglavnom deluje vrlo muzikalno. On nije napadan, ali ga odmah primetite .On zrači istinskom unutrašnjom dobrotom i plemenitošću osim ako planete u njegovom horoskopu ne ukazuju na suprotvno. Ambiciozniji je, uporniji, istrajniji, izdržljiviji, duhovitji nego što biste pomislili na prvi pogled, ali samo kada je apsolutno motivisan za to. Njemu ne možte nametnutni posao koji mu ne odgovara, on će ga tako traljavo obavljvati da se čak nećete ni ljutiti na njega zbog toga, jer će izgledati kao neko ko se istinksi muči. Ako tražite romantičnu dušu kojoj nikada ne dostaje mašte, koja ume da ceni žene, koja ume da uzvrati ljubav, potražite muškarca Ribu.On je sentimentalan, maštovit, osećajan i privržen.Pravu ljubavnu priču može da vam priredi predstavnik ovog znaka.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : umetnik, režiser, glumac, muzičar, psiholog, psihijatar, astrolog, lekar, farmaceut, kompozitor, slikar, dizajner.astronom.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, pluča.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja:tamno plava, neobrađen lapis lazuli, plavi đurđevak, poljsko cveće, orhideja.

Omiljeni odevni predmet:mokasinke, kućni kimono,

moranrski sti,

Slavni muškarci rođeni u znaku Riba:Frederik Šopen, Hendl, Rimski Korsakov, Johan Štraus, Smetana, Ravel, Viktor Igo, Ajdan Kvin, Albert, princ od Monaka, Bili Kristl, Brus Vilis, Fernando Kolunga, Holi Hanter, Kinsi Džouns, Kris Martin, Kurt Rasel, Luk Beson, Majkl Bolton, Majkl Kejn, Reks Harison, Sidni Poatje, Viljem Hart