Vaš horoskop

Ribe


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.7.2017.

Ona- Mesec podstiče kod vas ambiciju kada su mediji u pitanju. Želite posao u kome bi vaš šarm i vaša lepota došli do punog izražaja. Druge žene iz okruženja vam laskaju a vi niste sigurni koja je iskrena koja ne.Imajte poverenja u Škorpiju.

On- Dobijate priliku da radite sa ljubaznim osobama sa kojima možete da lako nađete zajedniči jezik. Jedan Bik, Vaga ili Bliznaci mogu očekivati od vas da pokalažete određenu dozu lojalnosti i vi ćete biti prilično nesigurni kako da se postavite.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

20.7.2017.

Ona-Očekujete vesti od nekog Raka ali umesto toga možete dobiti poziv od nekog Ovna ili Škorpije. Romantično ste vezani za nekog ko često putuje u inostranstvo i očekujete priliku da budete zajedno u velikom društvu.

On- Naglašeno je i vaše astrloško polje posla sa  Uranom u napetom aspektu sa Marsom i moglo bi se dogoditi da vam se javi neko s kim ste nekada radili što će vas posebno veoma obradovati. Na većem skupu predstoji vam mogućnost susreta sa Vodolijom.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period  - 17.-23.7.2017.godine

Ona-  Tranzit Meseca može doneti dosta problema na poslu ako nemate jasnu koncepciju šta želite Verovatno ste pod nečijim uticajem i nestrpljivi da ono o čemu ste razgovarali što pre realizujete. Trudite se da nađete najbolje rešenje za sebe u svakom pogledu. Imate potrebu da radite posao koji vam se dopada ali i da za njega budete dobro plaćeni.Sa Vagama i Bikovima napet odnos.Sa Blizancima takođe ali ako imate svoju firmu, možete očekivati dobre rezultate ili ćete uspeti da obavite razgovor kako vama odgovara. U ljubavi ste trenutno nedovoljno angažovani i kao da vas taj segment života naročito ne zanima.

On- Ima mnogo toga u vašem životu o čemu niko ne zna i vi ne želite ni da pričate jer ne smatarate da bi vam bilo lakše ako biste svoje probleme podelili sa drugima. Blizak prijatlj vam nudi posredovanje  kada je posao u pitanju a vama je potrebna dobra podrška. Imate način da sredite odnose u porodici i u ljubavi ljubavi, naročito ako ste dugo već usamljeni a postoji neko ko se interesuje za vas. Moguća je tajna veza sa nekim ko vam se udvara na poslu. Ako ste u braku, odnosi su harmonični.

 
 
 
 

Karakteristike Riba

ribe

RIBE- žene

(20.2-20.3..)

Karakter

Požrtvovana, saosećajna, umetnička, priroda, melanholična, stidljiva, često ima osećaj da je neshvaćena, tajanstvena, nestrpljiva, malodušna, nesigurna,

neurotična, saosećajna, maštovita, romantična, kreativna, muzikalna, nepraktična, sanjalica, nepostojana, neprilagodljiva, preostljiva. Često ide protiv svojih interesa, zna da tera inat, dugo pamti uvrede, njena sujeta je naglašena, naročito može imati problematičan odnos sa roditeljima. U stanju su da jedonog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. ponašanju. Usredsređena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od sveta.. Život joj je pun raznih neočekivanih obrta, uglavnom ne uspeva da vlada sobom. Izuzetno je bolećiva, naročito prema deci, kao majka je izuzetno dobra i požrtvovana.kao supruga može mnogo da istrpi i čoveka teške naravi, ali ako reši da ode iz takvog odnosa, ništa je ne može naterati da mu se vrati .Žena rođena u znaku Riba voli da putuje. Na poslu je vredna, čak iako je posao ne interesuje jer je po pitanju novca praktična, čak previše troši, darežljiva je i poslednji dinar će dati za one koje voli. Retko joj se ukaže prilika da se bavi nečim za šta je zaista talentovana, a vrlo je maštovita, ali čeka da joj drugi ponude posao, retko će sama da se potrudi da ga nađe ili da sebe istakne u prvi plan.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin, biser, lapis lazulicvet ciklama, ljubičica, orhideja,

Omiljeni odevni predmet lepe cipele, od reptila, lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti

Slavne žene rođene u znaku Riba:Roza Luksemburg, Ana Manjani, Araseli Arambula, Džoan Vudvord, Dru Barimore., Džejn Marč, Dženifer Lav Hjuit , Elizabet Tejlor, Holi Hanter, Ivana Tramp, Kristin Dejvis - (Seks i grad- Šarlota), Leticija Sabatela („Zabranjena ljubav „- Latifa)Lili Tejlor, Petsi Kensit , Rejčel Vajs, Tea Leoni, Usula Anders, Šeron Stoun, Sindi Kraford, Žilijet Binoš, Žovana Antoneli, Snežana Savić, Vesna Trivalić

RIBE- muškarac

Karakter

Muškarca predstavnika poslednjeg zodijačkog znaka Riba lako ćete prepoznati. On ima u sebi nečeg pomalo flegmatičnog, i možda na prvi pogled nedovoljno odlučnog ili previše kolebljivog. Ako ništa drugo poznaćete ga po glasu koji poseduje čitavu skalau raznih tonova, uglavnom deluje vrlo muzikalno. On nije napadan, ali ga odmah primetite .On zrači istinskom unutrašnjom dobrotom i plemenitošću osim ako planete u njegovom horoskopu ne ukazuju na suprotvno. Ambiciozniji je, uporniji, istrajniji, izdržljiviji, duhovitji nego što biste pomislili na prvi pogled, ali samo kada je apsolutno motivisan za to. Njemu ne možte nametnutni posao koji mu ne odgovara, on će ga tako traljavo obavljvati da se čak nećete ni ljutiti na njega zbog toga, jer će izgledati kao neko ko se istinksi muči. Ako tražite romantičnu dušu kojoj nikada ne dostaje mašte, koja ume da ceni žene, koja ume da uzvrati ljubav, potražite muškarca Ribu.On je sentimentalan, maštovit, osećajan i privržen.Pravu ljubavnu priču može da vam priredi predstavnik ovog znaka.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : umetnik, režiser, glumac, muzičar, psiholog, psihijatar, astrolog, lekar, farmaceut, kompozitor, slikar, dizajner.astronom.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, pluča.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja:tamno plava, neobrađen lapis lazuli, plavi đurđevak, poljsko cveće, orhideja.

Omiljeni odevni predmet:mokasinke, kućni kimono,

moranrski sti,

Slavni muškarci rođeni u znaku Riba:Frederik Šopen, Hendl, Rimski Korsakov, Johan Štraus, Smetana, Ravel, Viktor Igo, Ajdan Kvin, Albert, princ od Monaka, Bili Kristl, Brus Vilis, Fernando Kolunga, Holi Hanter, Kinsi Džouns, Kris Martin, Kurt Rasel, Luk Beson, Majkl Bolton, Majkl Kejn, Reks Harison, Sidni Poatje, Viljem Hart