Vaš horoskop
Ribe


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.8.2018.

Neptun vladalac vašeg znaka u napetom aspektu sa Mesecom može označiti vašu spremnost da obnovite jedan partnerski odnos koji je nekada bio veoma uspešan. Trebalo bi da obratite više pažnje na nekog ko vam je dao ideju o zajedničkom poslu u medijima ili u poslu sa javnošću.

18.8.2018.

Nekome je veoma stalo da se sa vama sretne da biste razgovarali o mnogim pitanjima koja vas opterećuju, moguće u vezi sa nekakvim dilemama koje se odnose na saradnju sa strancima. Trebalo bi da budete strpljiviji u radu sa Lavom ili Devicom.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

18.8.2018.

Ona-Trebalo bi da pokažete više razumevanja za partnera, naročito ako se radi o Raku ili Škorpiji koji je veoma okupiran poslom i pokušava da vam da na znanje da mu je potrebna vaša podrška. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Lavom ali vam to ne polazi za rukom.

On- Želite da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag, možda se radi o osobi sa kojom ste nekada bili u poslovnim odnosima ili sta planirali zajedničku budućnost a to se nije ostvarilo, naročito ako se radio Blizancima ili Ribama. Trudite se da nađete izgovor da biste imali prilike  da se sretenete sa Bikom ili Vagom.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period 13.-19.8.2018 . godine.

Ona- Imate jasnu predstavu o onome što želite da započnete i imate odane saradnike na koje možete da račuante. Sve što radite nekome pomalo smeta i kritikuje vas jer možda ne koristite u potpunosti sve svoje kapacitete. Dobićete šansu o kojoj ste maštali ali vi kao da strepite da niste dostojni možda posla koji vam nude. Ako ste umetnik ili imte veze sa javnošću, možda ćete dobiti dve podjednako prihvatljive ponude. U ljubavi bi trebalo da imate više poverenja u jednog Jarca ili neku Škorpju mada vam se na poslu verovanto udvara Bik.

On- Tri tipično muške planete,ambicije i energičnosti u Jarcu podsticajno utiču na vas ako se bavite odgovornim poslom u kome se od vas zahteva da pokažete veliku dozu strpljenja, upornosti i ako budete spremni za nove poslove. Neko ima veliko poverenje u vas i ne dozvoljava vam da se previše kolebate oko nekih bitnih poslova koje bi trebalo da započnete. Ljubavni život je harmoničan jer partnerki imponujete zbog uspeha u poslu. Ako ste slobodni, dopašće vam se ambiciozna partnerka u koju možete da imate veliko poverenje.

 
 
 
 

Karakteristike Riba

ribe

RIBE- žene

(20.2-20.3..)

Karakter

Požrtvovana, saosećajna, umetnička, priroda, melanholična, stidljiva, često ima osećaj da je neshvaćena, tajanstvena, nestrpljiva, malodušna, nesigurna,

neurotična, saosećajna, maštovita, romantična, kreativna, muzikalna, nepraktična, sanjalica, nepostojana, neprilagodljiva, preostljiva. Često ide protiv svojih interesa, zna da tera inat, dugo pamti uvrede, njena sujeta je naglašena, naročito može imati problematičan odnos sa roditeljima. U stanju su da jedonog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. ponašanju. Usredsređena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od sveta.. Život joj je pun raznih neočekivanih obrta, uglavnom ne uspeva da vlada sobom. Izuzetno je bolećiva, naročito prema deci, kao majka je izuzetno dobra i požrtvovana.kao supruga može mnogo da istrpi i čoveka teške naravi, ali ako reši da ode iz takvog odnosa, ništa je ne može naterati da mu se vrati .Žena rođena u znaku Riba voli da putuje. Na poslu je vredna, čak iako je posao ne interesuje jer je po pitanju novca praktična, čak previše troši, darežljiva je i poslednji dinar će dati za one koje voli. Retko joj se ukaže prilika da se bavi nečim za šta je zaista talentovana, a vrlo je maštovita, ali čeka da joj drugi ponude posao, retko će sama da se potrudi da ga nađe ili da sebe istakne u prvi plan.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin, biser, lapis lazulicvet ciklama, ljubičica, orhideja,

Omiljeni odevni predmet lepe cipele, od reptila, lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti

Slavne žene rođene u znaku Riba:Roza Luksemburg, Ana Manjani, Araseli Arambula, Džoan Vudvord, Dru Barimore., Džejn Marč, Dženifer Lav Hjuit , Elizabet Tejlor, Holi Hanter, Ivana Tramp, Kristin Dejvis - (Seks i grad- Šarlota), Leticija Sabatela („Zabranjena ljubav „- Latifa)Lili Tejlor, Petsi Kensit , Rejčel Vajs, Tea Leoni, Usula Anders, Šeron Stoun, Sindi Kraford, Žilijet Binoš, Žovana Antoneli, Snežana Savić, Vesna Trivalić

RIBE- muškarac

Karakter

Muškarca predstavnika poslednjeg zodijačkog znaka Riba lako ćete prepoznati. On ima u sebi nečeg pomalo flegmatičnog, i možda na prvi pogled nedovoljno odlučnog ili previše kolebljivog. Ako ništa drugo poznaćete ga po glasu koji poseduje čitavu skalau raznih tonova, uglavnom deluje vrlo muzikalno. On nije napadan, ali ga odmah primetite .On zrači istinskom unutrašnjom dobrotom i plemenitošću osim ako planete u njegovom horoskopu ne ukazuju na suprotvno. Ambiciozniji je, uporniji, istrajniji, izdržljiviji, duhovitji nego što biste pomislili na prvi pogled, ali samo kada je apsolutno motivisan za to. Njemu ne možte nametnutni posao koji mu ne odgovara, on će ga tako traljavo obavljvati da se čak nećete ni ljutiti na njega zbog toga, jer će izgledati kao neko ko se istinksi muči. Ako tražite romantičnu dušu kojoj nikada ne dostaje mašte, koja ume da ceni žene, koja ume da uzvrati ljubav, potražite muškarca Ribu.On je sentimentalan, maštovit, osećajan i privržen.Pravu ljubavnu priču može da vam priredi predstavnik ovog znaka.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : umetnik, režiser, glumac, muzičar, psiholog, psihijatar, astrolog, lekar, farmaceut, kompozitor, slikar, dizajner.astronom.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, pluča.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja:tamno plava, neobrađen lapis lazuli, plavi đurđevak, poljsko cveće, orhideja.

Omiljeni odevni predmet:mokasinke, kućni kimono,

moranrski sti,

Slavni muškarci rođeni u znaku Riba:Frederik Šopen, Hendl, Rimski Korsakov, Johan Štraus, Smetana, Ravel, Viktor Igo, Ajdan Kvin, Albert, princ od Monaka, Bili Kristl, Brus Vilis, Fernando Kolunga, Holi Hanter, Kinsi Džouns, Kris Martin, Kurt Rasel, Luk Beson, Majkl Bolton, Majkl Kejn, Reks Harison, Sidni Poatje, Viljem Hart