Vaš horoskop

Ribe


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

RIBE

Ona-Trudite se da nađete najbolji način kako da ostvarite komunikaciju sa Ovno, Škorpijom ili Devicom. Mnogo toga planirate ali niste sigurni šta ćete moći da ostvarite. Želite da se dogovorite sa jednim Rakom oko proširenja saradnje sa strancima.

On-Ne bi trebalo da se raspravljate sa energičnim koleginicama jer vam to neće doneti ništa dobro. Pokušajte da nađete neke nove saradnike u koje možete imati veliko poverenje a moguće da se radi o osobama koje su mlađe od vas i sa kojima možete lako naći zajednički jezik.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.9.2017.

Ona -Prilično ste direktni ali i spremni da se upustite u avanturu ili da se šalite na svoj račun. Moraćete da se prilagodite njegovim potrebama inače će otići bez vas u provod. Prilično ste direktni i to partneru smeta.

On- Trudite se da se dopadnete Devici, Škorpiji ili Ovnu, jer čak iako ste od skora zajedno, ne trudite se nešto preterano da joj u bilo čemu ugodite. Dobro se slažete sa osobom koja je prilično ambiciozna.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period  - 11.-17.9.2017.godine

Ona- Tražite način da se angažujete u okviru poslova koji bi mogli zahtevati od vas sposobnost dobre komunikacije i znanje stranih jezika.  Pozicija mnogih planeta ide vam u prilog, tako da ste prilično sentimentalni prema partneru  koji ume to i te kako dobro da koristi.Smatrate da je partner previše  posesivan. Dobro razmislite da li treba da se raspravljate sa partnerom oko sitnica. Susreti su mogući negde u centru grada, u kafiću, ili na koncertu. Verujete da morate da se pokažete u dobrom svetlu pred nekim Bikom.

On- 

Možete, ako ste slobodni, sresti nekoga ko odmah  početi da vam se udvara. Veoma ste osetljivi na lepotu i dopašće vam se izrazito atraktivna osoba. Možete očekivati udvaranje od strane jednog Lava, Vage ili Bika sa kojim imate komplikovan odnos.Dobijate vest od nekog ko ima dobro mišljenje o vama. Ako dobijete ponudu da se istaknete u  nečemu što bi moglo da vam donese dobru satisfakciju. Možete se lak pomiriti sa nekim s kim ste nekada bili u dobrim odnosima a onda su bez razloga pokvariti zbog nekih sitnica.

 
 
 
 

Karakteristike Riba

ribe

RIBE- žene

(20.2-20.3..)

Karakter

Požrtvovana, saosećajna, umetnička, priroda, melanholična, stidljiva, često ima osećaj da je neshvaćena, tajanstvena, nestrpljiva, malodušna, nesigurna,

neurotična, saosećajna, maštovita, romantična, kreativna, muzikalna, nepraktična, sanjalica, nepostojana, neprilagodljiva, preostljiva. Često ide protiv svojih interesa, zna da tera inat, dugo pamti uvrede, njena sujeta je naglašena, naročito može imati problematičan odnos sa roditeljima. U stanju su da jedonog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. ponašanju. Usredsređena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od sveta.. Život joj je pun raznih neočekivanih obrta, uglavnom ne uspeva da vlada sobom. Izuzetno je bolećiva, naročito prema deci, kao majka je izuzetno dobra i požrtvovana.kao supruga može mnogo da istrpi i čoveka teške naravi, ali ako reši da ode iz takvog odnosa, ništa je ne može naterati da mu se vrati .Žena rođena u znaku Riba voli da putuje. Na poslu je vredna, čak iako je posao ne interesuje jer je po pitanju novca praktična, čak previše troši, darežljiva je i poslednji dinar će dati za one koje voli. Retko joj se ukaže prilika da se bavi nečim za šta je zaista talentovana, a vrlo je maštovita, ali čeka da joj drugi ponude posao, retko će sama da se potrudi da ga nađe ili da sebe istakne u prvi plan.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin, biser, lapis lazulicvet ciklama, ljubičica, orhideja,

Omiljeni odevni predmet lepe cipele, od reptila, lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti

Slavne žene rođene u znaku Riba:Roza Luksemburg, Ana Manjani, Araseli Arambula, Džoan Vudvord, Dru Barimore., Džejn Marč, Dženifer Lav Hjuit , Elizabet Tejlor, Holi Hanter, Ivana Tramp, Kristin Dejvis - (Seks i grad- Šarlota), Leticija Sabatela („Zabranjena ljubav „- Latifa)Lili Tejlor, Petsi Kensit , Rejčel Vajs, Tea Leoni, Usula Anders, Šeron Stoun, Sindi Kraford, Žilijet Binoš, Žovana Antoneli, Snežana Savić, Vesna Trivalić

RIBE- muškarac

Karakter

Muškarca predstavnika poslednjeg zodijačkog znaka Riba lako ćete prepoznati. On ima u sebi nečeg pomalo flegmatičnog, i možda na prvi pogled nedovoljno odlučnog ili previše kolebljivog. Ako ništa drugo poznaćete ga po glasu koji poseduje čitavu skalau raznih tonova, uglavnom deluje vrlo muzikalno. On nije napadan, ali ga odmah primetite .On zrači istinskom unutrašnjom dobrotom i plemenitošću osim ako planete u njegovom horoskopu ne ukazuju na suprotvno. Ambiciozniji je, uporniji, istrajniji, izdržljiviji, duhovitji nego što biste pomislili na prvi pogled, ali samo kada je apsolutno motivisan za to. Njemu ne možte nametnutni posao koji mu ne odgovara, on će ga tako traljavo obavljvati da se čak nećete ni ljutiti na njega zbog toga, jer će izgledati kao neko ko se istinksi muči. Ako tražite romantičnu dušu kojoj nikada ne dostaje mašte, koja ume da ceni žene, koja ume da uzvrati ljubav, potražite muškarca Ribu.On je sentimentalan, maštovit, osećajan i privržen.Pravu ljubavnu priču može da vam priredi predstavnik ovog znaka.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : umetnik, režiser, glumac, muzičar, psiholog, psihijatar, astrolog, lekar, farmaceut, kompozitor, slikar, dizajner.astronom.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, pluča.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja:tamno plava, neobrađen lapis lazuli, plavi đurđevak, poljsko cveće, orhideja.

Omiljeni odevni predmet:mokasinke, kućni kimono,

moranrski sti,

Slavni muškarci rođeni u znaku Riba:Frederik Šopen, Hendl, Rimski Korsakov, Johan Štraus, Smetana, Ravel, Viktor Igo, Ajdan Kvin, Albert, princ od Monaka, Bili Kristl, Brus Vilis, Fernando Kolunga, Holi Hanter, Kinsi Džouns, Kris Martin, Kurt Rasel, Luk Beson, Majkl Bolton, Majkl Kejn, Reks Harison, Sidni Poatje, Viljem Hart