Vaš horoskop

Ribe


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop-Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

30.5.2017.
Naporan dan za one koji pokušavaju da reše problem u vezi sa nekretninama ili novcem.Imate način da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag. Ako se budete raspravljali sa jednim Rakom ili Bikom budite tolerantni i pokušajte da napravite dogovor sa Jarcem.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

30.5.2017.

Žene-Tokom dana bićete veoma nervozni, naročito ako ste u vezi sa Ovnom, Vodolijom ili Blizancim  i ako ste iz bilo kojih razloga razdvojeni, najveerovatnije ćete se često čuti telefonom. Očekujete da vam se javi neko ko vam je posebno drag, u večernjim satima očekujete poziv od Lava ili Strelca.

Muškarci-Naporan dan jer ste okupirani ličnim ambicijama i važnije vam je da se posvetite poslu nego partneru.Očekujete od njega mnogo više razumevanja nego što je do sada pokazao ili ste vi bili previpe okuprani nekim svojim poslovima i niste ni primetili koliko toga čini za vas. Ako ste u vezi sa Rakom ili Lavom, ne ulazite ni u kakve razsprave.

 

NEDELJNI HOROSKOP


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period  - 22.-28.. 5.2017.godine.

Posao- Ovo bi mogao biti veoma povoljan period, ako ste spremni da se sretnete sa Devicom i Jarcem i o svemu iskreno razgovarate. Niste svesni ko vam je prijatelj a ko ne, previše ste subjektivni, osetljivi i uglavnom gledate samo svoj interes. Nekome je veoma važno da sa vama razgovara o svojim problemima.Neko očekuje da mu date ponudu o kojoj treba dobro da razmisli.Pokušjate da se priviknete na nove uslove rada koji nisu tako sjajni kako vam se čini.

Ljubav-  

Jedan od boljih perioda, u toju kojih druženje sa vazdušnim znacima, koje poznajete preko posla, naročito sa jednom Vodolijom, može doneti satisfakciju. Imate veliku potrebu da date na znanje kako se osećate, i da želite malo sadržajniji društveni život. Jedan Ovan neće imati razumevanja za vas. Ako ste mladi i slobodni, možete dobiti poziv za neki veći skup na kome u vreme mladog Meseca 25.maja možete upoznati atraktivnu osobu prema kojoj nećete ostati ravnodušni.

Zdravlje- Moguć nazeb.

 
 
 
 

Karakteristike Riba

ribe

RIBE- žene

(20.2-20.3..)

Karakter

Požrtvovana, saosećajna, umetnička, priroda, melanholična, stidljiva, često ima osećaj da je neshvaćena, tajanstvena, nestrpljiva, malodušna, nesigurna,

neurotična, saosećajna, maštovita, romantična, kreativna, muzikalna, nepraktična, sanjalica, nepostojana, neprilagodljiva, preostljiva. Često ide protiv svojih interesa, zna da tera inat, dugo pamti uvrede, njena sujeta je naglašena, naročito može imati problematičan odnos sa roditeljima. U stanju su da jedonog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. ponašanju. Usredsređena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od sveta.. Život joj je pun raznih neočekivanih obrta, uglavnom ne uspeva da vlada sobom. Izuzetno je bolećiva, naročito prema deci, kao majka je izuzetno dobra i požrtvovana.kao supruga može mnogo da istrpi i čoveka teške naravi, ali ako reši da ode iz takvog odnosa, ništa je ne može naterati da mu se vrati .Žena rođena u znaku Riba voli da putuje. Na poslu je vredna, čak iako je posao ne interesuje jer je po pitanju novca praktična, čak previše troši, darežljiva je i poslednji dinar će dati za one koje voli. Retko joj se ukaže prilika da se bavi nečim za šta je zaista talentovana, a vrlo je maštovita, ali čeka da joj drugi ponude posao, retko će sama da se potrudi da ga nađe ili da sebe istakne u prvi plan.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin, biser, lapis lazulicvet ciklama, ljubičica, orhideja,

Omiljeni odevni predmet lepe cipele, od reptila, lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti

Slavne žene rođene u znaku Riba:Roza Luksemburg, Ana Manjani, Araseli Arambula, Džoan Vudvord, Dru Barimore., Džejn Marč, Dženifer Lav Hjuit , Elizabet Tejlor, Holi Hanter, Ivana Tramp, Kristin Dejvis - (Seks i grad- Šarlota), Leticija Sabatela („Zabranjena ljubav „- Latifa)Lili Tejlor, Petsi Kensit , Rejčel Vajs, Tea Leoni, Usula Anders, Šeron Stoun, Sindi Kraford, Žilijet Binoš, Žovana Antoneli, Snežana Savić, Vesna Trivalić

RIBE- muškarac

Karakter

Muškarca predstavnika poslednjeg zodijačkog znaka Riba lako ćete prepoznati. On ima u sebi nečeg pomalo flegmatičnog, i možda na prvi pogled nedovoljno odlučnog ili previše kolebljivog. Ako ništa drugo poznaćete ga po glasu koji poseduje čitavu skalau raznih tonova, uglavnom deluje vrlo muzikalno. On nije napadan, ali ga odmah primetite .On zrači istinskom unutrašnjom dobrotom i plemenitošću osim ako planete u njegovom horoskopu ne ukazuju na suprotvno. Ambiciozniji je, uporniji, istrajniji, izdržljiviji, duhovitji nego što biste pomislili na prvi pogled, ali samo kada je apsolutno motivisan za to. Njemu ne možte nametnutni posao koji mu ne odgovara, on će ga tako traljavo obavljvati da se čak nećete ni ljutiti na njega zbog toga, jer će izgledati kao neko ko se istinksi muči. Ako tražite romantičnu dušu kojoj nikada ne dostaje mašte, koja ume da ceni žene, koja ume da uzvrati ljubav, potražite muškarca Ribu.On je sentimentalan, maštovit, osećajan i privržen.Pravu ljubavnu priču može da vam priredi predstavnik ovog znaka.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : umetnik, režiser, glumac, muzičar, psiholog, psihijatar, astrolog, lekar, farmaceut, kompozitor, slikar, dizajner.astronom.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, pluča.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja:tamno plava, neobrađen lapis lazuli, plavi đurđevak, poljsko cveće, orhideja.

Omiljeni odevni predmet:mokasinke, kućni kimono,

moranrski sti,

Slavni muškarci rođeni u znaku Riba:Frederik Šopen, Hendl, Rimski Korsakov, Johan Štraus, Smetana, Ravel, Viktor Igo, Ajdan Kvin, Albert, princ od Monaka, Bili Kristl, Brus Vilis, Fernando Kolunga, Holi Hanter, Kinsi Džouns, Kris Martin, Kurt Rasel, Luk Beson, Majkl Bolton, Majkl Kejn, Reks Harison, Sidni Poatje, Viljem Hart