Vaš horoskop

Ribe


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

21.11.2017.

Ona-Vaša očekivanja su velika kada je u pitanju saradnja sa uglednim osobama ali se previše okupirani ličnim ambicijama i privatnim problemom ili ste pod velikim uticajem porodice da biste se snašli oko nečeg što vas prilično opterećuje.

On-Ne bi bilo dobro da odustanete od svog plana zbog privatnih obaveza ali biste morali ipak dobro razmisliti ako želite da proširite saradnju sa onima koji su vam izuzetno važni u poslu.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

21.11.2017.

Ona-Imate mnogo više prilika nego što koristite i niste svesni kome se sve dopadate.Moguće da se radi o jednom Biku ili Škorpiji. Susret sa Rakom ili Jarcem može vas uznemiriti.

On-Dobro se snalazite u društvu osobe koja je prema vama pokazivala uvek uzdržanost naročito ako ste nekada bili u vezi ili je trebalo da se to dogodi ali neko od vas dvoje je prekinulo kontakt.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Period je izuzetno povoljan ako imate smisla za biznis i ako želite da uđete u posao koji bi vrlo brzo mogao da vam se isplati a još više ako budete ušli u ozbiljnu poslovnu kombianciju sa moćnim i uglednim osobama.Iako su Ribe spontane i nepredvidive u toku ovog perioda bilo bi bolje da se postave malo racionalnije i kada je ljubav u pitanju jer je to u njihovom interesu. Svaka prejaka emocija, previše subjektivnog stava pri analiziranju vašeg ljubavnog života može vam naneti više štete nego korisiti.Možete doživeti romansu sa Škorpijom koja vam je izrazito naklonjena.Ako ste slobodni, predstoji vam susret sa Devicom ili Škorpijom.

On- Ako budete u prilici da birate između dva slična posla, verovatno ćete se  odlučiti za onaj koji je bolje plaćen ali vam pruža i priliku da često putujete. Imate mogućnost da poboljšate status na poslu. Mlade Ribe mogu naći honorarni posao koji će im omogućiti da steknu dobro iskustvo.Sa pozicviijom  Merkura u Škorpiji i Urana, planete originalnosti teško da ćete pogrešiti pri izboru posla kojim želite da se bavite. Ako ste na početku karijere, moguće da vas privlače mediji ili umetnost. Verujete u mogućnost obnavaljanja veze sa jednom  Škorpijom ili Devicom sa kojima ste nekada izlazili.

 
 
 
 

Karakteristike Riba

ribe

RIBE- žene

(20.2-20.3..)

Karakter

Požrtvovana, saosećajna, umetnička, priroda, melanholična, stidljiva, često ima osećaj da je neshvaćena, tajanstvena, nestrpljiva, malodušna, nesigurna,

neurotična, saosećajna, maštovita, romantična, kreativna, muzikalna, nepraktična, sanjalica, nepostojana, neprilagodljiva, preostljiva. Često ide protiv svojih interesa, zna da tera inat, dugo pamti uvrede, njena sujeta je naglašena, naročito može imati problematičan odnos sa roditeljima. U stanju su da jedonog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. ponašanju. Usredsređena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od sveta.. Život joj je pun raznih neočekivanih obrta, uglavnom ne uspeva da vlada sobom. Izuzetno je bolećiva, naročito prema deci, kao majka je izuzetno dobra i požrtvovana.kao supruga može mnogo da istrpi i čoveka teške naravi, ali ako reši da ode iz takvog odnosa, ništa je ne može naterati da mu se vrati .Žena rođena u znaku Riba voli da putuje. Na poslu je vredna, čak iako je posao ne interesuje jer je po pitanju novca praktična, čak previše troši, darežljiva je i poslednji dinar će dati za one koje voli. Retko joj se ukaže prilika da se bavi nečim za šta je zaista talentovana, a vrlo je maštovita, ali čeka da joj drugi ponude posao, retko će sama da se potrudi da ga nađe ili da sebe istakne u prvi plan.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin, biser, lapis lazulicvet ciklama, ljubičica, orhideja,

Omiljeni odevni predmet lepe cipele, od reptila, lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti

Slavne žene rođene u znaku Riba:Roza Luksemburg, Ana Manjani, Araseli Arambula, Džoan Vudvord, Dru Barimore., Džejn Marč, Dženifer Lav Hjuit , Elizabet Tejlor, Holi Hanter, Ivana Tramp, Kristin Dejvis - (Seks i grad- Šarlota), Leticija Sabatela („Zabranjena ljubav „- Latifa)Lili Tejlor, Petsi Kensit , Rejčel Vajs, Tea Leoni, Usula Anders, Šeron Stoun, Sindi Kraford, Žilijet Binoš, Žovana Antoneli, Snežana Savić, Vesna Trivalić

RIBE- muškarac

Karakter

Muškarca predstavnika poslednjeg zodijačkog znaka Riba lako ćete prepoznati. On ima u sebi nečeg pomalo flegmatičnog, i možda na prvi pogled nedovoljno odlučnog ili previše kolebljivog. Ako ništa drugo poznaćete ga po glasu koji poseduje čitavu skalau raznih tonova, uglavnom deluje vrlo muzikalno. On nije napadan, ali ga odmah primetite .On zrači istinskom unutrašnjom dobrotom i plemenitošću osim ako planete u njegovom horoskopu ne ukazuju na suprotvno. Ambiciozniji je, uporniji, istrajniji, izdržljiviji, duhovitji nego što biste pomislili na prvi pogled, ali samo kada je apsolutno motivisan za to. Njemu ne možte nametnutni posao koji mu ne odgovara, on će ga tako traljavo obavljvati da se čak nećete ni ljutiti na njega zbog toga, jer će izgledati kao neko ko se istinksi muči. Ako tražite romantičnu dušu kojoj nikada ne dostaje mašte, koja ume da ceni žene, koja ume da uzvrati ljubav, potražite muškarca Ribu.On je sentimentalan, maštovit, osećajan i privržen.Pravu ljubavnu priču može da vam priredi predstavnik ovog znaka.

Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Najčešće profesije : umetnik, režiser, glumac, muzičar, psiholog, psihijatar, astrolog, lekar, farmaceut, kompozitor, slikar, dizajner.astronom.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, pluča.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja:tamno plava, neobrađen lapis lazuli, plavi đurđevak, poljsko cveće, orhideja.

Omiljeni odevni predmet:mokasinke, kućni kimono,

moranrski sti,

Slavni muškarci rođeni u znaku Riba:Frederik Šopen, Hendl, Rimski Korsakov, Johan Štraus, Smetana, Ravel, Viktor Igo, Ajdan Kvin, Albert, princ od Monaka, Bili Kristl, Brus Vilis, Fernando Kolunga, Holi Hanter, Kinsi Džouns, Kris Martin, Kurt Rasel, Luk Beson, Majkl Bolton, Majkl Kejn, Reks Harison, Sidni Poatje, Viljem Hart