Vaš horoskop
Skorpija


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

16.10.2018.

Nemojte biti previse strogi prema onima za koje ste profesionalo vezani, čak ako se radi o nekom ko se nije prema vama lepo ponašao. Skrivate svoju potrebu za boljim razumevanje od strane kolega sa mnogo price. Nemojte objašnjavati nikome kako se osećte već pokušajte da bolje organizjete svoje dnevne obaveze .

15.10.2018.

Trudite se da budete  jasni po pitanju nekih svojih zahteva i principla koje postavljate ali kao da vas niko ne sluša ili nema mnogo vremena da se bavi vama. Dobićete vest od osobe u koju imate veliko poverenja kada je u pitanju njen izbor zajedničkog posla u koji bi trebalo da se uključite ali vi ste ipak nepoverljivi.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

15.10.2018.

Ona-Ukoliko ste vi ili vaš partner poznati ili težite popularnosti, bavite se poslom koji vam omogućava da se istaknete u javnosti, bićete spremni da se jedno drugom nađete pri ruci. Ako ste vi dama Bik, biće vam potreban savet Jarca ili Raka u vezi sa vašim poslom. Ako ste muškarac Bik, očekujete poziv od zgodne koleginice.

On-Očekujete da vam se javi jedna Vaga, neki Rak ili neki Bik. Nestrpljivi ste ali to ne pokazujete i ne želite da se previše nervirate oko nečega što niste u stanju da rešite. Ako ste gospodin Ovan na vas ima velikog uticaja vaša partnerka a ako ste slobodni, danas obavezno idite u društvo očekuje vas prijatno iznenađenje ili poznanstvo.

 

NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period od 1.-8.10.2018. godine.

Posao- Dobijate priliku da popravite nešto što ste pogrešno uradili možda pre mesec dana ili ste doneli pogrešnu odluku verovatno rukovođeni mišljenjem onih koji vas ne poznaju dobro ili onih koji su mislili da ste zainteresovani za neki posao koji u stvari nije za vas najbolji izbor. Trebalo bi da sebi obezbedite bolju organizaciju života i ako treba da odete negde na odmor jer ste trenutno prilično nemotivisani za neke nove poslove, posebno ako ste u poslednje vreme naporno radili. Dobićete poziv od Raka koji ima u vas veliko  poverenje u vezi sa novim poslom.

Ljubav- Trudite se da nađete najbolji način kako da svoj ljubani život dovedete u redi to traje izvestan period ali retrogradana Venera vas u stvari čini popustljivim prema partneru koji često menja stav, mišljenje koji je prema vama prilično neiskren ili ni sam ne zna šta hoće. Ako vam se dopada osoba koja je previše opterećena poslom, nemojte se  nervirati ako nema dovoljno vremena za vas ali nemojte ni učestvovati u rešavanju njenih problema ukoliko to od vas ne očekuje.

Zdravlje- Mogući bolovi u grlu.

 
 
 
 

Karakteristike Škorpije

skorpija

ŠKORPIJA - ŽENA

(23.10.- 22.11.)

Karakter

Škorpija je odlučna, strastvena, posesivana, perceptivana, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima. Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa,

okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu. Ima smisla za okultno a da toga često nije svesna, drži do svog zdravlja, vodi uredan život, čak i kada je boem, uvek stoji iza svojih postupaka, potpuno autentična ličnost koja ne uspeva često da pokaže emocije, već to čini na indirektan način, ili preko umetnosti. Ima jaku imaginaciju i veliki je borac.

U ljubavi, Škorpija je- pouzdana, sigurna u sebe, zaštitnik, požrtvovana preduzima inicijativu. Ne podnosi prevaru, ne prašta lako, očekuje lojalnost i iskrenost. Sa njom se ne treba poigravati, jer kada prestane da se interesuje za nekoga, to je pre iz razočarenja nego iz dosade, a Škorpija ne prašta. Škorpija zavodi vrlo stručno. Plete mrežu oko žrtve, jer ona osobu koja joj se dopada smatra plenom i uživa ako uspe da ga se dokopa. Fatalna žena, sjajna kao prijatelj, naporna kao majka, stub kuće,autoritativna.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom,Devicom, Jarcem, Ribama.

Najčešće profesije : poslovna žena koja ima svoju agenciju, organizator, bankar, lekar, istraživač, naučnik.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : genitalije,endokrini sistem glavobolje, sklona povredama.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- utorak, 8

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja tamne boje, teget, tamno braon, bordo, tamno zelena, crna. hematit,crni biser, granat, tamno crveni turmalin, kaktus, gladiola, hortenzija, zmija, foka, delfin.

Omiljeni odevni predmet - mala crna haljina, sa resama, seksi, mini ili dugačka sa razrezom, dubok dekolte, crna čipka, bordo plišana haljina.

Slavne ličnosti rođene u znaku Škorpije: Indira Gandi Adela Noriega, Ani Frid Lingstad ( tamnokosa pevačica u grupi ABBA) Barbara Haton Bo Derek, Demi Mur, Džejmi Li Kertis, Džeklin Smit, Džodi Foster, Džulija Roberts, Goldi Hon, Grejs Keli, Jasmin le Bon, Kalista Flokharst, Linda Evans, Lorin Haton,,Liza Bone,,Meg Rajan, Monika Viti,,Seli Fild, Sofi Marso, ,Šon Jang, Vinona Rajder,,Branka Pujić, Katarina Žutić,

ŠKORPIJA - muškarac

Karakter

Tip prividnog usamljenika, ima prodoran ispitujući pogled, svestan sebe i svojih potencijala ali ne i prepotentan, teško ga je uvrediti jer je samouveren, ne reaguje na komplijente mada mu prijaju. Ne voli da mu iko laska. Sumnjičav je prema motivima drugih kada ga hvale, hladnokrvan,deluje povremeno kao da je nezainteresovan za okolinu, a sve percipira, teško ga je unervoziti, poseduje jake psihološke moći ,zrači vitalnošću, ne pokazuje šta oseća, svesno želi da ostavi utisak ravnodušnosti, kaže samo ono što smatra da je umesno, ali ne otkriva svoje misli, zaključke i namere olako. Za njega misle da je nesebičan, što ne mora da bude tačno, mada je u suštini vrlo plemenit i osetljiv na tuđu patnju, zaslužuje poštovanje, poseduje energetsku moć, odan je prijateljima, hrabar, interesuje ga religija, pitanje života i smrti. Poseduje strast za životom, jaku samokontroilu. Strastven je, može da deluje rezervisano, ali u suštini veoma topao, ne želi da otkrije romantičan deo svoje duše. Poseduje jak intelekt i jake emocije,sve drži pod kontrolom, iako ume da bude bučan, ali trenutno kada je s razlogom ljut. Ovo je jedan od najjačih tipova muškaraca u horoskopu, gotovo idealan, ali pošto takav ne postoji, onda gotovo idealan. On je druga verzija Ovna, ali daleko slojevitija ličnost, njegovo samopouzdanje nije bez osnova, mladalačko, bahato kao kod Ovna, on sve što radi, radi smišljeno, ne sa zadnjim namerama i ne zlonamerno, već zato što apsolutno zna šta želi, i kako to da postigne., sposoban za jaka osećanja, odan onima koje voli.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom, Devicom, Jarcem, Ribama i nekim drugim Škorpijama.

Najčešće profesije :detektiv, bankar, lekar, hirug, patolog, pisac, glumac, režiser, biznismen

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : geitalni organi, bubrezi, donji deo stomaka, grlo, bronhije, pluća

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- 8, utorak.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: crna,braon,siva,teget,

tamozelena, topaz, hematit, srebro, zmija, orao, kornjača

Omiljeni odevni predmet :komotni mekani džemperi, farmerke,sportske jakne, čizme

Slavne ličnosti rođene u znaku ŠKORPIJE, Paganini, Turgenjev, Dostojevski, Edgar Alan Po, Luj XVIII, Martin Luter, iranski šah Reza Pahlavi, Aga Kan, Fransoa Miteran, princ Čarls, Pikaso, Šarl de Gol, Johan Štraus mlađiAlen Delon, Bert Lankaster, Brajan Adams, Čarls Bronson, Čarls, princ od Engleske, Dejvid Švimer Dermot Malroni, Dilan Mek Dermot, Eros Ramazotim Leonardo di Kaprijo, Lukjano Visconti Martin Skorces, Metju MekKonegi, Oleg Menešikov, Osvaldo Rijos, Rejnaldo Đankini iranski šah Reza Pahlavi, Rok Hadson, Ričard Barton, Vinsent Kasel, Robert Kenedi, Žak Šarije, Ljubiša Samardžić, Predraf Cune Gojković, Bora Đorđević