Vaš horoskop

Skorpija


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

25.2.2018.

Ona- Nekoliko osoba pokušava da vas nagovori na nešto što vama trenutno nije u planu. Poslovne veze sa vazdušnim znacima donose probleme. Osećate se nemoćnim da se adaptirate na neku novu situaciju  koja bi mogla da vas navede na razmišljanja o poslu za koji trenutno niste sposobni.

On- Ne bi trebalo da se uključujete u rešavanje problema koji vam trenutno ne odgovaraju. Pokušavate da rešite problem koji vas u velikoj meri opterećuje. Dobijate poziv da se sretnete sa Škorpijom ili Ovnom koji rade sa strancima.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

25.2.2018.

Ona-Čekate na nečiji poziv ili da se nešto dogodi, da vas neko pozove, možda da vam se izvini. Vaša posesivnost i nesigurnost dolaze do punog izražaja. Ne pristajete na uslove jednog Lava, Raka ili Bika koji pokušavaju da vas ubede da treba da izađete negde zajedno

On-Dobijate poziv da se sretnete sa nekom osobom na koju dugo već mislite. Vaš život ide nepredviđenim tokom, ali dajte sebi mogućnost da shvatite šta osećate. Neko želi da se sretne sa vama a vi niste sigurni šta prema toj osobi osećate. Budite raspoloženiji prema jednom Raku koji odavno misli na vas, dajte mu šansu da ga upozante.

Dnevni horoskop vašeg podznaka

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period od 19.-25.2.2018.

Ona- Mars vas čini sklonim raspravama ali ako znate, hoćete i spremni su da se uključe u neki timski posao. Imate priliku da dokažete partneru ali i članovima porodice, što vam je naročito važno ako ste mladi koliko možete da zaradite.Profitabilan posao nudi vam Jarac ili Škorpija.Astrološko polje ljubavi, partnerstva, braka je  dobro je aspektovano prisustvom Venere, planete ljubavi i Merkura, planete poezije. Ipak, ne preterujete ako je partner sklon ljutnji a moguće da jeste i da je mnogo čime nezadovoljan. Prilično vas iritiraju komentari okoline povodom vašeg ljubavnog života.

On-Mesec u fazi rasta doprinosi poboljšanju odnosa sa saradnicima. Trudite se da nađete nekog ko bi vam po mnogim pitanjima odgovarao.Dobro se slažete sa kreativnim osobama koje su spremne da sa vama uđu u privatan posao. Potrebna vam je potpuna samostalnost u radu mada ste odlični i u okviru timskog rada.Možete očekivati povoljne vesti u vezi sa novcem. Nemojte biti preterano opterećeni onim šta o vama misli ili priča osoba rođena u znaku Riba, moguće da nije do kraja iskrena prama vama, da vam iz nekih razloga ne otkriva do koje mere je opsednuta vama.

 
 
 
 

Karakteristike Škorpije

skorpija

ŠKORPIJA - ŽENA

(23.10.- 22.11.)

Karakter

Škorpija je odlučna, strastvena, posesivana, perceptivana, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima. Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa,

okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu. Ima smisla za okultno a da toga često nije svesna, drži do svog zdravlja, vodi uredan život, čak i kada je boem, uvek stoji iza svojih postupaka, potpuno autentična ličnost koja ne uspeva često da pokaže emocije, već to čini na indirektan način, ili preko umetnosti. Ima jaku imaginaciju i veliki je borac.

U ljubavi, Škorpija je- pouzdana, sigurna u sebe, zaštitnik, požrtvovana preduzima inicijativu. Ne podnosi prevaru, ne prašta lako, očekuje lojalnost i iskrenost. Sa njom se ne treba poigravati, jer kada prestane da se interesuje za nekoga, to je pre iz razočarenja nego iz dosade, a Škorpija ne prašta. Škorpija zavodi vrlo stručno. Plete mrežu oko žrtve, jer ona osobu koja joj se dopada smatra plenom i uživa ako uspe da ga se dokopa. Fatalna žena, sjajna kao prijatelj, naporna kao majka, stub kuće,autoritativna.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom,Devicom, Jarcem, Ribama.

Najčešće profesije : poslovna žena koja ima svoju agenciju, organizator, bankar, lekar, istraživač, naučnik.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : genitalije,endokrini sistem glavobolje, sklona povredama.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- utorak, 8

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja tamne boje, teget, tamno braon, bordo, tamno zelena, crna. hematit,crni biser, granat, tamno crveni turmalin, kaktus, gladiola, hortenzija, zmija, foka, delfin.

Omiljeni odevni predmet - mala crna haljina, sa resama, seksi, mini ili dugačka sa razrezom, dubok dekolte, crna čipka, bordo plišana haljina.

Slavne ličnosti rođene u znaku Škorpije: Indira Gandi Adela Noriega, Ani Frid Lingstad ( tamnokosa pevačica u grupi ABBA) Barbara Haton Bo Derek, Demi Mur, Džejmi Li Kertis, Džeklin Smit, Džodi Foster, Džulija Roberts, Goldi Hon, Grejs Keli, Jasmin le Bon, Kalista Flokharst, Linda Evans, Lorin Haton,,Liza Bone,,Meg Rajan, Monika Viti,,Seli Fild, Sofi Marso, ,Šon Jang, Vinona Rajder,,Branka Pujić, Katarina Žutić,

ŠKORPIJA - muškarac

Karakter

Tip prividnog usamljenika, ima prodoran ispitujući pogled, svestan sebe i svojih potencijala ali ne i prepotentan, teško ga je uvrediti jer je samouveren, ne reaguje na komplijente mada mu prijaju. Ne voli da mu iko laska. Sumnjičav je prema motivima drugih kada ga hvale, hladnokrvan,deluje povremeno kao da je nezainteresovan za okolinu, a sve percipira, teško ga je unervoziti, poseduje jake psihološke moći ,zrači vitalnošću, ne pokazuje šta oseća, svesno želi da ostavi utisak ravnodušnosti, kaže samo ono što smatra da je umesno, ali ne otkriva svoje misli, zaključke i namere olako. Za njega misle da je nesebičan, što ne mora da bude tačno, mada je u suštini vrlo plemenit i osetljiv na tuđu patnju, zaslužuje poštovanje, poseduje energetsku moć, odan je prijateljima, hrabar, interesuje ga religija, pitanje života i smrti. Poseduje strast za životom, jaku samokontroilu. Strastven je, može da deluje rezervisano, ali u suštini veoma topao, ne želi da otkrije romantičan deo svoje duše. Poseduje jak intelekt i jake emocije,sve drži pod kontrolom, iako ume da bude bučan, ali trenutno kada je s razlogom ljut. Ovo je jedan od najjačih tipova muškaraca u horoskopu, gotovo idealan, ali pošto takav ne postoji, onda gotovo idealan. On je druga verzija Ovna, ali daleko slojevitija ličnost, njegovo samopouzdanje nije bez osnova, mladalačko, bahato kao kod Ovna, on sve što radi, radi smišljeno, ne sa zadnjim namerama i ne zlonamerno, već zato što apsolutno zna šta želi, i kako to da postigne., sposoban za jaka osećanja, odan onima koje voli.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom, Devicom, Jarcem, Ribama i nekim drugim Škorpijama.

Najčešće profesije :detektiv, bankar, lekar, hirug, patolog, pisac, glumac, režiser, biznismen

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : geitalni organi, bubrezi, donji deo stomaka, grlo, bronhije, pluća

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- 8, utorak.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: crna,braon,siva,teget,

tamozelena, topaz, hematit, srebro, zmija, orao, kornjača

Omiljeni odevni predmet :komotni mekani džemperi, farmerke,sportske jakne, čizme

Slavne ličnosti rođene u znaku ŠKORPIJE, Paganini, Turgenjev, Dostojevski, Edgar Alan Po, Luj XVIII, Martin Luter, iranski šah Reza Pahlavi, Aga Kan, Fransoa Miteran, princ Čarls, Pikaso, Šarl de Gol, Johan Štraus mlađiAlen Delon, Bert Lankaster, Brajan Adams, Čarls Bronson, Čarls, princ od Engleske, Dejvid Švimer Dermot Malroni, Dilan Mek Dermot, Eros Ramazotim Leonardo di Kaprijo, Lukjano Visconti Martin Skorces, Metju MekKonegi, Oleg Menešikov, Osvaldo Rijos, Rejnaldo Đankini iranski šah Reza Pahlavi, Rok Hadson, Ričard Barton, Vinsent Kasel, Robert Kenedi, Žak Šarije, Ljubiša Samardžić, Predraf Cune Gojković, Bora Đorđević