Vaš horoskop

Skorpija


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

21.7.2018.

Želite da se sretnete sa Rakom ili sa Jarcem da biste razgovarali o onome što vas u priličnoj meri opterećuje. Nemojte se previše oslanjati na one koji nemaju razumevanja za vaše ambicije. Trudite se da ostavite dobar utisak na one sa kojima radite a oni već o vama imaju dobro mišljenje.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

22.7.2018.

Ona- Tranzit  Marsa  i Sunca može doneti ideju kako da sre sredi privatan život i kako da ubedite partnera da prihvati neki vaš predlog koji se tiče nekih zajedničkih planova o kojima ste ranije razgovorali a tiču se odlaska u inostranstvu, bar na izvesno vreme.

On- Niko ne može da vas ubedi da grešite po nekim nebitnim pitanjima ok kojih se često raspravljate sapartnerkom koja vam je u stravi odana. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa članovima porodice vaše partnerke.

On-

21.7.2018.

Ona-Pazite da ipak ne preterate sa uzdržanošću,jer partner jednostavno neće poverovati da ste se na prečac ohladili ili da ste postali ravnodušni. Tranzit Meseca preko znaka vašeg znaka čini vas previše osetljivim ne samo na potrebe drugih nego i na sve što se dešava oko vas. Mnoge čudi vaša preterana bolećivost.

On- Dobro se snalazite u društvu osoba u koje imate poverenja a neko će vas pozvati na veći skup gde namera da vas sa nekim upouzna. Moguća je romansa potpuno neplanirano sa osobom koja često boravi negde van vašeg mesta ili je jedno vreme živela u inostranstvu.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Neko će na  vašem radnom mestu, biti prilično   zahtevan prema vama ili će vas kritikovati početkm sedmice. Moguć je poziv od Raka ili Bika Ako se radi vašoj simpatiji, moraćete da budete uzdržani i da ne pristajete ni na kakvu provokaciju, jer će se raditi u stvari o potrebi parntera za svađom ili će očekivati da vi preuzmete odgovornost za nešto što vi ne smatrate svojom krivicom .Budite spremni da pređete preko mnogo čega. 

On-Osećate se veoma prijatno u društvu osobe koja vam po mnogim pitanjima ugađa bilo da se radi o poslu ili privatnom životu.Ako se radi o simpatiji ili o nekom kome se vi diskretno udvarate, trebalo bi da budete otvoreniji. Nemojte ni sumnjati u njena osećanja, čak i ako bude spominjala nekoga ko joj je nekada davno bio značajan. To nema nikakve veze sa vama dvoma. Prema jednom Ovnu imate prilično čudan odnos.

 
 
 
 

Karakteristike Škorpije

skorpija

ŠKORPIJA - ŽENA

(23.10.- 22.11.)

Karakter

Škorpija je odlučna, strastvena, posesivana, perceptivana, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima. Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa,

okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu. Ima smisla za okultno a da toga često nije svesna, drži do svog zdravlja, vodi uredan život, čak i kada je boem, uvek stoji iza svojih postupaka, potpuno autentična ličnost koja ne uspeva često da pokaže emocije, već to čini na indirektan način, ili preko umetnosti. Ima jaku imaginaciju i veliki je borac.

U ljubavi, Škorpija je- pouzdana, sigurna u sebe, zaštitnik, požrtvovana preduzima inicijativu. Ne podnosi prevaru, ne prašta lako, očekuje lojalnost i iskrenost. Sa njom se ne treba poigravati, jer kada prestane da se interesuje za nekoga, to je pre iz razočarenja nego iz dosade, a Škorpija ne prašta. Škorpija zavodi vrlo stručno. Plete mrežu oko žrtve, jer ona osobu koja joj se dopada smatra plenom i uživa ako uspe da ga se dokopa. Fatalna žena, sjajna kao prijatelj, naporna kao majka, stub kuće,autoritativna.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom,Devicom, Jarcem, Ribama.

Najčešće profesije : poslovna žena koja ima svoju agenciju, organizator, bankar, lekar, istraživač, naučnik.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : genitalije,endokrini sistem glavobolje, sklona povredama.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- utorak, 8

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja tamne boje, teget, tamno braon, bordo, tamno zelena, crna. hematit,crni biser, granat, tamno crveni turmalin, kaktus, gladiola, hortenzija, zmija, foka, delfin.

Omiljeni odevni predmet - mala crna haljina, sa resama, seksi, mini ili dugačka sa razrezom, dubok dekolte, crna čipka, bordo plišana haljina.

Slavne ličnosti rođene u znaku Škorpije: Indira Gandi Adela Noriega, Ani Frid Lingstad ( tamnokosa pevačica u grupi ABBA) Barbara Haton Bo Derek, Demi Mur, Džejmi Li Kertis, Džeklin Smit, Džodi Foster, Džulija Roberts, Goldi Hon, Grejs Keli, Jasmin le Bon, Kalista Flokharst, Linda Evans, Lorin Haton,,Liza Bone,,Meg Rajan, Monika Viti,,Seli Fild, Sofi Marso, ,Šon Jang, Vinona Rajder,,Branka Pujić, Katarina Žutić,

ŠKORPIJA - muškarac

Karakter

Tip prividnog usamljenika, ima prodoran ispitujući pogled, svestan sebe i svojih potencijala ali ne i prepotentan, teško ga je uvrediti jer je samouveren, ne reaguje na komplijente mada mu prijaju. Ne voli da mu iko laska. Sumnjičav je prema motivima drugih kada ga hvale, hladnokrvan,deluje povremeno kao da je nezainteresovan za okolinu, a sve percipira, teško ga je unervoziti, poseduje jake psihološke moći ,zrači vitalnošću, ne pokazuje šta oseća, svesno želi da ostavi utisak ravnodušnosti, kaže samo ono što smatra da je umesno, ali ne otkriva svoje misli, zaključke i namere olako. Za njega misle da je nesebičan, što ne mora da bude tačno, mada je u suštini vrlo plemenit i osetljiv na tuđu patnju, zaslužuje poštovanje, poseduje energetsku moć, odan je prijateljima, hrabar, interesuje ga religija, pitanje života i smrti. Poseduje strast za životom, jaku samokontroilu. Strastven je, može da deluje rezervisano, ali u suštini veoma topao, ne želi da otkrije romantičan deo svoje duše. Poseduje jak intelekt i jake emocije,sve drži pod kontrolom, iako ume da bude bučan, ali trenutno kada je s razlogom ljut. Ovo je jedan od najjačih tipova muškaraca u horoskopu, gotovo idealan, ali pošto takav ne postoji, onda gotovo idealan. On je druga verzija Ovna, ali daleko slojevitija ličnost, njegovo samopouzdanje nije bez osnova, mladalačko, bahato kao kod Ovna, on sve što radi, radi smišljeno, ne sa zadnjim namerama i ne zlonamerno, već zato što apsolutno zna šta želi, i kako to da postigne., sposoban za jaka osećanja, odan onima koje voli.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom, Devicom, Jarcem, Ribama i nekim drugim Škorpijama.

Najčešće profesije :detektiv, bankar, lekar, hirug, patolog, pisac, glumac, režiser, biznismen

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : geitalni organi, bubrezi, donji deo stomaka, grlo, bronhije, pluća

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- 8, utorak.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: crna,braon,siva,teget,

tamozelena, topaz, hematit, srebro, zmija, orao, kornjača

Omiljeni odevni predmet :komotni mekani džemperi, farmerke,sportske jakne, čizme

Slavne ličnosti rođene u znaku ŠKORPIJE, Paganini, Turgenjev, Dostojevski, Edgar Alan Po, Luj XVIII, Martin Luter, iranski šah Reza Pahlavi, Aga Kan, Fransoa Miteran, princ Čarls, Pikaso, Šarl de Gol, Johan Štraus mlađiAlen Delon, Bert Lankaster, Brajan Adams, Čarls Bronson, Čarls, princ od Engleske, Dejvid Švimer Dermot Malroni, Dilan Mek Dermot, Eros Ramazotim Leonardo di Kaprijo, Lukjano Visconti Martin Skorces, Metju MekKonegi, Oleg Menešikov, Osvaldo Rijos, Rejnaldo Đankini iranski šah Reza Pahlavi, Rok Hadson, Ričard Barton, Vinsent Kasel, Robert Kenedi, Žak Šarije, Ljubiša Samardžić, Predraf Cune Gojković, Bora Đorđević