Vaš horoskop
Strelac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 

 strelac

STRELAC (22.11.- 21.12.)

16.10.2018.

Ovo je povoljan dan za koji planiraju velike poslove jer će im se pružiti prilika da o tome razgovaraju sa onima koji mogu doneti povoljnu odluku. Nešto rešavate i važno vam je da dobijete dokaz da ste u pravu po nekom za vas veoma bitnom pitanju. Moguć surest sa jednim Rakom ili Bikom.

15.10.2018.

Želite da nađete pravi način kako da uđete u posao sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom a da pri tom ne budete ni na koji način štećeni ili na gubitku. Dobijate mogućnost nalaženja rešenja u radu sa jednim Ovnom ili nekim Lavom koji vas jako dobro poznaju. Moguća saradnja sa Vodolijom.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

15.10.2018.

Ona- Ako ste u vezi sa jednim  Ovnom, trudite se da mu date na  znanje da može da raučna na vas ma sa kakvim problemom da ste suočeni.Želite da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko zajedničkog posla, moguće u medijima ili ako se bavite nekom vrstom istraživanja, poći će vam za rukom da zajednički uspete u poslu.

On- Tranzit Jupitera vam odgovara zbog čega možete očekivati da vam se javi neko ko bi želeo da sa vama obavi poverljiv razgovor. Imate potrebu da iskreno nekom poverite svoje ljubavne probleme i istovremeno da ih zadržite za sebe. U stvari, verovatno ni sami ne znate šta da mislite o partnerovom ponašanju. Nekome je stalo da sa vama izgladi odnos.

 

 

NEDELJNI HOROSKOP -AstrozenitSTRELAC (21.11.- 21.12.)

Period od 1.-8.10.2018. godine.

Posao- Pomalo ste konfuzni jer niste sigurni da li će vam neko vratiti novac koji očekujete ili ćete biti primorani da se možda čak i zadužujete ili da tražite nove načine kako da dođete do zarade. Potrebno je da se drugačije postavite prema Biku, Vagi ili Raku i da date na znanje da ste vi ona strana koja postavlja uslove. Društveni život je veoma naglašen i iz neog razloga upravo druženje kako sa poznatima i sa onima koje ćete tek upoznati može imati velikog uticaja na vašu dalju karijeru kao da će vam se otovoriti neki novi vidici i neke nove šanse.Pazite na šta trošite novac.

Ljubav- Spremni ste da se upustite u romansu sa nekim ko nije slobodan čak iako možda znate da je partner te osobe ljubomoran. Trebalo bi da budete mnogo realniji kada je u pitanju nastavak veze koja je možda došla u krizu pre izvesnog vremena. U očekivanju Jupitera koji treba u novembru da uđe u vaš znak verovatno ste previše sigurni u sebe ali stalni partner, naročito ako je neki vodeni znak, nema mnogo strpljenja za vas. Imate priliku da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom koja će vam dati na znanje da ste joj još uvek dragi.

Zdravlje-Moguć nazeb.

 

 
 
 
 

Karakteristike Strelca

strelac

STRELAC - ŽENA

(23.11.- 21.12.)

Karakter

Žena Strelac je optimista, plemenita, religiozan, ponekada jako studiozana a ponekada površna, zavisi šta je interesuje, entuzijasta, detinjasta, nepraktičana, nestrpljiva, tvrdoglava. To je osoba širokih vidika, voli da polemiše, da ulazi u rizične finansijske transakcije, pravičana je, često je neefikasana,odugovlači sa donošenjem važnih odluka,može imati problem sa zakonom, voli da se bavi politikom, da rizikuje. Voli da putuje, ako nema mogućnost da putuje u daleke zemlje,ona se bavi umetnošću,filozofijom,voli da čita,da saznaje o drugim narodima, religijama.Velika je pričalica, maštar. U ljubavi žena Strelac je romantična li je strast uglavnom drži na kratke staze,,nepredvidiva je duhovita i to je razlog zašto je muškarci vole. Često je malo muškobanjasta mada je zabavna, ako želi može da se pretvori u vamp ženu i u najboljeg drugara, sve zavisi s kim je. Ne voli da zavisi ni od koga i ne mora obavezno da bude u emotivnoj vezi, važniji joj je duhovni sklad.Može biti u paralelnim vezama, jer ne oseća nikada veliku obavezu prema partneru. Manje-više bira partnere koji su slabile ličnosti od nje i koiji u njoj gledaju oslonac što njoj ne smeta. Ima tendenciju da bude u paralelnim vezama,često sa mlađim od sebe.

Najbolje se slaže sa; Lavom,Vodolijom,Blizancima,StrelcemVagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije : poslovna žena,farmaceut, muzičar,glumica novinar,profesor,tehnolog,,sudija, državni službenik,naučnik,stjuardesa,pilot, džokej,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : jetra, stomak, kukovi, cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter,Neptun

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja - plavo tirkizne nijanse,boje peska,smaragd,safir, karanfil,lavanda,ruzmarin,kamila, pas,slon,jagnje, konj

Omiljeni odevni predmet - safari stil, sporska odeća neutralnih boja, hipi izgled, često vrlo damski obučena u elegantne večernje haljine, Voli velike tašne preko ramena.

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Dolores Ibauri,Marija Kalas,Britni Spirs, Deril Hana, Dženifer Bils, Džejn Fonda Dženife Koneli, Džuilijan Mur, Edit Gonzales, Gabriela Spanic, Keli Bruk, Kejti Holms, Kim Bejsinger, Kristina Agilera, Li Remik,Mila Jovović Nikol Apleton, Mila Jovović,Svetlana bojković

{jumi [*12]}    

STRELAC -MUŠKARAC

Karakter

Idealista entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvek je okružen gomilom ljudi, optimista je, bučan, ume da bude vrlo praktičan, ima sreće u životu, optimista, brzo se oporavlja od udaraca u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada nije namerno okrutan, može da ima ružnu ženu ali lepu brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan, kada je ljubavni život u pitanju ali nikada nije neiskren. On traži površne odnose da ne bi morao da se mnogo da se posvećuje partnerki već onoliko koliko njemu odgovara jer najveći deo vremea koristi za svoje lične ambicje. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja utisak kao da je mnogo dublje vezan za partnerku nego što je to slučaj.voli raznovrstnosti,potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok patnerka toleriše njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu on će ostati sa njom. Ponekada može da s tako strastveno zaljubi, da je u stanju da zbog partnerke iz korena promeni život, ode u drugu zemlju, grad, promeni posao. Bira uglavnom mlađe žene i to dosta mlađe od njega, ali se dogodi i da ima avanturu sa osobom sa posla koja je starija i sa kojom prvo započinje kolegijalni odnos.

Najbolje se slaže sa; drugim Strelcem, Jarcem, Vagom,Vodolijom, Ovnom, Blizancima, ponekada sa Ribama.

Najčešće profesije :političar, farmaceut, biznismen,privatni preduzetnik, građevinski inženjer, novinar, fimski glumac, režisrer, istraživač, biolog, putopisac, kompozitor.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi : jetra, imuni sistem, donji deo stomaka, grlo, višak težine, loš metabolizam tiroidna žlezda.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter i Neptun

Boja,drago kamenje, cvet, omiljena životinja sve nijanse plave, od sivoplave do teget, tamno zelene, braon.

Omiljeni odevni predmet: klasičn odelo ili bermude, safari stil, letnja garderoba, šarenje široke košulje, lagane majice, sandale,

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Diktator Franko, Vinston Čerčil, Brežnjev, Betoven, Mark Tvejn, Volt Dizni, Maksimilian Šel. Franko Nero, Ben Stiler, Beni Anderson, Bil Pulman , Bo Bridžis, Bred Pit, Don Džonson, Džef Bridžis, Džon Kenedi jr,. Džon Malkovič, Ed Haris, Frenk Sinatra, Horst Buholc, Kenet Brana, Kirk Daglas, Kifer Saderlend, Stiven Spilberg,,Majkl Nuri, Žan Luj Trentinjan,,Pol Rodžers,,Željko Bebek,,Aljoša vučković,,Emir Kusturica, Milenko Zablaćanski