Vaš horoskop

Strelac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Godišnji horoskop za 2017.

 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

24.2.2018.

Ona- Pokušavate da se nađete pri ruci nekom koga dobro poznajete i ko je spreman da sarađuje pod vašim uslovima. Dobro bi bilo da uđete u posao sa strancima koji mogu da vam obezbede dobru saradnju. Nemojte se preterano nervirati ako vam ne bude sve išlo od ruke, naročito ako budete došli u konflikt sa  Rakom.

On-Verujete u dobronamernost jednog Ovna koji je spreman da učini za vas nešto što ga odavno molite. Verujete da možete da se dogovorite sa Vodolijom oko nečeg što se tiče vaše zajedničke budućnosti. Novi projekti su u pitanju i verovatno će vam doneti nove mogućnosti po pitanju zarade.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

25.2.2018.

Ona-Pozicija Meseca znači da ste rastrzani između potrebe da uđete u stalnu vezu sa nekim ko vam po svemu odgovara, posebno po želji da vas štiti i da vam bude  oslonac i želje da uđete  kratku, strastvenu vezu sa jednim Lavom ili jednom Vodolijom.Sa tim znacima teško da možete da prođete bez većih emotivnih potresa.

On-Ne bi trebalo da se opterećujete partnerkinom ljubomorom posebno u odnosu na jednu Škorpiju ili Jarca jer je preterano sklona da vas analizira i prati svaki vaš korak. Previše je sumnjičava. Imate tajne želje o kojima ne pričate a koje možda i nisu usmerene ka njoj, već prema jednom Ovnu.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-AstrozenitSTRELAC (21.11.- 21.12.)

Period od 19.-25.2.2018.

Ona- Ulazak Sunca u znak Riba je donelo pojačane ambicije. Ipak, Mars u  u vašem znaku vas tera da brzopleto donosite odluke pod uticajem onih koji podstiču vaše ambicije. Osluškujete sebe jer vas intucija ne vara. Moguć je posao u medijima ili nekoj velikoj firmi. Ako se bavite umetnošću, postajete popularni.Pokušajte da se manje nerviate oko izdataka koji su neophodni.Preko posla moguća su poznanstva i susreti sa osobama koje će pokazati veliko divljenje i poštovanje prema vama a vi ćete sumnjati da li su iskreni. Trudite se da odolite iskušenjima, naročito ako ste u stalnoj vezi sa partnerom do koga vam je veoma stalo, ali mnogi će biti uporni da osvoje vašu pažnju.

On- Veoma ste energični i spremni da  uradite nešto što se od vas očekuje iako ćete verovatno biti prilično buntovni. Može vam se javiti osoba iz inostranstva sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima ili ste radili zajendo. Ne oklevajte ako terba da se čujete sa Ribama ili Bikom iako biste ih najradije izbegli iz nekog razloga. Moguća romansa sa Ovnom ili Vodolijom. Moguće da krajem sedmice sretnete Blizance ili Lava i započnete romansu sa njima.

 
 
 
 

Karakteristike Strelca

strelac

STRELAC - ŽENA

(23.11.- 21.12.)

Karakter

Žena Strelac je optimista, plemenita, religiozan, ponekada jako studiozana a ponekada površna, zavisi šta je interesuje, entuzijasta, detinjasta, nepraktičana, nestrpljiva, tvrdoglava. To je osoba širokih vidika, voli da polemiše, da ulazi u rizične finansijske transakcije, pravičana je, često je neefikasana,odugovlači sa donošenjem važnih odluka,može imati problem sa zakonom, voli da se bavi politikom, da rizikuje. Voli da putuje, ako nema mogućnost da putuje u daleke zemlje,ona se bavi umetnošću,filozofijom,voli da čita,da saznaje o drugim narodima, religijama.Velika je pričalica, maštar. U ljubavi žena Strelac je romantična li je strast uglavnom drži na kratke staze,,nepredvidiva je duhovita i to je razlog zašto je muškarci vole. Često je malo muškobanjasta mada je zabavna, ako želi može da se pretvori u vamp ženu i u najboljeg drugara, sve zavisi s kim je. Ne voli da zavisi ni od koga i ne mora obavezno da bude u emotivnoj vezi, važniji joj je duhovni sklad.Može biti u paralelnim vezama, jer ne oseća nikada veliku obavezu prema partneru. Manje-više bira partnere koji su slabile ličnosti od nje i koiji u njoj gledaju oslonac što njoj ne smeta. Ima tendenciju da bude u paralelnim vezama,često sa mlađim od sebe.

Najbolje se slaže sa; Lavom,Vodolijom,Blizancima,StrelcemVagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije : poslovna žena,farmaceut, muzičar,glumica novinar,profesor,tehnolog,,sudija, državni službenik,naučnik,stjuardesa,pilot, džokej,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : jetra, stomak, kukovi, cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter,Neptun

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja - plavo tirkizne nijanse,boje peska,smaragd,safir, karanfil,lavanda,ruzmarin,kamila, pas,slon,jagnje, konj

Omiljeni odevni predmet - safari stil, sporska odeća neutralnih boja, hipi izgled, često vrlo damski obučena u elegantne večernje haljine, Voli velike tašne preko ramena.

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Dolores Ibauri,Marija Kalas,Britni Spirs, Deril Hana, Dženifer Bils, Džejn Fonda Dženife Koneli, Džuilijan Mur, Edit Gonzales, Gabriela Spanic, Keli Bruk, Kejti Holms, Kim Bejsinger, Kristina Agilera, Li Remik,Mila Jovović Nikol Apleton, Mila Jovović,Svetlana bojković

{jumi [*12]}    

STRELAC -MUŠKARAC

Karakter

Idealista entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvek je okružen gomilom ljudi, optimista je, bučan, ume da bude vrlo praktičan, ima sreće u životu, optimista, brzo se oporavlja od udaraca u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada nije namerno okrutan, može da ima ružnu ženu ali lepu brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan, kada je ljubavni život u pitanju ali nikada nije neiskren. On traži površne odnose da ne bi morao da se mnogo da se posvećuje partnerki već onoliko koliko njemu odgovara jer najveći deo vremea koristi za svoje lične ambicje. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja utisak kao da je mnogo dublje vezan za partnerku nego što je to slučaj.voli raznovrstnosti,potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok patnerka toleriše njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu on će ostati sa njom. Ponekada može da s tako strastveno zaljubi, da je u stanju da zbog partnerke iz korena promeni život, ode u drugu zemlju, grad, promeni posao. Bira uglavnom mlađe žene i to dosta mlađe od njega, ali se dogodi i da ima avanturu sa osobom sa posla koja je starija i sa kojom prvo započinje kolegijalni odnos.

Najbolje se slaže sa; drugim Strelcem, Jarcem, Vagom,Vodolijom, Ovnom, Blizancima, ponekada sa Ribama.

Najčešće profesije :političar, farmaceut, biznismen,privatni preduzetnik, građevinski inženjer, novinar, fimski glumac, režisrer, istraživač, biolog, putopisac, kompozitor.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi : jetra, imuni sistem, donji deo stomaka, grlo, višak težine, loš metabolizam tiroidna žlezda.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter i Neptun

Boja,drago kamenje, cvet, omiljena životinja sve nijanse plave, od sivoplave do teget, tamno zelene, braon.

Omiljeni odevni predmet: klasičn odelo ili bermude, safari stil, letnja garderoba, šarenje široke košulje, lagane majice, sandale,

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Diktator Franko, Vinston Čerčil, Brežnjev, Betoven, Mark Tvejn, Volt Dizni, Maksimilian Šel. Franko Nero, Ben Stiler, Beni Anderson, Bil Pulman , Bo Bridžis, Bred Pit, Don Džonson, Džef Bridžis, Džon Kenedi jr,. Džon Malkovič, Ed Haris, Frenk Sinatra, Horst Buholc, Kenet Brana, Kirk Daglas, Kifer Saderlend, Stiven Spilberg,,Majkl Nuri, Žan Luj Trentinjan,,Pol Rodžers,,Željko Bebek,,Aljoša vučković,,Emir Kusturica, Milenko Zablaćanski