Vaš horoskop

Strelac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop


 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

29.3.2017.
Venera  dobro deluje na rođene početkom znaka  i čine vas veoma poletnim, optimistom i spremnim da se upustite u nove poslove.Vaš optimizam je je ipak nešto manji nego prethodnih dana , naročito ako imate nerešenih emotivnim ili porodičnim problem ili vam se šef suprotstavlja.

28.3.2017.
Tranzit Venere i Merkura preko astrološke kuće  sporta, zadovoljstva i dobitaka preko igara na sreću može znači potrebu za  nalaženjem lakih rešenja i efikasnijim pristupom svemu što treba da rešite. Ne vredi da razmišljate o propustima vaših kolega ili da se ljutite na one koji su višeg ranga od vas.


 

Dnevni ljubavni horoskop


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

29.3.2017.
Oscilacija raspoloženja je ono što donosi tranzit Meseca a ulaskom u znak Bika u poslepodnevnim  satima može podstaći kod vas želju za isticanjem. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.

28.3.2017.
Okruženi ste onima koji vas vole i razumeju, koji su spremni da vas podrže u vezi sa vašim odlukama, ali i profesionalnog života. Ipak, moguće je da imate osećaj da ste bez razloga kritikovani, i da se malo toga odvija onako kako biste Vi želeli. Slobodni Strelci treba da pokažu inicijativu u vezi sa jednim Rakom.

 

NEDELJNI HOROSKOPSTRELAC (21.11.- 21.12.)

Period 20.-26.3.2017.

Posao – Ne odustajte od svojih planova čak vam se čini da ih je moguće mnogo lakše realizovati nego što je to zaista slućaj. Ako budete morali da se odlučite između dve podjednako povoljne opcije, izbaraćete onu koja vam pruža više sigurnosti u pogledu mogućnosti da često putujete. Mlad Mesec u Ovnu početkom perioda daje sjajnu perspektivu za napredovanje ili početak novog posla.

Ljubav- Početak perioda donosi prijatne vesti od nekoga ko živi u inostranstvu. Ako vam se dopadaju vodeni  znaci, možete očekivati prijatne momente udvoje čak i ako je u pitanju neka Škorpija. Susret sa Jarcem ili  Devicom može vas izbaciti iz takta. Dobićete vest od nekoga koga dugo niste imali prilike da sretnete.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Strelca

strelac

STRELAC - ŽENA

(23.11.- 21.12.)

Karakter

Žena Strelac je optimista, plemenita, religiozan, ponekada jako studiozana a ponekada površna, zavisi šta je interesuje, entuzijasta, detinjasta, nepraktičana, nestrpljiva, tvrdoglava. To je osoba širokih vidika, voli da polemiše, da ulazi u rizične finansijske transakcije, pravičana je, često je neefikasana,odugovlači sa donošenjem važnih odluka,može imati problem sa zakonom, voli da se bavi politikom, da rizikuje. Voli da putuje, ako nema mogućnost da putuje u daleke zemlje,ona se bavi umetnošću,filozofijom,voli da čita,da saznaje o drugim narodima, religijama.Velika je pričalica, maštar. U ljubavi žena Strelac je romantična li je strast uglavnom drži na kratke staze,,nepredvidiva je duhovita i to je razlog zašto je muškarci vole. Često je malo muškobanjasta mada je zabavna, ako želi može da se pretvori u vamp ženu i u najboljeg drugara, sve zavisi s kim je. Ne voli da zavisi ni od koga i ne mora obavezno da bude u emotivnoj vezi, važniji joj je duhovni sklad.Može biti u paralelnim vezama, jer ne oseća nikada veliku obavezu prema partneru. Manje-više bira partnere koji su slabile ličnosti od nje i koiji u njoj gledaju oslonac što njoj ne smeta. Ima tendenciju da bude u paralelnim vezama,često sa mlađim od sebe.

Najbolje se slaže sa; Lavom,Vodolijom,Blizancima,StrelcemVagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije : poslovna žena,farmaceut, muzičar,glumica novinar,profesor,tehnolog,,sudija, državni službenik,naučnik,stjuardesa,pilot, džokej,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : jetra, stomak, kukovi, cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter,Neptun

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja - plavo tirkizne nijanse,boje peska,smaragd,safir, karanfil,lavanda,ruzmarin,kamila, pas,slon,jagnje, konj

Omiljeni odevni predmet - safari stil, sporska odeća neutralnih boja, hipi izgled, često vrlo damski obučena u elegantne večernje haljine, Voli velike tašne preko ramena.

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Dolores Ibauri,Marija Kalas,Britni Spirs, Deril Hana, Dženifer Bils, Džejn Fonda Dženife Koneli, Džuilijan Mur, Edit Gonzales, Gabriela Spanic, Keli Bruk, Kejti Holms, Kim Bejsinger, Kristina Agilera, Li Remik,Mila Jovović Nikol Apleton, Mila Jovović,Svetlana bojković

{jumi [*12]}    

STRELAC -MUŠKARAC

Karakter

Idealista entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvek je okružen gomilom ljudi, optimista je, bučan, ume da bude vrlo praktičan, ima sreće u životu, optimista, brzo se oporavlja od udaraca u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada nije namerno okrutan, može da ima ružnu ženu ali lepu brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan, kada je ljubavni život u pitanju ali nikada nije neiskren. On traži površne odnose da ne bi morao da se mnogo da se posvećuje partnerki već onoliko koliko njemu odgovara jer najveći deo vremea koristi za svoje lične ambicje. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja utisak kao da je mnogo dublje vezan za partnerku nego što je to slučaj.voli raznovrstnosti,potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok patnerka toleriše njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu on će ostati sa njom. Ponekada može da s tako strastveno zaljubi, da je u stanju da zbog partnerke iz korena promeni život, ode u drugu zemlju, grad, promeni posao. Bira uglavnom mlađe žene i to dosta mlađe od njega, ali se dogodi i da ima avanturu sa osobom sa posla koja je starija i sa kojom prvo započinje kolegijalni odnos.

Najbolje se slaže sa; drugim Strelcem, Jarcem, Vagom,Vodolijom, Ovnom, Blizancima, ponekada sa Ribama.

Najčešće profesije :političar, farmaceut, biznismen,privatni preduzetnik, građevinski inženjer, novinar, fimski glumac, režisrer, istraživač, biolog, putopisac, kompozitor.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi : jetra, imuni sistem, donji deo stomaka, grlo, višak težine, loš metabolizam tiroidna žlezda.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter i Neptun

Boja,drago kamenje, cvet, omiljena životinja sve nijanse plave, od sivoplave do teget, tamno zelene, braon.

Omiljeni odevni predmet: klasičn odelo ili bermude, safari stil, letnja garderoba, šarenje široke košulje, lagane majice, sandale,

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Diktator Franko, Vinston Čerčil, Brežnjev, Betoven, Mark Tvejn, Volt Dizni, Maksimilian Šel. Franko Nero, Ben Stiler, Beni Anderson, Bil Pulman , Bo Bridžis, Bred Pit, Don Džonson, Džef Bridžis, Džon Kenedi jr,. Džon Malkovič, Ed Haris, Frenk Sinatra, Horst Buholc, Kenet Brana, Kirk Daglas, Kifer Saderlend, Stiven Spilberg,,Majkl Nuri, Žan Luj Trentinjan,,Pol Rodžers,,Željko Bebek,,Aljoša vučković,,Emir Kusturica, Milenko Zablaćanski