Vaš horoskop

Strelac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.9.2017.

Ona-Uživate u mirnoj atmosferi, iako vas mnogo zovu  jer žele da se sa vama upoznaju. Na poslu vam je velika gužva i niste u stanju da postignete sve što ste želeli i planirali. Moguć je nov aranžman sa jednim Blizancem.

On-Vama nije do društva, osim ako se radi o ranije ugovorenim obavezama sa osobama sa osobama sa kojima ste već sarađivali. Trebalo bi da više vremena provodite u društvu partnera.

18.9.2017.

Ona- Merkur ide preko polja karijere i čini vas pomalo nesmotrebnim kada je u pitanju odnos sa Lavom u koga imate veliko poverenje. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što bi o vama mogao da ispriča jedan Rak, neka Vodolija ili osoba rođena u znaku Riba. Moguć je susret na poslu sa osobom koja vam je izuzetno simpatična.

On- Nemojte se previše uzdati u svoju intuiciju može vas prevariti, naročito ako se radi o poslu koji ima neke veze sa nekretninama ili planirate da uložite novac u novi projekat. Ako se radi  o poslu sa Blizancima ili Devici, dobro razmislite da li je potrebno da žurite sa odlukama

 


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.9.2017.

Ona-Ovo svakako nije vaš dan, naročito ako imate naglašen element vatre u svom  horoskopu jer vam pozicija Meseca u Devici u konjukciji sa Merkurom i Marsom nimalo ne odgovara, možete biti skloni rapravama.

On-Ne upuštajte se u neprijatne razgovore naročito u prepodnevnim satima jer vam ne odgovara pozicija Meseca U stvari imate potrebu za ljubavlju ali to ne  pokazujete  na način na koji odgovara vašem partneru

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-AstrozenitSTRELAC (21.11.- 21.12.)

Period  - 11.-17.9.2017.godine

Ona-  Nemojte popustiti pred pritiskom jednog Raka ili Jarca, eventualno Škorpje u vezi sa nečim sa čime se intimno ne slažete i ,najverovatnije da ćete voditi razgovore o odlasku na put koji priželjkujete i vi i partner.Pokušajte da bolje organizujete svoje vreme ako žalite da se vidite i sa stalnim partnerom i sa još nekim ko vas veoma intrigira. Dobro se slažete i razumete sa jednom Vagom ili jednim Lavom po svim pitanjima i kada je u pitanju posao a naročito ljubav.Možete naći način kako da se  pomirite sa jednim Ovnom.

On- Na poslu ste prilično aktivni i pokušavate da se dogovorite sa onima koji su vam dragi i da započnete zajednički posao. Morali biste biti mnogo direktniji u odnosima sa partnerom nego do sada.Tražite način da mu date na znanje koliko vam znači ali to činite na prilično trapav način, naročito na rečima.Prati vas sreća u vezi sa rešavanjem zajedničkih fianansijskih pitanja, ali se pazite.Ne bi trebalo da se kockate ili ulazite u rizične transakcije,posebno ne na nagovor osobe koja vam je draga.

Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.

 
 
 
 

Karakteristike Strelca

strelac

STRELAC - ŽENA

(23.11.- 21.12.)

Karakter

Žena Strelac je optimista, plemenita, religiozan, ponekada jako studiozana a ponekada površna, zavisi šta je interesuje, entuzijasta, detinjasta, nepraktičana, nestrpljiva, tvrdoglava. To je osoba širokih vidika, voli da polemiše, da ulazi u rizične finansijske transakcije, pravičana je, često je neefikasana,odugovlači sa donošenjem važnih odluka,može imati problem sa zakonom, voli da se bavi politikom, da rizikuje. Voli da putuje, ako nema mogućnost da putuje u daleke zemlje,ona se bavi umetnošću,filozofijom,voli da čita,da saznaje o drugim narodima, religijama.Velika je pričalica, maštar. U ljubavi žena Strelac je romantična li je strast uglavnom drži na kratke staze,,nepredvidiva je duhovita i to je razlog zašto je muškarci vole. Često je malo muškobanjasta mada je zabavna, ako želi može da se pretvori u vamp ženu i u najboljeg drugara, sve zavisi s kim je. Ne voli da zavisi ni od koga i ne mora obavezno da bude u emotivnoj vezi, važniji joj je duhovni sklad.Može biti u paralelnim vezama, jer ne oseća nikada veliku obavezu prema partneru. Manje-više bira partnere koji su slabile ličnosti od nje i koiji u njoj gledaju oslonac što njoj ne smeta. Ima tendenciju da bude u paralelnim vezama,često sa mlađim od sebe.

Najbolje se slaže sa; Lavom,Vodolijom,Blizancima,StrelcemVagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije : poslovna žena,farmaceut, muzičar,glumica novinar,profesor,tehnolog,,sudija, državni službenik,naučnik,stjuardesa,pilot, džokej,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : jetra, stomak, kukovi, cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter,Neptun

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja - plavo tirkizne nijanse,boje peska,smaragd,safir, karanfil,lavanda,ruzmarin,kamila, pas,slon,jagnje, konj

Omiljeni odevni predmet - safari stil, sporska odeća neutralnih boja, hipi izgled, često vrlo damski obučena u elegantne večernje haljine, Voli velike tašne preko ramena.

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Dolores Ibauri,Marija Kalas,Britni Spirs, Deril Hana, Dženifer Bils, Džejn Fonda Dženife Koneli, Džuilijan Mur, Edit Gonzales, Gabriela Spanic, Keli Bruk, Kejti Holms, Kim Bejsinger, Kristina Agilera, Li Remik,Mila Jovović Nikol Apleton, Mila Jovović,Svetlana bojković

{jumi [*12]}    

STRELAC -MUŠKARAC

Karakter

Idealista entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvek je okružen gomilom ljudi, optimista je, bučan, ume da bude vrlo praktičan, ima sreće u životu, optimista, brzo se oporavlja od udaraca u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada nije namerno okrutan, može da ima ružnu ženu ali lepu brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan, kada je ljubavni život u pitanju ali nikada nije neiskren. On traži površne odnose da ne bi morao da se mnogo da se posvećuje partnerki već onoliko koliko njemu odgovara jer najveći deo vremea koristi za svoje lične ambicje. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja utisak kao da je mnogo dublje vezan za partnerku nego što je to slučaj.voli raznovrstnosti,potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok patnerka toleriše njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu on će ostati sa njom. Ponekada može da s tako strastveno zaljubi, da je u stanju da zbog partnerke iz korena promeni život, ode u drugu zemlju, grad, promeni posao. Bira uglavnom mlađe žene i to dosta mlađe od njega, ali se dogodi i da ima avanturu sa osobom sa posla koja je starija i sa kojom prvo započinje kolegijalni odnos.

Najbolje se slaže sa; drugim Strelcem, Jarcem, Vagom,Vodolijom, Ovnom, Blizancima, ponekada sa Ribama.

Najčešće profesije :političar, farmaceut, biznismen,privatni preduzetnik, građevinski inženjer, novinar, fimski glumac, režisrer, istraživač, biolog, putopisac, kompozitor.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi : jetra, imuni sistem, donji deo stomaka, grlo, višak težine, loš metabolizam tiroidna žlezda.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter i Neptun

Boja,drago kamenje, cvet, omiljena životinja sve nijanse plave, od sivoplave do teget, tamno zelene, braon.

Omiljeni odevni predmet: klasičn odelo ili bermude, safari stil, letnja garderoba, šarenje široke košulje, lagane majice, sandale,

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Diktator Franko, Vinston Čerčil, Brežnjev, Betoven, Mark Tvejn, Volt Dizni, Maksimilian Šel. Franko Nero, Ben Stiler, Beni Anderson, Bil Pulman , Bo Bridžis, Bred Pit, Don Džonson, Džef Bridžis, Džon Kenedi jr,. Džon Malkovič, Ed Haris, Frenk Sinatra, Horst Buholc, Kenet Brana, Kirk Daglas, Kifer Saderlend, Stiven Spilberg,,Majkl Nuri, Žan Luj Trentinjan,,Pol Rodžers,,Željko Bebek,,Aljoša vučković,,Emir Kusturica, Milenko Zablaćanski