Vaš horoskop

Strelac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


 

 strelac

STRELAC (22.11.- 21.12.)

21.7.2018.

Naporan dan jer niste spremni da lako podnosite kritike niti neku vrstu napada od strane osoba koje su prilično uporne da vam se nametnu. Dobijate vesti od nekog ko bi mogao da vam ponudi neki oblik saradnje ali vi ste nepoverljivi kada je u pitanju finansijska strana tog posla.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

22.7.2018.

Ona-Lav ili  Ovan bi mogli da vam izađu u susret po nekim vrlo važnim pitanjima, ali nemojte sa njima raspravljati svoje ljubavne dileme i iznositi sumnje u vezi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Danas je bolje da se malo osamite i da se ne viđate ni sa kim, osim s društvom.

On-Čekate na nečiji poziv ili da se nešto dogodi, da vas neko pozove, možda da vam se izvini. Vaša posesivnost i nesigurnost dolaze do punog izražaja. Ne pristajete na uslove jednog Lava, Raka ili Bika koji pokušavaju da vas ubede da treba da izađete negde zajedno.  

On-

21.7.2018.

Ona -Mesec u Škorpiji može značiti probleme u sferi finansija ali i vašu potrebu da ih rešite na način na koji to gotovo niko ne očekuje . Previše pažnje pridajete onima koji žele da se sa vama zbliže i niste načisto da li su vam iskreni prijatelji ili ne. Uvereni ste da partner očekuje da vi rešite pitanje novca.

On-U mnogima gledate jaku konkurenciju spremnu na sve. Mogući su iznenadni dobici na koje niste računali.Nije vam lako  da krijete emocije,posebno prema Škorpiji, Raku ili Biku,a imate potrebe za tim, jer ne želite da otkrijete osećanja dok ne saznate kakve su namere druge strane.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-AstrozenitSTRELAC (21.11.- 21.12.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Venera, vladalac vašeg polja posla i javnosti u polju karijere čini vas prilično ambicioznom a prva Mesečeva četvrt u Vagi 19.7. u  Biku i Meseca u  Strelcu odgovara impulsivnim predstavnicima vašeg znaka  zbog čega je moguća romansa u tajnosti ili flert negde na putu. Ako ste putu ili u inostranstvu najbolje ćete se provesti sa nekim ko se bavi umetnošću ili sportom.

On-Mars u Vodoliji i prva Mesečeva četvrt u Vagi daje vam mogućnost da se ponašate kako hoćete, da mnogima namećete neke svoje stavove, predloge i imate utisak da vas i pored toga svi vole. Imate više prijatelja nego što pretpostavljate. Ako ste u vezi sa Devicom, situacija nije tako sjajna kako vam se čini, on planira da vam napravi neku vrstu „zamke“.

 
 
 
 

Karakteristike Strelca

strelac

STRELAC - ŽENA

(23.11.- 21.12.)

Karakter

Žena Strelac je optimista, plemenita, religiozan, ponekada jako studiozana a ponekada površna, zavisi šta je interesuje, entuzijasta, detinjasta, nepraktičana, nestrpljiva, tvrdoglava. To je osoba širokih vidika, voli da polemiše, da ulazi u rizične finansijske transakcije, pravičana je, često je neefikasana,odugovlači sa donošenjem važnih odluka,može imati problem sa zakonom, voli da se bavi politikom, da rizikuje. Voli da putuje, ako nema mogućnost da putuje u daleke zemlje,ona se bavi umetnošću,filozofijom,voli da čita,da saznaje o drugim narodima, religijama.Velika je pričalica, maštar. U ljubavi žena Strelac je romantična li je strast uglavnom drži na kratke staze,,nepredvidiva je duhovita i to je razlog zašto je muškarci vole. Često je malo muškobanjasta mada je zabavna, ako želi može da se pretvori u vamp ženu i u najboljeg drugara, sve zavisi s kim je. Ne voli da zavisi ni od koga i ne mora obavezno da bude u emotivnoj vezi, važniji joj je duhovni sklad.Može biti u paralelnim vezama, jer ne oseća nikada veliku obavezu prema partneru. Manje-više bira partnere koji su slabile ličnosti od nje i koiji u njoj gledaju oslonac što njoj ne smeta. Ima tendenciju da bude u paralelnim vezama,često sa mlađim od sebe.

Najbolje se slaže sa; Lavom,Vodolijom,Blizancima,StrelcemVagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije : poslovna žena,farmaceut, muzičar,glumica novinar,profesor,tehnolog,,sudija, državni službenik,naučnik,stjuardesa,pilot, džokej,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : jetra, stomak, kukovi, cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter,Neptun

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja - plavo tirkizne nijanse,boje peska,smaragd,safir, karanfil,lavanda,ruzmarin,kamila, pas,slon,jagnje, konj

Omiljeni odevni predmet - safari stil, sporska odeća neutralnih boja, hipi izgled, često vrlo damski obučena u elegantne večernje haljine, Voli velike tašne preko ramena.

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Dolores Ibauri,Marija Kalas,Britni Spirs, Deril Hana, Dženifer Bils, Džejn Fonda Dženife Koneli, Džuilijan Mur, Edit Gonzales, Gabriela Spanic, Keli Bruk, Kejti Holms, Kim Bejsinger, Kristina Agilera, Li Remik,Mila Jovović Nikol Apleton, Mila Jovović,Svetlana bojković

{jumi [*12]}    

STRELAC -MUŠKARAC

Karakter

Idealista entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvek je okružen gomilom ljudi, optimista je, bučan, ume da bude vrlo praktičan, ima sreće u životu, optimista, brzo se oporavlja od udaraca u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada nije namerno okrutan, može da ima ružnu ženu ali lepu brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan, kada je ljubavni život u pitanju ali nikada nije neiskren. On traži površne odnose da ne bi morao da se mnogo da se posvećuje partnerki već onoliko koliko njemu odgovara jer najveći deo vremea koristi za svoje lične ambicje. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja utisak kao da je mnogo dublje vezan za partnerku nego što je to slučaj.voli raznovrstnosti,potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok patnerka toleriše njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu on će ostati sa njom. Ponekada može da s tako strastveno zaljubi, da je u stanju da zbog partnerke iz korena promeni život, ode u drugu zemlju, grad, promeni posao. Bira uglavnom mlađe žene i to dosta mlađe od njega, ali se dogodi i da ima avanturu sa osobom sa posla koja je starija i sa kojom prvo započinje kolegijalni odnos.

Najbolje se slaže sa; drugim Strelcem, Jarcem, Vagom,Vodolijom, Ovnom, Blizancima, ponekada sa Ribama.

Najčešće profesije :političar, farmaceut, biznismen,privatni preduzetnik, građevinski inženjer, novinar, fimski glumac, režisrer, istraživač, biolog, putopisac, kompozitor.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi : jetra, imuni sistem, donji deo stomaka, grlo, višak težine, loš metabolizam tiroidna žlezda.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter i Neptun

Boja,drago kamenje, cvet, omiljena životinja sve nijanse plave, od sivoplave do teget, tamno zelene, braon.

Omiljeni odevni predmet: klasičn odelo ili bermude, safari stil, letnja garderoba, šarenje široke košulje, lagane majice, sandale,

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Diktator Franko, Vinston Čerčil, Brežnjev, Betoven, Mark Tvejn, Volt Dizni, Maksimilian Šel. Franko Nero, Ben Stiler, Beni Anderson, Bil Pulman , Bo Bridžis, Bred Pit, Don Džonson, Džef Bridžis, Džon Kenedi jr,. Džon Malkovič, Ed Haris, Frenk Sinatra, Horst Buholc, Kenet Brana, Kirk Daglas, Kifer Saderlend, Stiven Spilberg,,Majkl Nuri, Žan Luj Trentinjan,,Pol Rodžers,,Željko Bebek,,Aljoša vučković,,Emir Kusturica, Milenko Zablaćanski