Vaš horoskop

Vaga


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


VAGA (23.9.- 23.10.)

19.7.2017.

Ona- Možete lako proširiti saradnju sa strancima ako budete dovoljno organizovani i ambiciozni. Niste načisto šta vas čeka na poslu i osluškujete ono što se priča. Jedan Bik, Rak ili neka Devica mogu biti veoma pogodni kao saradnici u poslu u medijima.

On-Nemojte propuštati dobre šanse kada je u pitanju zarada preko honorarnog posla. Ako vam se jave Ribe ili Lav nemojte ih odbiti samo zato što su veoma zahtevni i nedovoljno tolerantni prema vama. Ako dobijte poziv od Ovna, prihvatite ga jer će to biti unosan posao.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 

VAGA (23.9. – 22.10.)

20.7.2017.

Ona-Na poslu bi moglo da dođe do susreta o kome ste maštali. Ako se radi o nekom koga dobro poznajete a niste ga videli izvesno vreme, nastavićete viđanje, utoliko pre ako se radi o Ovnu ili Vodoliji. Blizanci misle na vas i moguće da ćete od njih dobiti neke vesti.

On-Trudite se da provedete dan na najbolji mogući način u što većem društvu ili sa onima koji su vam posebno veoma dragi. Verujete da ćete moći da ubedite Lava da vam se pridruži negde gde se sluša dobra muzika. Sredovečne Vage uzalud čekaju na nečiji poziv.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


VAGA (23.9. - 22.10.) 

Period  17.-23.7.2017.godine

Ona-  Ako spadate u dobre „igrače“ imaćete priliku da odigrate nešto bravurozno nadmudrujući se sa Rakom, Ribama ili Strelcem Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste izašli iz nekog manje više začaranog kruga ali se ipak nazire svetlo na kraju tunela.Neko pravi velike planove sa vama, svestan vaših kvaliteta. U ljubavi ste neodlučni ali spremni da se upustite  u vezu sa nekim od koga inače ne očekujete mnogo ali možete biti prijatno iznenađeni načinom na koji će se prema vama ponašati.

On- Veze sa Blizancima i Vagama postaju za vas prilično intrigantne i želite da okolina stekne utisak da ste veoma moćni i uticajni a vi ste u stvari u fazi opipavanja terena.Ni sami ne znate šta vam valja činiti jer jedino što bi bilo dobro i ispravno, izbegavate zbog povređene sujete. Vrtite se u krug i čekate da vas neko lepo zamoli da se pridružite njegvom timu saradnika.  Pri tom razmišljate i o nekim novim mogućnostima na ljubavnom planu ali više ste u sferi ljubavi prisutni razumom nego srcem a rauzum vam nije trenutno jača strana.

 
 
 
 

Karakteristike Vage

vaga

VAGA - žena

(23.9. - 22.10.)

Karakter

Vage su društvene, kooperativne, miroljubive, nametljive, umetnički nastrojene, diplomate, snobovi, dominantne, tolerantne, sujetne, poklanjaju veliku pažnju svom fizičkom izgledu, društvenom statusu, pokzuju brigu za opšte dobro, povučene su, nadmene, spore. Vaga je jedan od najkontradiktorjinijh znakova u horoskopu. Vole da se predstavljaju u jednoj boji,u stvari mogu biti sasvim suprotvne. Vaga može biti vrhunski političar i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala,njihove reakcije su nepredvidive. Želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim. Vage znaju šta je dobro a šta loše,šta se sme a šta ne sme ali se nikada ne zna kako će one postupiti. Unose mnogo emocoija u svoj posao a u ljubavi znaju biti oštre,distancirane, hladne,posesivne. Možete ih pogrešno proceniti jer su i pored sve ljubaznosti prilično zatovorene. Spada u one žene koje „moraju" da imaju nekoga, naravno ljubanvog partnera, ali ako ne zadovoljovava njen kriterijum pre će se odlučiti za samoću nego da bude sa bilo kim. Često ima pored sebe vrlo uspešnog muškarca.

Najčešće profesije : vlasnica butika, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi :

Bubrezi, endokrini sistem

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak,Venera i Saturn

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :svetloplavo, roze, smaragd, rozenkvarc, krin, ciklama, kamila, golub, mačka, mali psi

Omiljeni odevni predmet - otmena firmirana garderoba,često ekstravagandno obučena u sred dana, šeširi i rukavice cipele na visoku štiklu

Slavne žene rođene u znaku Vage: Farah Diba, Margaret Tačer, Ališa Silverston, Anita Ekberg, Brižit Bardo, Danijel Spenser, Debora Ker, Džoan Fontejn, Elizabet Šu, Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet, Keli Preston, Keri Otis, Ketrin Danev, Ketrin Zeta Džons, Lana Tarner,Linda Hamilton Lorejn Brako, Mira Sorvino, Monika Beluči, Nami Vots, -Olivija Njutn Džon,Pem Douber, Rita Hejvort Romi Šnajder, Romina Pauer, Sara Fergunson, Suzana Gonzales, Bebi Dol, Milena Dravić, Biljana Ilić, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević, Nela Mihaloviće   

VAGA - MUŠKARAC

Karakter

Kada upoznate ovog predstavnika zodijaka i pomislite kako je neodoljiv jer je šarmanatan, ljubazan, komunikativan, duhovit i prijatan, imajte uvek u vidu da je to samo jedna strana njegovog karaktera dok intimno on ima utisak da uvek mora da balansira između onoga što misli i oseća, između svojih i tuđih potreba, stavova i zato je neodlučan, iako će ostaviti suprotan utisak, vrlo smirene osobe koja zna šta hoće. Muškarac Vaga ima veliku potrebu da uvek bude obavešten, načito u pogeldu svega onoga što ga lično dotiče, pa čak i u vezi sa nekim pitanjima koja su od opšteg značaja. Da bi to postigao on mora da ima veliki broj poznanika od kojih uvek sazna nešto što bi mu moglo biti od pomoći. Ako mslite da je zbog takvog mentalnog sklopa on težak u ljubavi,varate se,njega samo treba prihvatiti kao osobu na koju ne možete da računate, jer ni on ne može da računa na samog sebe. Danas misli jedno,sutra drugo. On je često mnogo bolji kao drug, prijatelj, udvarač, nego kao ljubavnik ili suprug, jer za neke duže veze on nema energije osim ako nema pored sebe jaku ženu koja mu je u svemu oslonac.On je najbolji izbor za žene koje ne očekuju previše od ljubavi, braka,koje su i same površne, epršave zavodnice.Najbolje se slažu dve Vage, one imaju iste društvene potrebe, navike, i najvažnije im je da blistaju u društvu.

Najčešće profesije političar, modni kreator, pravnik, galerista, stilista, slikar, pevač, biznismen, diplomata, muzičar,glumac, finansijski stručnjak, advokat, sudija.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : bubrezi, otoci nogu, bolesti grla i glasnih žica, pankreas.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak, Venera i Saturn.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :sve nijanse plave, ahat, jasmin, ruža, pas, mačka, kanarinac.

Omiljeni odevni predmet - sakoi, večernja odela, mogće od listera, savršenog kroja, kavlitetan džins.

Slavne muškarci rođeni u znaku Vage: Niče, Mahatma Gandi, Aldo Moro,Leh Valesa, Džimi Karter, Oskar Vajld, Franc List, Lučano Pavaroti, Kristofer Jarecki, Arman Asante Artur, Miler Čarlton Heston, Džordž Pipard Ešli Hamilton Franko Kristaldi Gaj Pirs Klajv Oven Kristofer Rivs Majkl Daglas Marčelo Mastrojani Met Dejmon, Nikita Mihalkov, Ričard Haris, Rodžer Mur, Sting,Tejt Donovan, Tim Robins, Mladen Vujičić- Tifa, Dragan Mićanović, Dragan Jovanovć, Željko Samardžić, Dragan Bjelogrlić, Niokola Simić.