Vaš horoskop

Vaga


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


VAGA (23.9.- 23.10.)

21.7.2018.

Niste svesni do koje mere vas neko ceni ili će vam to dati na znanje a vi ste previše opterećeni mogućnošću da budete prevareni od strane osobe koja vam je svojevremeno bila poslovni partnera li vas je možda na neki način iskoristila ili vam je dala na znanje da ne želi nastavak saradnje.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


VAGA (23.9. – 22.10.)

22.7.2018.

Ona-Ako vam se dopada osoba koju poznajete  s posla i to vrlo atraktivna, i ako ste pri tom slobodna žena, onda je na vama da napravite prvi potez, posebno ka osobi koja želi da se odavno sretne sa vama. Pokušavate da se ne nervrate oko nečega što ste čuli o jednom Lavu ili Vodoliji.

On-Sumnjičavi i prilično nepoverljivi, posebno prema onima koji često putuju ili su prisutni u javnosti. Ne opterećujete se previše razmišljanjima o tome da li ste u pravu ili ne. S druge strane, ne pothranjujete svoje sumnje bez razloga samo na osnovu nekakvih priča.

21.7.2018.

Ona-Merkur u prvoj četvrti u Lavu vas čini  društvenom i uglavnom se bavite pitanjima koja imaju veze sa vašim glavnim potrebama bilo da se radi o  zajedničkom novcu ili  nekoj drugoj zajedničkoj obavzei. Spremni ste da se sretnete sa Lavom ili Vodolijom.

On-Trudite se da fascinirate jednu Vodoliju i da joj date na znanje da može da na vas računa po mnogim pitanjima. Sve što radite nailazi na divljenje osoba koje već inače imaju veliko poverenje u vas.Moguć flert sa Lavom.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


VAGA (23.9. - 22.10.) 

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Moguća je obnova saradnje ili ljubavne veze sa nekim s kim ste bili  veoma bliski i uvek ste se dobro razumeli. Ako ste se rastali kao prijatelji a javi vam se ta osoba, posebno ako se radi o Raku, Jarcu ili Škopiji, nemojte se dvoumiti šta treba da radite. Neko će vam predložiti zajednički izlazak ili će vam izjaviti ljubav, verovatno osoba koja je poznata u javnosti.

On-Naporan period za one koji žele harmoničnu atmosferu u domu ili u privatnoj firmi.Čak i oni koji koji su od skora u vezi mogu očekivati izvesnu tenziju u odnosima sa partnerom jer predstavnicima vašeg znaka ne odgovara pozicija Venere u Devici ako ne znate šta hoćete ali u vreme prve Mesečeve četvrti 19.7. možete biti uspešni u svim delatnostima.Ako ste mladi i mate nekakvih dilema u vezi sa odlukom koja se tiče ljubavnog života, pitajte za savet jednog Ovna.

 
 
 
 

Karakteristike Vage

vaga

VAGA - žena

(23.9. - 22.10.)

Karakter

Vage su društvene, kooperativne, miroljubive, nametljive, umetnički nastrojene, diplomate, snobovi, dominantne, tolerantne, sujetne, poklanjaju veliku pažnju svom fizičkom izgledu, društvenom statusu, pokzuju brigu za opšte dobro, povučene su, nadmene, spore. Vaga je jedan od najkontradiktorjinijh znakova u horoskopu. Vole da se predstavljaju u jednoj boji,u stvari mogu biti sasvim suprotvne. Vaga može biti vrhunski političar i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala,njihove reakcije su nepredvidive. Želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim. Vage znaju šta je dobro a šta loše,šta se sme a šta ne sme ali se nikada ne zna kako će one postupiti. Unose mnogo emocoija u svoj posao a u ljubavi znaju biti oštre,distancirane, hladne,posesivne. Možete ih pogrešno proceniti jer su i pored sve ljubaznosti prilično zatovorene. Spada u one žene koje „moraju" da imaju nekoga, naravno ljubanvog partnera, ali ako ne zadovoljovava njen kriterijum pre će se odlučiti za samoću nego da bude sa bilo kim. Često ima pored sebe vrlo uspešnog muškarca.

Najčešće profesije : vlasnica butika, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi :

Bubrezi, endokrini sistem

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak,Venera i Saturn

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :svetloplavo, roze, smaragd, rozenkvarc, krin, ciklama, kamila, golub, mačka, mali psi

Omiljeni odevni predmet - otmena firmirana garderoba,često ekstravagandno obučena u sred dana, šeširi i rukavice cipele na visoku štiklu

Slavne žene rođene u znaku Vage: Farah Diba, Margaret Tačer, Ališa Silverston, Anita Ekberg, Brižit Bardo, Danijel Spenser, Debora Ker, Džoan Fontejn, Elizabet Šu, Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet, Keli Preston, Keri Otis, Ketrin Danev, Ketrin Zeta Džons, Lana Tarner,Linda Hamilton Lorejn Brako, Mira Sorvino, Monika Beluči, Nami Vots, -Olivija Njutn Džon,Pem Douber, Rita Hejvort Romi Šnajder, Romina Pauer, Sara Fergunson, Suzana Gonzales, Bebi Dol, Milena Dravić, Biljana Ilić, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević, Nela Mihaloviće   

VAGA - MUŠKARAC

Karakter

Kada upoznate ovog predstavnika zodijaka i pomislite kako je neodoljiv jer je šarmanatan, ljubazan, komunikativan, duhovit i prijatan, imajte uvek u vidu da je to samo jedna strana njegovog karaktera dok intimno on ima utisak da uvek mora da balansira između onoga što misli i oseća, između svojih i tuđih potreba, stavova i zato je neodlučan, iako će ostaviti suprotan utisak, vrlo smirene osobe koja zna šta hoće. Muškarac Vaga ima veliku potrebu da uvek bude obavešten, načito u pogeldu svega onoga što ga lično dotiče, pa čak i u vezi sa nekim pitanjima koja su od opšteg značaja. Da bi to postigao on mora da ima veliki broj poznanika od kojih uvek sazna nešto što bi mu moglo biti od pomoći. Ako mslite da je zbog takvog mentalnog sklopa on težak u ljubavi,varate se,njega samo treba prihvatiti kao osobu na koju ne možete da računate, jer ni on ne može da računa na samog sebe. Danas misli jedno,sutra drugo. On je često mnogo bolji kao drug, prijatelj, udvarač, nego kao ljubavnik ili suprug, jer za neke duže veze on nema energije osim ako nema pored sebe jaku ženu koja mu je u svemu oslonac.On je najbolji izbor za žene koje ne očekuju previše od ljubavi, braka,koje su i same površne, epršave zavodnice.Najbolje se slažu dve Vage, one imaju iste društvene potrebe, navike, i najvažnije im je da blistaju u društvu.

Najčešće profesije političar, modni kreator, pravnik, galerista, stilista, slikar, pevač, biznismen, diplomata, muzičar,glumac, finansijski stručnjak, advokat, sudija.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : bubrezi, otoci nogu, bolesti grla i glasnih žica, pankreas.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak, Venera i Saturn.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :sve nijanse plave, ahat, jasmin, ruža, pas, mačka, kanarinac.

Omiljeni odevni predmet - sakoi, večernja odela, mogće od listera, savršenog kroja, kavlitetan džins.

Slavne muškarci rođeni u znaku Vage: Niče, Mahatma Gandi, Aldo Moro,Leh Valesa, Džimi Karter, Oskar Vajld, Franc List, Lučano Pavaroti, Kristofer Jarecki, Arman Asante Artur, Miler Čarlton Heston, Džordž Pipard Ešli Hamilton Franko Kristaldi Gaj Pirs Klajv Oven Kristofer Rivs Majkl Daglas Marčelo Mastrojani Met Dejmon, Nikita Mihalkov, Ričard Haris, Rodžer Mur, Sting,Tejt Donovan, Tim Robins, Mladen Vujičić- Tifa, Dragan Mićanović, Dragan Jovanovć, Željko Samardžić, Dragan Bjelogrlić, Niokola Simić.