Vaš horoskop

Vaga


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


VAGA (23.9.- 23.10.)

21.11.2017.

Ona- Mnogi vam zavide na uspehu a vama nije jasno da li je u pitanju iskreno divljenje ili žele sa vama da se druže. Pokušajte da budete komunikativniji i otvoreniji u kontaktima sa Jarcem.Rak želi da sa vama obnovi poslovni kontak.

On-Veoma ste ambiciozni i pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno u poslu koji nije baš tako jednostavan .Dajete sve od sebe da biste pridobili naklonost jednog Strelca.Trudite se da svima budete na usluzi, posebno članovima porodice vašeg partnera.

 


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 

VAGA (23.9. – 22.10.)

21.11.2017.

Ona-Dopada vam se osoba koja često boravi na putu i sa kojom se viđate samo kada ima vremena za vas.Nije vam teško da se prilagodiet njenom rasporedu obaveza mada vam je potrebno mnogo više pažnje.

On-Dobićete poziv da se vidite sa nekim ko živi negde malo van grada ili ćete morati da se organizujete da biste mogli da ispunite obećanje i sretnete se u nekom većem društvu.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


VAGA (23.9. - 22.10.) 

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Dobro ćete se snaći u ovoj sedmici, posebno ako vaš posao ima veze sa medijima ili sa putovanjima. Pokušajate da se priviknete na  stil rada jednog Raka ili Lava. Neko će želeti da vas po sVaku cenu pridobije za svoje planove. Moguće da će se raditi o nekome ko nije ni približno tako prijatan kako će želeti da se predstavi.Preko prijateljskih veza pristiže vam neka vrsta finansijske pomoći.Niko ne može bolje od vas da zavodi ako samo reši da to učini. U stanju ste da budete  potpuno neprepoznatljivi i prijaće vam da se viđate sa osobama koje vam se otvoreno dive. Biku i Lavu teško padaju vaše promene raspoloženja koje će naročito biti naglašene početkom sedmice kada  ako ste slobodni možete upoznati veoma interesantnu osobu sa kojom ćete nastaviti da se viđate.

On-Naporan period za one tipične, ambiciozne predstavnike vašeg znaka koji žele da uvek bude po njihovom a to neće moći baš tako lako da se dogodi. Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću i vi ćete morati da preuzmete takav stil „borbe“ pošto oni koji vas ne vole nisu usamljeni. .Ako ste ikada želeli da vam se dogodi tajna veza ili strastvena ljubav, na samom ste pragu tako burnih događaja nad kojima najverovatnije nećete imati kontrolu. To vas naročito neće uzbuđivati, naprotiv, sve ono što se bude događalo biće isuviše izazovno da biste tome odoleli. Ako ste mladi i imate manje od 40 godina, verovatno ste zaljubljeni u neku veoma lepu osobu.

 
 
 
 

Karakteristike Vage

vaga

VAGA - žena

(23.9. - 22.10.)

Karakter

Vage su društvene, kooperativne, miroljubive, nametljive, umetnički nastrojene, diplomate, snobovi, dominantne, tolerantne, sujetne, poklanjaju veliku pažnju svom fizičkom izgledu, društvenom statusu, pokzuju brigu za opšte dobro, povučene su, nadmene, spore. Vaga je jedan od najkontradiktorjinijh znakova u horoskopu. Vole da se predstavljaju u jednoj boji,u stvari mogu biti sasvim suprotvne. Vaga može biti vrhunski političar i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala,njihove reakcije su nepredvidive. Želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim. Vage znaju šta je dobro a šta loše,šta se sme a šta ne sme ali se nikada ne zna kako će one postupiti. Unose mnogo emocoija u svoj posao a u ljubavi znaju biti oštre,distancirane, hladne,posesivne. Možete ih pogrešno proceniti jer su i pored sve ljubaznosti prilično zatovorene. Spada u one žene koje „moraju" da imaju nekoga, naravno ljubanvog partnera, ali ako ne zadovoljovava njen kriterijum pre će se odlučiti za samoću nego da bude sa bilo kim. Često ima pored sebe vrlo uspešnog muškarca.

Najčešće profesije : vlasnica butika, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi :

Bubrezi, endokrini sistem

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak,Venera i Saturn

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :svetloplavo, roze, smaragd, rozenkvarc, krin, ciklama, kamila, golub, mačka, mali psi

Omiljeni odevni predmet - otmena firmirana garderoba,često ekstravagandno obučena u sred dana, šeširi i rukavice cipele na visoku štiklu

Slavne žene rođene u znaku Vage: Farah Diba, Margaret Tačer, Ališa Silverston, Anita Ekberg, Brižit Bardo, Danijel Spenser, Debora Ker, Džoan Fontejn, Elizabet Šu, Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet, Keli Preston, Keri Otis, Ketrin Danev, Ketrin Zeta Džons, Lana Tarner,Linda Hamilton Lorejn Brako, Mira Sorvino, Monika Beluči, Nami Vots, -Olivija Njutn Džon,Pem Douber, Rita Hejvort Romi Šnajder, Romina Pauer, Sara Fergunson, Suzana Gonzales, Bebi Dol, Milena Dravić, Biljana Ilić, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević, Nela Mihaloviće   

VAGA - MUŠKARAC

Karakter

Kada upoznate ovog predstavnika zodijaka i pomislite kako je neodoljiv jer je šarmanatan, ljubazan, komunikativan, duhovit i prijatan, imajte uvek u vidu da je to samo jedna strana njegovog karaktera dok intimno on ima utisak da uvek mora da balansira između onoga što misli i oseća, između svojih i tuđih potreba, stavova i zato je neodlučan, iako će ostaviti suprotan utisak, vrlo smirene osobe koja zna šta hoće. Muškarac Vaga ima veliku potrebu da uvek bude obavešten, načito u pogeldu svega onoga što ga lično dotiče, pa čak i u vezi sa nekim pitanjima koja su od opšteg značaja. Da bi to postigao on mora da ima veliki broj poznanika od kojih uvek sazna nešto što bi mu moglo biti od pomoći. Ako mslite da je zbog takvog mentalnog sklopa on težak u ljubavi,varate se,njega samo treba prihvatiti kao osobu na koju ne možete da računate, jer ni on ne može da računa na samog sebe. Danas misli jedno,sutra drugo. On je često mnogo bolji kao drug, prijatelj, udvarač, nego kao ljubavnik ili suprug, jer za neke duže veze on nema energije osim ako nema pored sebe jaku ženu koja mu je u svemu oslonac.On je najbolji izbor za žene koje ne očekuju previše od ljubavi, braka,koje su i same površne, epršave zavodnice.Najbolje se slažu dve Vage, one imaju iste društvene potrebe, navike, i najvažnije im je da blistaju u društvu.

Najčešće profesije političar, modni kreator, pravnik, galerista, stilista, slikar, pevač, biznismen, diplomata, muzičar,glumac, finansijski stručnjak, advokat, sudija.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : bubrezi, otoci nogu, bolesti grla i glasnih žica, pankreas.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak, Venera i Saturn.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :sve nijanse plave, ahat, jasmin, ruža, pas, mačka, kanarinac.

Omiljeni odevni predmet - sakoi, večernja odela, mogće od listera, savršenog kroja, kavlitetan džins.

Slavne muškarci rođeni u znaku Vage: Niče, Mahatma Gandi, Aldo Moro,Leh Valesa, Džimi Karter, Oskar Vajld, Franc List, Lučano Pavaroti, Kristofer Jarecki, Arman Asante Artur, Miler Čarlton Heston, Džordž Pipard Ešli Hamilton Franko Kristaldi Gaj Pirs Klajv Oven Kristofer Rivs Majkl Daglas Marčelo Mastrojani Met Dejmon, Nikita Mihalkov, Ričard Haris, Rodžer Mur, Sting,Tejt Donovan, Tim Robins, Mladen Vujičić- Tifa, Dragan Mićanović, Dragan Jovanovć, Željko Samardžić, Dragan Bjelogrlić, Niokola Simić.