Vaš horoskop
Vaga


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop -Astrozenit


VAGA (23.9.- 23.10.)

16.10.2018.

Tranzitni Mesec prelazi preko Jarca i u prvoj četvrti može doneti vest od Lava ili neke veoma ambiciozne osobe. Skloni ste da reagujete u besu zbog nečega što ste čuli od neke Device ili Jarca. Trebalo bi da bolje razmislite o odluci koja se tiče vašeg privatnog života

15.10.2018.

Spremni ste da rešavate važne probleme u vezisa stambenim ili poslovnim prostorom ali ima još uvek mnogo smetnji jer su i Merkur u Venera tako postavljeni prema vašem znaku davam je za sve što radite potrebno više novca i više napora nego inače.Dobićete poziv da se sretnete sa jednom Vodolijom.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


VAGA (23.9. – 22.10.)

15.10.2018.

Ona- Možete biti i vezi sa nekim izuzetno atraktivom osobom koja je spremna da rizikuje u poslu. Dozvoljavate da vas partner kritikuje jer u stvari ne obraćate mnogo pažnje na ono što priča. Ne bi trebalo da nervirate ako vas Riba bude provocirala.Verujete da možete Jarca da ubedite u ono što želite.

On- Verujete da veza sa osobom koju se pre izvesnog vreme upoznali može da bude uspešna ali ćete verovatno pokušati da joj date na znanje da bi trebalo da vas po mnogim pitanjima posluša što ona verovatno ne želi. Trebalo bi da joj date neku vrstu garancije da ćete napraviti značajnu promenu u svom životu.

 

NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit


VAGA (23.9. - 22.10.) 

Period od 1.-8.10.2018. godine.

Posao- Želite  da napravite promenu u poslu i želeli biste da što pre rešite problem jer vam je potreban novac ali imate velike kapacitete. Retrogradna Venera donosi probleme ili neku poslovnu ponudu koja vam ne odgovara. Imate na koga da se oslonite.Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Ovnom ili nekom Vodolijom ali u stvari ipak ste svesni da morate da napravite komporomis. Nešto vam ne odgovara trenutno na poslu, moguće ponašanje jednog Bika ali imate puno poverenja u Blizance.

Ljubav- Vaš ljubavni život u velikoj meri zavisi od partnera i njegovih obaveza i njegovog zadovolsjtva svojim poslom.Ako je  previše angažovan na nekom novom poslu verovatno će biti pnosan zbog toga i daće vam na znanje da očekuje da mu se divite. Vi međutim imate potrebu da se vama neko divi jer set željni pažnje. Sa Suncem i Merkurom  vašem znaku niste ni svesni u kojoj meri možete biti srećni u ljubavi ako promenite taktku ili ako se drugačije postavite prema njemu dok slobodne Vage mogu lako naći odgovarajućeg partnera smao ako budu prihvatale sve pozive za izlaske.

Zdravlje- Više se odmarajte.

 
 
 
 

Karakteristike Vage

vaga

VAGA - žena

(23.9. - 22.10.)

Karakter

Vage su društvene, kooperativne, miroljubive, nametljive, umetnički nastrojene, diplomate, snobovi, dominantne, tolerantne, sujetne, poklanjaju veliku pažnju svom fizičkom izgledu, društvenom statusu, pokzuju brigu za opšte dobro, povučene su, nadmene, spore. Vaga je jedan od najkontradiktorjinijh znakova u horoskopu. Vole da se predstavljaju u jednoj boji,u stvari mogu biti sasvim suprotvne. Vaga može biti vrhunski političar i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala,njihove reakcije su nepredvidive. Želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim. Vage znaju šta je dobro a šta loše,šta se sme a šta ne sme ali se nikada ne zna kako će one postupiti. Unose mnogo emocoija u svoj posao a u ljubavi znaju biti oštre,distancirane, hladne,posesivne. Možete ih pogrešno proceniti jer su i pored sve ljubaznosti prilično zatovorene. Spada u one žene koje „moraju" da imaju nekoga, naravno ljubanvog partnera, ali ako ne zadovoljovava njen kriterijum pre će se odlučiti za samoću nego da bude sa bilo kim. Često ima pored sebe vrlo uspešnog muškarca.

Najčešće profesije : vlasnica butika, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi :

Bubrezi, endokrini sistem

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak,Venera i Saturn

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :svetloplavo, roze, smaragd, rozenkvarc, krin, ciklama, kamila, golub, mačka, mali psi

Omiljeni odevni predmet - otmena firmirana garderoba,često ekstravagandno obučena u sred dana, šeširi i rukavice cipele na visoku štiklu

Slavne žene rođene u znaku Vage: Farah Diba, Margaret Tačer, Ališa Silverston, Anita Ekberg, Brižit Bardo, Danijel Spenser, Debora Ker, Džoan Fontejn, Elizabet Šu, Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet, Keli Preston, Keri Otis, Ketrin Danev, Ketrin Zeta Džons, Lana Tarner,Linda Hamilton Lorejn Brako, Mira Sorvino, Monika Beluči, Nami Vots, -Olivija Njutn Džon,Pem Douber, Rita Hejvort Romi Šnajder, Romina Pauer, Sara Fergunson, Suzana Gonzales, Bebi Dol, Milena Dravić, Biljana Ilić, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević, Nela Mihaloviće   

VAGA - MUŠKARAC

Karakter

Kada upoznate ovog predstavnika zodijaka i pomislite kako je neodoljiv jer je šarmanatan, ljubazan, komunikativan, duhovit i prijatan, imajte uvek u vidu da je to samo jedna strana njegovog karaktera dok intimno on ima utisak da uvek mora da balansira između onoga što misli i oseća, između svojih i tuđih potreba, stavova i zato je neodlučan, iako će ostaviti suprotan utisak, vrlo smirene osobe koja zna šta hoće. Muškarac Vaga ima veliku potrebu da uvek bude obavešten, načito u pogeldu svega onoga što ga lično dotiče, pa čak i u vezi sa nekim pitanjima koja su od opšteg značaja. Da bi to postigao on mora da ima veliki broj poznanika od kojih uvek sazna nešto što bi mu moglo biti od pomoći. Ako mslite da je zbog takvog mentalnog sklopa on težak u ljubavi,varate se,njega samo treba prihvatiti kao osobu na koju ne možete da računate, jer ni on ne može da računa na samog sebe. Danas misli jedno,sutra drugo. On je često mnogo bolji kao drug, prijatelj, udvarač, nego kao ljubavnik ili suprug, jer za neke duže veze on nema energije osim ako nema pored sebe jaku ženu koja mu je u svemu oslonac.On je najbolji izbor za žene koje ne očekuju previše od ljubavi, braka,koje su i same površne, epršave zavodnice.Najbolje se slažu dve Vage, one imaju iste društvene potrebe, navike, i najvažnije im je da blistaju u društvu.

Najčešće profesije političar, modni kreator, pravnik, galerista, stilista, slikar, pevač, biznismen, diplomata, muzičar,glumac, finansijski stručnjak, advokat, sudija.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : bubrezi, otoci nogu, bolesti grla i glasnih žica, pankreas.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak, Venera i Saturn.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :sve nijanse plave, ahat, jasmin, ruža, pas, mačka, kanarinac.

Omiljeni odevni predmet - sakoi, večernja odela, mogće od listera, savršenog kroja, kavlitetan džins.

Slavne muškarci rođeni u znaku Vage: Niče, Mahatma Gandi, Aldo Moro,Leh Valesa, Džimi Karter, Oskar Vajld, Franc List, Lučano Pavaroti, Kristofer Jarecki, Arman Asante Artur, Miler Čarlton Heston, Džordž Pipard Ešli Hamilton Franko Kristaldi Gaj Pirs Klajv Oven Kristofer Rivs Majkl Daglas Marčelo Mastrojani Met Dejmon, Nikita Mihalkov, Ričard Haris, Rodžer Mur, Sting,Tejt Donovan, Tim Robins, Mladen Vujičić- Tifa, Dragan Mićanović, Dragan Jovanovć, Željko Samardžić, Dragan Bjelogrlić, Niokola Simić.