Vaš horoskop

Vaga


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit


VAGA (23.9.- 23.10.)

19.9.2017.
Ona-Dobro se slažete sa ambicioznim osobama koje podstiču vašu ambiciju. Moguć je poziv na put od nekoga ko se nalazi na visokom položaju i ko želi da sa vama sarađuje na duži rok.

On-Možete biti nervozni u radu sa osobama iz medija, naročito u večernjim satima ili ako vaš posao ima veze sa mnogo ljudi.Susret na kraćem putu znači šansu i na poslu i u ljubavi posebno ako ste slobodni a treba da sretnete nekoga koga već poznajete.

18.9.2017.

Ona- Nemojte dopustiti nekom da vas pokoleba u vezi sa planom koji ste zajedno pravili . Ako se radi o rođačkim odnosima ili o poslu zbog koga bi trebalo da sarađujete u inostranstvu. Nemojte insistirati ne nečemu što trenutno nije moguće lako realizovati.Trebalo bi da pozovete Lava koji vam je uvek bio lojalan.

On- Naporan dan ako sarađujete sa Vodolijiom i Lavom.Dobićete poziv koji nećete moći da odbijete. Pokušavate da svedete račune u poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode ako biste bili mnogo precizniji u svojim zahtevima ili uslovima.


 

Dnevni ljubavni horoskop - za nju i njega- Astrozenit


 

VAGA (23.9. – 22.10.)

19.9.2017.

Ona-U svom ste elementu naročito ako ste rođeni početkom znaka. Pozicija Merkura vam ne odgovara i i zato nemojte koristite snagu reči, ubeđivanja i poći će vam za rukom da dobijete ono što želite, posebno ako vam je partner Škorpja i ako znate šta želite.

On-Ukoliko ste u vezi sa Jarcem ili Vodolijom, danas će oni biti dominantni.Lav pokazuje svoje interesovanje za vas. Postajete pričljivi i koketujete sa mnogima.Dobijate poziv od nekog ko vam se odavno dopada.

 

NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit


VAGA (23.9. - 22.10.) 

Period 11.- 17.9.2017.godine

Ona-   Nervirate se zbog novca jer imate utisak da vas neko potkrada ili da vam uskraćuje ono što vam pripada, da vas ne isplaćuje na vreme i da nalazi neki izgovor za što se tako ponaša. Osećate veliki gnev prema onima koji su vam se nečim zamerili a njih je priličan broj. Dobro se slažete sa Lavom i Strelcem.

On- Venera vaš vladalac koji utiče na vaše raspoloženje nalazi se u Lavu zbog čega se prilično  zainteresovani  za predstavnka ovogo znaka. Vaša nesmotrenost je dovela do situacije u kojoj se nalazite na poslu zato se nemojte ljutiti na druge, nego preispitajte svoje postupke. Pokušavate da ne mislite na posao nego se koncentrišete na ljubav a zapravo vam je mnogo važniji trenutno neki projekat koji ste možda malo zanemarili. Možete se dobro snaći u društvu osoba koje prvi put srećete a koje mogu biti značajne za vašu karijeru.

 
 
 
 

Karakteristike Vage

vaga

VAGA - žena

(23.9. - 22.10.)

Karakter

Vage su društvene, kooperativne, miroljubive, nametljive, umetnički nastrojene, diplomate, snobovi, dominantne, tolerantne, sujetne, poklanjaju veliku pažnju svom fizičkom izgledu, društvenom statusu, pokzuju brigu za opšte dobro, povučene su, nadmene, spore. Vaga je jedan od najkontradiktorjinijh znakova u horoskopu. Vole da se predstavljaju u jednoj boji,u stvari mogu biti sasvim suprotvne. Vaga može biti vrhunski političar i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala,njihove reakcije su nepredvidive. Želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim. Vage znaju šta je dobro a šta loše,šta se sme a šta ne sme ali se nikada ne zna kako će one postupiti. Unose mnogo emocoija u svoj posao a u ljubavi znaju biti oštre,distancirane, hladne,posesivne. Možete ih pogrešno proceniti jer su i pored sve ljubaznosti prilično zatovorene. Spada u one žene koje „moraju" da imaju nekoga, naravno ljubanvog partnera, ali ako ne zadovoljovava njen kriterijum pre će se odlučiti za samoću nego da bude sa bilo kim. Često ima pored sebe vrlo uspešnog muškarca.

Najčešće profesije : vlasnica butika, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi :

Bubrezi, endokrini sistem

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak,Venera i Saturn

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :svetloplavo, roze, smaragd, rozenkvarc, krin, ciklama, kamila, golub, mačka, mali psi

Omiljeni odevni predmet - otmena firmirana garderoba,često ekstravagandno obučena u sred dana, šeširi i rukavice cipele na visoku štiklu

Slavne žene rođene u znaku Vage: Farah Diba, Margaret Tačer, Ališa Silverston, Anita Ekberg, Brižit Bardo, Danijel Spenser, Debora Ker, Džoan Fontejn, Elizabet Šu, Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet, Keli Preston, Keri Otis, Ketrin Danev, Ketrin Zeta Džons, Lana Tarner,Linda Hamilton Lorejn Brako, Mira Sorvino, Monika Beluči, Nami Vots, -Olivija Njutn Džon,Pem Douber, Rita Hejvort Romi Šnajder, Romina Pauer, Sara Fergunson, Suzana Gonzales, Bebi Dol, Milena Dravić, Biljana Ilić, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević, Nela Mihaloviće   

VAGA - MUŠKARAC

Karakter

Kada upoznate ovog predstavnika zodijaka i pomislite kako je neodoljiv jer je šarmanatan, ljubazan, komunikativan, duhovit i prijatan, imajte uvek u vidu da je to samo jedna strana njegovog karaktera dok intimno on ima utisak da uvek mora da balansira između onoga što misli i oseća, između svojih i tuđih potreba, stavova i zato je neodlučan, iako će ostaviti suprotan utisak, vrlo smirene osobe koja zna šta hoće. Muškarac Vaga ima veliku potrebu da uvek bude obavešten, načito u pogeldu svega onoga što ga lično dotiče, pa čak i u vezi sa nekim pitanjima koja su od opšteg značaja. Da bi to postigao on mora da ima veliki broj poznanika od kojih uvek sazna nešto što bi mu moglo biti od pomoći. Ako mslite da je zbog takvog mentalnog sklopa on težak u ljubavi,varate se,njega samo treba prihvatiti kao osobu na koju ne možete da računate, jer ni on ne može da računa na samog sebe. Danas misli jedno,sutra drugo. On je često mnogo bolji kao drug, prijatelj, udvarač, nego kao ljubavnik ili suprug, jer za neke duže veze on nema energije osim ako nema pored sebe jaku ženu koja mu je u svemu oslonac.On je najbolji izbor za žene koje ne očekuju previše od ljubavi, braka,koje su i same površne, epršave zavodnice.Najbolje se slažu dve Vage, one imaju iste društvene potrebe, navike, i najvažnije im je da blistaju u društvu.

Najčešće profesije političar, modni kreator, pravnik, galerista, stilista, slikar, pevač, biznismen, diplomata, muzičar,glumac, finansijski stručnjak, advokat, sudija.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : bubrezi, otoci nogu, bolesti grla i glasnih žica, pankreas.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak, Venera i Saturn.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :sve nijanse plave, ahat, jasmin, ruža, pas, mačka, kanarinac.

Omiljeni odevni predmet - sakoi, večernja odela, mogće od listera, savršenog kroja, kavlitetan džins.

Slavne muškarci rođeni u znaku Vage: Niče, Mahatma Gandi, Aldo Moro,Leh Valesa, Džimi Karter, Oskar Vajld, Franc List, Lučano Pavaroti, Kristofer Jarecki, Arman Asante Artur, Miler Čarlton Heston, Džordž Pipard Ešli Hamilton Franko Kristaldi Gaj Pirs Klajv Oven Kristofer Rivs Majkl Daglas Marčelo Mastrojani Met Dejmon, Nikita Mihalkov, Ričard Haris, Rodžer Mur, Sting,Tejt Donovan, Tim Robins, Mladen Vujičić- Tifa, Dragan Mićanović, Dragan Jovanovć, Željko Samardžić, Dragan Bjelogrlić, Niokola Simić.