Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Vaš horoskop:

Jarac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop


JARAC ( 22.12.-20.1.)           

18.4.2014.
Trudite se da budete manje kritički nastrojeni prema onima koji s razlogom imaju neke primedbe na vaš račun. Bićete spremni da uđete u neki prilično sumnjiv ili nedovoljno razrađen aranžman koji se tiče inostranstva ili medija. Nemojte govoriti ono što druge nervira, naročito ako u svom okruženju imate osobe koje su sklone da svaku vašu reč mere na kantar. Budite dostojanstveni i držite do sebe.

19.4.2014.
Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi odnosa sa strancima. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno i da sebi ne dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim problemima. Vreme je novac, to je danas vaša deviza.Pozicija Venere ukazuje da prioritet treba da stavite na odnose sa osobama koje  se bave umetnošću.Ako ste veoma mladi, moguće je da smatrate da se vaši roditelji previše mešaju u vaše poslovne planove.

20.4.2014.
Od prioritetnog značaja za vas je poslovni odnos sa Bikom, Vagom ili Rakom. Niste ni svesni da ste u izvesnoj vrsti opasnosti ako se zamerite Devici ili Ovnu, oni samo čekaju da se to dogodi. Nemojte raditi ništa što je u stvari protivno vašim interesima čak i ako biste impulsivno uradili na način na koji vas na to „tera“ neki unutrašnji glas. Pazite da ne budete nekom prejaka konkurencija, u tom slučaju nastaju problemi.


 

Dnevni ljubavni horoskop


 

JARAC (22.12.- 19.1.) 

18.4.2014.
Prija vam društvo jednog  Bika ili Riba koji vas dobro razumeju po svim pitanjima kako kada je u pitanju vaša karijera tako i po pitanju nekih zajedničkih planova koje se tiču odmora ili odlaska u inostranstvo. Dobićete poziv za izlazak od nekog koga dobro poznajete i sa kim je već trebalo da se sretnete. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o onome što niste u stanju da uradite a želeli biste, moguće da skrente pažnju  jedne Škorpije na sebe.

19.4.2014.
Danas je moguća manja rasprava jer je vaš partner i dalje svojeglav a vama nije jasno zašto. Ako se radi o Raku ili Biku, trebalo bi da tražite grešku u sebi i nekom svom postupku utoliko pre ako ste vi šarmantni, prijatni prema svima a prema partneru baš i niste bili sjajni u poslednje vreme.Pozivaju vas na više strana i vi ne znate kom pozivu da se odazovete.

20.4.2014.
Verujete da ćete ubediti Bika, Raka ili Strelca u ono što želite.  Napet aspekt između Meseca i  Urana ne daje vam prostor da nešto   bitno rešite u svom životu da biste svi bili zadovoljni. Ako ste mladi, budite iskreni prema partneru ali ga nemojte previše kritikovati. Bilo bi dobro takođe da budete iskreni prema članu porodice koji pokušava da shvati razloge vašeg nezadovoljstva.Veče biste mogli provesti prijatno u društvu jednog Lava.

 

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 14.-21.4.2014.GODINE


jarac

JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni, kritizerski nastrojeni i pokušajte da imate razumevanja za za rođene u znaku Raka, Lava ili Vodolije . Potrebna vam je mnogo bolja koncentracija,a ona će se od kraja sedmice popraviti kada budete imali na koga da prebacite deo obaeze.

Novac – Imaćete neki poveći izdatak koji će vas naterati da malo bolje razmislite o svom finansisjskom stanju i da budete mnogo realniji. Ne verujte mnogo u obećanja u vezi sa isplatom.

Ljubav – Početak i kraj perioda mogu biti pomalo stresni jer vam je potrebno da imate osećaj da vladate situacijom a upravo se to ne događaj. Imate pogrešnu predstavu o osobi koja vam je draga. Njoj je i te kako stalo do vas, ali je uzdržanija nego inače iz nekih svojih ličnih razloga.

Zdravlje – Više se odmarajte.

 
 

Mesecni horoskop za april 2014.


 

jarac

JARAC (22.12.-19.1.)

Posao – Naglašeni znaci Ovan i Bik donose mnogo novih momenata u vašem poslovnom životu. Postoji mogućnost obnavljanja nekih poslovnih veza koje bi mogle biti za vas veoma korisne. Tokom ovog perioda najlošija osobina koja može biti kontraproduktivna je svojeglavost, impulsivnost i sklonost ka raspravama.Dobrom koncentracijom mnogo ćete postići. Ako je u vašem poslu potrebno znanje stranih jezika, ono u ovom periodu dolazi do punog izražaja. Dobro će proći novinari, inženjeri, sportisti. Od velike pomoći su vam merkurovski tipovi ljudi kao što su Blizanci i Device. U potpunosti možete da se oslonite na njih, naročito ako planirate rad sa strancima.koji donosi nove poslovne mogućnosti, kako u umetnosti tako i u nauci i u sportu.U vreme mladog Meseca nemojte ulaziti u rasprave sa poslovnih partnerima i osobama koje su na položaju, naročito ako radite u velikim firmama a to će sredina aprila dok krajem aprila u vreme pomračenja Sunca 29.aprila možete imati finansijski problem zbog loše procene situacije u kojoj se nalazite.

Ljubav- Ovo je veoma naporan period za većinu predstavnika vašeg znaka, posebno za one koji nisu spremni da naprave kompromis a u vezi su sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. Ovo bi mogao biti za većinu predstavnika vašeg znaka i period romantike, naročito posle 20. aprila kada Sunce bude ušlo u znak Bika. Decembarskim Jarcima predstoji mogućnost romantične veze sa jednim Bikom ili Devicom. Rođeni sredinom januara na ljubavnom planu mogu biti prilično nesmotreni i nedovoljno taktični. Iskoristite tranzit Merkura I Venere  da biste popravili odnos sa Vagom, Bikom ili Vodolijom. O vama se priča, traženi ste, mnogi vas zovu. Verovatno ćete imati vrlo interesantne susrete sa osobama koje su dosta mladje od vas, razdragane i veliki optimisti.U vreme punog Meseca kada će Mesec biti u fazi pomračenja, 15. aprila ako ste slobodni, upoznaćete nekog ko će vam se svideti i s kim ćete moći da uspostavite dobru komunikaciju ali je pitanje koliko će ta veza trajati. Period je dobar za druženje sa mladima i za vodjenje neobaveznih razgovora, izlaske i za neku novu vezu sa osobom koja često boravi u inostranstvu. Nemojte olako ulaziti u vezu sa  Ovnom ili Lavom jer, ma kako vam predstavnici ovih znakova mogu izgledati strastveni i interesantni, biće veoma zahtevni i principijelni i vi nećete moći da sa njima uspostavite lako komunikaciju.

Zdravlje - Moguće su stomačne tegobe.

 

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2014.GODINU


jarac

JARAC (22.12.- 19.1.)

Ovo je, posebno za mlade predstavnike vašeg znaka ili za one slobodne, godina koja se pamti. Naročito će pod velikim uticajem planeta biti rođeni oni koji imaju bar dve planete u Jarcu, Ovnu, Raku ili Vagi.

Od kako je sredinom 2013. Jupiter, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem tajnih ljubavi ušao u astrološko polje partnerskih odnosa, postali ste mnogo otvoreniji, ili bar prividno, ostavljate utisak kao da vam je svejedno da li ste slobodni ili u vezi. Lakše stupate u kontakt, komunikativniji ste, ali samo prividno veseli. U stvari, čeznete za vezom koja bi vas u potpunosti ispunila u svakom pogledu  i verovanto ćete biti u prilici da uđete u vezu sa nekim ko bi, ako se to dogodi između početka januara i kraja maja mogao biti veoma  komplikovana osoba sa brojnim nerešenim problemima ili sa velikim ambicijama. Godina počinje sa  nekoliko planeta u vašem znaku i vi ste jedan od onih znakova koji je pod velikim uticajem napetog aspekta koji obrazuju Jupiter, Sunce, Uran, Mars, Merkur, Pluton i sve se to reflektuje na vas mnogo više nego što će možda vaš nervni sistem moći da izdrži. Ulazak asteroid Karme u vaše dvanaesto astrološko polje karmičkih dugova donosi preispitivanje grešaka iz prošlosti  i vi ćete mnogo više slediti svoju intuiciju nego savete prijatelja na koje bi, naročito ako se radi o mnogo starijim ili iskusnijim, mogli da vam budu sjani vodiči kroz ljubavni život. Asteroid Psiha prvih meseci u vašem znaku može vas nagnati na razmišljanje o svom životu,na analiziranje svojih ali i partnerovih propusta. Retrogradna Venera u vašem znaku početkom godine može označiti celu godinu kao period čekanja da se nešto dogodi umesto godinu akcije, što će se ipak, najverovatnije promeniti od sredine jula.

Venera je u Jarcu do 6. marta a to je period priličnih emotivnih lomova, moguće i samosaželjenja osim ako ste muškarac Jarac koji ima Veneru ili Mars u vatrenom znaku u kom slučaju možete biti previše sigurni u sebe i veoma egocentrični, bar u ovom periodu.Oni koji imaju Veneru u Jarcu u natalnom horoskopu ili nekoliko planeta u Jarcu moraju da se opredele šta hoće od svog života. Bilo bi dobro da zaborave na prošlost, ranjen ego i da se ako treba konsultuju sa nekim ko je dobar poznavalac duše, psihologom, homeopatom, psihijatrom ili teologom. Nečija pomoć biće vam potrebna da biste dobili savet kako sebe više da cenite, jer je to ono što vam nedostaje, naročito mladim predstavnicima znaka Jarca.

Skoro sve vreme dok je u retrogradnom hodu Venera, planeta vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, pravi napet aspekt sa Uranom u astrološkom polju doma i porodice i pozicija Marsa u Vagi može vas učiniti prilično odgovornim ali povremeno i neraspoloženim jer ćete se osećate usamljenim i nesposobnim da rešite svoje emotivne problem. Saturn, vladalac vašeg znaka na početku godine je u konjukciji sa asteroidom Erosom u Škorpiji i to vam donekle daje snagu da sledite svoje želje i moguće je obnavljanje nekih kontakata i veze sa nekim ko vam je posebno veoma drag i u koga imate veliko poverenje. Već početkom februara konjukcija asteroida Erosa sa Karmom u Strelcu može doneti avantru na putu, bilo da se radi o nekom mestu podalje od kuće ili u inostranstvu. Slobodni predstavnici vašeg znaka mogu biti spremni da uđu u vezu sa strancem ili osobom koja često putuje ili ima planove u vezi sa tim. Početak februara je posebno veoma naporan za one neodlučne a strastvene Jarčeve koji žele da dožive strastvenu vezu jer su Venera, Pluton i Psiha u vašem znaku u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom i dame Jarčevi mogu biti u vezi sa osobom na položaju a muškarci Jarčevi u vezi sa veoma ambicioznim partnerom.Početkom marta kada Mars bude krenuo retrogradnim hodom preko Vage, Sunce i Neptun u Ribama vam savršeno odgovaraju svojom pozicijom u romantičnom znaku i možete ući u vezu sa umetnikom, psihologom ili lekarom. Ulazak Venere u znak Riba 18. marta donosi romantičnu ljubav sa umetnikom ili lekarom.

Početkom aprila počinje jedan naporan period posebno za one koji su skloni konfliktnim situacijama ili koji smatraju da treba da svoj porodični i privani život dovedu u red. Nećete imati mnogo razumevanja od stalnog partnera jer će 15. aprila pomračenje Meseca u velikoj meri poremetiti vaše planove. Neka Devica može biti neprijatna prema vama bez razloga ali već u maju, posebno sredinom maja, Vaga, Bik ili Ribe biće  znaci koji bi mogli pokušati da vas osvoje, da vam pruže osećanje sigurnosti ali ako se radi o Vodoliji, nemojte imati mnogo poverenja, pitanje da li će u tome uspeti.

U aprilu tranzit Venere preko Riba donosi mnogo romantičnih momenata. Bićete lepo raspoloženi ako ste u vezi sa nekim vodenim znakom ili u vezi sa nekim Bikom, Strelcem ili Vagom čak i ako ta veza podrazumeva   da morate da napravite mnoge ustupke.Krajem aprila pomračenje Sunca reflektuje se najviše u vidu nekakve nestabilnosti na emotivnom planu naročito kod Jarčeva rođenih u poslednjoj dekadi znaka. Krajem maja, direktan hod Marsa preko Vage počinje da se reflektuje na vaš ljubavni i porodični životu u vidu upornog udvaranja neke osobe sa kojom ste u dobrim odnosima a poznajete je preko poslovnih kontakata. Jun može doneti nova udvaranja na poslu a u julu tranzit Sunca preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u kome se do sredine jula nalazi i Jupiter pogoduje onima koji planiraju da u to vreme negde putuju. Krajem jula već je Jupiter ušao u Lava i donosi strastvenu vezu sa posesivnom osobom a kako i Mars, planeta strasti ulazi u Škorpiju, ako budete aktivniji na društvenom planu što se posebno odnosi na Jarčeve rođene u prvoj dekadi znaka, moguća je veza sa Ovnom, Škorpijom, Strelcem ili nekim drugim Jarcem.

Ako ste skloni flertu, neobaveznim strastvenim avanturama, ako vas smatraju  detinjastim, početkom avgusta mnogo planeta u znaku Lava, Sunce, Jupiter, Merkur, Crni Mesec Lilit i asteroid Amor donosie vam mnogo prilika za emotivne veze ali i za neobavezne avanture. Ovo bi moglo označiti i period strastvenih veza u koje ulazite nasumice ne razmišljajući mnogo što može kasnije doneti neprijatne scene od strane Lava, Strelca, Blizanaca ili Device. Neki susret u ovom periodu može se pretvoriti u početak dugotrajne veze ako budete dobar taktičar.Polovinom avgusta naglašen znak Škorpije do te mere može doneti uzbudljive događaje i verovatno ćete biti u procepu između Ovna, nekog drugog Jarca ili Škorpije.

Da biste izašli nakraj sa prilično tajanstvenim partnerom, koji se može pojaviti u vidu nekog Lava, moguće da ćete preuzeti njegov model ponašanja ali Vaga, Bik ili Ribe mogu biti za vas previše zahtevni u emotivnom pogledu.

Leto je za većinu Jarčeva prelomni period. Mnogi predstavnici vašeg znaka ući će u brak, planiraće proširenje porodice ili će zajedno sa partnerom otputovati u inostranstvo.Oni koji budu dugo oklevali u vezi sa nastvakom veze sa nekim ko im je prvenstveno odan prijatelj  mogu ostati kratkih rukava. Pazite da u svojoj samouverenosti ne uradite nešto što je protivno vašim interesima. Ako ste planirali ulazak u brak ili ako ste želeli da uđete u vezu koja bi mogla voditi ka braku, nemojte biti previše nametljivi ili previše uporni da partneru nametnete svoj sistem vrednosti. U septembru ćete pokazati interesovanje za jednu Devicu, Lava ili Škorpiju. Na vas najveći uticaj i dalje ima pozicija Saturna u Škorpiji jer se radi o vladaocu vašeg znaka i kako će do kraja godine doći do kraja Škorpije i ući će u Strelca, potrudite se da više vremena posvetite svom ljubavnom životu na najkvalitetniji način. Ako ste rođeni sredinom 80tih verovatno ćete imati veliku potrebu da uđete u vezu sa jednim Rakom, Jarcem, Škorpijom ali jedna Vodolija, potpuno neočekivano može očekivati od vas da joj posvetite mnogo vremena.

Od polovine septembra do početka novembra tranzit Marsa preko Strelca može dovesti do pada morala, nezadovoljstva i povremenih trazavica u vezi sa nekim ko vam je inače veoma naklonjen ali je povremeno veoma netaktičan.  Da ne biste ulazili u sukobe, trebalo bi da budete maksimalno tolearntni i da sačekate svojih pet minuta kad Mars bude ušao u vaš znak u novembru, kada postajete mnogo aktivniji i odlučniji da rešite svoju emotivnu situaciju na zadovojavajući način.

Zaključak Oni koji su u braku mogu uvećati porodicu, oni koji su slobodni ili u površnoj vezi imaće potrebu da od svog života urade nešto, da ga srede na način na koji to njima najviše odgovara. Nemojte se previše trošiti ne porodične trzavice jer će se odnosi srediti i bez vašeg nerviranja. Nemojte kriviti sebe ni za šta, vi se jedan od najpožrtvovanijih znakova, ako oni za koje činite i više nego što možete to ne cene, to je njihov problem.

 

 
 

Karakteristike Jarca

jarac

JARAC- ŽENE

22.12.- 20.1.)

 

Karakter

Malo ko može da se pohvali da poznaje ženu Jarca. Na prvi pogled deluje hladno, odbojno, osim ako joj podznak ne daje malo više komunikativnosti i srdačnosti pri prvom nastupu. Ponekada namerno stavlja masku pričljive osobe da bi prikrila mnogo toga što ne želi da niko otkrije o njoj. U stvari ona panično skriva emocije, da bi one kad tad iz nje provalile u besu, nemoći, razočaranju ili se transformisale u bolest. Možete je pre prepoznati po izgledu, jer je uglavnom manje više sitne ili koščate građe, sa nagalšenim jagodicama .Iako važi za ambicioznu ženu, što i jeste, ona je u suštini kreativan umetnički tip i mora nešto da radi, da stvara, ali glavni problem su joj emocije i emotivni život koji je pun raznoraznih obrta. Stidljiva po prirodi uvek ima problem da svoje emocije izrazi i umesto da pokaže toplinu, ona će pre da ih analizira ili da se vraća na greške iz prošlosti, koje će obavezno ponoviti. Priželjkuje velike strasvene ljubavi, ali se plaši razočarenja koje joj ionako život priređuje, zbog čega se povlači u svoj svet i malo kome dopušta da u njega zaviri. Za supruga bira osobu koja joj uliva poverenje, mada često napravi pogrešan izbor upravo zato što pri ulasku u brak, pre je rukovođena razumom nego strašću .

Najbolje se slaže sa; Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Najčešće profesije : pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : problemi sa kostima, srcem pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj 10, subota

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, oniks, granat, tirkiz, jelen, lane, mali pas, mačka

Omiljeni odevni predmet kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.

Slavne žene rođene u znaku JARCA,

Jovanka Orlanka, Helena Rubinštajn, Džoan Baez, Dženis Džoplin,

Alaja, Amanda Pit, Ava Gardner, Barbara Karera, Dajan Kenon, Daniela Eskobar, Džulija Ormond, Estela Voren, Fej Danavej,Karolina Beset, Kejt Mos, Kristi Eli, Kristi Turlington, Loreta Jang, Marlen Ditrih,

 {jumi [*12]}    

JARAC- MUŠKARCI

Karakter

Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.

U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,

Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.

Najčešće profesije : naučnik, političar, polemičar, pisac, novinar, režiser, glumac, pevač, vlasnik privatne radnje, arhitekta,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : nervoza stomaka, bronije, bolovi u ramenu i ruci, kičmi, nogama, venska cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nnjega najveći uticaj ;10.subota

Boja, drago kamenje, cvet,omiljena životinja: teget,siva, crna, bela,sve nijense plave, ahat,kvarc,oniks, tirkiz

Omiljeni odevni predmet - odelo,kašmirski džemper

Slavne ličnosti rođene u znaku Jarca :,Isus Hris, Kepler,Isak Njutn,Ričard Nikson,Staljin,Džek London,Mao Ce Tung,Bart Frojdlih, Čad Mek Kvin, Danijel Benzali, Denzel Vaštington, Dejvid Bouvi Dejvid Bejli Džad Lou, Žared Leto, Džoš Evans Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Heri Hemlin Keri Grant ,Kevin Kostner, Lučijano Safir Mel Gibson, Nikolas Kejdž, Olivije Martinez Ralf Fajns Rene Anđeli Rej Miland Riki Martin, Rod Stjuart, Rod Tejlor-,Rej Miland, Riki Martin, Ted Donson, Tipi Hedre, Val Kilmer,,Boris Novković,,Branimir Brstina, Irfan Mensur


 
 

Astro Zenit Extra

images

Reklame

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
38.741.251

Pregledanih stranica
95.312.178

Danas poseta
24.492

Trenutno na sajtu
1.255

Vreme: 2014-04-20 10:04

Reklame