Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Vaš horoskop:

Skorpija


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskop


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

14.4.2014
Pozicija Meseca ojačava vašu intuiciju i čini vas spremnim da se upustite u nov projekat ali samo ako imate podršku Jarca, Bika, Raka ili Device. Imate veliku potrebu za sigurnošću. Neki drugi Blizanac može vam pomoći da nađete izlaz iz trenutne situacije koja vam se čini prilično napornom kako za vaš nervni sistem tako i za zdravlje. Trebalo bi da se mnogo više posvetite sebi i realizaciji vaših želja. Ne nervirajte se bez preke potrebe.

15.4.2014.
Pozicija  Merkura nije bas sjajana za one koji nisu spremni da se suoče sa ozbiljnim problemima. Trebalo bi da budete oprezni kada je u pitanju neki važan posao da ne napravite krupnu grešku zbog koje možete doći u sukob sa kolegom.Uvereni ste da neko radi nešto protiv vas i da vas neko provocira znajući da b mogao da vam napravi time ozbiljan problem.

16.4.2014.
Dobijate ponudu od Vage a intimno priželjkujete da to bude od jende Device, Jarca ili Bika. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom. Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag ili ćete imati kontakt sa strancima sa mogućnošću nastavka saradnje.Pokušavate da nađete način da sredite pitanje nekih dugova ili nekih neplaćenih računa, moguće da imaju veze sa nekim sudskim sporom.


 

Dnevni ljubavni horoskop


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

14.4.2014
U ljubavi ste veoma tajanstveni  ali će neko uspeti da vas provocira da bi saznao šta o njemu tj. njoj osećate. Zbog nečega što je za vas  neprihvatljivo ne želite da pristanete na vezu sa Vodolijom. Ne očekujte da se situacija sa jednim Rakom sredi sama od sebe, moraćete da uradite nešto po tom pitanju i da se sami izborite da onim što vam ne odgovara.

15.4.2014.
 
Jedan od boljlih dana jer vam odgovara pozicija Venere u Ribama koji vam može pomoći da nađete zajednički jezik sa nekim ko vam se dopada, moguće sa Devicom ili Jarcem. Nekome je veoma stalo da vas impresionira. Ako ste u vezi sa osobom koju poznajete s posla, moguć je izlazak u veće društvo.Ne prelazite dozvoljenu granicu u odnosima sa nekim ko vam je svojevremeno bio veoma drag.

16.4.2014.
Partneru ne pričate o svojim privatnim problemima iako biste mu rado poverili svoje strahove ali i ambicije posebno u vezi sa inostranstvom. Ako ste u vezi sa vodenim znakom,danas ćete ipak nešto reći što će vašeg partnera uznemiriti. Porodični život nije najharmoničniji.Mnogi smatraju da ste vi uzrok tome,utoliko pre ako vam je podznak u  Ovnu ili Vagi. Budite taktičniji kada postavljate prohteve vašim bližnjim.

 

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 14.-21.4.2014.GODINE


skorpija
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Vaše ambicije su realne. Potrebna vam je dobra organizacija posla i malo više poverenja i u sebe i u kolege. Niko vas neće izneveriti, ma kako vam situacija izgledala možda nepovoljnom. Jedan Ovan će vam ponuditi posao koji će vam se brzo isplatiti.

Novac – Možete očekivati lepe prihode,ako budete dovoljno taktični, uporni i i spremni na saradnju sa novim kolegama koji imaju svoje uslove pod kojima žele da rade

Ljubav – Više vas opterećuje situacija u domu nego na poslu, osim ako ne radite u privatnoj firmi. Partner vam može biti desna ruka u poslu, ma kog pola i struke da ste. Poslušajte njegove savete ideje, naročito ako ste u braku, mnogo je praktičniji od vas.

Zdravlje – Proverite krvni pritisak i krvnu sliku, naročito ako ste često malaksali.

 
 

Mesecni horoskop za april 2014.


 

skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Tranzit Sunca preko znaka  Ovna do 20.aprila donosi priličnu tenziju većini predstavnika vašeg znaka jer su vaše ambicije velike, posebno u domenu umetnosti, sporta i ekonomije.Spremni ste na svaku vrstu kompromisa jer se svesni koliko je potrebno taktičnosti i napora da uložite, da biste došli do cilja.U vreme prve Mesečeve četvrti  7.aprila moraćete da izdvojite popriličnu sumu za nešto što bi moglo pretstavljati ulaganje u vaš posao. To bi moglo biti nešto posebno povoljno, naročito ako se radi o poslu koji obavljate sa strancima. Nemojte se opterećivati nepotrebnim detaljima, prepustite nekim saradnucima u znaku Lava ili Device da obave neophodne poslove umesto vas. Imate podršku Vage i Vodolije za ostvarenje vaših planova.Tranziti planeta tokom aprila ne pogoduje većini predstavnika vašeg znaka osim ako se bavite umetnošću ili medijima. Tranzit Sunca preko Bika u poslednjih 10 dana donosi neke nove mogućnosti u vezi sa poslom koji bi mogao da vam se izuzetno isplati. Doći će do izražaja vaše umetničke sposobnosti i vaši talenti.Ovo je period u toku kojeg retrogradni Mars u velikoj meri može da vam stvori probleme jer je slab a to se može odraziti u vašoj kolebljvosti.Trudićete se da na fini način nekom date na znanje da se sa njim ne slažete ali ćete u vreme poslednje Mesečeve četvrti 22.aprila morati da budete malo grublji, posebno u radu sa vazdušnim znacima koji neće pokazivati mnogo razumevanja za vašu suptilnost. Nećete biti tipičan predstavnik svog znaka jer će i opozicija između Plutona, vladaoca vašeg znaka i Jupitera u Raku doprineti vašem na neki način “mekšem”stavu prema kolegama.

Ljubav-U okviru posla možete upoznati nekog ko će vam se svideti, moguće da će se raditi o Ribama, Devici ili Jarcu koji će biti spremni da podrže sve vaše ideje. Retrogradni Mars vladalac Ovna u Vagi usporava vas u neku ruku i postajete prilično nervozni, nestrpljivi i nedovoljno tolerantni.Zračite odredjenom harizmom i skloni ste ulaženju u paralelne veze, naročito sa jednim Rakom ili jednom Škorpijom.Druga polovina septembra donosi mnogo problema u sferi emotivnih odnosa, naročito ako ste partneru već dali povoda da bude sumnjičav ili ako u poslednjih nekoliko meseci pokušavate da mu nametnete svoju volju što on izričito odbija. Tokom ovog perioda većina predstavnika vašeg znaka želeće da zna na čemu je. Ne bi trebalo da se previše dvoumite ako ste planirali brak ili zajednički život mada ne bi trebalo da započinjete zajednički život u vreme pomračenja Meseca 15.aprila ili Sunca 29.aprila. Ako ste već u braku. moguća je ljubomora, posebno ako ste dama Škorpija a partner je često odsutan od kuće-

Zdravlje –  Skloni ste povredama.

 

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2014.GODINU


skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 21.11.)

Iako je Saturn, planeta strogosti, principijelnosti i emotivne uzdržanosti u vašem znaku od jeseni 2012. vi sasvim dobro funkcionišete u svim sferama života uključujući i ljubavni. Uspevate zahvaljujući stoičkom stavu, rešeni ste da izdržite sve što vam život priredi ali ne odstupate od svojih stavova. Ipak, ne biste bili mudra Škorpija kada u svemu što radite ne biste imali neki interes. Čak i ako se on odnosi na vaš psihčki mir, na pravo da imate svoj izbor i svest o tome da je ponekad mudro nešto oćutati, istrpeti ili sačekati svojih pet minuta.

Retrogradna Venera, planeta ljubavi slaba u Jarcu a vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i braka i vladalac vašeg astrološkog polja tajnih ljubavi i tajnih neprijatelja pre oslikava vašeg partnera kao osobu koja je uverena da se oseća nedovoljno voljenom ili je pomalo uzdržana, nepoverljiva, nego što oslikava vašu pozicjiu u vezi ili braku. Venera će biti retrogradna do početka  februara kada kreće direktnim hodom preko Jarca, zbog čega ćete tada verovatno uzeti aktivno učešće u partnerovim odlukama koje se tiču bilo stručnog usavrašvanja, posla sa strancima ili rešavanja pitanja koja se odnose na partnerov status na poslu. Ako ste u vezi sa izuzetno kreativnom osobom koja je spremna da se stručno usavršava ili bavi umetnošću i planira svetsku karijeru, bilo bi dobro da je podržite.

Tranzit Venere preko Vodolije može doneti previše intelektualni odnos sa partnerom, lišen jake erotike ali vi ćete veoma dobro znati šta vam je prioritet. Ne smete da se previše prepuštate ljubavi da ne biste gubili tempo u drugim sferama života. Možete sebe  iscrpljivati radom, jer retrogradni Mars, jedan od dva vladaoca vašeg znaka u retrogradnom hodu preko Vage od početka marta do 20. maja znači da biste mogli razmišljati o promeni taktike i bilo bi dobro da pokažete spremnost da, sve do kraja jula dok ne uđe u vaš znak, budete maksimalno popustljivi prema osobi koja vam je draga, ne toliko da biste njoj ugodili koliko da biste sebe poštedeli nepotrebnih rasprava. Ipak, vi nećete tako lako odustati od svojih želja i planova i pre ćete izabrati i samoću ako treba, naročito ako ste rođeni sredinom 80tih nego da uđete u komplikovanu vezu koja vas čini depresivnim. Rođeni početkom 70tih takođe mogu biti izloženi stresu u pokušaju da reše neke probleme koji verovanto traju izvesno vreme.

Od 7.februara do 1. marta možete ući u flert sa nekim ko je mnogo mlađi od vas ili ko je prilično neodgovoran, radiće se  više o prijateljskom neobaveznom odnosu.

Severni Mesečev čvor, tačka presecanja Zemljine ose sa ekliptikom poslednjih godinu dana bio je u vašem znaku i ulazi u Vagu, jer ide suprotnim kretanjem od kretanja planeta i donosi rasterećenje od osećanja krivice ali povremeno možete pokušati da tražite neka nova rešenja koja vam mogu izgledati komplikovana. Ipak, rasteretiće vas svog prisustva i vi ćete želeti da se više radujete životu a to se može dogoditi u martu jer će neko ko vam stalno pravi problem u ljubavi početi da biva popstljiv što će i vas učniti tolerantnijim. Saturn u vašem znaku vas muči poslednjih godinu i po dana ali Jupiter iz Raka vam pomaže da baveći se onim što volite a većina Škorpija to ume u stvari se rasterećujete i briga u vezi sa ljubavnim životo pokušavajući da ih rešite na najjednostavniji način.

Vaše brige, ako ste slobodna Škorpija mogu se odnositi na traženje iedalnog partnera, naročito ako ste blizu 30.te i sada vać želite da se skrasite, uđete u brak i osnujete porodicu. Asteroid Karma u Strelcu donosi tokom većeg dela godine mogućnost avanture ili poznanstva preko posla a Eros uz Pluton u Jarcu ipak vas upućuje na neku ambicioznu osobu koja je moguće već afirmisana u društvu i sa kojom možete zajedno da radite na nekom vežem projektu. Od početka juna kreće mnogo bolji period a dotle možete da se pomalo povučete iz javnosti i kao da ćete osećati neku vrstu opasnosti , posebno od bivših partnera ili od nekog ko vas smatra konkurencijom u ljubavi. Možete smatrati da i mogao da vam se previše meša u život. Venera u Biku je savršeno postavljena u junu i na vas čak neće delovati ni pomračenje Meseca 15.aprila ni pomračenje Sunca 29.aprila, bar ne ništa značajnije, mnogo će više to osetiti partner u vidu neke vrste nesigurnosti u sebe i uznemirenosti. U junu retrogradni hod Merkura može od 7.juna do 2. jula može doneti u vaš život opet nekog ko vas može smatrati veoma atraktivnim i zgodnim za flert. Ako ste slodobni, ili imate za sobom, jedan ili dva braka, bićete veoma spremni da uđete u vezu sa Rakom, Blizancima, Devicom.

U prvoj plovini jula, Sunce i asteroid Amor u Raku gde ubrzanim hodom Jupiter ide ka Lavu, čine vas romantičnim i spremnim da učinite sve što se od vas očekuje samo da biste bili u vezi sa nekim ko vas je impresionirao, moguće negde na putu u inostranstvu.Ulaksom Jupitera u znak Lava, sredinom jula i ulaskom Marsa, planete strasti u vaš znak krajem jula, postajete mnogo zainteresovaniji da sredite pitanje finansija, statusa nego što ćete imati vremena za osobu koja vam je draga.

Avgust je vaš mesec u kome ćete se pokazati u punom sjaju, naročito ako ste ambiciozni, u vezi sa osobom koja je takođe posvećena karijeri i vi ćete biti ona strana koja postavlja uslove pod kojima će se veza odvijati što će za mnoge značiti mogućnost ulaska u brak. Ovo je mesec mogoućih uspeha na poslovnom planu kada će vam uspeh otvoriti mnoga vrata i na polju ljubavi jer će  mnogima biti bitno da budu u vašem društvu.Sredinom avgusta budite taktičniji u odnosima sa Lavom, Stelcem, Vagom ili Bikom. Bićete izuzetno nestrpljivi,ambiciozni, nedovoljno taktični i mogući su konflikti sa članovima porodice, kako vaše tako i vašeg partnera.Nemojte se previše upuštati u rasprave o nečemu što niti vi niti partner možete da rešite preko noći. Neko veoma uspešan i ambiciozan želeće da bude u vašem društvu i organizovaće susrete čak iako ste u stalnoj vezi ili braku. Rođeni krajem 70tih mogu biti veoma neprijatni kao partneri jer neće razumeti vašu ambiciju i očekivaće da im poklanajte više pažnje. Veza sa nekom drugom ambicioznom Škorpijom ili  Jarcem može biti ono što će vam odgovarati tokom jeseni naročito u novembru. Septembar može biti povoljan mesec za ljubav ako vam se dopadaju neka Devica, Lav ali sa Ovnom ili Vodolijom nećete lako moći da izađete nakraj.

Ulazak Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Devicu 6.septembra sve do 30.septembra može doneti obnovu veze koja je više bazirala svojevremeno na prijateljstvu nego na strasti. Ako ste rođeni početkom 80tih, moguće je razmišljanje o braku ili proširenju porodice.

Rođeni početkom znaka u vreme pomračenja Sunca 23.oktobra trebalo bi da izbegnu nepotrebne rasprave sa partnerom, naročito ne u vezi sa rešavanjem pitanja njihovog statusa.

Tranzit Venere, planete ljubavi tokom jeseni donosi vam mnoge prijatne momente u društvu osoba koje su vam drage i sa kojima možete ostvariti izuzetno stabilnu vezu a mnogi od vas će planirati zajedno sa partnerom zajednički odlazak za inostranstvo ili posao sa strancima.

Zaključak – Dok mnogi znaci čekaju sredinu godine da uđe Jupiter u Lava, vi ćete pokušati da iskoristite tranzit Jupitera preko Raka što vam mnogo više odgovara za zajendička putovanja. Retrogradni hod planeta ne bi trebalo da ozbiljnije uzdrma one Škorpije koje su u dugoj vezi ali obaveze koje možete imati u okviru zajedničkog života mogu vas povremeno prilično iscrpljivati.

 

copules

strelac

STRELAC (22.11.- 21.12.)

Predstavnici vašeg znaka već tri godine unazad  osećaju tranzit Urana, planete promena i ekscentričnosti preko vašeg petog astrološkog polja ljubavi zbog čega ste skloni da šokirate okolinu svojim izborom ili ćete biti skloni da se upuštate u veze sa osobama koje vam po mnogo čemu ne odgovaraju.Uran ostaje još dovoljno dugo u ovom polju što donosi sklonost ka lakom zaljubljivanju i potrebu za zabavom, provodima, često i promenama partnera i ako ste muškarac Strelac, mnoge dame koje se bave bilo sportom, biznisom ili umetnošću, uspeće da privuku vašu pažnju.Veliki krst, aspekt koji se formira između Urana u petom polju ljubavi, Marsa u Vagi u vašem astrološkom polju društvenog života i uzvraćenih emocija, zadovoljstva, Jupitera u astrološkom polju erotike i Plutona, Sunca i Merkura u astrološkom polju posla može doneti iznenadnu vezu sa nekim ko vam može u velikoj meri iskomplikovati život, naročito ako ste u braku ili dugoj vezi a radi se o osobi koju poznajete preko posla. Može se dogoditi da vi poželite da vezu prekinete ali partner to neće želeti. Moguće da ćete ući u jednu prilično komplikovanu situaciju koju ćete misliti da možete da rešite ali to neće ići baš tako lako.

Retrogradna Venera preko Jarca može doneti onima koji nemaju  mnogo iskustva ili rođenima sredinom ili krajem 80tih mnogobrojne probleme u komunikaciji i odmeravanje snaga ko će kome da nametne svoju volju. Vi ćete biti ona strana koja nije naročito iskrena ili ćete biti neubedljivi u pokušaju da zavarate trag da biste partnera poštedeli istine. Možda ćete intenzivno misliti  na nekog Raka, Jaraca ili Blizance i moguće da ćete želeti da ostvarite solidnu vezu sa njima ali to neće biti moguće, bar ne tako lako ako je neko od vas dvoje već u vezi ili braku.

Retrogradni Mars, oslabljen u Vagi od početka marta do kraja maja preko astrološkog polja društvenog života i javnosti može doneti obnovu neke romantične veze iz prošlosti ili ćete biti spremni da započnete vezu sa osobom koju smatrate prijateljem. Ovako postavljen Mars može doneti i diskretno nametljivog udvarača, nekog ko će stalno želeti da bude u vašoj blizini i ko će vam se na rafiniran način udvarati.

Merkur, kao vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa tri puta godišnje je u retrogradnom hodu a vama to donosi probleme u komunikaciji sa partnerom. Potrebno je da budete oprezni u odnosima sa osobom koja vam je draga od 7.februara do 1.marta od 7.juna do 2.jula kao i od 5. do 26.oktobra. Tada nemojte donositi odluke koje su od važnosti za nastavak veze ili za ulazak u vezu sa mlađom ili mladolikom osobom. Jupiter, vladalac vašeg znaka, ulaskom u vama srodan znak Lava sredinom jula donosi veliki optimizam i želju da maksimalno uživate u životu, na putovanjima, a oni slobodni, imaće priliku da se upoznaju sa nekim ko će vam po mnogo čemu odgovarati.
Sve do jula bićete u nekoj fazi čekanja da li će se dogoditi ono o čemu maštate. Asteroid Karma u vašem znaku tokom cele godine čini vas svesnim da se nalazite u vezi koja je za vas karmički određena. Ako ste u vezi sa osobom koja je vaša generacija, utoliko pre, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Ulaskom Merkura u Vodoliju početkom januara postajete mnogo drštveniji i imate veliku potrebu da se pomirite sa jednom Vodolijom, Ovnom ili Blizancima. Polovinom februara Eros je već prešao više od polovine vašeg znaka i tranzitirao preko Karme zbog čega ćete u tom periodu biti veoma aktivni na svim poljima. Do početka marta bićete skloni flertu i manje više površnim odnosima ili platonski zaljubljeni u nekog ko vam je veoma drag a ko moguće nije slobodan ili ne želi da vam da na znanje koliko mu se dopadate. Mars početkom marta kreće retorgradno preko Vage i to može značiti veliku popustljivost prema osobi koja vam je draga, veliku zaljubljenost a kod nekih Strelčeva i osećanje nemoći da utiču na osobu koja im je draga. Istovremeno kada Mars kreće retrogradno i Crni Mesec Lilit, simbol erotike ulazi u znak Lava sa kojim se dobro slažete i ako ste rođeni početkom znaka možete doživeti u to vreme veliku romansu. Početak meseca donosi strastvenu vezu sa Lavom ili Ovnom, sportistom ili medijski poznatom osobom. Pomračenje Meseca oko 15.aprila može se odraziti na vaš društveni život ili na vezu sa nekim koga smatrate samo prijateljem. Ipak u to vreme odnosi sa stalnim partnerom mogu postati mnogo bolji, naročito ako ste spremni da učinite nešto za njega i to neki neočekivani gest ljubavi. Ako ste u vezi sa Vodolijom, Blizancima ili Lavom, imaćete veoma buran period u aprilu a ako ste u stalnoj vezi ili braku, mougće je poznanstvo koje će vas destabilizovati jer nećete biti načisto da li možete toj osobi da verujete ili ne. Slobodni Strelci tada mogu očekivati mnogo više nego što pretpostavljau da je moguće. U to vreme asteroid Psiha je već uveliko ušao u vaše astrološko polje komunikacije u Vodoliju i pravi aspekt sa Venerom zbog čega ćete biti izuzetno popularni u društvu i pozivani na mnoge društvene događaje. Polovina aprila je do te mere značajna jer i ljubavni asteroid Amor ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa preko koga će prelaziti do početka juna a tranzit Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa preko Blizanaca tako da ta pozicija planeta  donosi mnogo prijatnih momenata sa nekim Ovnom, Vagom ili strastvenu vezu sa Rakom, Strelcem ili Bikom.

Ako ste u vezi oko godinu i po dana sa istim partnerom, verovatno imate utisak da morate da prihvatite partnerove mane, njegove poslovne probleme pokušavate da rešite i spremni ste da preuzmete neku novu odgovornost u vidu organizacije zajedničkog života, ulaska u brak ili želite uvećanje porodice. Jun i jul mogu biti stresni osim ako ste u vezi sa Vodolijom ili Ovnom. Mars od kraja maja kreće direktnim hodom preko Vage i vi ćete se osećati mnogo prijatnije u društvu nekog vazdušnog znaka s kim možete ostvariti veoma lepu vezu. Rođeni sredinom 80tih mogu doživeti romansu sa nekim ko je veoma ambiciozan i opterećen finsijama.
U julu ste potpuno opčinjeni Vagom Blizancima, Ovnom, Vodolijom. Jedan Lav i Škorpija mogu biti veoma uporni da vas osvoje i da vas možda ubede da uđete u tajnu vezu s njima. Sredinom jula  možete biti u nekoj vrsti parlalne veze ili možete imati uz stalnog partnera još neku simpatiju međutim preovladaće kod vas zdrav razum i želećete da znate na čemu ste. Lav vas u potpunost osvaja sredinom jula kada Jupiter, vladalac vašeg znaka ulazi u Lava ali s druge strane krajem jula Mars ulazi u Škorpiju u vaše astrološko polje tajnih ljubavi i donosi i neprijatnosti u vidu nekog ko će želeti da vam napravi probleme, bilo da se radi o bivšem partneru ili o nekom ko će pokazti veliku dozu ljubomore. Možda će svesno raditi nešto što vama ne odgorava, bilo da neće imati vremena za vas ili će želeti da kod vas provocira osećanje ljubomore.

Asteroid Amor u Lavu, Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa  i vladalac vašeg znaka Jupiter ojačani prisustvom Sunca odlično se pozicioniraju u vašem astrološkom polju inostranstva početkom avgusta. Crni Mesec Lilit u Lavu donosi erotsku avanturu u inostranstvu. Polovinom avgusta bilo bi dobro da ne ulazite u konflikte sa Lavom, Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Mnogi će biti zavidni na vašu vezu i pokušaće da intrigare.

Od septembra kreće povoljan period za većinu predstavnika vašeg znaka jer donosi mogućnost da realizujete svoj ljubavni život na način na koji vama odgovarati jer će vaša astrološka kuća ličnosti biti ojačana tranzitom Marsa, što posebno pogoduje muškarcima rođenim u ovom znaku, naročito onima koji nose neku vrstu uniforme, možda i sportski dres, dok će žene biti mnogo energičnije i zahtevnije, direktnije u odnosima sa stalnim partnerom. Pripremite se za ulazak u brak ili za preuzimanje ozbiljnih odgovornosti u vezi sa partnerskim odnosom jer se Saturn, planeta odgovornosti približava vašem znaku  i u 2015.tranzitiraće preko njega donoseći vam potrebu da o svom životu razmišljate sa stanovišta odgovornosti i da imate mnogo ozbiljniji pristup svim segmentima života uključujući i ljubavni.                              

Komentar – Jedna od retko dobrih godina za one koji nameravaju da odu u inostranstvo zajedno sa partnerom ili planiraju proširenje porodice, ulazak u brak. Oni koji su u drugoj značajnoj vezi mogu se nadati mnogim prijatnim momentima koji će ih navesti da donesu ozbilje odluke u vezi sa zajedničkom budućnošću.

 
 

Karakteristike Škorpije

skorpija

ŠKORPIJA - ŽENA

(23.10.- 22.11.)

Karakter

Škorpija je odlučna, strastvena, posesivana, perceptivana, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima. Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa,

okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu. Ima smisla za okultno a da toga često nije svesna, drži do svog zdravlja, vodi uredan život, čak i kada je boem, uvek stoji iza svojih postupaka, potpuno autentična ličnost koja ne uspeva često da pokaže emocije, već to čini na indirektan način, ili preko umetnosti. Ima jaku imaginaciju i veliki je borac.

U ljubavi, Škorpija je- pouzdana, sigurna u sebe, zaštitnik, požrtvovana preduzima inicijativu. Ne podnosi prevaru, ne prašta lako, očekuje lojalnost i iskrenost. Sa njom se ne treba poigravati, jer kada prestane da se interesuje za nekoga, to je pre iz razočarenja nego iz dosade, a Škorpija ne prašta. Škorpija zavodi vrlo stručno. Plete mrežu oko žrtve, jer ona osobu koja joj se dopada smatra plenom i uživa ako uspe da ga se dokopa. Fatalna žena, sjajna kao prijatelj, naporna kao majka, stub kuće,autoritativna.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom,Devicom, Jarcem, Ribama.

Najčešće profesije : poslovna žena koja ima svoju agenciju, organizator, bankar, lekar, istraživač, naučnik.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : genitalije,endokrini sistem glavobolje, sklona povredama.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- utorak, 8

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja tamne boje, teget, tamno braon, bordo, tamno zelena, crna. hematit,crni biser, granat, tamno crveni turmalin, kaktus, gladiola, hortenzija, zmija, foka, delfin.

Omiljeni odevni predmet - mala crna haljina, sa resama, seksi, mini ili dugačka sa razrezom, dubok dekolte, crna čipka, bordo plišana haljina.

Slavne ličnosti rođene u znaku Škorpije: Indira Gandi Adela Noriega, Ani Frid Lingstad ( tamnokosa pevačica u grupi ABBA) Barbara Haton Bo Derek, Demi Mur, Džejmi Li Kertis, Džeklin Smit, Džodi Foster, Džulija Roberts, Goldi Hon, Grejs Keli, Jasmin le Bon, Kalista Flokharst, Linda Evans, Lorin Haton,,Liza Bone,,Meg Rajan, Monika Viti,,Seli Fild, Sofi Marso, ,Šon Jang, Vinona Rajder,,Branka Pujić, Katarina Žutić,

 {jumi [*12]}    

ŠKORPIJA - muškarac

Karakter

Tip prividnog usamljenika, ima prodoran ispitujući pogled, svestan sebe i svojih potencijala ali ne i prepotentan, teško ga je uvrediti jer je samouveren, ne reaguje na komplijente mada mu prijaju. Ne voli da mu iko laska. Sumnjičav je prema motivima drugih kada ga hvale, hladnokrvan,deluje povremeno kao da je nezainteresovan za okolinu, a sve percipira, teško ga je unervoziti, poseduje jake psihološke moći ,zrači vitalnošću, ne pokazuje šta oseća, svesno želi da ostavi utisak ravnodušnosti, kaže samo ono što smatra da je umesno, ali ne otkriva svoje misli, zaključke i namere olako. Za njega misle da je nesebičan, što ne mora da bude tačno, mada je u suštini vrlo plemenit i osetljiv na tuđu patnju, zaslužuje poštovanje, poseduje energetsku moć, odan je prijateljima, hrabar, interesuje ga religija, pitanje života i smrti. Poseduje strast za životom, jaku samokontroilu. Strastven je, može da deluje rezervisano, ali u suštini veoma topao, ne želi da otkrije romantičan deo svoje duše. Poseduje jak intelekt i jake emocije,sve drži pod kontrolom, iako ume da bude bučan, ali trenutno kada je s razlogom ljut. Ovo je jedan od najjačih tipova muškaraca u horoskopu, gotovo idealan, ali pošto takav ne postoji, onda gotovo idealan. On je druga verzija Ovna, ali daleko slojevitija ličnost, njegovo samopouzdanje nije bez osnova, mladalačko, bahato kao kod Ovna, on sve što radi, radi smišljeno, ne sa zadnjim namerama i ne zlonamerno, već zato što apsolutno zna šta želi, i kako to da postigne., sposoban za jaka osećanja, odan onima koje voli.

Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom, Devicom, Jarcem, Ribama i nekim drugim Škorpijama.

Najčešće profesije :detektiv, bankar, lekar, hirug, patolog, pisac, glumac, režiser, biznismen

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : geitalni organi, bubrezi, donji deo stomaka, grlo, bronhije, pluća

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- 8, utorak.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja: crna,braon,siva,teget,

tamozelena, topaz, hematit, srebro, zmija, orao, kornjača

Omiljeni odevni predmet :komotni mekani džemperi, farmerke,sportske jakne, čizme

Slavne ličnosti rođene u znaku ŠKORPIJE, Paganini, Turgenjev, Dostojevski, Edgar Alan Po, Luj XVIII, Martin Luter, iranski šah Reza Pahlavi, Aga Kan, Fransoa Miteran, princ Čarls, Pikaso, Šarl de Gol, Johan Štraus mlađiAlen Delon, Bert Lankaster, Brajan Adams, Čarls Bronson, Čarls, princ od Engleske, Dejvid Švimer Dermot Malroni, Dilan Mek Dermot, Eros Ramazotim Leonardo di Kaprijo, Lukjano Visconti Martin Skorces, Metju MekKonegi, Oleg Menešikov, Osvaldo Rijos, Rejnaldo Đankini iranski šah Reza Pahlavi, Rok Hadson, Ričard Barton, Vinsent Kasel, Robert Kenedi, Žak Šarije, Ljubiša Samardžić, Predraf Cune Gojković, Bora Đorđević


 
 

Astro Zenit Extra

images

Reklame

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
38.466.124

Pregledanih stranica
95.037.542

Danas poseta
56.105

Trenutno na sajtu
1.167

Vreme: 2014-04-16 16:04

Reklame