Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Vaš horoskop:

Strelac


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskopSTRELAC (21.11.- 21.12.)

22.4.2014.
Spremni ste da se i u okviru posla u medijima ili u  nauci borite za svoje mesto pod suncem. Nekome je veoma bitno da može da vas uveri da u nečemu grešite ali vi verovatno niste u stanju da prihvatite kritiku na svoj račun čak i ako znate da je data s razlogom. Ne bi trebalo da obećavate Blizancima ono što nećete moći da ispunite.

23.4.2014.
Mesec u astrološkoj kući  intelekta  u donosi vam  veliki elan naročito u radu sa onima koji nisu spremni da se maksimalno angažuju  u vidu timskog rada. Spremni ste da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Želite da se uključite u neki nov, profitabilan posao za koji vam je potrebna podrška jednog Jarca ili neke Vage. S duge strane, Škorpija uporno pokušava da vas nagovori na nešto što vam nikako ne odgovara.

24.4.2014.
Naklonjena vam je pozicija asteroida Karme u vašem znaku i Erosa u Jarcu jer vas čini harizmatičnim i u poslovnim krugovima.Ako se bavite pitanjima od praktičnog značaja imaćete priliku da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze  u kuću kao prijatelji.


 

Dnevni ljubavni horoskop


STRELAC

22.4.2014.
Ne ulazite ni u kakve aranžmane sa jednim Jarcem čak i ako vam se čini da je iskreno zaljubljen u vas ako ga smtrate nepouzdanim ili ako nije slobodan.Vaš znak nije spreman da mnogo toga žrtvuje za ljubav a s druge strane imate utisak da ne možete da utičete na događaje u svom životu. Strepite da bi neko mogao da se umeša između vas i vašeg partnera ili simpatije i spremni se da sa njim tj. njom, otvoreno razgovarate o tome.

23.4.2014.
Dinamičan dan, trudite se da partneru podižete moral i da ga podstičete da budete istrajan u realizaciji svojih poslovnih planova. Spremni ste da ga u bilo čemu podržite. Bilo bi dobro da se javite Vagi, Ovnu ili nekom s kim ste inače uvek bili na istim talasnim dužinama. Nekome je veoma bitno da se sa vama druži i da vam da na  znanje da mu se dopadate.

24.4.2014.
Osećate se veoma prijatno u društvu  Vodolije ali ne i u društvu nekog vodenog znaka koji se poigrava vašim emocijama.Spremni ste za novu vezu. Danas možete biti pozvani na neki interesantan skup na kome ćete, ako ste slobodni imati priliku da upoznate atraktivnu i veoma interesnantu osobu, moguće stranca. Ako vam se dopada osoba koja nije slobodna, nemojte na nju gubiti vreme.

 

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 22.-28.4.2014.GODINE


 

  strelac

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao-  Početkom sedmice možete očekivati povoljne vesti od nekog na koga ste računali u poslu koji je veoma zahtevan. Imate mogućnost da popravite svoj status na poslu. Želite da dobijete priliku da pokažete koliko vam je stalo da šansu koja vam se ukazala iskoristite na najbolji način. Ne bi trebalo da ignorišete nečije dobre namere, posebno ako se bavite muzikom ili sportom.

Ljubav- Ne dopuštate nikom da vas ignoriše, posebno ne osobi kojoj ste mnogo toga pružili ili prema kojoj ste oduvek bili fer. Ako se radi o stalnom partneru možete lako izgubiti nerve ako se bude vodio razgovor o nečemu što vas uvek izbaci iz takta. Nemojte biti previše sujetni u društvu jedne Device ili Bika, naročito ako znate da očekuju vašu pažnju.

Zdravlje- Mogući bolovi u grlu.

 
 

Mesecni horoskop za april 2014.


 

strelac

STRELAC (22.11.- 21.12.) 

Posao-  Interesantan mesec je pred vama u toku koga možete mnogo postići, naročito ako budete dovoljno spremni da pokažete smisao za dipomatiju i ako budete dovoljno komunikativni. Škorpija i Devica će vam dati interesantne predloge, moguće za neki novi oblik saradnje ili će vam dati vrlo koristan savet u vezi sa nečim što se tiče vašeg društvenog statusa i u vezi nekih problema sa koji ste duže vreme suočeni, a koji vas u priličnoj meri nerviraju. Jedna Škorpija, Bik ili Jarac u drugoj poloivini meseca mogu biti od velike koristi, ne samo savetima, već i novcem. Potrebna vam je pozajmica i vi ćete naći način da dodjete do potrebnog novca ili ćete uspeti da zaradite popriličnu sumu u radu sa onima koje dobro poznajete i koji će biti spremni da se sa vama upuste u ozbiljan posao.U vreme punog Meseca  15.aprila možete očekivati da vam se javi neko ko živi u nekoj prekookeanskoj zemlji i verovatno će vas pozvati na zajednički put. Može se raditi o odnosu koji je poslovno-ljubavne prirode. Vaše ambicije su velike ali ste prilično neorganizovani ili možete biti skloni odlukama u afektu. Pomračenje Sunca 29.aprila u znaku Bika mnogima može doneti problem u komunikaciji sa zemljanim znacima u vezi sa nečim što se tiče nerešenog statusa bilo na poslu ili u okviru porodičnih odnosa.

Ljubav- Mnoge nove ljubavi su na vidiku. Slobodni Strelci mogu očekivati burne ljubavi, strastvene ali ako ne budu dovoljno strpljivi verovatno neće uspostaviti dobru komunikaciju naročito ako se radi o partneru koji je rođen u znaku Ovna. Društveni život može doneti prolazan flert ali i poznanstvo koje može polako da preraste u nešto ozbiljnije.Period je dobar za svaki oblik društvenog života, utoliko pre ako očekujete da vam se javi neko ko živi u inostranstvu. Pokazujete svoju dobru volju da se pomirite sa nekim ili da obnovite vezu sa jednim Strelcem, Lavom ili Vodolijom. U drugoj polovini septembra može vam se učiniti da ste sreli osobu vašeg života i to bi mogla biti neka Vaga koja se bavi umetnošću ili radi u medijima. Ne ulazite ni u kakve rasprave, posebno ne u vreme pomračenja Meseca 15.aprila. Verujete da možete da odobrovoljite partnera, naročito ako je sklon čestim promenama raspoloženja ili ako ste vi ćesto odstuni i na nekom putu što vam on zamera.

Zdravlje -Trebalo bi da ostavite duvan.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2014.GODINU


skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 21.11.)

Iako je Saturn, planeta strogosti, principijelnosti i emotivne uzdržanosti u vašem znaku od jeseni 2012. vi sasvim dobro funkcionišete u svim sferama života uključujući i ljubavni. Uspevate zahvaljujući stoičkom stavu, rešeni ste da izdržite sve što vam život priredi ali ne odstupate od svojih stavova. Ipak, ne biste bili mudra Škorpija kada u svemu što radite ne biste imali neki interes. Čak i ako se on odnosi na vaš psihčki mir, na pravo da imate svoj izbor i svest o tome da je ponekad mudro nešto oćutati, istrpeti ili sačekati svojih pet minuta.

Retrogradna Venera, planeta ljubavi slaba u Jarcu a vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i braka i vladalac vašeg astrološkog polja tajnih ljubavi i tajnih neprijatelja pre oslikava vašeg partnera kao osobu koja je uverena da se oseća nedovoljno voljenom ili je pomalo uzdržana, nepoverljiva, nego što oslikava vašu pozicjiu u vezi ili braku. Venera će biti retrogradna do početka  februara kada kreće direktnim hodom preko Jarca, zbog čega ćete tada verovatno uzeti aktivno učešće u partnerovim odlukama koje se tiču bilo stručnog usavrašvanja, posla sa strancima ili rešavanja pitanja koja se odnose na partnerov status na poslu. Ako ste u vezi sa izuzetno kreativnom osobom koja je spremna da se stručno usavršava ili bavi umetnošću i planira svetsku karijeru, bilo bi dobro da je podržite.

Tranzit Venere preko Vodolije može doneti previše intelektualni odnos sa partnerom, lišen jake erotike ali vi ćete veoma dobro znati šta vam je prioritet. Ne smete da se previše prepuštate ljubavi da ne biste gubili tempo u drugim sferama života. Možete sebe  iscrpljivati radom, jer retrogradni Mars, jedan od dva vladaoca vašeg znaka u retrogradnom hodu preko Vage od početka marta do 20. maja znači da biste mogli razmišljati o promeni taktike i bilo bi dobro da pokažete spremnost da, sve do kraja jula dok ne uđe u vaš znak, budete maksimalno popustljivi prema osobi koja vam je draga, ne toliko da biste njoj ugodili koliko da biste sebe poštedeli nepotrebnih rasprava. Ipak, vi nećete tako lako odustati od svojih želja i planova i pre ćete izabrati i samoću ako treba, naročito ako ste rođeni sredinom 80tih nego da uđete u komplikovanu vezu koja vas čini depresivnim. Rođeni početkom 70tih takođe mogu biti izloženi stresu u pokušaju da reše neke probleme koji verovanto traju izvesno vreme.

Od 7.februara do 1. marta možete ući u flert sa nekim ko je mnogo mlađi od vas ili ko je prilično neodgovoran, radiće se  više o prijateljskom neobaveznom odnosu.

Severni Mesečev čvor, tačka presecanja Zemljine ose sa ekliptikom poslednjih godinu dana bio je u vašem znaku i ulazi u Vagu, jer ide suprotnim kretanjem od kretanja planeta i donosi rasterećenje od osećanja krivice ali povremeno možete pokušati da tražite neka nova rešenja koja vam mogu izgledati komplikovana. Ipak, rasteretiće vas svog prisustva i vi ćete želeti da se više radujete životu a to se može dogoditi u martu jer će neko ko vam stalno pravi problem u ljubavi početi da biva popstljiv što će i vas učniti tolerantnijim. Saturn u vašem znaku vas muči poslednjih godinu i po dana ali Jupiter iz Raka vam pomaže da baveći se onim što volite a većina Škorpija to ume u stvari se rasterećujete i briga u vezi sa ljubavnim životo pokušavajući da ih rešite na najjednostavniji način.

Vaše brige, ako ste slobodna Škorpija mogu se odnositi na traženje iedalnog partnera, naročito ako ste blizu 30.te i sada vać želite da se skrasite, uđete u brak i osnujete porodicu. Asteroid Karma u Strelcu donosi tokom većeg dela godine mogućnost avanture ili poznanstva preko posla a Eros uz Pluton u Jarcu ipak vas upućuje na neku ambicioznu osobu koja je moguće već afirmisana u društvu i sa kojom možete zajedno da radite na nekom vežem projektu. Od početka juna kreće mnogo bolji period a dotle možete da se pomalo povučete iz javnosti i kao da ćete osećati neku vrstu opasnosti , posebno od bivših partnera ili od nekog ko vas smatra konkurencijom u ljubavi. Možete smatrati da i mogao da vam se previše meša u život. Venera u Biku je savršeno postavljena u junu i na vas čak neće delovati ni pomračenje Meseca 15.aprila ni pomračenje Sunca 29.aprila, bar ne ništa značajnije, mnogo će više to osetiti partner u vidu neke vrste nesigurnosti u sebe i uznemirenosti. U junu retrogradni hod Merkura može od 7.juna do 2. jula može doneti u vaš život opet nekog ko vas može smatrati veoma atraktivnim i zgodnim za flert. Ako ste slodobni, ili imate za sobom, jedan ili dva braka, bićete veoma spremni da uđete u vezu sa Rakom, Blizancima, Devicom.

U prvoj plovini jula, Sunce i asteroid Amor u Raku gde ubrzanim hodom Jupiter ide ka Lavu, čine vas romantičnim i spremnim da učinite sve što se od vas očekuje samo da biste bili u vezi sa nekim ko vas je impresionirao, moguće negde na putu u inostranstvu.Ulaksom Jupitera u znak Lava, sredinom jula i ulaskom Marsa, planete strasti u vaš znak krajem jula, postajete mnogo zainteresovaniji da sredite pitanje finansija, statusa nego što ćete imati vremena za osobu koja vam je draga.

Avgust je vaš mesec u kome ćete se pokazati u punom sjaju, naročito ako ste ambiciozni, u vezi sa osobom koja je takođe posvećena karijeri i vi ćete biti ona strana koja postavlja uslove pod kojima će se veza odvijati što će za mnoge značiti mogućnost ulaska u brak. Ovo je mesec mogoućih uspeha na poslovnom planu kada će vam uspeh otvoriti mnoga vrata i na polju ljubavi jer će  mnogima biti bitno da budu u vašem društvu.Sredinom avgusta budite taktičniji u odnosima sa Lavom, Stelcem, Vagom ili Bikom. Bićete izuzetno nestrpljivi,ambiciozni, nedovoljno taktični i mogući su konflikti sa članovima porodice, kako vaše tako i vašeg partnera.Nemojte se previše upuštati u rasprave o nečemu što niti vi niti partner možete da rešite preko noći. Neko veoma uspešan i ambiciozan želeće da bude u vašem društvu i organizovaće susrete čak iako ste u stalnoj vezi ili braku. Rođeni krajem 70tih mogu biti veoma neprijatni kao partneri jer neće razumeti vašu ambiciju i očekivaće da im poklanajte više pažnje. Veza sa nekom drugom ambicioznom Škorpijom ili  Jarcem može biti ono što će vam odgovarati tokom jeseni naročito u novembru. Septembar može biti povoljan mesec za ljubav ako vam se dopadaju neka Devica, Lav ali sa Ovnom ili Vodolijom nećete lako moći da izađete nakraj.

Ulazak Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Devicu 6.septembra sve do 30.septembra može doneti obnovu veze koja je više bazirala svojevremeno na prijateljstvu nego na strasti. Ako ste rođeni početkom 80tih, moguće je razmišljanje o braku ili proširenju porodice.

Rođeni početkom znaka u vreme pomračenja Sunca 23.oktobra trebalo bi da izbegnu nepotrebne rasprave sa partnerom, naročito ne u vezi sa rešavanjem pitanja njihovog statusa.

Tranzit Venere, planete ljubavi tokom jeseni donosi vam mnoge prijatne momente u društvu osoba koje su vam drage i sa kojima možete ostvariti izuzetno stabilnu vezu a mnogi od vas će planirati zajedno sa partnerom zajednički odlazak za inostranstvo ili posao sa strancima.

Zaključak – Dok mnogi znaci čekaju sredinu godine da uđe Jupiter u Lava, vi ćete pokušati da iskoristite tranzit Jupitera preko Raka što vam mnogo više odgovara za zajendička putovanja. Retrogradni hod planeta ne bi trebalo da ozbiljnije uzdrma one Škorpije koje su u dugoj vezi ali obaveze koje možete imati u okviru zajedničkog života mogu vas povremeno prilično iscrpljivati.

 

copules

strelac

STRELAC (22.11.- 21.12.)

Predstavnici vašeg znaka već tri godine unazad  osećaju tranzit Urana, planete promena i ekscentričnosti preko vašeg petog astrološkog polja ljubavi zbog čega ste skloni da šokirate okolinu svojim izborom ili ćete biti skloni da se upuštate u veze sa osobama koje vam po mnogo čemu ne odgovaraju.Uran ostaje još dovoljno dugo u ovom polju što donosi sklonost ka lakom zaljubljivanju i potrebu za zabavom, provodima, često i promenama partnera i ako ste muškarac Strelac, mnoge dame koje se bave bilo sportom, biznisom ili umetnošću, uspeće da privuku vašu pažnju.Veliki krst, aspekt koji se formira između Urana u petom polju ljubavi, Marsa u Vagi u vašem astrološkom polju društvenog života i uzvraćenih emocija, zadovoljstva, Jupitera u astrološkom polju erotike i Plutona, Sunca i Merkura u astrološkom polju posla može doneti iznenadnu vezu sa nekim ko vam može u velikoj meri iskomplikovati život, naročito ako ste u braku ili dugoj vezi a radi se o osobi koju poznajete preko posla. Može se dogoditi da vi poželite da vezu prekinete ali partner to neće želeti. Moguće da ćete ući u jednu prilično komplikovanu situaciju koju ćete misliti da možete da rešite ali to neće ići baš tako lako.

Retrogradna Venera preko Jarca može doneti onima koji nemaju  mnogo iskustva ili rođenima sredinom ili krajem 80tih mnogobrojne probleme u komunikaciji i odmeravanje snaga ko će kome da nametne svoju volju. Vi ćete biti ona strana koja nije naročito iskrena ili ćete biti neubedljivi u pokušaju da zavarate trag da biste partnera poštedeli istine. Možda ćete intenzivno misliti  na nekog Raka, Jaraca ili Blizance i moguće da ćete želeti da ostvarite solidnu vezu sa njima ali to neće biti moguće, bar ne tako lako ako je neko od vas dvoje već u vezi ili braku.

Retrogradni Mars, oslabljen u Vagi od početka marta do kraja maja preko astrološkog polja društvenog života i javnosti može doneti obnovu neke romantične veze iz prošlosti ili ćete biti spremni da započnete vezu sa osobom koju smatrate prijateljem. Ovako postavljen Mars može doneti i diskretno nametljivog udvarača, nekog ko će stalno želeti da bude u vašoj blizini i ko će vam se na rafiniran način udvarati.

Merkur, kao vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa tri puta godišnje je u retrogradnom hodu a vama to donosi probleme u komunikaciji sa partnerom. Potrebno je da budete oprezni u odnosima sa osobom koja vam je draga od 7.februara do 1.marta od 7.juna do 2.jula kao i od 5. do 26.oktobra. Tada nemojte donositi odluke koje su od važnosti za nastavak veze ili za ulazak u vezu sa mlađom ili mladolikom osobom. Jupiter, vladalac vašeg znaka, ulaskom u vama srodan znak Lava sredinom jula donosi veliki optimizam i želju da maksimalno uživate u životu, na putovanjima, a oni slobodni, imaće priliku da se upoznaju sa nekim ko će vam po mnogo čemu odgovarati.
Sve do jula bićete u nekoj fazi čekanja da li će se dogoditi ono o čemu maštate. Asteroid Karma u vašem znaku tokom cele godine čini vas svesnim da se nalazite u vezi koja je za vas karmički određena. Ako ste u vezi sa osobom koja je vaša generacija, utoliko pre, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Ulaskom Merkura u Vodoliju početkom januara postajete mnogo drštveniji i imate veliku potrebu da se pomirite sa jednom Vodolijom, Ovnom ili Blizancima. Polovinom februara Eros je već prešao više od polovine vašeg znaka i tranzitirao preko Karme zbog čega ćete u tom periodu biti veoma aktivni na svim poljima. Do početka marta bićete skloni flertu i manje više površnim odnosima ili platonski zaljubljeni u nekog ko vam je veoma drag a ko moguće nije slobodan ili ne želi da vam da na znanje koliko mu se dopadate. Mars početkom marta kreće retorgradno preko Vage i to može značiti veliku popustljivost prema osobi koja vam je draga, veliku zaljubljenost a kod nekih Strelčeva i osećanje nemoći da utiču na osobu koja im je draga. Istovremeno kada Mars kreće retrogradno i Crni Mesec Lilit, simbol erotike ulazi u znak Lava sa kojim se dobro slažete i ako ste rođeni početkom znaka možete doživeti u to vreme veliku romansu. Početak meseca donosi strastvenu vezu sa Lavom ili Ovnom, sportistom ili medijski poznatom osobom. Pomračenje Meseca oko 15.aprila može se odraziti na vaš društveni život ili na vezu sa nekim koga smatrate samo prijateljem. Ipak u to vreme odnosi sa stalnim partnerom mogu postati mnogo bolji, naročito ako ste spremni da učinite nešto za njega i to neki neočekivani gest ljubavi. Ako ste u vezi sa Vodolijom, Blizancima ili Lavom, imaćete veoma buran period u aprilu a ako ste u stalnoj vezi ili braku, mougće je poznanstvo koje će vas destabilizovati jer nećete biti načisto da li možete toj osobi da verujete ili ne. Slobodni Strelci tada mogu očekivati mnogo više nego što pretpostavljau da je moguće. U to vreme asteroid Psiha je već uveliko ušao u vaše astrološko polje komunikacije u Vodoliju i pravi aspekt sa Venerom zbog čega ćete biti izuzetno popularni u društvu i pozivani na mnoge društvene događaje. Polovina aprila je do te mere značajna jer i ljubavni asteroid Amor ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa preko koga će prelaziti do početka juna a tranzit Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa preko Blizanaca tako da ta pozicija planeta  donosi mnogo prijatnih momenata sa nekim Ovnom, Vagom ili strastvenu vezu sa Rakom, Strelcem ili Bikom.

Ako ste u vezi oko godinu i po dana sa istim partnerom, verovatno imate utisak da morate da prihvatite partnerove mane, njegove poslovne probleme pokušavate da rešite i spremni ste da preuzmete neku novu odgovornost u vidu organizacije zajedničkog života, ulaska u brak ili želite uvećanje porodice. Jun i jul mogu biti stresni osim ako ste u vezi sa Vodolijom ili Ovnom. Mars od kraja maja kreće direktnim hodom preko Vage i vi ćete se osećati mnogo prijatnije u društvu nekog vazdušnog znaka s kim možete ostvariti veoma lepu vezu. Rođeni sredinom 80tih mogu doživeti romansu sa nekim ko je veoma ambiciozan i opterećen finsijama.
U julu ste potpuno opčinjeni Vagom Blizancima, Ovnom, Vodolijom. Jedan Lav i Škorpija mogu biti veoma uporni da vas osvoje i da vas možda ubede da uđete u tajnu vezu s njima. Sredinom jula  možete biti u nekoj vrsti parlalne veze ili možete imati uz stalnog partnera još neku simpatiju međutim preovladaće kod vas zdrav razum i želećete da znate na čemu ste. Lav vas u potpunost osvaja sredinom jula kada Jupiter, vladalac vašeg znaka ulazi u Lava ali s druge strane krajem jula Mars ulazi u Škorpiju u vaše astrološko polje tajnih ljubavi i donosi i neprijatnosti u vidu nekog ko će želeti da vam napravi probleme, bilo da se radi o bivšem partneru ili o nekom ko će pokazti veliku dozu ljubomore. Možda će svesno raditi nešto što vama ne odgorava, bilo da neće imati vremena za vas ili će želeti da kod vas provocira osećanje ljubomore.

Asteroid Amor u Lavu, Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa  i vladalac vašeg znaka Jupiter ojačani prisustvom Sunca odlično se pozicioniraju u vašem astrološkom polju inostranstva početkom avgusta. Crni Mesec Lilit u Lavu donosi erotsku avanturu u inostranstvu. Polovinom avgusta bilo bi dobro da ne ulazite u konflikte sa Lavom, Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Mnogi će biti zavidni na vašu vezu i pokušaće da intrigare.

Od septembra kreće povoljan period za većinu predstavnika vašeg znaka jer donosi mogućnost da realizujete svoj ljubavni život na način na koji vama odgovarati jer će vaša astrološka kuća ličnosti biti ojačana tranzitom Marsa, što posebno pogoduje muškarcima rođenim u ovom znaku, naročito onima koji nose neku vrstu uniforme, možda i sportski dres, dok će žene biti mnogo energičnije i zahtevnije, direktnije u odnosima sa stalnim partnerom. Pripremite se za ulazak u brak ili za preuzimanje ozbiljnih odgovornosti u vezi sa partnerskim odnosom jer se Saturn, planeta odgovornosti približava vašem znaku  i u 2015.tranzitiraće preko njega donoseći vam potrebu da o svom životu razmišljate sa stanovišta odgovornosti i da imate mnogo ozbiljniji pristup svim segmentima života uključujući i ljubavni.                              

Komentar – Jedna od retko dobrih godina za one koji nameravaju da odu u inostranstvo zajedno sa partnerom ili planiraju proširenje porodice, ulazak u brak. Oni koji su u drugoj značajnoj vezi mogu se nadati mnogim prijatnim momentima koji će ih navesti da donesu ozbilje odluke u vezi sa zajedničkom budućnošću.

 
 

Karakteristike Strelca

strelac

STRELAC - ŽENA

(23.11.- 21.12.)

Karakter

Žena Strelac je optimista, plemenita, religiozan, ponekada jako studiozana a ponekada površna, zavisi šta je interesuje, entuzijasta, detinjasta, nepraktičana, nestrpljiva, tvrdoglava. To je osoba širokih vidika, voli da polemiše, da ulazi u rizične finansijske transakcije, pravičana je, često je neefikasana,odugovlači sa donošenjem važnih odluka,može imati problem sa zakonom, voli da se bavi politikom, da rizikuje. Voli da putuje, ako nema mogućnost da putuje u daleke zemlje,ona se bavi umetnošću,filozofijom,voli da čita,da saznaje o drugim narodima, religijama.Velika je pričalica, maštar. U ljubavi žena Strelac je romantična li je strast uglavnom drži na kratke staze,,nepredvidiva je duhovita i to je razlog zašto je muškarci vole. Često je malo muškobanjasta mada je zabavna, ako želi može da se pretvori u vamp ženu i u najboljeg drugara, sve zavisi s kim je. Ne voli da zavisi ni od koga i ne mora obavezno da bude u emotivnoj vezi, važniji joj je duhovni sklad.Može biti u paralelnim vezama, jer ne oseća nikada veliku obavezu prema partneru. Manje-više bira partnere koji su slabile ličnosti od nje i koiji u njoj gledaju oslonac što njoj ne smeta. Ima tendenciju da bude u paralelnim vezama,često sa mlađim od sebe.

Najbolje se slaže sa; Lavom,Vodolijom,Blizancima,StrelcemVagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije : poslovna žena,farmaceut, muzičar,glumica novinar,profesor,tehnolog,,sudija, državni službenik,naučnik,stjuardesa,pilot, džokej,

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : jetra, stomak, kukovi, cirkulacija.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter,Neptun

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja - plavo tirkizne nijanse,boje peska,smaragd,safir, karanfil,lavanda,ruzmarin,kamila, pas,slon,jagnje, konj

Omiljeni odevni predmet - safari stil, sporska odeća neutralnih boja, hipi izgled, često vrlo damski obučena u elegantne večernje haljine, Voli velike tašne preko ramena.

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Dolores Ibauri,Marija Kalas,Britni Spirs, Deril Hana, Dženifer Bils, Džejn Fonda Dženife Koneli, Džuilijan Mur, Edit Gonzales, Gabriela Spanic, Keli Bruk, Kejti Holms, Kim Bejsinger, Kristina Agilera, Li Remik,Mila Jovović Nikol Apleton, Mila Jovović,Svetlana bojković

{jumi [*12]}    

STRELAC -MUŠKARAC

Karakter

Idealista entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvek je okružen gomilom ljudi, optimista je, bučan, ume da bude vrlo praktičan, ima sreće u životu, optimista, brzo se oporavlja od udaraca u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada nije namerno okrutan, može da ima ružnu ženu ali lepu brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan, kada je ljubavni život u pitanju ali nikada nije neiskren. On traži površne odnose da ne bi morao da se mnogo da se posvećuje partnerki već onoliko koliko njemu odgovara jer najveći deo vremea koristi za svoje lične ambicje. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja utisak kao da je mnogo dublje vezan za partnerku nego što je to slučaj.voli raznovrstnosti,potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok patnerka toleriše njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu on će ostati sa njom. Ponekada može da s tako strastveno zaljubi, da je u stanju da zbog partnerke iz korena promeni život, ode u drugu zemlju, grad, promeni posao. Bira uglavnom mlađe žene i to dosta mlađe od njega, ali se dogodi i da ima avanturu sa osobom sa posla koja je starija i sa kojom prvo započinje kolegijalni odnos.

Najbolje se slaže sa; drugim Strelcem, Jarcem, Vagom,Vodolijom, Ovnom, Blizancima, ponekada sa Ribama.

Najčešće profesije :političar, farmaceut, biznismen,privatni preduzetnik, građevinski inženjer, novinar, fimski glumac, režisrer, istraživač, biolog, putopisac, kompozitor.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi : jetra, imuni sistem, donji deo stomaka, grlo, višak težine, loš metabolizam tiroidna žlezda.

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj- četvrtak, broj 9, Jupiter i Neptun

Boja,drago kamenje, cvet, omiljena životinja sve nijanse plave, od sivoplave do teget, tamno zelene, braon.

Omiljeni odevni predmet: klasičn odelo ili bermude, safari stil, letnja garderoba, šarenje široke košulje, lagane majice, sandale,

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: Diktator Franko, Vinston Čerčil, Brežnjev, Betoven, Mark Tvejn, Volt Dizni, Maksimilian Šel. Franko Nero, Ben Stiler, Beni Anderson, Bil Pulman , Bo Bridžis, Bred Pit, Don Džonson, Džef Bridžis, Džon Kenedi jr,. Džon Malkovič, Ed Haris, Frenk Sinatra, Horst Buholc, Kenet Brana, Kirk Daglas, Kifer Saderlend, Stiven Spilberg,,Majkl Nuri, Žan Luj Trentinjan,,Pol Rodžers,,Željko Bebek,,Aljoša vučković,,Emir Kusturica, Milenko Zablaćanski


 
 

Astro Zenit Extra

images

Reklame

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
39.102.751

Pregledanih stranica
95.673.104

Danas poseta
65.065

Trenutno na sajtu
1.185

Vreme: 2014-04-24 18:04

Reklame