Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Vaš horoskop:

Vaga


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskopVAGA (23.9. - 22.10.)    

15.4.2014.
Dobri i harmonični odnosi sa saradnicima su vam veoma bitni i to svima dajete na znanje iako se drugačije ponašate pošto je Mesec u fazi pomračenja  u vašem znaku. Ulazak u Škorpiju u večernjim satima donosi mogućnost susreta sa nekim s kim možete ostvariti dobru vezu.Moguć je susret sa nekadašnjim saradnikom sa kojim ste se dobro razumeli.

16.4.2014.
 Iako ostavljate utisak samokritične osobe u stvari ne prihvatate tuđe savete.Niste spremni da budete  realni u sagledavanju problema zbog čega ćete možda propustiti šansu da vodite razgovore o nečemu što bi na duži rok moglo biti u vašu korist. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne i predloži vam neki oblik zajedničke saradnje, moguće da je u pitanju jedan Lav ili neki Ovan.

17.4.2014.
Očekuju vas nove obaveze i verovatno ćete se postaviti kako treba u jednoj za vas relativno poznatoj sredini ili u situaciji u kojoj želite da date na znanje da nikog ne protežirate. Dobra saradnja sa Jarcem i Škorpijom može značajno poboljšati vaš status ili perspektive u vezi sa većom zaradom.Verujete da će vam neko vratiti novac koji vam duguje. 


 

Dnevni ljubavni horoskop


VAGA (23.9.- 22.10.)

15.4.2014.
Nemojte se opterećeivati ljubomorom ili nekim ko je u prošlosti koketovao sa vašim partnerom nego se usredsretite na vaš odnos. Ako ste slobodni možete sresti interesantnu osobu na putu.Ako ste od nedavano u vezi i ne poznajte dovoljno dobro partnera i čini vam se da je tajanstven, sačekajte da saznate o čemu se u stvari radi. 

16.4.2014.
Ne odolevate šarmu osobe sa kojom se često viđate na poslu.Moguće je da vam se dopada jedan lekar,ili neko ko ima veze sa medicinom,farmacijom.Danas,biste mogli nekog takvog upoznati u krugu prijatelja.Osećate se superiorno i imate velike prohteve kada je stalni partner u pitanju. Ako se radi o Vagi ili Biku ,vaši odnosi nisu sjajni. Pokušajte da napravite neku novu finansijsku transakciju ili dogovor kako da izađete iz krize kada je novac u pitanju.

17.4.2014.
Ne odgovara vam pozicija Saturna jer ste verovatno prilično svojeglavi a i partner je pa može doći do rasprave po nekim, veoma bitnim pitanjima koja se odnose na zajedničke obaveze. Partner podržava vaše ambicije i to vam mnogo znači, naročito ako ste do skora sumnjali u moguć uspeh.Nekome je stalo da vam se javi da bi se sa vama sreo.Očekujete poziv od jednog Jarca  koji ima smisla za biznis.

 

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 14.-21.4.2014.GODINE


 

vaga

VAGA (23.9. - 22.10.).

Posao-. Uspećete da zahvaljujući srećnim okolnostima svoje ideje materijalizujete i da moguće postanete popularni. Mogući su kontakti sa raznim osobama, razni obrti na poslu, mnogo druženja, i prilično uloženog napora. Od Ovna ili Škorpije dobijete interesantnu vest.

Novac – Igrajte igre na sreću i vaš znak je jedan od onih koji bi mogao da nešto dobije, naročito ako vam je podznak u Ovnu, Strelcu ili Vodoliji.

Ljubav – Ako ste mladi u mnogo ste boljoj situaciji nego ranije jer uspevate da se prilagodite na potrebe partnera. Nemojte se previše nervirati ako vas partner bude kritikovao da ste zainteresovaniji za posao nego za njega. Trenutno ste mnogo više posvećeni ambicijama na poslu nego ljubavnom životu.

Zdravlje – Bilo bi dobro da ostavite duvan.

 
 

Mesecni horoskop za april 2014.


     

vaga

VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao -Vaš vladalac Venera postavljen je tako u horoskopu da je vaša glavna preokupacija novac, zarada,  ali prilično poremećeni partnerski odnosi, i to najverovatnije sa osobom rodjenom u nekom vatrenom znaku ili u znaku Device. Ako se bavite umetnošču, nakom, dolazite u kontakt sa ljudima, imate o čemu da pričate sa jednim Lavom. U vreme  punog Meseca 15.aprila  vaš  znak je na udaru šefova i onih koji će od vas mnogo očekivati. Ovaj period je dobar za poslove u domenu marketinga u sportu, u poslu koji podrazumeva  da umete da na delikatan način ubedite one do kojih vam je stalo da prihvate vaše predloge.Prilično ste konfuzni i mnogi misle da tražite neki svoj put kako da iskažete svoj talenat. Imate utisak da tapkate u mestu. Dobićete poziv od nekog ko će vam pomoći da se snađete u poslovima koji imaju veze sa medijima, modom ili trgovinom.Tokom prvih deset dana nemojte nepotrebno zatezati odnose sa saradnicima jer bi se situacija mogla pogoršati i verovatno ne biste postigli sporazum. U finansijskom pogledu možete sebe nepotrebno opteretiti nekim obavezama kao što su krediti ili ćete se prihvatiti nekog honorarnog posla jer vam nedostaje novac.

Ljubav-

Ukoliko ste u dužoj vezi ili u braku ovaj period bi mogao biti prilično harmoničan, naravno ako uspete da sačuvate strpljenje u kontaktu sa jednim Rakom ili jednom Vagom ili Lavom i Ovnom I to u vreme pomračenja Meseca u vašem znaku 15. aprila. Ukoliko ste u vezi sa nekim zemljanim znakom ili vam se dopada neki zemljani znak, na primer, jedna Devica, morate biti taktičniji, ukoliko želite da je osvojite. Nemojte donositi prenagljenje odluke u vezi sa privatnim životom, naročito ako imate utisak da se jedan Lav meša u vaš život ili da pokušava da vam nametne svoj stil koji vam nikako ne odgovara.Dame Vage su posebno veoma harizmatične u ovom periodu ali i pomalo lakomislene jer će želeti da se maksimalno potrude oko nekog ko nije osoba u koju mogu imati veliko poverenje. Vage rođene krajem 80 tih mogu dioći u iskušenje da uđu u vezu sa nekim ko se bavi javnim poslom ili je često prisutan u javnosti Ii to bi moglo dovesti do neke vrste skandala. Vaš znak je naglašen slabom pozicijom Marsa što vas može učiniti nesigurnim u sebe ili previše popustljivim. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji u odnosima sa onima sa kojima prvi put dolazite u kontakt.

Zdravlje  - Moguće su stomačne tegobe.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2014.GODINU


 vaga

VAGA ( 23.9.- 23.10.)

Većina predstavnika vašeg znaka koja ima solidnu vezu ili brak moraće da se prilagođava potrebama partnera da bi se harmonični odnosi nastavili. Oni koji su nezadovoljni, posebno Vage koje su u zrelim ili poznim godinama i koje su dugo već u dilemi kako da organizuju život da bi sebe rasteretile neprijatnih scena ili rasprava, dok Mars u direktnom hodu prelazi preko njihovog znaka do početka marta,moći će dobrom taktikom da nešto postignu na emotivnom planu.

Slobodne Vage, posebno rođene početkom 70tih ili 80tih treba da budu oprezne kod donošenja odluka u vezi sa emotivnim životom jer se može dogoditi da uđu u vezu sa nekim ko im neće odgovarati. U ovu godinu ulazite sa Marsom u vašem znaku, slabim inače u ovoj poziciji koji obrazuje napete aspekte sa Uranom u astrološkom polju partnerskih odnosa i sa Plutonom i Merkurom u astrološkoj kući doma i porodice, sa Jupiterom u Raku. Imaćete utisak da ste na prekretnici i mnogi predstavnici vašeg znaka će imati potrebu za radikalnim rešenjima. Ako smatrate da već duže vreme trpite nešto što vam ne odgovara u partnerskom odnosu nikakav potez s vaše strane, bilo da se radi o napuštanju partnera ili prenjama neće doneti efekta jer je Venera, vladalac vašeg znaka slaba u Jarcu u retrogradnom hodu. Ipak, ona je jaka u četvrtoj astrološkoj kući što znači da bi bilo dobro da prihvatite situaciju takvu kakva je dok se ne dogodi nešto što će vam omogućiti da sredite svoj život na način na koji vi to želite. Želja da partnera naterate da se ponaša kako biste vi želeli, neće doneti rezultat jer je Uran u Ovnu previše jak u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa da biste imali dovoljno strpljenja da se borite za svoje mesto pod suncem.

Vaš znak je jedan od onih kojima će biti u prvoj polovini godine, posebno do kraja maja potrebno mnogo nerava, snage, mudrosti I spremnosti  da pravite kompromise da biste uspeli da izdržite tenziju u odnosima kako sa stalnim partnerom tako I sa onima sa kojima ćete prvi put dolaziti u kontakst.

Januar i februar su meseci u kojima će porodični problemi kulmnirati zbog retrogradnog hoda Venere, vladaoca vašeg znaka preko Jarca i to na vas može delovati prilično deprimirajuće jer će i Mars, planeta akcije biti retrogradan u vašem znaku.Nećete imati snage da budete dovoljno istrajni.  Svaki čas ćete menjati mišljenje o partneru, moguće da će članovi porodice pokušati da utiču na vaše odluke ili ćete imati pogrešnu sliku o partneru. Drugi značajan tranzit koji utiče na predstavnike vašeg znaka je tranzit Severnog i južnog Mesečevom čvora na relaciji vaša astrološka kuća ličnosti – astrološka kuća partnerskih odnosa. Jednom u osamnaest godina ovaj tranzit donosi osvešćenje, otkrivanje svojih pravih potreba, pokušaj da se isprave greške iz prošlosti, spoznaju bitnih pitanja u vezi sa vašom ličnošću.

Slobodne Vage mogu biti emotivno zainteresovane za nekog ko ima dosta svojih porodičnih ili profesionalnih problema. U drugoj polovini marta može doći do pomirenja sa nekadašnjim partnerom, poznanstvo sa nekim ko je poznat po svojim zavodničkim sposobnostima, bićete spremni na ustupke, prilagodljivi, imaćete pred sobom cilj. U drugoj polovini marta asteroid ljubavi Juno u Ovnu i ulazak asteroid Psihe u Vodoliju mogu doneti neku vrstu olakšanja, spremnost da iz nekog drugog ugla sagleda situacija na poslu. Retrogradni hod Merkura od 7.februara do 1.marta može doneti problem u vezi sa Blizancima, Vodolijom, Ribama ili Lavom. Neko prijateljstvo može u martu postati mnogo više od toga, emotivna veza ili flert, avantura, pokušaj da sredite svoj život.Crni Mesec Lilit ulazi u Lava zbog čega veza sa ovim znakom može biti dobra samo ako niste isto godište.

Proleće može doneti problem u odnosima sa Vodolijom, Ovnom, Strelcem, Škorpijom i Jarcem. Često ćete se osećati prepušteni sami sebi i prilično usamljeni. Da biste uspeli da dovedte svoj život u red moraćete da budete veoma prisebni naročito u vreme pomračenja Meseca sredinom aprila i to ako ste u vezi sa osobom koja je prisutna u javnosti.Od početka aprila do druge polovine maja traje tranzit planeta preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i konjukcija Sunca i Urana oko 1.aprila može doneti potrebu da znate na čemu ste, ako ste u vezi koja vas ne čini srećnim ili ćete, ako ste slobodni, ući u novu vezu. Sredinom aprila u vreme pomračenja Meseca, planete emocija koja upravlja vašim astrološkim poljem porodice ali i karijere, dolazi do konjukcije Urana i Merkura u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, što znači mogučnost nove veze sa Blizancima ili Devicom. U maju nemojte biti impulsivni jer Venrera, vladalac vašeg znaka ulazi u Ovna što sasvim mladim ili sredovečnim Vagama može doneti popularnost u društvu i kako je tada asteroid Amor dobro postavljen prema vašem znaku, nemate o čemu da brinete. Treba da naučite kako da uživate u životu i da se pripremate za ulazak Jupitera u znak Lava. Polovina maja je veoma burna za one kojima se dopadju Vodolija, Bik, Ovan. Mars se u to vreme već sprema da krene direktnim hodom što vam može doneti potrebu za aktivnim učešćem u društvenom životu.

Od maja, Severni Mesečev čvor u vašem znaku tokom cele godine donosi potrebu da doživite ljubavnu vezu u kojoj ćete imati osećaj da vas partner izuzetno poštuje.

Asteroid Karma u Strelcu tokom većeg dela godine donosi mogućnost poznanstva sa nekim strancem ili osobom koja živi u inostranstvu.

Tokom  proleća, romantične, mlade Vage, rođene početkom devedestih mogu se zaljubiti u nekog ko će ih opčiniti.Polovinom marta Venera, vladalac vašeg znaka u Vodoliji i ulazak asteroida Psihe u ovaj znak slobodnih i razvedenih može doneti želju za odvajanjem od partnera. Uran, planeta ekstravagantnog ponašanja i naglih odluka u Ovnu u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa uz asteroid Juno u martu i aprilu donosi mogućnost romantične ljubavi.

Početak jula može doneti nove mogućnosti na emotivnom planu, čak i ako vam se dopadne neko ko nije naročito pouzdan, neko ko često menja planove, moguće da često putuje u inostranstvo ili ćete i sami poželeti da negde otputujete a tamo predstoji susret. Jul bi mogao septembarskim Vama, doneti mnoga uzbuđenja.

Posebno  bi druga polovina jula mogla doneti  nove momente u vaš život, vezu sa nekim ko je stranac ili ćete ga upoznati na putu, moguće da se radi o kolegi. Avgust je veoma uzbudljiv ali pazite da se previše ne zaljubite u nekog  ko neće biti naročito spreman da vam ugađa, moguće da nećete primetiti da se radi o osobi kojoj je mnogo važnije da bude primećena, ako treba i u vašem društvu, koja će po svakoj ceni želeti da dominira i koja će biti spremna da fascinira I drugoe.

Druga polovina avgusta može biti veoma burna za one koji ne umeju da kontrolišu svoja osećanja i skloni su impulsivnim reakcijama Kratka putovanja, naročito u inostranstvo donose nove mogućnosti i na ljubavnom planu.Sredinom avgusta možete biti u procepu između dve sasvim različite osobe, možete imati dve simpatije. Mogući su neprijatni razgovori sa stalnim partnerom o nekretninama.Polovinom septembra ulazak Marsa u znak Strelca mnogim Vagama donosi uzbuđenja, naročito ako su prisutne u medijima ili rade sa osobama koje su na neki način poznate.

 Oktobar je mesec koji može doneti mnoge lepe doživljaje, posebno u kontaktima sa Lavom, Strelcom ili nekom drugom Vagom. Novembar međutim donosi ponovo veoma napete odnose sa članovima porodice, stalnim parnterom i imaćete osećaj da vas niko ne razume. Uz pomoć jedne Vodolije u decembru možete rešiti dilemu kako da organizujete svoj život tako da svi budu zadovoljni a vi da budete srećni.

Zaključak Teška godina, naročito prvih šest meseci ako budete pokušavali da sebe stavite u prvi plan. Što budete uporniji u tomei, to je moguće i veće razočaranje. Ponašajte se filozofski. Nemojte dopustiti da vas bilo ko provocira, ne ulazite u rasprave niti, ako ne morate, ne razmišljajte o raskidu, razvodu ili o drugačijem stillu života osim ako sebi to zaista možete da obezbedite. Inostranstvo i što češća putovanja je za vas pravo rešenje. Od sredine jula, obnovite društveni život, potražite stare prijatelje, među njima, moguće da se nalazi vaša nova ljuba.

 
 

Karakteristike Vage

vaga

VAGA - žena

(23.9. - 22.10.)

Karakter

Vage su društvene, kooperativne, miroljubive, nametljive, umetnički nastrojene, diplomate, snobovi, dominantne, tolerantne, sujetne, poklanjaju veliku pažnju svom fizičkom izgledu, društvenom statusu, pokzuju brigu za opšte dobro, povučene su, nadmene, spore. Vaga je jedan od najkontradiktorjinijh znakova u horoskopu. Vole da se predstavljaju u jednoj boji,u stvari mogu biti sasvim suprotvne. Vaga može biti vrhunski političar i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala,njihove reakcije su nepredvidive. Želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim. Vage znaju šta je dobro a šta loše,šta se sme a šta ne sme ali se nikada ne zna kako će one postupiti. Unose mnogo emocoija u svoj posao a u ljubavi znaju biti oštre,distancirane, hladne,posesivne. Možete ih pogrešno proceniti jer su i pored sve ljubaznosti prilično zatovorene. Spada u one žene koje „moraju" da imaju nekoga, naravno ljubanvog partnera, ali ako ne zadovoljovava njen kriterijum pre će se odlučiti za samoću nego da bude sa bilo kim. Često ima pored sebe vrlo uspešnog muškarca.

Najčešće profesije : vlasnica butika, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi :

Bubrezi, endokrini sistem

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak,Venera i Saturn

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :svetloplavo, roze, smaragd, rozenkvarc, krin, ciklama, kamila, golub, mačka, mali psi

Omiljeni odevni predmet - otmena firmirana garderoba,često ekstravagandno obučena u sred dana, šeširi i rukavice cipele na visoku štiklu

Slavne žene rođene u znaku Vage: Farah Diba, Margaret Tačer, Ališa Silverston, Anita Ekberg, Brižit Bardo, Danijel Spenser, Debora Ker, Džoan Fontejn, Elizabet Šu, Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet, Keli Preston, Keri Otis, Ketrin Danev, Ketrin Zeta Džons, Lana Tarner,Linda Hamilton Lorejn Brako, Mira Sorvino, Monika Beluči, Nami Vots, -Olivija Njutn Džon,Pem Douber, Rita Hejvort Romi Šnajder, Romina Pauer, Sara Fergunson, Suzana Gonzales, Bebi Dol, Milena Dravić, Biljana Ilić, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević, Nela Mihaloviće

 {jumi [*12]}    

VAGA - MUŠKARAC

Karakter

Kada upoznate ovog predstavnika zodijaka i pomislite kako je neodoljiv jer je šarmanatan, ljubazan, komunikativan, duhovit i prijatan, imajte uvek u vidu da je to samo jedna strana njegovog karaktera dok intimno on ima utisak da uvek mora da balansira između onoga što misli i oseća, između svojih i tuđih potreba, stavova i zato je neodlučan, iako će ostaviti suprotan utisak, vrlo smirene osobe koja zna šta hoće. Muškarac Vaga ima veliku potrebu da uvek bude obavešten, načito u pogeldu svega onoga što ga lično dotiče, pa čak i u vezi sa nekim pitanjima koja su od opšteg značaja. Da bi to postigao on mora da ima veliki broj poznanika od kojih uvek sazna nešto što bi mu moglo biti od pomoći. Ako mslite da je zbog takvog mentalnog sklopa on težak u ljubavi,varate se,njega samo treba prihvatiti kao osobu na koju ne možete da računate, jer ni on ne može da računa na samog sebe. Danas misli jedno,sutra drugo. On je često mnogo bolji kao drug, prijatelj, udvarač, nego kao ljubavnik ili suprug, jer za neke duže veze on nema energije osim ako nema pored sebe jaku ženu koja mu je u svemu oslonac.On je najbolji izbor za žene koje ne očekuju previše od ljubavi, braka,koje su i same površne, epršave zavodnice.Najbolje se slažu dve Vage, one imaju iste društvene potrebe, navike, i najvažnije im je da blistaju u društvu.

Najčešće profesije političar, modni kreator, pravnik, galerista, stilista, slikar, pevač, biznismen, diplomata, muzičar,glumac, finansijski stručnjak, advokat, sudija.

Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : bubrezi, otoci nogu, bolesti grla i glasnih žica, pankreas.

Najbolji dan broj,planeta koja ima na nju najveći uticaj- petak, Venera i Saturn.

Boja,drago kamenje,cvet,omiljena životinja :sve nijanse plave, ahat, jasmin, ruža, pas, mačka, kanarinac.

Omiljeni odevni predmet - sakoi, večernja odela, mogće od listera, savršenog kroja, kavlitetan džins.

Slavne muškarci rođeni u znaku Vage: Niče, Mahatma Gandi, Aldo Moro,Leh Valesa, Džimi Karter, Oskar Vajld, Franc List, Lučano Pavaroti, Kristofer Jarecki, Arman Asante Artur, Miler Čarlton Heston, Džordž Pipard Ešli Hamilton Franko Kristaldi Gaj Pirs Klajv Oven Kristofer Rivs Majkl Daglas Marčelo Mastrojani Met Dejmon, Nikita Mihalkov, Ričard Haris, Rodžer Mur, Sting,Tejt Donovan, Tim Robins, Mladen Vujičić- Tifa, Dragan Mićanović, Dragan Jovanovć, Željko Samardžić, Dragan Bjelogrlić, Niokola Simić.


 
 

Astro Zenit Extra

images

Reklame

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
38.499.892

Pregledanih stranica
95.071.246

Danas poseta
1.936

Trenutno na sajtu
735

Vreme: 2014-04-17 01:04

Reklame