Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Vaš horoskop:

Vodolija


Karakteristike znaka »

Dnevni horoskopVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)        

14.4.2014
Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam je nekada nešto obećao. Moguće da se radi o osobi koja je po rangu iznad vas i koja je spremna da vam učini po volji, naročito ako se radi o vašem profesionalnom opredljenju ili o nekom zajedničkom poslu u koji ste vi spremni da uložite bilo novac ili energiju. Nemojte isticati vaše dosadašnje zasluge na poslu jer to može biti kontraproduktivno.

15.4.2014.
Prijatelji su vam izuzetno odani i spremni da vam učine po volji čak i ako se radi o nečem što nema veliku perspektivu ili bar nije tako obećavajuće kako vam se može učiniti. Vi ćete insistirati na svom stavu iako znate da bi bilo bolje da budete kooprativniji.Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko će vam dati ideju kako da se povežete sa osobama koje žive u inostranstvu.

16.4.2014.
Dobro se slažete sa vatrenim znacima posebno sa Ovnom jer sa vama žele da se  upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo i saradnja sa iskusnim kolegama su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno od osoba sa kojima imate dobro iskustvo u radu. Oslonite se na Bika i Vodoliju. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa jednim Jarcem ili Škorpijom.


 

Dnevni ljubavni horoskop


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)  

14.4.2014
Naglašenost vatrenih i vazdušnih znakova savršeno vam odgovara.Čekate da vam se javi jedna Vaga Bik ili neki Rak sa kojom se se verovatno upoznali negde na putu ili na javnom mestu da biste se ponovo videli. Dobićete priliku da obnovite odnos sa jednim Ovnom.Ne ulazite u raspravu sa partnerom pred društvom. Verujete u naklonost jednog Lava ili neke Vage koje povremeno viđate.

15.4.2014.
Pomračenje Meseca u Vagi čini vas spremnim da se žrvtujete za osobu koja vam je draga ali ona može biti prilično neprijatna prema vama zbog čega ćete se pitati da li je to u uopšte potrebno. Nekome je veoma stalo da shvatite da ceni sve što činite za njega tj.nju. Pokušajte, ako ste slobodni da uspostavite kontakt sa Vodolijom ili Ribama ako su oni vaše simpatije. Dobro se osećate i u društvu Bika ili Jarca.

16.4.2014.
Imate mnogo koristi od kontakata i druženja sa prijateljima.Dobićete poziv da odete u posetu osobi koja vam je izuzetno draga,gde,ako ste slobodni,možete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti.Skloni ste maštanju o osobi koja vam se nekada sviđala. Ako ste u dužoj vezi s nekim, očekujete da vas podrži u vezi sa vašim planovima, ma o čemu da se radi.

 

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 14.-21.4.2014.GODINE


 vodolija

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Ako ste u saradnji orijentisani na žene, posebno na Bikove, Rakove, Lavove , iskoristite to na najbolji mogući način. Preko poslovnih kontakata predstoji interesantan susret, moguće posredstvom koleginice ili rođake. Razmišljate o promeni posla ili saradnika.

Novac – Stižu manji iznosi sa zakašnjenjem jer niste u stanju da svoje troškove svedete na razumnu meru. Ako planirarte kupovinu kola iz druge ruke, nepovoljan period još traje, čak i ako se radi o bliskoj osobi.

Ljubav – Potpuno ste egzaltirani, naročito ako ste slobodni a pruža vam se prilika da upoznate nekoga ko se bavi umetnošću, sportom ili je često na putu. Kako vreme bude odmicalo, tako ćete i vi biti sve sigurniji da bi pre toga trealo da dobro upoznate tu osobu.

Zdravlje – Počnite intenzivnije da se bavite rekreacijom.

 
 

Mesecni horoskop za april 2014.


 

vodolija

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

Posao –Ovo je sjajan period za one koji znaju šta žele. Potrudićete se da nađete dobre saradnike i verovatno će vam poći za rukom da se  Ako ste ikada želeli da budete popularni, pruža vam se prilika za to. Moguće je da ćete voditi razgovore o prelasku na novo radno mesto  ali budite oprezni u  vreme  punog Meseca 15.aprila, u fazi pomračenja ovog svetla mnogo toga se može promeniti u vezi sa poslom u inostrasntvu. U vreme punog Meseca 29.aprila u veme drugog pomračenja možee doći u iskušenje da uradite nešto što je protivno vašim interesima, naročito ako radite u privatnoj firmi. Ovo je period u kome ono što kažete ima veći značaj nego šta uradite. Retrogradni Mars u Vagi čini vas spremnim da uradite i mnogo toga što nije dobro za vas, posbno kada je u pitanju sve što ima iveze sa zakonodavstvom.Najviše biste voleli kada biste mogli dobiti neku vrstu uvećanja prihoda ili biste mogli da prisutpite novom projektu u okviru koga ćete biti veoma motivisani da pokažete svoje talente i sposobnosti.S obzirom da je Saturn dobro pozicioniran u vašem astrološkom polju karijere potrebno je da u periodu, u kom se nalazite, maksimalno svoje snage usmerite na učvršćivanje svoje društvene pozicije.

Ljubav-Tranzit Marsa preko znaka  Vage ne poguduje onima koji imaju ljubavne probleme ili koji su u nekoj vrsti dileme kada je u pitanju jedan Ovan, Škorpija ili neki Lav ili onima koji se često mire i svađaju. Potrebno vam je mnogo razumevanja i pažnje a  pomračenje Meseca u Vagi oko 15.oktobra donosi naporne razgovore i vezu koja može biti prilično iscrpljujuća. Ako ste dugo u vezi moguć je razgovor o braku ili o preseljenju.  Mnoge Vodolije razmišljaju o braku, naročito ako su u drugoj značajnoj vezi Slobodne Vodolije mogu biti privučene šarmom jednog  Ovna ili neke druge Vodolije koji se bavi politikom ili sportom. Mlade dame  Vodolije mogu biti u vezi sa nekim ko je dosta stariji od njih ili možda od nedavno razveden.Možete biti pod velikim stresom. Muškarci Vodolije su posebno veoma popularni u ovom periodu i ako su slobodni, mogu ući u značajnu vezu.

Zdravlje – Pazite se struje.

 

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2014.GODINU


vodolija

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

Za mnoge predstavnike vašeg znaka ovo je godina koja se pamti kao i svaka dvanaesta kada Jupiter, planeta egzaltiratnih oscećanja ulazi u vaše astrološko polje braka i partnerskih odnosa. Jupiter inače vlada vašim astrološkim poljima društvenog života, posla uzvraćenih ljubavi a njegova svojstva dolaze do punog izražaja u vašoj astrološkoj kući posla i doma, porodice. Tokom ove godine na posredan način ove astrološke kuće mogle bi se aktivirati od jula kada će Jupiter ući u polje partnerstva i vi možete, ako ste već u vezi, očekivati od partnera da reši sve vaše probleme koji se odnose na posao, finansije, dom, nekretnina, društveni život. Kako je Uran, vladalac vašeg znaka u egocentričnom Ovnu, Vaš ego je dominantan, ali uglavnom na rečima. Slatkorečivost je vaše oružje. Bićete voma omiljeni u svakom duštvu u uglavnom ćete uspevati da sprovedete svoju volju i u okviru ljubavnog života, ali pazite da vam jedan Ovan ne smrsi račune.

Nove ljubavi i poznanstva su pred vama i vi ćete želeti da uživate u svemu što život pruža, međutim sve do proleća, moraćete da budete mnogo strpljivji, naročito ako vam se dopadaju Vaga, Bik ili Škorpija.

Bićete spremni na nova iskustva, nove doživljaje i oni koji zbog posla često putuju ili inače budu planirali putovanje u ovom periodu, mogu očekivati izuzetno prijatne momente udvoje ali i u nekom većem društvu.Početak godine donosi razne vrste uzbuđenja, nesigurnost u sebe, mogućnost tajnih veza, nečim ćete moguće biti nezadovoljni, naročito ako ste u drugoj vezi.Sve do početka marta trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji ako ste u braku jer će partner uporno pokušavati da vam nametne svoj stil. Direktan hod Marsa preko Vage može doneti sve do početka marta romantičnu vezu sa osobom koja nema mnogo vremna za vas, koja je prisutna u javnosti ali koja verovatno ne obraća mnogo pažnje na vas.Ako ste u vezi sa Vagom ili Ovnom, cenite napore partnera da vam reši neke probleme, biće neuobičajeno taktičan i spreman da vam pomogne da se finansijski stabilizujete ili da krenete u neke nove poslove.

Početkom marta Venera, planeta ljubavi ulazi u vaš znak zajedno sa asteroidom Psihom i obrazuje dobar aspekt sa vladaocem vašeg znaka Uranom. Ovo bi mogao biti nagoveštaj veze sa osobom koja je inače veoma popularna u društvu. Kako tada Mars kreće retrogradnim hodom preko Vage, ako ste u vezi sa umetnikom ili osobom prisutnom u javnom životu ili bar veoma ambicioznom, ne očekujete od nje previše. Vaša popularnost u društvu i emotivne veze,flert i avanture mogu doneti i poslovne šanse jer ćete verovatno biti u vezi sa osobama vaše struke koje će biti oduševljene vama i nudiće vam i zajedničku poslovnu saradnju.

Bićete skloni flertu, moguće sa nekom drugom Vodolijom, Strelcem, nekim Ovnom ili Bikom. Ako spadate u one predstavnike ovog znaka koji ne žele ništa da propuste, prilika će biti dosta, koliko na poslu, toliko i u okviru izlazaka sa društvom.Pred vama je proleće koje može biti nezaboravno. Ipak retrogradni hod Marsa preko Vage od početka marta do kraja maja donosi probleme u komunikaciji sa partnerom koji je posvećen karijeri. Partner može biti preosetljiv i može vas smatrati netaktičnim.

Dok će većina zodijačkih znakova osetiti tranzit retrogradnog Marsa preko Vage u vidu preterane osetljivosti, ljubavnih problema, vi kao da ćete profitirati iz ovog aspekta jer će sredinom marta Uran, vladalac vašeg znaka biti u konjukciji sa asteroidom ljubavi Juno, zbog čega bi neka druga Vodolija ili Ovan mogli da zaokupe vašu pažnju. Početkom aprila konjukcija Sunca koje je jako u Ovnu u konjukciji sa Uranom vašim vladaocem može doneti eksploziju strasti, u vezi sa umetnikom ili sportistom, ili onima koji su dugo u vezi manji šok jer će partner možda dati na znanje da očekuje drastičnu promenu vašeg ponašanja ili će mu se možda dopasti neko drugi. Vi ćete na mogućnost tako nečeg razmišljati po prinicipu “slično se sličnim leči” ili “klin se klinom izbija” i nećete čekati ni minuta, upustićete se takođe u flert. Ako je partner neki Ovan,Blizanci ili Devica, do razjašnjenja situacije dolazi sredinom aprila kada će Merkur doći iznad Urana a pri tom je i pomračenje Meseca u Vagi zbog čega ćete, ako želite da se upustite u ozbiljan razgovor sa partnerom, morati da imate jake adute.

Sredinom maja, Venera, planeta ljubavi u konjukciji sa vašim Uranom donosi nov nalet emocija. Jedan Strelac može biti sve vreme veoma provokativan, često u vašem društvu i pokušavaće da vas osvoji. Amor je u to vreme već u vašem astrološkom polju ljubavi u konjukciji sa Merkurom, planetom komunikcije, putovanja i ovo bi za vas mogao biti mesec, od 15.maja do 15.juna  u kome možete imati veoma buran društveni život i mnogo prijatnih novih susrata i poznanstava.Tokom ovog perioda veoma naglašen znak Vage sa Marsom koji dobija na snazi  jer presatje njegov retrogradni hod u Vagi uz asteroid Ceres i Vestu donosi mladim Vodolijama poznanstvo preko studija ili studijskih putovanja. Svaka vrsta putovanja može doneti mnogo radosti i prijatnih momenata u društvu onih koji će vam se udvarati. Ako ste u vezi sa posesivnim partnerom, upravo u to vreme pokušajte da izbegnete neprijatne rasprave na temu ljubomore, naročito ako se radi o Ovnu, Škorpiji ili Jarcu.

Do sredine jula morate biti veoma dobar taktičar ako ne želite da u vezi sa Ovnom, nekom drugom Vodolijiom, Škorpijom ili Strelcem propustite šansu da ostvarite solidnu vezu. Ako ste u stabilnoj vezi, moguće da ćete često biti razdvojeni od partnera zbog njegovih poslova ili ćete biti skloni da vodite neki svoj paralelni život. Sredovečne Vodolije mogu biti sklone vezama sa mnogo mlađim partnerima, naročito partnerkama a mlade Vodolije mogu planirati ulazak u brak i proširenje porodice.Uran, vladalac vašeg znaka kreće 22. jula retrogradnim hodom u isto vreme kada i Jupter ulazi u Lava a Mars u Škorpiju, zbog čega ćete biti mnogo suptilniji u načinu zavođenja. Za mnoge je upravo ovaj period sve do kraja septembra veoma bitan za dalju organizaciju zajedničkog života ili će slobodni imati više želje za stalnim, romantičnim vezama a manje za površnim flertom.

Pomračenja Sunca i Meseca ne reflektuju se mnogo na vaš ljubavni život osim ako ste rođeni krajem znaka u kom slučaju jesenje pomračenje Sunca 23. oktobra može doneti iznenadni susret sa nekim ko je poznat u javnosti ili se bavi umetnošću, sportom, biznisom.

Problematični period za vas može biti sredina avgusta kada ćete poneti snagom Jupitera i brojnih planeta koje će pozitivno uticati na vas prvih petnaest dana avgusta biti prilično uvereni u svoj uticaj koji imate na partnera i pravićete pogrešne poteze koji će nejega nervirati. Ako ste u braku, u zajednici sa njegovim ili vašim roditeljima ili jedni i drugi imaju primedbe na vaš način života, moguće nisu oduševljeni ni vašim izborom, moraćete da taktizirate a najbolji način da izbegnete pogoršanje odnosa je da se do početka septembra uzdržite od bilo kakvih ozbiljnih komentara na temu vaše veze tj. braka. Sredinom oktobra slobodne Vodolje mogu upoznati stranca a one koje su zbog posla orijentisane ka inostranstvu trebalo bi da se posvete svojoj karijeri i ako im se ukaže prilika da negde otputuju sve do kraja oktobra, imaće priliku da se emotivno stabilizuju. Novembar međutim donosi manje neprijatnosti, upravo u vezi sa Vodolijom,Ovnom, Škorpjom. Ljubomora i nesigurnost u sebe biće izrazito naglašeni. Ipak početkom decembra Mars ulazi u vaš znak i vi ste rešeni da uzmete svoj život u svoje ruke.

Zaključak – Ne budite preterano sigurni u sebe i u svoje zavodničke sposobnosti. Ma koliko da ste popularni u društvu, nemojte dozvoliti da vas ponese osećanje sigurnosti da u svakoj situaciji možete da se snađete jer ako budete u vezi sa izrazito dominantnim partnerom, on neće pristajati na vaš stil života. Nemojte provocirati one koje volite, budite im oslonac, posebno kada je njihova karijera u pitanju.

 

 
 

Karakteristike Vodolije

vodolija

VODOLIJA- žena

(21.1.- 19.2.)

Karakter

Tolerantna, demokrata, slobodoumna, ima veliku odgovornost za druge .Često je na rukovodećem položaju i odgovorna je za veliki broj ljudi .Žena Vodolija lako komunicira sa ljudima, Progresivna je, bez predrasuda i drugima uvek na usluzi. Ona je okrenuta budućnosti, smela, intelektualna, i ma stvaralačku volju, neuhvatljiva, nepristastrana, i skona rizicima.Voli da bude primećena, učestvuje u velikim društvenim procesima, sve mora da komentariše, ima potrebu da iznese svoj stav, pokušava da bude neutralna. Ne voli da je na rukovodećem položaju ali često ima vrlo odgovorno radno mesto. Vodolija u ljubavi pokazuje veliku maštovitost, spremnost da ulazi u avanture. Uvek traga za svojim idealom, vrlo je zaljubljiva, ume da se maksimalno preda partneru, ali to nikada ne traje dugo. Najviše se plaši obaveza, kontrole, vlasti koju neko može imati nad njom. Mora da bude uvek svoja, ne voli nikome da polaže računa. Partneru je uglavnom oslonac, ume da ga posavetuje, nije zlopamtilo i ume da oprosti. Sklona je naglim zaljubljivanjima na prvi pogled, voli romantične nepredvidive situacije. Nikada ne otkriva karte do kraja, nije proračunata ali spontano se povlači kada joj se čini da ne vlada situacijom.

Najbolje se slaže sa; Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Jarcem i Vodolijom.

Najčešće profesije muzičar, filolog, pisac, pesnik, gitarista, violinista, elktro ineženjer, glumica, naučni radnik, stručnjak za marketing, organizaciju, političar

 

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi : nervni sistem, cirkulacija, glavobolje, sklona povredama, reuma,

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 11, subota, Uran, Saturn, Neptun

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: tirkizna, crna, plava, zelena, dragi kamen ametist, čempres, breza, ruzmarin, tirkiz, magnet, galeb, pas.

Omiljeni odevni predmet komplet blejzer i pantalone, farmerke , hipi moda, sa mnogo drvenih i metalnih ukrasa, čizme.

Slavne žene rođene u znaku Vodolije,

Bridzit Fonda, Dajan Lejn, Deniz Ričards, Đina Dejvis, Dženifer Eniston, Džin Simpson, Džejn Simor, Fara Fosit, Greta Skaki, princeze Stefani i Karolina od Monaka, Mimi Rodžers, Mini Driver, Nastasja Kinski, Natali Imbruglija, - Patriša Nil, Rene Ruso, Tijana Dapčević, Danica Maksimović, Mirjana Karanović

{jumi [*12]}    

VODOLIJE- muškarac

Karakter

Inventivan, voli da je prvi u svemu, voli da rukovodi, da ga poštuju, ceni prava prijateljstva, ali ih obično sam prekida u afektu, ako nije siguran da su mu prijatelji lojalni. Odličan polemičar, ima oštar jezik, sarkastičan, malo ko ume da ga nadmaši u tome. Kada nekoga voli, ma ko to bio izuzetno je odan i pažljiv. Drži do svoje porodice i maksimalno se trudi da bude sa svima u dobrim odnosima. Sa majkom ima komplikovan odnos ili majku doživljava kao žrtvu porodice. Muškarac Vodolija ne voli da otkriva ni svoje misli svoja osećanja, možete biti samo još jedno novo iskustvo, nov eksperiment, vodi kontraverzni život, dešavaju mu se neočekivane stvari, može biti neočekivano veran i odan i to ne mora trajati.I ntelektualan tip uvek se pita šta partnerka voli, da. Može biti jako nežan, osečajan, ali ne toleriše oportunizam od žene, traži podršku, .Promiskuitetan čak i kada bi želeo da bude veran isuviše je zantiželjan da to bio. Kao domaćin ne može biti gori. Uopšte ga dom ne zanima, ili ide u krajnost i iz snobizma kome je sklon može potrošiti dosta novca na svoj životni prostor. Jedan od onih koji izaziva kontradiktorna osećanja kod ljudi ili su vam se odmah podvukli pod kožu ili vas strahovito nerviraju. Muškarac Vodolija je mnogo interesantniji od žene Vodolije jer je Uran tipično muška, energična planeta, i vlada ovim znakom, čineći ga drskim, smelim, šarmatnim, nezavisnim.

Najbolje se slaže sa; Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Jarcem i Vodolijom.

Najčešće profesije muzičar, novinar, filozof, filolog, pisac, pesnik, gitarista, violinista, sportista, elktro ineženjer, glumac, pronalazač naučni radnik, stručnjak za marketing, organizaciju, političar

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi : nervni sistem, cirkulacija, glavobolje, sklona povredama, reuma,

Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 11, subota, Uran, Saturn, Neptun

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: siva, crna, plava, zelena, dragi kamen ametist, bor, breza, ruzmarin tirkiz, magnet, galeb, pas,

Omiljeni odevni predmet :ide iz krajnosti u krajnost ili je krajnje modreno obučen u najskupljem odelu, firmiranoj odeći ili je non stop u džinsu što najviše voli.

Slavni muškarci rođene u znaku VODOLIJE

Galileo Galilej, Žil Vern, Čarls Darvin, Mocart, Šubert, Jehudi Menjuhin, Lord Bajron, Abraham Linkoln, Ronald Regan, Carls Dikens, Bert Rejnolds Bobi Braun Džin Hekman Džon Forsajt, Džon Mekinrou Džon Travolta Džoš Brolin, Edvard Brns, Ešton Kučer, Li Marvin, Met Dilan, Mišel Barašnjikov, Robi Vilijams, Robert Vagner, Rože Vadim, Tom Selak, Fil Kolins, Zoran Cvijanović, Andrija Gerić, Stefan Milenković ( rođeni u rasponu od nekoliko sati)


 
 

Astro Zenit Extra

images

Reklame

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
38.444.410

Pregledanih stranica
95.015.861

Danas poseta
34.489

Trenutno na sajtu
1.780

Vreme: 2014-04-16 10:04

Reklame