Horoskop mladog Meseca 10.7.2021. u 3.17 h Beograd

Facebooktwitterpinterest

Podznak horoskopa mladog Meseca u Raku je na 23.stepenu Blizanci.Merkur je prva planeta uz Ascendent na 28.stepenu Blizanaca i označava veoma važanost dobre komunikacije. Dominira smisaoza biznis, za komunikaciju, Merkur u napetom aspektu sa Neptunom u 10.kući u Ribama i pregovaraće oni koji imaju veze saumetnošću, medicinom ili inostranstvom.Prva kuća ličnosti ovog mladog Meseca što znači u horarnom horoskopu šta će dominirati sledećih mesesc dana, pada u znak Blizanaca i Raka zbog čega će mnogi razgovarati o kupoprodaji nekretnina, praviće razne vrste poslovnih dogovora i pokušavaće da na šarmantan način nametnu svoje mišljenje. Rođaci, braća, sestre, roditelji, biće oni koji će se pitati. Mesec i Sunce se nalaze na 18.stepenu Raka u 2.kući posla i novca I mnogi će imati šanse da naprave dobre poslovne transakcije jer su i Mesec i Sunce u dobrom aspektu sa Neptunom u Ribama. Sunce i Mesec su u napetom aspektu sa Plutonom u 8.kući što donosi mogućnost sklapanja posla koji može biti veoma isplativ. Mars i Venera se nalaze u Lavu i donosi mnogima zadovoljstvo onim čime se bave. Putovanja u inostranstvo mogu doneti manje probleme jer je Saturn u 9.astrološkoj kući, posebno kolone automobile I kamiona mogu doneti probleme a Uran u 12.kući u napetom aspektu sa Saturnom u 9.donose nerviranja u vezi sa nepredviđenim okolnostima na poslu.Venera i Mars u trećem polju komunikacije u napetom aspektu sa Uranom u 12.znači nekih tajnih poruka, mogućnost tajne veze, dogovor o susretu na nekom putu.Pluton u 8.kući se odnosi i na erotsku privlačnost. Mars-Venera u opoziciji sa Saturnom mogu doneti probleme na putovanjima u okruženju, mada Uran u 12.može ukazivati i na probleme u avio saobraćaju.

OVAN

Najverovatnije će negde putovati automobilom i negde predstoje neki manji zastoji. Probleme lako rešava i ovo je za Ovna period kada će imati poveće troškove i možda nepredviđene izdatje ali i dobitke, posebno preko igara na sreću..

BIK

Nije previse zainteresovan za putovanja ali verovatno će se raditi o poslovnim putovanjima koja mogu biti isplativa.Bik će biti prilično nestrpljiv ali intuitivan. Poslovi se dobro razvijaju bez obzira što on lično nije naročito zadovoljan, drugi o njemu imaju lepo mišljenje.

BLIZANCI

Prilično su hladnokrvni iako imaju dosta obaveza,optimistično su raspoloženi jer se period stresa završava. Lepo poznanstvo i susreti jer bi slobodni Blizanci mogli da doprinesu da njihov društveni život bude mnogo kvalitetniji.

RAK

Oseća se važnim jer je omiljen, spreman je da void neke manje više neprijatne razgovore ali uspeće da donesu odluku koje mogu biti mudre i biće oslonac ljubavnom ili poslovnom partnerom u vezi sa važnim poslovnim odlukama. Imaju utisak da se na njih svi oslanjaju.

LAV

Lav je dobro raspoložen.Ima utisak da se na njega svi oslanjaju, da je on taj koji organizuje susrete, viđanja i pokazaće inicijativu. Prošlost za Lava predstavlja veoma važan faktor, moguće je druženje sa osobama koje dugo nije imao prilike da sretne.

DEVICA

Preduzimljiva je i aktivna. Trudi se da bude od pomoći svima koji od nje očekuju da im se nađe pri ruci. Trebalo bi da se manje opterećuje poslovnim obavezama i sve što može da odloži da učini to za neko drugo vreme kada bude imala više motivacije i kada bude u boljoj kondiciji.

VAGA

Društvena je ali zbog ranije ugovorenih obaveza nije u stanju da prihvati neke nove poslove niti druženja.Ima jako zacrtan plan kada se radi o poslovima sa strancima.Donosi ispravnu odluku po pitanju karijere, spremna je da u nečmu popusti pred argumentima jednog Lava ili nekog Bika.

ŠKORPIJA

Odlučna je i spremna da se uključi u neke nove poslove ali očekuje odgovor na predlog koji je dala. Naglašeno deveto polje u odnosu na Škorpiju, može da ostvari dobar odnos sa osobom koja je izuzetno senzibilna. Mnogi će očekivati od Škorpije da im da konkrene savete.

STRELAC

Na putu je ili se sprema da negde ode, moguće da će otići u inostranstvo. Jedna situacija na koju se Strelac navikao ali situacija u kojoj je tapkao sada kreće nabolje. Strelac treba da pokaže inicijativu u svakom  pogledu, posebno kada je ljubavni život u pitanju.

JARAC

Spreman je da poštuje pravila igre i da uradi ono što se od njega očekuje. Popustljiv je iako je naglašeno osmo polje i zna šta hoće. Moguće da će jasno dati na znanje šta očekuje od onih sa kojima je u tesnoj vezi.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju posla i svakodnevnih aktivnosti čini je spremnom da napravi zaokret u svom pristupu rešavanju problema koji su je duže vreme opterećeivali. Ipak, ne želi da bude previse gruba prema onima koji od nje očekuju podršku.

RIBE

Orijentisane su na neko lično zadovoljstvo jer je mlad Mesec u polju radosti i ljubavi i one Ribe koje su slobodne, mogu oćekivati da će im se ukazati prilika da upoznaju osobu koja će im se svideti.Moguće da će otići negde na kraći put ili na neki skup gde će se lepo provesti.

Facebooktwitterpinterest