Horoskop ulaska Merkura u znak Raka

Facebooktwitterpinterest

Merkur ulazi u znak Raka 10.7.2021. u 23h na teritoriji Beograda 

Merkur je planeta komunikacije, biznisa, spretnosti i spremnosti da razgovarate o temama koje su za vas često razlog za nerviranje ili polemiku.Ali on daje zdrav razum, logiku, inteligenciju,snalažljivost i ulaskom u znak Raka potencira potrebu da se iskreno razgovara sa bližnjima o svemu što vas opterećuje ili o nekim temama koje se tiču biznisa nekih članova porodice, o kupovini nekretnina, kola, sklapanju poslova koi imaju veze sa osiguranjem. Povoljan pozicija za rad od kuće i za otvaranje privanih, posebno porodičnih firmi.

U horoskopu ulaska Merkura u znak Raka što će se dogoditi 10.7.2021. u 23h. Podznak ovog horoskopa je u Ribama na 21.stepenu a prva planeta uz Ascendent tj. podznak je Neptun koji donosi pojačanu maštu

Neptun-Merkur- laži, Merkur-Jupiter dobar aspect donosi putovanje u inostranstvo, možda će vam neko obećati da će sav ama ići u inostranstvo a od toga nema ništa ili samo kupuje vreme.

Saturn-Mesec opozicija kao i sa Venerom- kontriranje i ljubavne svađe ili ograničenja.Naglašen znak Lava sa tri planete: Marsom, Venerom i Mesecom u večernjm satima donosi hronične zdravstene tegobe zbog preterivanja.

Sunce u petom polju ljubavi, dece, sreće i zadovoljstva ali I igara na sreću može doneti dobitke upravo iz nekh neočekivanih izvora ili iz prodaje nekretnina. Ovo se odnosi posebno na vikendice pored reke ili na moru. Neptun kao planet ana Ascendentu u dobrom aspektu sa Suncem u petom polju govori o kupovini nekretnina radi uživanja.

Naglašeno 11.polje prijatelja i javnosti sa Plutonom u ovom znaku donosi kontakte sa uticajnim osobama koje mogu predložiti neki zajednički posao u domenu estrade, umestnosti ili timskih sportova.

Naglašeno 12.polkje neprijatnosti,tajnih neprijatelja i bolesti sa Saturnom i Jupiterom ukazuje na mogućnost skrivanja novca, posebno zarađenog u inostranstvu.Jupiter kao vladalac 9.kuće inostrantsva i desete karijere u 12. kući neprijatelja donosi opasnost od prevare u vezi sa ugovorima sa strancima i aranžmanima koji se odnose na inostranstvo.

JH

Facebooktwitterpinterest