Pun Mesec u Jarcu 24.6.2021. u 20.40h u Beogradu

 

Horoskop punog Meseca na dan 24.6.2021. u 20.40 h u Beogradu

Ovaj horoskop se može primeniti na sve destinacije u okviru geografske širine Grinič+1.

Svake godine imamo pojavu punog Meseca u Jarcu,u  vreme vladavine znaka Raka jer je tada Sunce u tom znaku a pun Mesec je uvek nasuprot Suncu.Ove godine pun Mesec pada na treći stepen Jarca jer je Sunce na trećem stepenu Raka. Naglašeni su stepeni iz prve dekade znakova pa je tako Jupiter na 2 stepenu Riba u dobrom aspektu sa Suncem u Raku što posebno pogoduje onima koji su rođeni na početku znaka Raka, Device, Škorpije, Jarca, Bika i Riba jer obe planete prave izazovne aspekte prema njihovom Suncu. Takođe svako ko ima neku planetu u prvom dekantu ovih znakova može očekivati povoljan razvoj situaije ili neku dobru priliku u vezi sa onim što simbolizuje planeta koja se nalazi na tom mestu u natalnoj karti ili u astrološkoj kući.Mars, planeta strasti i akcije, preduzimljivosti nalazi se u ovom horoskopu u sedmoj kući u kojoj je slab ali u Lavu i na Škorpionskom, 8.stepenu što posebno daje vatrenim znacima mogućnost da se zaljube ili da započnu neku romansu.

Podznak ovog horoskopa punog Meseca u Jarcu pada na sedmi stepen Jarca koji je analogan Vagi, znaku u kome je Saturn, vladalac Jarca egzaltiran i kako je Saturn u prvoj kući ovog horoskopa u Vodoliji, u napetom aspektu sa drugim vladaocem Jarca, ali i Vodolije kojom vladaju i Saturn i Uran, i kako je slab u prvoj kući ličnosti, mnogi rođeni pod jakim uticajem Urana, Saturna ili sa naglašenom Vodolijom ili Bikom, znakom u kome se nalazi Uran, mogu biti u priličnoj dilemi kako da se postave po nekim pitanjima koja se tiču njihovog ličnog života. U srednjoj dekadi znaka nalaze se Saturn u Vodoliji, Uran u Biku i Merkur koji je krenuo direktnim hodom u Blizancima. Ove tri planete pokreću događaje na mentalnom planu, Saturn odlučnim stavom iza koga ne stoji čvrsto uverenje, Uran svojom kreativnošću a Blizanci smislom za praktično.

Jupiter je u drugoj astrološkoj kući ovog horoskopa i mnogima se može ukazati prilika da dođu do lepe zarade, posebno se odnosi na muškarce koji imaju već razređen posao sa strancima. Mars- Uran napetom aspektu mogu doneti neprijatne razgovore u domu ili u okviru porodice, posebno ako je već postojala nekakva sumnja kada je u pitanju odnos sa osobom koja je veoma posvećena poslu. Mars i Merkur u dobrom aspektu trebalo bi da omogući muškarcima da komplimentima oraspolože partnerku. Žene su mnogo romantičnije a muškarci mnogo posesivniji i skloni ljubomori.

Ovan

Asteroid Kiron donosi analiziranje svojih postupaka. Muškarci Ovnovi pokušavaju da ostave povoljan utisak na osobu koja im je draga. Mars u Lavu u opoziciji sa Saturnom ne donosi ništa dobro onima koji su izuzetno uporni u dokazivanju da su u pravu. Žene Ovnovi rešavaju neka pravna pitanja. Neka žena ima velikog uticaja i na mušarce i na žene Ovnove.Ovan će biti veoma preduzimljiv da reši neka pitanja pravne priode i verovatno će naći način kako da reguliše svoje obaveze koje ima prema jednom Jarcu ili nekoj Škorpiji. Moguća je tajna romansa sa osobom koju poznaje iz privatnih krugova.

Bik

Bik se povlači u sebe ili će nekoga savetovati ali i njemu su potrebni saveti ali Venera u Raku omogućava da se uspostavi dobra komunikacija sa Jarcem ili sa Škorpijom. Postoje realni planovi ali tajni i verovatno Bik neće mnogo pričati o svojim planovima. Moguća je veza sa osobom koja živi u inostranstvu.Mars u Lavu bi mogao doneti ozbiljne rasprave u domu, posebno ako nije sve regulisano pravno kako treba, što se posebno odnosi na pitanja stambenog prostora ili će Bik želeti da započne posao koji bi mogao da mu donse dobre prihode.

Blizanci

Trude se da budu opušteni i da ne pokazuju neko svoje nezadovoljstvo i najverovatnije im treba mnogo fizičke energije da bi se privikli na neku situaciju koja im u stvari mnogo ne odgovara. Trebalo bi da se mnogo više kontrolišu kada ispoljavaju osećanja bilo pozitivna ili negativna. Postoji realni izvor prihoda ali je potrebno da se drugačije postave prema finansijskoj strani života.Blizanci mogu biti skloni da previše kritikuju one koji su im naklonjeni ili da otvoreno pokazuju ljutnju ako se situacija ne odvija kako su oni očekivali.

Rak

Mesec kao vladalac Raka u Jarcu omogućava Raku da nešto sazna i to se uglavnom odnosi na partnerske odnose.  Rak oseća da bi trebalo da napravi drugačiji pristup rešavanju svojih problema. Trebalo bi da ne iznosi po svaku cenu svoje stavove i moguće da će mnogi Rakovi imati potrebu da se raspravljaju sa Ovnom ili Lavom. Ipak, uzdržaće se i pustiće partnera, ljubavnog ili poslovnog da iznese svoje ideje. Mesec u 12.kući ovog horoskopa čini Rakove spremnim da razumeju slabosti drugih, posebno ljubavnog partnera.

Lav

Lav je veoma zainteresovan za neki nov posao i moguće da će se veoma udubiti u problematiku koja ga intrigira. Moguć je nov posao ili nova poslovna ponuda. Mars u Lavu daje ovom znaku spremnost da se aktivira u svim sferama života. Ima mnogo mogućnosti kako da reši svoj emeotivni život, posebno ako se radi o Lavu u zrelim godinama. Finansije mogu biti uzrok nerviranja.Lav bi mogao imati probleme ako bude previše sklon polemisanju ili ako bude želeo da po svaku cenu nametne svoje stavovre jednom Biku ili nekom Ovnu.

Devica

Finansije i neka nerealizovana očekivanja mogu je opterećivati. Saturn u dobrom aspektu sa Merkurom, vladaocem Device pomaže joj da uz pomoć jednog Jarca dođe do novca koji joj je potreban. Devicu prilično i ritira pozicija Marsa u Lavu a slabo Sunce u 11.kući ovog horoskopa može je dovesti u sumnju kada je u pitanju iskrenost saradnika i prijatelja. Može da računa na lojalnost jednog Jarca i neke Škorpije.

Vaga

Ovo može da bune povoljan period od sledeće dve sedmice do mladog Meseca u Raku i kako su naglašene astrološke kuće doma i porodice, ljubavi, kreativnosti, svakodnevnice, novca koji zarađuje u radu sa jednom Vodolijom, Bikom ili jednim Jarcem i moguće da će uspeti, posebno uz podršku Ovna ili Lava uspeti u onome što želi. Moguće je rešavanje pitanja koja se odnose na nekretnine ili na privatni biznis.

Škorpija

Naglašeno treće polje komunikacije sa punim Mesecom u Jarcu donosi interesovanje za pisanjem i izražavanjem svojih stavova i svojih ideja. Moguće je uvećanje zarade, posebno kada je u pitanju kontatk sa strancima. Prošlost igra veliku ulogu u njenom životu i mogući su susreti sa onima koji su joj nekada bili veoma dragi. Škorpija nije spremna da se previše angažuje dok ne dobije potvrdu da je u pravu kada se radi o nekim važnim pitanjima.Neko će pokušati da je pokoleba u njena uverenja. Može biti sklona da odgovara na provokacije.

Strelac

Izuzetno važan period jer u toku sledeće dve sedmice ima šanse da se postavi krajnje odgovorno prema onome što je započeo. Iznosi svoje ideje i mnogi ga prihvataju na pravi način, onako kako to njemu odgovara. Pun Mesec u drugoj kući novca i posla i Strelci će biti veoma angažovani na poslovima koji zahtevaju veoma veliku istrajnost u radu. Strelci koji se bavi društvenim naukama, sportom mogu biti veoma uspešnom. Strelac je izuzetno spreman da se uključi u jedan veliki projekat. Ljubavni život bi mogao biti veoma stabilan.

Jarac

Pun Mesec u Jarcu daje ovom znaku izuzetno naglašenu praktičnost, sposobnost iznošenja svojih ideja preko pisanja ili govorništva mada je veoma tajanstven kada su neki lični planovi u pitanju. Usredsređen je na svoj posao i ako se radi o izuzetno zahtevnom poslu on je spreman da se maksimalno angažuje da bi uspeo u onome što je planirao. Direktan Merkur u šestom polju daje mu sposobnost da se istakne u poslu. Ne bi trebalo da odgovara na provokacije kada je ljubavni život u pitanju. Neki poveći novac je pitanju ako Jarac bude spreman da brzo reaguje.Venera u Raku u opoziciji sa Plutonom u Jarcu donosi mogućnost strastvene veze i mogućnost poznanstva sa osobom od koje mnogo očekuje.

Vodolija

Prva astrološka kuća ovog horoskopa pada delimično i u znak Vodolije zbog čega će biti spremna da preuzme odgovornost ali kako je Mars u sedmoj kući zbog čega može biti prilično konfuzna i nedovoljno efikasna, bar ne u onoj meri u kojoj to očekuje. Ovo bi mogao biti i tranzit Marsa koji u vreme punog Meseca i sledeće dve sedmice donosi romantičnu ljubavnu vezu sa osobom koja se bavi sportom ili je preko posla kojim se bavi prisutna u javnosti. Vodolija bi trebalo da se čuva intriga, posebno ako ih prave žene sa kojima duže vreme namaju dobru komunikaciju.

Ribe

Pun Mesec je u polju prijatelja u 12.kući ovog horoskopa ali u 11. kući prijatelja kada su u pitanju Ribe. Moguće da su Ribe prilično podozrive i nedovoljno spremne da budu krajnje iskrene jer imaju utisak da se mnogi prema njima loše postavljaju. Ribe su prilično naivne i moguće da će svoju energiju usmeriti ka ljubavnom životu i moguća je romansa na koju nisu računale, sa osobom koja je izuzetno talentovana za neku umetnost.