Horoskop ulaska Sunca u znak Vodolije 20.1.2022.

 

 

 

Dominira snaga Marsa u prvoj kući horoskopa

 Na dan 20.1.2022. u 3.40 h. Sunce ulazi u znak Vodolije, na teritoriji Beograda, Srbije i Balkana i tu će biti do 20.2.2022.

Podznak ovog horoskopa je u Strelcu, na 8.stepenu u prvoj kući ovog horoskopa na 26. stepenu nalazi se Mars u dobrom aspektu sa Mesecom na 24.stepenu Lava a lošem aspektu sa Neptunom na 21.stepenu Riba.Sunce je u padu u Vodolji je kompenzovano podznakom u vatrenom znaku, Marsa u vatrnom znaku i Meseca u Lavu takođe vatrenom znaku. Solidna postavka planeta za one koji žele da se bave nekim novim poslom ili žele da se maksimalno posvete karijeri. Treće polje sa Jupiterom na 4.stepenu Riba i Neptun takođe zu ovom znaku i naglašenost Vodolije govori o preteranoj bavljenje tužim problemima.

Praktična Venera, u Jarcu tako da mnogi neće žuriti sa zaključcima, a dobar aspekt sa Uranom koji je izuzetno slab u Biku i kao vladalac Vodolije u kojoj je slabo Sunc eu petom polju dobar je u za umetnike a i Mesec u Lavu donosi mogućnosti novih ljubavi,  i novih poslova jer je naglašeno drugo polje, iako su slabi Merkur i Pluton a i Saturn prilično odlugovlači sa plaćanjem ali postoji motivacija a Saturn u kvadratu sa Uranom govori o raznim aferama kada se radi o estradi, glumcima, sportistima i verovatno će to odvlačiti pažnju mnogih. Pluton-Sunce u konjunkciji slabi treba paziti na šta se troši novac a Saturn može doneti škrtost, nedostatak novca a potreba da se troši novac, mnogi će se fokusirati na traženje posla preko Interneta. Raspitanje energije preko bavljenja tuđim problemima. Oni koji se bave pisanjem i proučavanjem metafizike mogu imati sreće. Planete su uglavnom na južnoj hemisferi.

Dominacija žena zavodničkog tipa

Ovan

Snalazi se da što pre donese neku važnu odluku, pokreće neki posao sa prijateljima od kojih dobija korisne savete. Ljubavni život nije naglašen.

Bik

Naglašeno polje karijere, autoriteta, moguć je neki poveći novac koji treba da bude isplaćen. Možete dobiti nešto na šta niste očekivali. Veliki napor treba da se uloži.

Blizanci

Velika okupiranostposlom koji može da donese dobre prihode ali i postoji simbolika kontradiktornosti, neko vas voli neko vam osporava vrednosti.Javnost i ljubavni život su komplikovani jer je Mars u sedmoj kući.

Rak

Okupiranost poslom i novcem, društveni život je naglašen, manje fizičke tegobe su naglašene i neki problemi hronične prirode. Partnerksi odnosi su prilično komplikovani.

Lav

Mesec u vašem znaku u ovom horoskopu donosi društvenost i imate potrebu da stalno razmenjujete ideje, ide vam od ruke timski rad. Volite da budete okruženi prijateljima, uspeh za glumce.

Devica

Opterećeni ste razmišljanjima o prošlosti, ne snalazite se najbolje u situaciji koji vam ne prija. Moguće je nezadovoljstvo vašeg partnera i niste u stanju da pružite razumevanje partneru. Imate utisak da vas mnogi opterećuju svojim problemima.

Vaga

Imate potrebu da o svojim problemima razgovarate sa onima koji vam mogu zaista pomoći. Jedna prilično stresna situacija vas izbacuje iz takta. Moguće su hronične tegobe. Jedan Lav podržava vas u svemu, čak u nerealnim maštanjima. 

Škorpija

Sunce u Vodolji donosi probleme u domu, bilo da se radi o problemima sa stambenim prostorima. Skloni ste da u svemu preterujete. Skloni ste dramatizaciji. Neko vas previše opterećuje možda finansijskim problemima.

Strelac

Ako ste umetnik, možete biti veoma uspešni, posebno uz podršku jednog Lava, planirte put u inostranstvo, verovatno ćete to uspeti uz veliki trud koji treba da uložite.

Jarac

Veoma ste opterećeni sa svih strana. Mars u 12.prošlost vas proganja, prva kuća takođe opterećena da pokušavate da se izborite sa obavezama i stresom bavljenijem hobijem koji možete unovčiti. Moguća je popularnost u inostranstvu.

Vodolija

Želite da pomognete jednom Blizancu i Vagi, svima se nalazite pri ruci, pokušavate da se izmaknete, moguće da ćete biti angažovani na mnogim poslovima koji vas nerviraju.

Ribe

Imate mnogo neprijatelja ali u stvari ste sigurni u sebe i manje više niko vam ništa ne može.Tuđe brige i osećanja vas previše opterećuju. Stalno ste predmet neke kritike.