Mlad Mesec u Vodoliji 21.1.2023.- uticaj do 20.2.2023.

 

Ml

Mlad Mesec na 1.stepenu Vodolije – očekivati velike promene

Horoskop  mladog Meseca u Vodoliji 21.1.2023.

  • Uticaj se oseća do sledećeg mladog Meseca 20.2.2023.

Ove godine mlad Mesec u Vodoliji na 1.stepenu ovog znakam faktički prvi mlad Mesec u 2023.donosi jake ambicije i pojačava trenutno raspoloženje.Oni koji su nezadovoljni i neraspoloženi, mogu biti malodušni i nedovoljno spremni da se prihvate nekih novih obaveza zbog nesigurnosti u sebe ili zbog straha od konkurencije dok će oni sigurni u sebe i optimisti biti spremni da se prihate nekih novih izazova.

Mlad Mesec na teritoriji Beograda i Balkana, vreme Grinič+1 mlad Mesec se dešava u večernjim satima u 21.55 h.

Podznak ovog horoskopa događaja n 3.stepenu Vage, naglašeno 4.polje privatnosti, porodičnog života. U prvoj astrološkoj kući koja oslikava atmosferu generalno uzevši i koja u Vagi stavlja težište na javnost i na brak, na partnerske odnose, nema nijedne planete a Venera, vladalac ovog horoskopa u konjunkciji sa Saturnom, planetom ambicije koji je egzaltiran u Vagi, u Vodoliji i petoj kući ovog horokopa donosi previše rigidan stav prema mnogim vrednostima koje se odnose na emotivni život ili na umetnosti. Ovo može biti simbol ozbiljne, ambiciozne i stroge žene.Ova pozicija Venere i Saturna je dobra za one koji su maksimalno posvećeni svom poslu, posebno umetnosti. Druga astrološka kuće je prazna a vladaoci ove kuće su Venera i Pluton svojom pozicijom govore o energičnosti kada se radi o finansijama.Treće polje intelekta i komunikacija pod uticajem Jupitera, planete slave i uspeha na 4.stepenu Ovna donosi mnogima prosperitet kada se radi o privatnom biznisu.U 4.kući doma i porodici Merkur u inkonjunkciji sa Marsom govori o mogućnosti povrede bilo u domu ili u nekom zatvorenom prostoru ali takođe i u saobraćaju Pluton u 4.kući donosi probleme u komunikaciji sa ukućanima. Sunce u 4.kući u fazi mladog Meseca na 0. i 1.stepenu Vodolije govori o autoritetu muških članova porodice koji će se za to svakako izboriti uz nečiju podršku. Peto polje umetnosti, ljubavi, dece i uživanja, sporta sa Venerom u konjunkciji sa Saturnom može doneti problem sa tetivama, povrede, rigidan stav prema mnogim pitnjima koja se odnose na emocije a u šestom polju u Ribama je Neptun koji donosi mogućnost problema sa stopalima i zglobovima, otok nogu, posebno treba biti oprezan na poledici. Ovo takođe nije povoljno za one koji preteruju u alkoholu. Sedmo polje sa Jupiterom na DC- osi sedme kuće govori o poznanstvu sa osobom koja je ambiciozna, verovatno već afirimsana, ima veze sa inostranstvom, sa putovanjima u inostranstvo, koja je poznata ili će biti jednog dana slavna.Ovo je dobra pozicija za one koji planiraju zajednički život u inostranstvu.Uran u 8.kući u dobrom aspektu sa Merkurom mogućnost sklapanja dobrih poslova.

 

OVAN (20.3.-19.4.)

Veoma povoljan mlad Mesec jer je Jupiter u ovom znaku u dobrom aspektu sa mladim Mesecom, sugerira na početak nekog posla posebno u domenu IT tehnologija i umetnošću, marketingom. Jupiter u Ovnu teži elitizmu i čini Ovna spremnim da se adaptira na neke nove okolnosti koje će biti veoma povoljne i mogu značiti nove prilike u radu sa strancima. Posao sa strancima i poslovna putovanja koja donose nova interesantna poznanstva

BIK (20.4.-21.5.)

Velike ambicije pomažu Biku da popravi status u društvu. Naglašenost desetog polja karijete pogoduje onima koji su rođeni u prvoj dekati Bika, aprilskim Bikovima da ugovore neki nov posao. Moguće je unapređenje. Bikovi ć biti spremni da se aktiviraju u nekim novim poslovima koji zahtevaju možda i dodatno obrazovanje i znanje i biće spremni da se maksimalno posvete nečemu što smatraju isplativim,

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Mlad Mesec donosi majskim Blizancima mogućnost napredovanja i nalaženja odgovarajućeg radnog mesta, posebno u domenu posla sa strancima. Mars u direktnom hodu u dobrom aspektu sa mladim Mesecom podstiče ambicije i omogućava većini da nađe odgovarajuće saradnike u inostranstvu.Srednja dekada Blizanaca je pod uticajm Ovna i ambicioznih osoba koje pokušavaju da joj pomognu da se snađe u poslovima koji mogu biti odskočna daska za napredovanje.

RAK (22.6.-22.7.)

Mlad Mesec u Vodoliji nije dobar, osim za one koji su rođeni u poslednjoj dekadi i moguće je neko novo poznanstvo sa osobom koja pokazuje inicijativu po mnogim pitanjima.Mogući su poveći izdaci, posebno kod ulaganja novca u posao sa strancima ili u neki privatan posao koji odgovara Raku i u okviru koga njegovi talenti mogu da dođu do izražaja.Treba se čuvati ljubomore i zavisti osoba koje nikada nisu bile iskrene ali bi i Rak trebalo da ne pokazuje negativna osećanja prema onima koje smatra konkurencijom.

LAV (23.7.-22.8)

Julski Lavovi mogu očekivati neke nove poslovne ponude ili neko novo poznanstvo. Društveni život je veoma naglašen i mogućnost poznanstva u inostranstvu.Mišljrnjr okolinr ima velikog uticajana Lava i njemu je stalo da bude prihvaćen, cenjen i poštovan.Jedna Vaga i neki Jarac mogu biti pravi izbog za Lava jer su principijelni i spremni da mu pomognu da e snađe u nekim novim poslovnim obavezama.

DEVICA (23.8.-22.9)

Naporan period jer su mogući vanredni troškovi, međutim Devica će se snaći i verovatno započeti neki honorarni posao.Rođeni pred kraj znaka mogu očekivati poslovnu ponudu od Lava ili Raka, možda neke Vodolije.Devica može bii sklona konfliktima, posebno kaa de radi o osobama koje su potpuno drugačijeg temperament, naročito ako se radi o vazdušnim i vatrenim znacima, Trebalo bi naći pravi način na koji bi komunicirala a Jarcem i Vodolijom.

VAGA (23.9.-22.10.)

Sepembarska Vaga može biti veoma uspešna, moguće novo poznanstvo sa osobom koja često putuje u inostranstvo i koja će biti spremna da se posveti partneru. Ostale Vage se bave ostvarenjem svojih ambicija i pokušavaju da uhvate tempo a onima koji su ambiciozniji od njih ili su spremne da prihvate uslove koji su prilično naporni.Vaga će biti spremna da prihvati uslove koji su naporni i u fizičkom i u socijalnom pogledu jer će morati da se adaptira na neke nove uslove rada.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Oktobarske Škorpije ne mogu lako da reše finansijske probleme dok rođene pred kraj znaka imaju priliu da ugovore nov poslove sa jednim Ovnom, Lavom sa osobama koje često borave u inostranstvu.Mnogi rođeni u ovom znaku mogu pokušati da reše na najjednostavniji način stambeni problem. Trebalo bi da se konsultuje sa Lavom ili Rakom i da angažuje zvaničnu agenciju koja bi joj pomogla da se snađe u nekim novim poslovnim izazovima u domenu nekretnina.

STRELAC (22.11.-21.12.)

Pokazuje energičnost, posebno rođeni u novembru i pokazaće spremnost da napravi promenu u svom stavu prema onome što smatra bitnim a tiče se verovatno osoba koje su pokazivale inotersovanje za njegove ideje i planove.Nove poslovne šanse u radu sa strancima mogu biti prava stvar Strelac će pokazati inicijativu u vezi sa nečim što smatra priroritetnim a tiče se neke umetnosti ili neke vrste nastupa, naročito ako se bavi pisanjem, izdavaštvom ili predavaštvom.

JARAC (22.12.-19.1.)

Rešava praktične probleme, i ulaže mnogo energije, vremena i ako treba novca i svestan je da od njegove inicijative mnogo toga zavisi. Pravi kompromisa sa Ovnom, Lavom, Strelcem i Rakom,naročito oni koji su rođeni pred kraj znaka dok rođeni u prvoj i drugoj dekadi znaka moraju da ulože više napora da bi bili uspešni u svim segmentima života.Ljubavni život je sasvim solidan i Jarac se ponaša korektno, pokušava da bude uvek podrška partneru a ako je slobodan, moguće je novo poznanstvo.

VODOLIJA (20.1.-19.2.)

Mlad Mesec deluje na Vodoliju prilično iritantno ako nije do sada postigla ono što je namerava i što je planirala. Neko je nešto obećao Vodoliji i ona mora da se izbori za to a ima utisak da nailazi na prepreke na svakom koraku. Januarske Vodolije dobijaju priliku da naprave dobar posao sa Lavom Ovnom i Strelcem.Ljubavni život može biti prilično komplikovan ako Vodolija nije spremna da u nečemu popusti ili da bude jasna u svojim zahtevima.

RIBE (20.1.-19.3.)

Naporan period jer bi Ribe morale da naprave veliki zaokret, trebalo bi da započnu nov posao ali nisu sigurne u koga mogu da se uzdaju. Verovatno će dobiti ponude od jednog Raka i nekog Lava sa kojima nemaju uvek dobro iskustvo.Nisu sigurne u svoj položaj jer su svesne da su mnogi protiv njih i da im ne polazi za rukom da ubede svakog u ono što žele.