Pun Mesec 13.7.2022. u 20.38 h nad Beogradom

Sunce na 21.stepenu Raka nad fiksnom zvezdom Kastor koja donosi i slavu i moć ali i brojne probleme. Nikola Tesla i Henri VIII su imali ovu konjunkciju.
Konjunkcija Sunca sa Merkurom u šestoj kući ovog horoskopa. Mesec se nalazi na 21.stepena Jarca a podznak horoskopa je na 27.strepena vrlo brzo stepena Marsove egzaltacije. Dobar aspekt sa Neptunom u Ribama, dobro za kreativne osobe jer je i Sunce u dobrom aspektu sa Neptunom. Dobro za kreativne osobe. Mesec je u konjunkciji sa Plutonom u 12.kući daje tajanstvenost.Može značiti i neku vrstu zaveru ili tajne dogovore. Može ukazivati na velike svote novca koje neko krije negde ali će se verovatno otkriti to nešto što može delovati skandalozno. Treba se pripaziti vode,sportova na vodi. Mogući su problemi sa kolenima.
Mars je na 5.stepenu Bika, neaspektovan, što može doneti mnogima šansu da se eksponiraju u svakoj vrsti posla koji zahteva inicijativu, naglašen je takmičarski duh. Venera je na 24.stepenu Blizanaca u napetom aspektu sa Neptunom, može značiti na zaljubljenost u pogrešnu osobu, neke laži i obmane kada je ljubav u pitanju. Uran na 18.stepenu Bika dobar aspekt sa Merkurom


Ovan
Vlada svojim poslovima, aktivnositma preduzimljiv je, motivisan, iskren i privržen, naročito onima koje voli, daje lični primer svojim ponašanjem. Jupiter u Ovnu na 8.stepenu neaspektovan daje Ovnu moć i osećanje superiornosti
Bik
Pred velikim je izazovom kada je u pitanju neki posao koji podrazumeva kreativnost ali ne odustaje. Mars je planeta koja ga motiviše i kako je pun Mesec blizu stepena Marsove egzaltacije u Jarcu, Bik može imati od toga najviše koristi.
Blizanci
Moguće je udvaranje od strane osobe koja nije do kraja iskrena ili možda nije slobodna. Možda se radi o nekom ko se povremeno pojavi u životu Blizanaca pa se onda ne javlja ali Venera daje Blizancima opsesivnu želju da dožive ljubav
Rak
Relativno dobro raspoložen, spreman da napravi kompromis sa nekim ko mu je sličan ali je mnogo aktivniji i čeka da ga neko pozove i da mu ponudi. Moguća je ljutnja ili sukob u okviru porodice po nekim ne tako važnim pitanjima.
Lav
Oseća se neshvaćeno, usamljen, smatra da mnogo toga nije kako treba u njegovom životu, pun Mesec ga asocira da nije uradio ono što je trebalo ali Mars je jak u polju karijere, treba da se mnogo više angažuje i ne obraća pažnju na ono što ga trenutno nervira i da se posveti poslu.
Devica
Emotivno je nestabilna i nezadovoljna, ali ne želi da to pokaže,mnogo toga joj nije po volji. Mesec u petoj kući u Jarcu, daju joj sposobnost da razume nekog Jarca ili Raka ali je verovatno Devici stidljiva a Mars u devetoj kući donosi mogućnost sklapanja dobrog posla sa strancima.
Vaga
Ako bude taktična može da reši neke dileme u vezi sa porodičnim pitanjima i sa stambenim prostorom. Moguće da joj je potrebno osećanje sigurnosti, mogući su poveći troškovi na koje nije računala. Ima dovoljno snage i strpljenja da se organizuje tako da ipak bude zadovoljna.
Škorpija
Vodi razgovore sa sposobnim osobama koje su spremne da joj pomognu, moguće da se radi o ljubavnom partneru koji može biti od velike koristi čak iako bude kritički nastrojen.Jedan Rak pokazuje interesovanje ali Škorpija može biti previše ponosna ili se može ponašati uvređeno.
Strelac
Pun Mesec u polju posla i novca, najverovatnije donosi neku mogućnost u vezi sa zaradom u radu sa Jarcem ili Rakom ali Strelac postavlja uslove što može biti povod za neslaganje. Moguć je dogovor sa jednim Ovnom koji je spreman da napravi neki ustupak. Bik pokazuje razumevanje za Strelca.
Jarac
Pun Mesec u 12.kući u Jarcu govori o podsvesti koja je izuzetno aktivna i Jarac mora da donese odluku čemu će dati prioritet. Jedna Škorpija je od velike koristi Jarcu jer ga podstiče da istraje u poslu.
Vodolija
Samovoljna je zbog Saturna u prvoj kući Vodolije i dobar aspekt sa Venerom donosi podršku, uglavnom muškarcima Vodoljama koje su samovoljne ali im je ipak potrebna podrška. Pun Mesec u Jarcu nije najpovoljniji za Vodoliju jer pravi greške koje je teško ispraviti.
Ribe
Dobijaju informacije koje su bitne za Ribe, saznaće nešto što je za njih izuzetno važno, uspevaju da mnogo toga što su planirale i urade, posebno kada se radi o poslu koji zahteva smisao za timski rad. Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv, posebno ako je osoba mnogo mlađa.