Pun Mesec u Vagi 6.4.2023. donosi slavu

Do sledećeg punog Meseca moguće su burne ljubavi

Pun Mesec u Vagi 6.4.2023. u 6.35 h

 

Podznak horoskopa punog Meseca na 25. stepenu Ovna i cela prva astrološka kuća koja oslikava atmosferu punog Meseca obuhvata znak Bika zbog čega će mnogi pokazati veliko interesovanje za uvećanje prihoda i verovatno će mnogi razmišljati o bavljenju nekim dodatim poslom jer je Merkur na osi podznaka u prvoj, a Jupiter blizu podznaka iz 12.kuće.

Sunce je na 16.stepenu Ovna,a Mesec na 16.stepenu Vage u 6.astrološkoj kući hroničnih tegoba i kako pokriva bubrebe trebalo bi pripazti na moguće tegobe. Sunce i Jupiter u 12.kući gde je i Neptun u 12. i ovo je odlična pozicija za kreativne osobe ili za one koji se bave naučnim radom pa čak i metafizikom.Mnogi će planirati put u inostranstvo i trebalo bi da obnove kontakte sa osobama sa kojima su nekada radili a koji žive možda i u nekim prekookeanskim zemljama. Moguće su tajne ljubavi zbog pozicije Saturna koji čini osobe ozbijnim po svim pitanjima i kada je ljubavni život u pitanju. Prenaglašena je kod mnogih sentimentalnost i nemogućnost kontrole emocija, koje su duboke i mnogi se bave prošlošću. Skloni su nostalgiji ali srećom da su prva, druga i treća kuća naglašene zbog čea će ipak traženje izlaza u aktivnom stavu prema životu prevagnuti. Mars u trećoj kući na 5.stepenu Raka donosi neke nove ljubavi ili sklonost ka flertu od mlađih osoba posebno negde na putovanjima.

Oni koji su prisutni u javnosti posebno koji su veoma ambiciozni i spremni da vredno rade da bi postigli cilj, biće uspešni ali skloni i preteranom zamaranju.Ljubomorne osobe neće pokazivai tu svoju osobinu ali če ipak biti sumnjičave posebno ako je partner izuzetno atraktivna osoba koja privlači pažnju. Do sledećeg puno Meseca postoji mnogo toga što se može odvijati na polju ljubavi ali zbog retrogradnog Merkura u Biku od 21.aprila i zbog pomračanja Sunca 20.aprila, treba se uzdržati od pravljenja scena i stavljanja komentara na račun partnera bez neke veće potrebe.

Kronos, asteroid sličan Saturnu zapravo ima simboliku Saturna u Jarcu u dobrom aspektu sa Uranom u Biku donosi mogućnost obnove poslovnih i ljubavnih veza sa tamnokosim osobama a asteroid Pandora u konjunkciji sa Saturnom u Ribama mogućnst da se oni koji kriju svoju vezu na neki način ipak odaju i dođe do skandala jer je Venera veoma blizu fiksne zvezde Algol u Biku koja može doneti prejake reakcije na nešto što izgleda skandalozno i strastvene ljubavi.

Asteroid Chaos na kraju Blizanaca u konjunkciji sa Marsom u petoj kući ljubavi čini mnoge sklonim da krenu u nekom pravcu iz koga nema lakog izlaza a kako je Crni Mesec Lilit u Lavu moguće su veze sa veoma posesivnim partnerima.

Do sledećeg punog Meseca mnogi će naći način da dođu do vanrednih prihoda moguće preko pisanja, prevođenja, prižanja intelektualnih usluga.

JH-