Pun Mesec u Vodoliji 12.8.2022.

 

Jednom godišnje pun Mesec je u Vodoliji u vreme kada je Sunce u Lavu . Vodolija je ljudski znak i pun Mesec može doneti bunt naroda, do sledećeg punog Meseca naročito ako se kosi sa tradicionalnim vrednostima to protiv čega se narod buni jer je Mesec u konjunkciji sa Saturnom koji simbolizuje stradiciju.

Pun Mesec nad Beogradom, Srbijom i Balkanom tačno u 3.37 h. Kada se uradi horoskop tog događaja, podznak pada na kraju Raka i Venera, planeta ljubavi i novca na samom Ascendentu tj. podznak  a Mars u dobrom aspektu sa Venerom donosi mnogima mogućnost ljubavi.Sunce, simbol energičnosti u drugoj kući novca i posla donosi mogućnost uvećanje zarade a Merkur, planeta biznisa i komunikacije u Devici u trećoj kući biznisa je jak, tako da bi mnogi mogli započti neki unosan biznis.Pluton, planeta harizmatičnosti slaba u 7.kući partnerksih odnosa u opoziciji sa Venerom donosi mogućnost romantičnihi strastvenih ljubavi a Mesec i Saturn u Vodoliji u konjunkciji u osmoj kući ljubomore, može doneti preteranu posesivnost.Neptun u 9.kući donosi putovanja u inostranstvo a Jupiter na MC ( vrhunac karijere u Ovnu, mogućnost isticanja na poslu, posebno u radu sa strancima. Naglašena 11.kuća javnosti i prijatelja može ukazivati na rasprave i skandale jer su Mars-Uran u napetom aspektu sa Mesecom i Saturnom.Ovo bi takođe moglo značiti da bi veze koje započnu u vreme punog Meseca mogle biti problematične,sa mnogo ljuomornih ispada i naglašenom posesivnošću.

Pun Mesec u opoziciji sa Suncem donosi kod mnogih potrebu za uvećanjem zarade mnogi će to postaviti kao osnovni cilj koji će najverovatnije i dosegnuti.