Kada se vole Bik i Škorpija

Smatra se da je kombinacija Bik- Škorpija najseksepilnija. Bikom vlada Venera a Škorpijom Mars i Pluton. Ima mnogobrojnih primera iz sveta slavnih da su se baš ova dva znaka slagala ili bili u ljubavnoj vezi.Jedan od njih su 

Tajron Pauer i Linda Kristijan

On je bio pojam muške lepote,mešavina Rok Hadsona,Keri Granta i Džordž Klunija.Potiče iz glumačke porodice,deda mu je bio rođen još 2.5.1869 i bio unuk čuvenog Tajrona Pauera glumca rođenog krajem 18.veka.On izuzetno obrazovana na nekoliko univerzitata kako u Meksiku tako i u Venecueli,Holandiji,Italiji.Jedno vreme živela u Palestini.Prva devojka Džejms Bonda ikada ekranizovanog,a prva verzija je bila na tv 1954.

Napet aspekt Marsa i Plutona između kojih su se smestile dve tzv. ženske planete Mesec i Venera činile su ga podložnim šarmu ovnovsko-škorpionskim ženama.Njen Mars u Ribama a njegov u Raku. Njegova Venera u Ovnu a njena u Vagi govore da je on tražio mnogo jaču ženu. Njen Mesec u Blizancima,njegov u Ovnu.Njegov Mesec u opoziciji sa njenom Venerom činili su ih vrlo atraktivnim parom.Oni su međutim bili samo šest godina u braku, razveli su se 1956. a on je umro od srčanog udara 1958.

Imali su dve ćerke od kojih je jedna Romina Pauer, koja je bila dvadeset godina u braku sa Al Banom, takođe Bikom. Al Bano je rođen 20.5.1943. a Romina Pauer 2.10.1951.Zajedno su osvajali broje nagrade kao pevački duo, on je studirao opersko pevanje i bavi se komponovanjem a ona pisanjem knjiga. Ona ima Mesec na 0.stepenu Škorije, Vaga sa MC, Merkurom, Saturnom, Suncem i Neptunom u Vagi, Jupite u Ovnu, podznak u Strelcu, Mars i Pluton u Lavu, ima dosta elementa vatre u svom horoskopu. Albano je Bik sa podznakom u Škorpiji, Mesecom u Strelcu u njenoj 12.kući a njen Mesec u njegovoj 12. kući ( misteriozni nestanak najstarije ćerke u Nju Orleansu).On ima Veneru i Jupiter u Raku Pluton u Lavu na MC Mars na kraju Riba- u opoziciji s Neptunom.


 

Gari Kuper 7.5.1901. i Grejs Keli 12.11.1929. – Tačno u podne

On je bio legenda po muževnosti,zgodnom izgledu,otmenom držanju,malo koji glumac današnjice može da se sa njim poredi.I pored toga što je bio u braku od 1933. do svoje smrti 1961. nije bilo glumice sa kojom nije imao avanturu.Sa suprugom Sandrom Šou, Blizancem 1913. imao je ćerku Mariju. Važio je za najvećeg zavodnika Holivuda svog vremena. Bio je Bik sa podznakom na 28.stepenu Bika i sa Venerom, Suncem i Merkurom u Biku u 12.kući – mora biti da je imao još neko vanbračno dete ili su mu pripisivali tako nešto. Jak Pluton u Blizancima u prvoj kući i Neptun, davali su mu zarizmatičnos kao i Mesec i Uran u Srelcu. Mars na kraju Lava nad fiksnom zvezdom Regulus doneo mu je veliku slavu.

Grejs Keli je bila omiljena Hičkokova glumica, smatra se da je sa mnogim glumcima bila u vezi i daleko slobodnija od onog kako se predstvljala. Damski stil je bio samo forma, bila je sklona avanturama pre braka jedan od njenih partnera je bio i Gari Kuper kome se otvoreno udvarala na snimanju filma “Tačno u podne”.

Ona je bila princeza po svom ponašanju i pre nego što je to postala u stvarnosti,udavši se za princa Renijea od Monaka.Ona je igrala u ukupno dvanaest filmova,j Ona er je njena karijera prekinuta u njenoj 27. godni udajom za princa Renijea.Ona je bila dupla Škorpija sa Vnerom na poslednjem stepenu Vage u 12.kući- tajne ljubavi, sa Merkurom, Suncem i Marsom u prvoj kući u Škorpiji ( poginula u saobraćajnoj nesreći) Mesec u Ribama  i Uran u Ovnu

Ovo je legendarni filmu kome su oboje sjano odigrali ljubavni par bez stranstvenih scena koje nisu bile ni primerene kaubojskim filmovima,posebno snimanim u to vreme.